Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 00:58
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 08:24
Spoiler:
Tο Volume 13 συνθέτεται από How to Read, How to Draw και μία μικρή ιστορία με άλλους χαρακτήρες (βέβαια έχει τον Ryuuk). Το How to Read εξηγεί και ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για τους χαρακτήρες, το How to Draw το λέει και το όνομά του.τι,που,πως και το σημαντικοτερο γιατι.ξερετε τι παιζει με το Volume 13?εξελισσει την ιστορια ή απλα ειναι ενα special?
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 12:07
Kαπου διαβασα οτι θα βγει καπου στο καλοκαιρι ενα σπεσιαλ επεισοδιο για να μας πει τι απεγιναν
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 14:02
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 01:31
To ξετύλιγμα κ περιεχόμενο της πλοκής, η σύνθετη σκέψη, η ιδιοφυής μορφές του Light κ του L, αλλά επίσης και ο συνδυασμός Ν Μ είναι φοβερός, αν κ η σχέση Light-L. ήταν μοναδική.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 10:23

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 11:26
Άλλες δύο παρατηρήσεις σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:
Spoiler:Πιστεύω κερδίζω επάξια τον τίτλο του trivia-freak.
Μιλάμε το έλιωσες το episode
Kαπου διαβασα οτι θα βγει καπου στο καλοκαιρι ενα σπεσιαλ επεισοδιο για να μας πει τι απεγιναν
Spoiler:
Ισχύει αυτό!???!??
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 12:50
Άλλες δύο παρατηρήσεις σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:
Spoiler:Πιστεύω κερδίζω επάξια τον τίτλο του trivia-freak.
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 13:47
αξια πιστευω οτι πειρε τον τιτλο:best newcomer 2007(καιρος να παρει και το best anime of the year) ενα τετοιο ανιμε που πιστευω οτι θα το θυμομαστε για πολλα χρονια....
λιγα λογια τωρα για το ανιμε...
αοι την αρχη μεχρι το τελος η σειρα δεν σε αφηνει σε ησυχια (με εξερεση 1-2 επεισοδια εκει με την yotsuba)απλα πανεξυπνο,αγωνιωδες και με πλοκη που τις περισσοτερες φορες σου τριπαγε τα κοκκαλα..(πολλες φορες επειασα να χτυπαει η καρδια μου τρελα απο την αγωνια...)...γιατι δεν μου κανει καθολου εντυπωση οτι το σεναριο ειναι γραμενο απο γυναικα....?
απο σκηνοθεσια αψογο..
απο μουσικη..καλα δεν θελει ρωτημα..η μουσικη απλα τα σπαει..και σε Op και σε end και κατα την διαρκεια τον επισοδιων...
απο σχεδιασμο ισως και απο τους καλυτερους που εχω δει..
απο animetion αν εξερεσουμε καποια επισδοδια καπου στη μεση της σειρας που δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλασαν ειταν καταπληκτικα..
οσο για το τελευταιο επισοδιο απλα ενα απο τα καλυτερα endings που εχω δει σε ανιμε...
ο light κατατροποθηκε απο τον ιδιο του τον εαυτο και το ιδιο του το ονειρο...απλα η αλαζομεια του τον εκανε να χασει το παιχνιδι...
πιστευω οτι ο M και ο N δεν φτουρανε μια μπροστα στον L απλα ο light ειχε φτασει σε τετοια επειπεδα σιγουριας που ηταν απλα θεμα χρονου να τελειωσουν ολα....
αυτα τα ολιγα...
γαμωτω ακομα μου λειπει το death note....
και μια καμενη ερωτηση...επαρχει καποιο site με ανιμε stuff's Που να τα στελνει ελλαδα...?θελω πολυ ενα πιστο αντιγραφο του death note(το σημειωματαρειο..)χωρις φυσικα της δυναμης του...
Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2007 - 14:16
http://www.justmanga.com/jmprod/DEATHNOTEBOOKκαι μια καμενη ερωτηση...επαρχει καποιο site με ανιμε stuff's Που να τα στελνει ελλαδα...?θελω πολυ ενα πιστο αντιγραφο του death note(το σημειωματαρειο..)χωρις φυσικα της δυναμης του...
:hahaha:
*i need to buy that sometime *__* *
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2007 - 15:08
http://www.justmanga.com/jmprod/DEATHNOTEBOOK
*i need to buy that sometime *__* *
Γ@μ@το!!!! Πωρώθηκα!!! Το θέλω....
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2007 - 23:10
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2007 - 10:05
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2007 - 11:01