Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1396 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 14:51

3η ταινία εννοείτε το real action movie έτσι;

#1397 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 22:32

Καλα ρε παιδια οταν ειχα δει οτι ειχαν βγει ταινιες death note νομιζα οτι ηταν ανιμε ταινιες...καλα εμεινα οταν ειδα οτι εβαλαν αληθινους ηθοποιους...δεν εχω αρχισει την σειρα ακομη αλλα μου φανηκε οτι εκαναν καλη δουλεια με τα cgi στις ταινιες...

#1398 Dr4k0n

Dr4k0n

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2008 - 22:45

Δεν ξερω παιδια τι λετε αλλα απο ενα σημειο και μετα σπαστικα και δεν το ξαναεπιασα το DVD. Στην αρχη κολλησα αλλα μετα μου φανηκε οτι ηρθαν τα πανω κατω στο anime
Δημοσιευμένη  εικόναGundam Rulez

#1399 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 01:28

Μολις ειδα το 1ο επεισοδιο και ενα εχω να πω...μεχρι τωρα ολες οι σειρες ανιμε που λατρεψα,οπως Gungrave,Berserk και ακομη και ενα απο τα τοπ μου,το One Piece εγιναν καλες τουλαχιστον απο το 2ο επεισοδιο κ μετα...το 1ο παντα ηταν ετσι κι ετσι και οχι αρκετο για να μπεις στο κλιμα...το 1ο επεισοσιο του Death Note ηταν το μοναδικο που με hookαρε με την πρωτη...φοβερη φαινεται η σειρα...δν μου λετε συνεχιζουν να ναι τοσο καλα ολα τα επεισοδια μεχρι το τελος?(no spoils plz)

#1400 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 01:30

Για μενα ναι, αλλα μια μεγαλη πλειοψηφια δεν πιστευει το ιδιο...:congrats:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1401 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 01:48

δν μου λετε συνεχιζουν να ναι τοσο καλα ολα τα επεισοδια μεχρι το τελος?(no spoils plz)

Για μενα ενα τεραστιο ΟΧΙ. Γι'αυτο εσου προετοιμασμενος και ευχαριστησου τα επεισοδια που βλεπεις τωρα. Ομοια τους δεν υπαρχουν imho.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1402 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 01:53

δν μου λετε συνεχιζουν να ναι τοσο καλα ολα τα επεισοδια μεχρι το τελος?(no spoils plz)

Μέχρι το 24 και λίγο απο το 25 (δηλαδή το non-filler part) ναι.

Και για να μη ρωτάς δεν έχει φίλλερς, απλώς ένα επεισόδιο το "εμπλούτησαν".

HnH5aB0.jpg

#1403 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 12:49

Μέχρι το 24 και λίγο απο το 25 (δηλαδή το non-filler part) ναι.

Και για να μη ρωτάς δεν έχει φίλλερς, απλώς ένα επεισόδιο το "εμπλούτησαν".

δλδ το "filler part" ειναι μονο 1 επεισοδιο?

παντως μεχρι τωρα κορυφαιο(3 επεισοδια εχω δει)...σαν το prison break των ανιμε μου φανηκε(λογω suspense κ εξυπνης ιστοριας)...παντα ηθελα να δω μια καλη αστυνομικη ιστορια "γατας κ ποντικιου"(οπου δλδ ο ενας ψαχνει να βρει τον αλλο) κ με το "the departed"(ή το κορεατικο original το "infernal affairs"-για οσους τα χουν δει) πιστευα οτι θα εβρισκα αυτη την ιστορια,αλλα παρ οτι η ιστορια ηταν καλη,η suspense ηταν ετσι κι ετσι...εδω ενω στο death note επιτελους βρηκα αυτο που ηθελα(μεχρι τωρα τουλαχιστον)...:D

#1404 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 22:49

Το anime ειναι τελειο, απο τα καλυτερα που εχω δει (ενταξει λιγα εχω δει)
Spoiler:

οσον αφορα τις ταινειες, πιστευω πως καλυτερα να γινοταν σε animation παρα με αληθινους ηθοποιυς, δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν μου αρεσουν καθολου οι γιαπωνεζοι ηθοποιοι.

