Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1426 Harukanaru

Harukanaru

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 16 March 2008 - 13:44

Μακράν ένα από τα πιό awesome anime...

που έχω παρακολουθήσει....
teidä taari minun toivoa jotka luovuttaa minä väkevyys :8):

#1427 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 16 March 2008 - 14:17

Εκτός απ το χαρακτήρα του Ryuuzaki που είναι επίτηδες φτιαγμένος έτσι για να τον λατρέψουμε, βαρέθηκα πολύ απ την επαναλαμβανόμενη λογική του άνιμε, η οποία μάλιστα δεν ήταν καν ιδιαίτερα έξυπνη...

Πόσες πιθανότητες θα είχε ο L στην πραγματικότητα να πέφτει μέσα σε κάθε υπόθεσή του (και όμως είχε τη τύχη με το μέρος του γιατί αλλιώς θα είχαμε κολλήσει στο επεισόδιο 7) και πόσο θαραλλέα έχτιζε νέες υποθέσεις πάνω στις μή επαληθευμένες υποθέσεις του (μη μου πει κανείς ότι έτσι πάει και το σκάκι, γιατί εκεί χτίζεις παράλληλες υποθέσεις και δίνεις ίδια βάση σε πολλά ενδεχόμενα) Παρόλ αυτά οι περισσότεροι θεατές εντυπωσιάστηκαν από μια ανύπαρκτη (και άδικη) εξυπνάδα που κατανάει και βαρετή...:uhh: Γνώμη μου...

Εδώ είναι και το κατάλληλο μέρος να επαναλάβω ότι ο Ryuuzaki δεν είναι δευτερεύων χαρακτήρας. Οπως δεν είναι δευτερεύων χαρακτήρας ο Tom στο Tom και Jerry...:burningbe3:

#1428 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 16 March 2008 - 14:28

Παρακάτω γινεται πολύ καλύτερο όταν
1

Spoiler:

2
Spoiler:

3
Spoiler:

ακομα καλυτερο γινεται οταν
Spoiler:

Spoiler:
:hahaha:

Posted ImagePosted Image

#1429 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 16 March 2008 - 22:06

Spoiler: Αποκαλυψη πλοκης με σφουγκαρι

#1430 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 16 March 2008 - 22:20

ακουω πολλα για το death note αλλα δεν ξερω!!αξιζει τον κοπο και τον χρονο να κατσω να το δω?

#1431 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 March 2008 - 22:24

Υπάρχει ήδη topic για το Death Note.Και ναι αξίζει να το δεις.

Posted Image

#1432 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 March 2008 - 22:26

Merged. :wis:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1433 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2008 - 22:49

βασικά κάποιος να της εξηγήσει πως δουλεύει το σύστημα
γιατι έχει ξαμοληθεί και ανοίγει αβέρτα threads

#1434 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 16 March 2008 - 23:02

Εκτός απ το χαρακτήρα του Ryuuzaki που είναι επίτηδες φτιαγμένος έτσι για να τον λατρέψουμε, βαρέθηκα πολύ απ την επαναλαμβανόμενη λογική του άνιμε, η οποία μάλιστα δεν ήταν καν ιδιαίτερα έξυπνη...

Πόσες πιθανότητες θα είχε ο L στην πραγματικότητα να πέφτει μέσα σε κάθε υπόθεσή του (και όμως είχε τη τύχη με το μέρος του γιατί αλλιώς θα είχαμε κολλήσει στο επεισόδιο 7) και πόσο θαραλλέα έχτιζε νέες υποθέσεις πάνω στις μή επαληθευμένες υποθέσεις του (μη μου πει κανείς ότι έτσι πάει και το σκάκι, γιατί εκεί χτίζεις παράλληλες υποθέσεις και δίνεις ίδια βάση σε πολλά ενδεχόμενα) Παρόλ αυτά οι περισσότεροι θεατές εντυπωσιάστηκαν από μια ανύπαρκτη (και άδικη) εξυπνάδα που κατανάει και βαρετή...:uhh: Γνώμη μου...

Εδώ είναι και το κατάλληλο μέρος να επαναλάβω ότι ο Ryuuzaki δεν είναι δευτερεύων χαρακτήρας. Οπως δεν είναι δευτερεύων χαρακτήρας ο Tom στο Tom και Jerry...:burningbe3:

Τι λες καλε!Η σειρα εχει πολυ εξυπναδα μεσα της!

Βεβαια ειναι εξυπναδα αλα prison break,οπου οι χαρακτηρες δεν ειναι ανθρωποι αλλα ιδιοφυειες,αλλα εχουν βαση οι σκεψεις τους...εγω μονο κ μονο απο το 2ο επεισοδιο σκεφτηκα:πως θα βρουν εναν δολοφονο που δεν χρειαζεται να ειναι παρων στον τοπο του εγκληματος?ε,και ο L μου απεδειξε οτι τα παντα ειναι δυνατα...βεβαια κλασικα κ τους 2 ορισμενες φορες τους βοηθαει η τυχη,αλλα περα απ αυτο βρηκα πολυ λιγα κενα στην υποθεση(μεχρι τωρα τουλαχιστον-->ep23)...παει για favorite!

