Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1456 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 14:13

Ο Χριστός δεν έκανε foot-massage στον Ιούδα.

Ακριβως,αυτο ηταν καθαρα Gay!(ασε που ο Light του σκουπισε τα μαλλια μετα):hahaha:

#1457 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 18 March 2008 - 14:48

Αυτη η σκηνη ηταν καθαρα για να γινει πιο δραματικη η σειρα, αφου δεν υπαρχει στο manga, πραγμα το οποιο δεν καταφεραν πιστευω... Νομιζω πως το μονο που πετυχαν ειναι εκεινο το σειμιο να φανει GAY!!! Δεν μπορουσα να βλεπω αλλο, περιμενα πως και πως να τελιωσει :P:P:P

#1458 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 March 2008 - 14:59

Και μετά κατηγορούμε τα δύστυχα, καταπονεμένα, αθώα fangirls, θύματα του fanservice για τη DN yaoi φρενίτιδα, ενώ η ίδια η σειρά τα σπρώχνει στον γκρεμό! Δε ντρεπόμαστε λιγάκι, λέω 'γω...

:hahaha::hahaha::hahaha:

#1459 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 March 2008 - 15:09

Lol σε γενικες γραμμες θα το παιρνα ως αστειο εδω,αλλα οντως η σκηνη με το μασαζ των ποδιων ηταν....GAY!

Τεσπα,στο επεισοδιο 29 ειμαι τωρα και ηδη φανηκε 2 φορες το πεσιμο του IQ του Light:

Spoiler:

Τεσπα περα απ αυτα βλεπεται ακομη η σειρα...καλη ειναι ,αλλα οχι οσο πριν...
:D

O Light δεν εχασε το IQ του, αλλα απο τη στιγμη που αρχισαν να τον καταδιωκουν ο Near κι ο Mello εχασε την ψυχραιμια του. Ετσι κι αλλιως, ειχε δειξει απο πριν οτι δεν μπορουσε να αντεξει να μη βρισκονται τα πραγματα υπο τον ελεγχο του,
Spoiler:
Ιδιογυια ειναι, δεν ειναι cyborg. Εχει την αδυναμη πλευρα του.

Ακριβως,αυτο ηταν καθαρα Gay!(ασε που ο Light του σκουπισε τα μαλλια μετα):hahaha:

Ε και ποιο ειναι το προβλημα?
Οπωε ειπε κι ο Τζιμακος, "και οι γκει ειναι αναγκαιοι"

Posted Image

#1460 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 15:13

O Light δεν εχασε το IQ του, αλλα απο τη στιγμη που αρχισαν να τον καταδιωκουν ο Near κι ο Mello εχασε την ψυχραιμια του. Ετσι κι αλλιως, ειχε δειξει απο πριν οτι δεν μπορουσε να αντεξει να μη βρισκονται τα πραγματα υπο τον ελεγχο του,

Spoiler:
Ιδιογυια ειναι, δεν ειναι cyborg. Εχει την αδυναμη πλευρα του.

Spoiler:

Ε και ποιο ειναι το προβλημα?
Οπωε ειπε κι ο Τζιμακος, "και οι γκει ειναι αναγκαιοι"

Ε,χαλασαν μονο στο τελος οι 2 χαρακτηρες...πριν δεν εμοιαζαν να χουν τετοιες τασεις(ακομη κι αν δεν ισχυουν αυτα που λεμε εδω)...και τους κατεστρεψαν...