Αν και δεν εχω δει τις ταινιες, για 'υτο και οσα τα λεω με πολυ επιφηλακτικοτητα.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#1405 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 23:55

δλδ το "filler part" ειναι μονο 1 επεισοδιο?

Τα 4/5 του επ 25 είναι φίλλερ.

δεν μου αρεσουν καθολου οι γιαπωνεζοι ηθοποιοι.

Αυτοί που παίζουν στα λάηβ άξιον και σε όσα "μοντέρνα" ντόραμας έχω δεί είναι όντως άθλιοι.

Δεν μπορείς να πεις το ίδιο όμως και για τους ηθοποιούς του παλιού ασπρόμαυρου ιαπωνικoύ κινηματογράφου.

Hail ρε.

HnH5aB0.jpg

#1406 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 23:58

Καλα ρε που θες να ξερω εγω για τον ασπρόμαυρο ιαπωνικό κινηματογράφο.
15 χρονων ειμαι!!:oo:

#1407 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 23:59

Εμένα πάντως οι ιαπωνέζες στα j-doramas μια χαρά μου φαίνονται(ένας σημαντικός λόγος που τα βλέπω:hehehe:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1408 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:03

Εμένα πάντως οι ιαπωνέζες στα j-doramas μια χαρά μου φαίνονται(ένας σημαντικός λόγος που τα βλέπω:hehehe:)

Ρε μηπως εισαι στα αληθεια ο Jiraiya???:orly:
Αληθεια ομως οι Γιαπωνεζες τα σπανε.:lovulovu:

PS: Σαν πολυ δεν ξεφευγουμε??

#1409 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 00:07

Καλα ρε που θες να ξερω εγω για τον ασπρόμαυρο ιαπωνικό κινηματογράφο.
15 χρονων ειμαι!!:oo:

:rofl:
Μικρέ Εφιάλτη μ έκανες και γέλασα πολύ :rofl:
Είναι αλήθεια ότι όταν πρόκειται για dorama που βασίζεται σε anime (live action) η ηθοποιία είναι πολύ κακή...Σε μεγαλύτερες παραγωγές όπως το densha otoko (γλυκύτατη σειρά για τους otaku της Ιαπωνίας), δεν τίθενται τέτοια ζητήματα κατα τη γνώμη μου...
Στις ταινίες deathnote εκτός απ τον γλυκό Ryuuzaki, οι υπόλοιποι παίζουν πολύ άσχημα...Ο δε Lighto είναι τόσο αντισεξουαλικός όσο εκνευριστικά ελκυστικός είναι ο Lighto του άνιμε! :unsure:

#1410 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2008 - 01:46

δεν ξερω πως θα ακουστει αλλα δεν μου αρεσουν καθολου οι γιαπωνεζοι ηθοποιοι

Απο το στομα μου τα πηρατε ολα...οντως οι σημερινοι ειναι πολυ αθλιοι...οι "παλιοι" των ταινιων του Kurosawa(οπως ο Toshiro Mifune,ο πιο γνωστος) κατι εκαναν,αλλα κ παλι δεν τους βρισκω φοβερους...

στις ταινιες death note αν κ δεν τις εχω δει,παρατηρησα παντως οτι εχουν μια καλη ομοιοτητα με το ανιμε...κ το cgi μου φανηκε καλο...

οι μοναδικοι σημερινοι ιαπωνες ηθοποιοι που αξιζουν κατα τη γνωμη μου ειναι ο Ken Watanabe(ο Kashimoto,ο αρχηγος του χωριου απο τον Τελευταιο Σαμουραι με τον Τομ Κρουζ) και ο αλλος(δεν θυμαμαι το ονομα του,επαιζε παλι στον τελευταιο σαμουραι,και εκανε τον σαμουραι που ολο νικουσε τον Τομ Κρουζ στις ξιφομαχιες...επισης επαιξε και στο Sunshine οπου εκανε τον καπετανιο του διαστημοπλοιου)...μονο αυτοι λενε κατι...