Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#2071 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 15:24

Οπότε με λίγα λόγια μας λες κόψτε όλοι οι υπόλοιποι τον λαιμό σας, εγώ βαριέμαι να κάνω κλικ. Ωραίος είσαι ρε συ. :hihi2:

Anw παρακολουθώντας πολλά από τα ongoing threads και άτομα που κάνουν γενική συζήτηση έχω πετύχει, και άτομα τα οποία συζητάνε για περασμένα επεισόδια έχω πετύχει και άτομα τα οποία θα κάνουν ερωτήσεις και βρίσκονται σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς. Και βλέπω συζήτηση με διάρκεια και αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών που είναι και το ζητούμενο στην κοινότητα όσο είναι και η "ολοκληρωμένη άποψη" επί της σειράς. Θα είναι πραγματικά κρίμα αν στερήσουμε αυτήν την δυνατότητα από τα μέλη και να περιοριστούν οι συζητήσεις σε mini reviews. Που στο κάτω κάτω δεν είναι κατακριτέο που οι χρήστες δεν κουράζονται να συζητάνε για κάθε ένα από τα 500+ επεισόδια των endless, η συζήτηση στα 12 είναι ελεεινή?

Η επισκεψιμότητα του forum δεν επιτρέπει subforumakia και εκατό threads για κάθε σειρά. Δεν θα βοηθήσει σε τίποτα να δημιουργήσουμε ένα αχανές forum με άδεια threads.

#2072 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 15:39

Που στο κάτω κάτω δεν είναι κατακριτέο που οι χρήστες δεν κουράζονται να συζητάνε για κάθε ένα από τα 500+ επεισόδια των endless, η συζήτηση στα 12 είναι ελεεινή?

Δεν με κατάλαβες.
Εννοώ ότι είναι χίλιες φορές ευκολότερο να έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο μιας σειράς 12 επεισοδίων, σε αντίθεση με μια 500 επεισοδίων όπου εκεί πράγματι χρειάζεται σπόιλερ.

Το θεωρώ καταχρηστικό να υπάρχει σπόιλερ σε σειρές μικρού μήκους.
ヤクザ   あいしてる!

#2073 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 15:49

Και εγώ σου εξήγησα γιατί δεν ισχύει αυτό που λες. Καλώς ή κακώς είτε λόγω irl υποχρεώσεων είτε λόγω πολλών σειρών πολλοί δεν μπορούν να μείνουν up to date στις σειρές. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε αυτά τα άτομα από την συζήτηση, και φυσικά δεν μπορούμε να απαγορευσουμε στα μέλη να συζητάνε για μια σειρά ενώ ακόμη προβάλλεται.

Οπότε έχουμε τα spoiler tags και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

#2074 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:03

Όπως τα λέει η Iristella.Δεν είναι δυνατόν να απαιτείς από τον καθένα να έχει δει όσα επεισόδια έχεις δει και εσύ,ώστε να μην χρησιμοποιούνται τα spoiler tags και να ρέει πιο ομαλά η συζήτηση.Υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι που αυτήν την απαίτηση δεν μπορείς να την έχεις ούτε για τη διαφορά ενός επεισοδίου.

Το εύκολο ή όχι άστο να το κρίνει ο εκάστοτε χρήστης :thatsit:

#2075 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:37

Και εγώ σου εξήγησα γιατί δεν ισχύει αυτό που λες. Καλώς ή κακώς είτε λόγω irl υποχρεώσεων είτε λόγω πολλών σειρών πολλοί δεν μπορούν να μείνουν up to date στις σειρές

Δηλαδή επειδή ο άλλος είναι πλεονέκτης και θέλει να βλέπει χίλιες σειρές (όπου είναι φυσικό μην τις προλαβαίνει όλες), πρέπει εμείς να τρώμε τα tags μέσα στη μάπα;

και στο κάτω κάτω προτιμάει να πιάσει την πάρλα από το να δει πολύ απλά το επόμενο επεισόδιο; Οκ συγγνώμη αλλά αυτή την λογική δεν την πιάνω.
ヤクザ   あいしてる!

