Η ήχοι μου θύμιζαν Fate/Stay και όντως ο sound director(όπως κι αν αποδίδεται στην ελληνική) είναι ένας Iwanami που ήταν κι εκεί.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανα στα τελευταία δυο επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2016 - 16:33
Η ήχοι μου θύμιζαν Fate/Stay και όντως ο sound director(όπως κι αν αποδίδεται στην ελληνική) είναι ένας Iwanami που ήταν κι εκεί.
Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη που έκανα στα τελευταία δυο επεισόδια.
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2016 - 18:30
Για λίγο νόμιζα πως έβλεπα το μικρό σπίτι στο λιβάδι.
Τα background osts είναι όντως πολύ εφάμιλλα του Fate.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2016 - 18:41
Αναρωτιέμαι πώς λειτουργεί το ταξίδι στο χρόνο. Για παράδειγμα θα μπορούσε το παρόν όπου είναι 29 ο Satoru να παγώνει και το διάστημα που περνάει ως παιδί να μεταφράζεται ως μια στιγμή. Όπως όταν ονειρεύεσαι που περνάει λίγος χρόνος αλλά σου φαίνεται πως περνάει περισσότερος.
Εναλλακτικά το σώμα του πεθαίνει και παίρνει τον έλεγχο του παιδικού του εαυτού. Όπως στα παιχνίδια που μια μονάδα ελέγχεται από την AI αλλά μπορεί ο παίκτης να αναλάβει τον έλεγχο και όταν τον παραδώσει, αναλαμβάνει ξανά η AI. Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα μπορέσει να γυρίσει ποτέ. Μου θυμίζει Punch Line η κατάσταση.
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2016 - 02:23
Αναρωτιέμαι πώς λειτουργεί το ταξίδι στο χρόνο. Για παράδειγμα θα μπορούσε το παρόν όπου είναι 29 ο Satoru να παγώνει και το διάστημα που περνάει ως παιδί να μεταφράζεται ως μια στιγμή. Όπως όταν ονειρεύεσαι που περνάει λίγος χρόνος αλλά σου φαίνεται πως περνάει περισσότερος.
Εναλλακτικά το σώμα του πεθαίνει και παίρνει τον έλεγχο του παιδικού του εαυτού. Όπως στα παιχνίδια που μια μονάδα ελέγχεται από την AI αλλά μπορεί ο παίκτης να αναλάβει τον έλεγχο και όταν τον παραδώσει, αναλαμβάνει ξανά η AI. Σε αυτή τη περίπτωση δεν θα μπορέσει να γυρίσει ποτέ. Μου θυμίζει Punch Line η κατάσταση.
Ωραιο ερωτημα, το οποιο εχω και εγω.
Αυτο που με προβληματιζει εμενα κυριως, ειναι
Βασικα δεν θυμαμαι πως λειτουργει το rewind, γινεται μια φορα μονο η μπορει και πολλες?
Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2016 - 15:20
Αυτό το ερώτημα έχει ακόμα να απαντηθεί από τον αφηγητή. Στην πραγματικότητα, κρίνοντας από την ξαφνική αλλαγή του εύρους της δύναμης χωρίς προειδοποίηση, δεν ξέρουμε καν τους κανόνες που την διακατέχουν, και κατά πόσο μπορεί να μεταβληθεί όντας plot-device για το ''καλό'' της πλοκής.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2016 - 21:18
Μάλλον ο Ράμπο είναι ο δολοφόνος.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2016 - 14:34
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2016 - 16:09
Βουτιά διαρκείας στην ποιότητα στα έξι και επτά επεισόδια.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2016 - 19:12
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 20 Φεβρουάριος 2016 - 19:15
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2016 - 00:22
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2016 - 10:08
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2016 - 16:38
Εξακολουθεί να παραμένει κάκιστη κίνηση.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2016 - 18:51
Επεισόδια 8-9:
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2016 - 19:43
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2016 - 13:07
Αποκάλυψη της ταυτότητας του δολοφόνου= Mindblown!!!
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Nami yo Kiite Kure / Wave, Listen to MeStarted by 1451 , 04 Απρ 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Kimetsu no YaibaStarted by 1451 , 28 Μάι 2019 ![]() |
|
||