#1435 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 17 March 2008 - 02:36

Πόσες πιθανότητες θα είχε ο L στην πραγματικότητα να πέφτει μέσα σε κάθε υπόθεσή του (και όμως είχε τη τύχη με το μέρος του γιατί αλλιώς θα είχαμε κολλήσει στο επεισόδιο 7) και πόσο θαραλλέα έχτιζε νέες υποθέσεις πάνω στις μή επαληθευμένες υποθέσεις του

Μα δεν επεφτε μεσα σε καθε υποθεση του, το αντιθετο μαλιστα. Μην ξεχνας οτι ο Light ηταν απλα ενας απο αυτους τους οποιους ειχε υπο παρακολουθηση, με τον ιδιο τροπο που ελεγχε αυτον ελεγχε και αρκετους αλλους υποθετοντας οτι ειναι ο Κιρα και εκανε σε ολους εκεινους λαθος. Απλα το ανιμε μας εδειχνε συνεχως τη σχεση του με τον Light γιατι πιστευω θα ηταν βαρετο να εδειχνε πχ 10 επεισοδια τον L να παρακολουθει τους λαθος υποπτους.

Και το να χτιζεις υποθεσεις πανω σε μη επαληθευμενες υποθεσεις ειναι ο μονος τροπος να καταληξεις σε συμπερασμα σε αυτες τις περιπτωσεις. Αν περιμενεις να επαληθευσεις 100% μια υποθεση για να προχωρησεις μια ερευνα τοτε πολυ απλα δε θα πιασεις ποτε τον ενοχο.
Posted Image

#1436 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 March 2008 - 03:05

Μα δεν επεφτε μεσα σε καθε υποθεση του, το αντιθετο μαλιστα. Μην ξεχνας οτι ο Light ηταν απλα ενας απο αυτους τους οποιους ειχε υπο παρακολουθηση, με τον ιδιο τροπο που ελεγχε αυτον ελεγχε και αρκετους αλλους υποθετοντας οτι ειναι ο Κιρα και εκανε σε ολους εκεινους λαθος. Απλα το ανιμε μας εδειχνε συνεχως τη σχεση του με τον Light γιατι πιστευω θα ηταν βαρετο να εδειχνε πχ 10 επεισοδια τον L να παρακολουθει τους λαθος υποπτους.

Και το να χτιζεις υποθεσεις πανω σε μη επαληθευμενες υποθεσεις ειναι ο μονος τροπος να καταληξεις σε συμπερασμα σε αυτες τις περιπτωσεις. Αν περιμενεις να επαληθευσεις 100% μια υποθεση για να προχωρησεις μια ερευνα τοτε πολυ απλα δε θα πιασεις ποτε τον ενοχο.

Καλυτερα δεν θα μπορουσα να τα χα πει(ενταξει κι εγω τα ιδια ηθελα να πω,αλλα βαριωμουν να γραψω:D)

#1437 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 March 2008 - 03:29

Ξεκίνησε εντυπωσιακά, είχε "ήσυχη" και "γρήγορη" δράση, είχε πολύ καλό ρυθμό, έξυπνο σκεπτικό, καλή σκηνοθεσία, ωραία πλάνα, καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες, μπήκε αμέσως στο ψητό και σε προιδέασε απο το 2 επεισόδειο τι είδους "μάχες" θα παρακολουθήσεις και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι. ¨οποιος θέλει κάθεται, όποιου του φαίνεται βαρύ δε το βλέπει. ΚΑι εκεί που έχω πάθει τρελή πλάκα και βλέπω 20 επεισόδια σε μια μέρα αρχίζει να πέφτει δραματικά μετά από το γνωστό επεισόδιο και να επαναλαμβάνεται. Άσχημη κοιλία που φτίαχνει απο το 32 μέχρη τελος. Ένα λογικό τέλος, δε ξέρω τι συμβαίνει στο manga δε το χω διαβάσει.

Ο L απλά τα σπάει, τρελό τυπάκι, και με βρωμερούς μύκητες στα πόδια ^^

#1438 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 17 March 2008 - 19:37

Όλος ο πλανήτης είναι ύποπτος στην ουσία κατά τα λεγόμενά του Λ, και με επικίνδυνες υποθέσεις εξαιρεί άτομα συνέχεια και ως δια μαγείας όλες του οι υποθέσεις είναι σωστές!!!!)

Δεν περιμένεις να επαληθεύσεις 100% μια υπόθεση για να προχωρήσεις, αλλά γιατί διάλέγεις αυτή τη μία, και επενδύεις όλα τα λεφτά σ αυτήν? (αυτό έκανε ο Λ,)

Εκτός αυτού για να προχωρήσεις μια έρευνα χρειάζεσαι και επαληθεύσεις που και που, αλλιώς καλύτερα να γράψεις βιβλίο επιστημονικής φαντασίας.

#1439 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 17 March 2008 - 20:14

ακουω πολλα για το death note αλλα δεν ξερω!!αξιζει τον κοπο και τον χρονο να κατσω να το δω?

μην την πατησεις οπως εγω.και εγω στην αρχη ψιλοσπαστηκα με τον ντορο γυρω απο death note και επιτηδες δεν το εβλεπα.μολις ομως επεσε στα χερια μου καταριωμουν τον εαυτο μου που δεν το εβλεπα τοσο καιρο.στην κυριολεξια με εστειλε :fromabove:.

#1440 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 17 March 2008 - 22:05

ακομα καλυτερο γινεται οταν

Spoiler:

Spoiler:
:hahaha:

Και το κερασάκι στην τούρτα είναι όταν :

Spoiler:

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.