#2076 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1.010 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:40

Να πω εδώ, μιας που είχα μια failure απάντηση πριν, ότι προφανώς συμφωνώ με την iri.

Το θέμα είναι ότι προσωπικά δεν μου πολύ-αρέσει το θέαμα ενός ολόκληρου post μέσα σε tag οπότε σαν poster φροντίζω να τα αποφεύγω κάνοντας κάποια γενικά σχόλια στο σύνολο και κρύβοντας τα επίμαχα part.

Ο καθένας μπορεί να θέλει να εκφραστεί ελεύθερα στο σύνολο του post χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί για το πως αναφέρει τι ώστε να μην "σκοτώνει" την ευχαρίστηση του άλλου.
Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να μπαίνει tag παρά τίποτα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2077 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:41

Το ότι το πώς διαλέγει ο καθένας να κατανείμει το χρόνο του και τα γούστα του θα θεωρούταν πλεονεξία μπροστά στον ΑΘΛΟ να πατάς ένα spoiler tag δεν περίμενα να το ακούσω...

Seriously now. Brains all over the walls.

xbJ3b2w.jpeg

#2078 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:44

Δεν είναι ένα. Είναι δεκάδες μέσα σε μια σελίδα τόπικ...
ヤクザ   あいしてる!

#2079 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:50

Δηλαδή επειδή ο άλλος είναι πλεονέκτης και θέλει να βλέπει χίλιες σειρές (όπου είναι φυσικό μην τις προλαβαίνει όλες), πρέπει εμείς να τρώμε τα tags μέσα στη μάπα;

δηλαδή επειδή εσύ είσαι πλεονέκτηε και δε θέλεις να κάνεις κλικ πρέπει να μας απαγορεύσεις εμάς να ακούσουμε τη γνώμη 5 φίλων?

qzMHWHd.png

#2080 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:52

δηλαδή επειδή εσύ είσαι πλεονέκτηε και δε θέλεις να κάνεις κλικ πρέπει να μας απαγορεύσεις εμάς να ακούσουμε τη γνώμη 5 φίλων?

Όπως το βλέπει ο καθένας.
Απλά το τόπικ είναι για να το διαβάζεις, όχι να πατάς tags και ΜΕΤΑ να το διαβάζεις.
ヤクザ   あいしてる!

#2081 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:55

Καλή φάση θα ήταν αν είχαμε captcha για να ανοίγουν τα spoilers. Mόνο για όσους θέλουν να συζητήσουν ΠΟΛΥ.

#2082 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 16:58

Δεν βλεπουν ολοι anime μονο απο ενα συγκεκριμενο group. Μερικοι περιμενουν απο fansub groups που το κανουν με καλη ποιοτητα(types+karaoke κτλ) και αργουν τα επεισοδια, ετσι δεν γινετε να ειναι στο επεισοδιο της βδομαδας πολλες φορες ενω οι αλλοι πολυ απλα το κατεβαζουν απο speedsub groups (gg, commie, horriblesubs).

#2083 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 17:02

Δεν το πιστεύω ότι κάνουμε αυτή τη συζήτηση :hahaha:

Πραγματικά αισθάνομαι λες και παίζω σε κακογραμμένη απομίμηση έργου του Ιονέσκο με τίτλο " Το φαλακρό spoiler".

Jimilegolas θα το θέσω ως εξής. Από τη μια βρίσκεται η διευκόλυνση όλων των μελών που συνίσταται στο να έχει ο καθένας την ευχέρεια να παρακολουθεί όποτε θέλει μια συζήτηση και να συμμετέχει σε αυτή χωρίς να τρώει spoiler , πράγμα που είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης του φόρουμ, και από την άλλη έχεις κάποιον που θεωρεί το ότι να πατάει έστω και δέκα κλικ ανα σελίδα είναι τεράστιο εμπόδιο και πιο σημαντικό από την ομαλή λειτουργία ενός thread....