#1461 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 March 2008 - 18:10

Ρε τι gay λέτε και μ@@@@@ες....Έλεος

ο Χρηστός ήξερε ότι θα τον πρόδιδε κάποιος απο τουσ μαθητές του και συγκεκριμένα ήξερε και ποιος. Ο L ήξερε οτι ο Light θα τον πρόδιδε. Η σκηνή του πλυσίματος των ποδιών είναι σχεδόν ίδια με μυστικό δείπνο, O L αποδέχεται την προδοσία που θα δεχτεί και ξέρει ότι θα πεθάνει απο τον Light. Ο λόγος που δε μπορεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση είναι επειδή τα βάζει με κάτι ανώτερο, με μια ανώερη δύναμη. Σε προηγο΄λυμενο επεισόδειο είχε πει ότι αν έχω να αντιμετωπίσω κάτι ανώτερο δε μπορώ να το κάνω. και πράγματι ο L με δαίμονες τα βάλε. Στο επ 25 λέει it is strange, we will have to say farewell. Εκει σε προιδεάζει για το τι θα γλινει. Το πλύσιμο απλά είναι ένασ επίλογος που δείνει τραγικότητα. Οχι gay kai π@@ες ελεος

#1462 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 18 March 2008 - 18:17

Για μένα η σκηνή που του πλένει τα πόδια, μόνο για gay κατάσταση δε την μεταφράζω.

Spoiler:

Το από πάνω είναι απλά η ταπεινή μου "υποκειμενική" γνώμη οπότε μη βγείτε να με φάτε αν δεν έχετε ίδια γνώμη.

#1463 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 18:45

Για μένα η σκηνή που του πλένει τα πόδια, μόνο για gay κατάσταση δε την μεταφράζω.

Spoiler:

Το από πάνω είναι απλά η ταπεινή μου "υποκειμενική" γνώμη οπότε μη βγείτε να με φάτε αν δεν έχετε ίδια γνώμη.

Μα,το ξαναπαμε,δεν ηταν πλυσημο,ηταν foot massage...εχει διαφορα...ασε που και ο Light του σκουπησε τα μαλλια...

#1464 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 18 March 2008 - 19:01

Αχεμμμμ...
Εδω ειναι λοιπον η επιμαχη σκηνη
Youtube Video

Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1465 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 19:08

;144237']Αχεμμμμ...
Εδω ειναι λοιπον η επιμαχη σκηνη

Spoiler:

Δεν μπορω να το δω(προσπαθησα)...ειναι πολυ GAY!:oo::oo:

#1466 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 18 March 2008 - 19:46

Μα,το ξαναπαμε,δεν ηταν πλυσημο,ηταν foot massage...εχει διαφορα...ασε που και ο Light του σκουπησε τα μαλλια...

Δεν υπαρχει αυτο το forum
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vgRHtdBW8L0[/YOUTUBE]
I'm with Jules.:hahaha:

Posted Image

#1467 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 18 March 2008 - 19:48

LOL αυτο ηταν το πιο inba off topic που εχω δει την ζωη μου!

Και για οσους δεν ξερουν:

Spoiler:

#1468 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 18 March 2008 - 19:57

0 file zoro 0. Σου εξηγούμαι και συνεχίζεις να τις πετάς...

#1469 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 March 2008 - 20:47

LOL αυτο ηταν το πιο inba off topic που εχω δει την ζωη μου!

Και για οσους δεν ξερουν:

Spoiler:

Φεύγω offtopic αλλά κάτι τέτοια μαργαριτάρια....
H λέξη inba δεν υπάρχει καν...
Πες μου ότι το έλεγες και σοβαρά να λιώσω...
Το πολύ spam καίει κύτταρα και μόλις απεδείχθη,gz...:hahaha:

#1470 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 19 March 2008 - 02:38

Φεύγω offtopic αλλά κάτι τέτοια μαργαριτάρια....
H λέξη inba δεν υπάρχει καν...
Πες μου ότι το έλεγες και σοβαρά να λιώσω...
Το πολύ spam καίει κύτταρα και μόλις απεδείχθη,gz...:hahaha:

Μάλλον θα εννοούσε imba=imbalanced, αλλά όπως και νά'χει πάει ξέφυγε τελείως offtopic το θέμα...
Φαίνεται πως υπάρχει μανία με gay videos στο φόρουμ οπότε no further comments lol.