To προφανές συνίσταται στο ότι η αυτοδιάθεση κάθε μέλους δεν κρίνεται εδώ πέρα...Κρίνεται τί είναι πιο λειτουργικό για να είναι όλοι χαρούμενοι :3

xbJ3b2w.jpeg

#2084 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 17:05

Δεν βλεπουν ολοι anime μονο απο ενα συγκεκριμενο group. Μερικοι περιμενουν απο fansub groups που το κανουν με καλη ποιοτητα(types+karaoke κτλ) και αργουν τα επεισοδια, ετσι δεν γινετε να ειναι στο επεισοδιο της βδομαδας πολλες φορες ενω οι αλλοι πολυ απλα το κατεβαζουν απο speedsub groups (gg, commie, horriblesubs).

Βρε δε μπα να περιμένει και 10 χρόνια μέχρι να βγει το 3D...
Αυτό είναι δικό του πρόβλημα και όχι των άλλων που θέλουν να γράψουν και να διαβάσουν ένα κείμενο σαν άνθρωποι χωρίς tags.

τεσπα η αφορμή για να γράψω σε αυτό το τόπικ ήταν το τόπικ του Deadman Wonderland.
Όσες φορές κι αν μπήκα έβλεπα ποστ του τύπου:

8:

Spoiler:

και μου άναβαν τα λαμπάκια.
Δεν είδα κανέναν να συζητάει τίποτα άλλο από το τελευταίο επεισόδιο, άλλα όλοι τους έβαζαn spoiler.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από jimilegolas: 26 Ιούνιος 2011 - 17:16

ヤクザ   あいしてる!

#2085 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 19:08

Mα λογικό δεν είναι?Σκέψου ένα απλό σενάριο.Μπαίνω εγώ τώρα έχοντας δει 2-3 επεισόδια στο thread μίας σειράς,έτσι για να δω τι περίπου γράφουν.Δεν θέλω να μάθω τι γίνεται παρακάτω,θέλω να δω γνώμες του τύπου "καλά πάει","άρχισε να γίνεται βαρετό" κλπ.Και ξαφνικά βλέπω ότι στο τελευταίο πεθαίνει ο τάδε χαρακτήρας που μου άρεσε απίστευτα,χωρίς να ξέρω παραπάνω πληροφορίες.Η όλη εμπειρία μου καταστρέφεται,και υπάρχει περίπτωση απλά να ξενερώσω και να παρατήσω τη σειρά.Φυσικά ο τύπος που έγραψε τα τελευταία γεγονότα του story θα φάει κάμποσα μπινελίκια,αλλά νοιάζεται?

Αυτή είναι η όλη λογική,jimilegolas.Εσένα δεν σε νοιάζει να βάλεις spoiler tags,δεν σε νοιάζει να πετύχεις spoilers χωρίς spoiler tags,και γενικά απλά είναι η δική σου προσέγγιση στο θέμα.Αποδεκτό.Αλλά αν το σκεφτείς στο ευρύτερο κοινό,που τις περισσότερες φορές δεν του αρέσει να διαβάζει μόνο το πρώτο και το τελευταίο κεφάλαιο ενός βιβλίου,αλλά θέλει την συνολική εμπειρία,με την συνηθισμένη ροή,τότε θα καταλάβεις ότι όσο και αν δεν βολεύει εσένα τον ίδιο,βολεύει τους άλλους.

Και δεν είναι όσο τραγικό το κάνεις.Και μεις κάποτε στο Τέξας δεν θυμάμαι να είχαμε spoiler tags,και βρίσκαμε άλλους τρόπους να αποφεύγουμε τις απίστευτες αποκαλύψεις σε μία ιστορία.Δεν τις βάζαμε καν,ή βάζαμε τα απίστευτα κενά για το spoiler,ή το μπλέκαμε με ακαταλαβίστικα ώστε να θέλει ψάξιμο και να μην πέφτει εκεί το μάτι καταλάθος.Εκτός αν το κάνεις επίτηδες για να ξενερώσεις/εκνευρίσεις τους άλλους.Εκεί πάω πάσο,γούστο και καπέλο σου.