Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Death Note
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 07:17
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 11:21
ε, μπορει να ειναι σαν τον Tackleberry απο το Police Academy και να κουβαλαει ολοκληρο οπλοστασιο πανω του...Μιας και μιλάμε για Matsuda... η απόλυτα καμένη παρατήρηση: Στο επεισόδιο 36 ο Matsuda βγάζει ένα semi-automatic pistol, στο 37 βγάζει ένα revolver. Goof?
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 13:53
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 14:25
Spoiler:
sorry αλλά εγώ ποτέ δεν διαβάζω manga...Εκεί μπορεί ο σκιτσογράφος και ο σκηνοθέτης να διαστρεβλώσει την όλη ιστορία άπειρες φορές.
Όπως έγινε στο 36 που κουβάλαγε ένα απλό όπλο ενώ στο 37 ένα revolver.
Don't get near of me!I'm a shark!
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 14:36
Μήπως τα έχεις μπερδέψει λίγο; Την ιστορία την φτιάχνει ως συνήθως αυτός που κάνει το manga. Δεν υπάρχει κάτι για να διαστρεβλωθεί. Στο anime όμως αυτό ίσως έχει νόημα γιατί εκύ υπάρχει είδη μια ιστορία την οποία μπορούν οι παραγωγοί να αλλάξουν.sorry αλλά εγώ ποτέ δεν διαβάζω manga...Εκεί μπορεί ο σκιτσογράφος και ο σκηνοθέτης να διαστρεβλώσει την όλη ιστορία άπειρες φορές.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 15:00
omg ενα απο τα πιο σιγκινιτικα closing που εχω δει....
Πραγματικά, συγκινήθηκα απίστευτα.....
Γιατί τελείωσε ρε γαμώτοοοοοοοοοοο????
Officially,το καλύτερο anime που εχω δει ποτέ....Και πιστεώ θαπαραμείνει έτσι για πάρα πολύ καιρό!!!
Death Note, με άφησες υπερικανοποιημένο....
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2007 - 19:41
sorry αλλά εγώ ποτέ δεν διαβάζω manga...Εκεί μπορεί ο σκιτσογράφος και ο σκηνοθέτης να διαστρεβλώσει την όλη ιστορία άπειρες φορές.
HahahhHHAHHahha αυτό πραγματικά με έκανε να γελάσω.
Πιστεύω ότι έπρεπε να στριμώξουν και κάποιες σκηνές απτο 108 chapter.
Αυτοί πάλι προτίμησαν να κάνουν τις υπόλοιπες σκηνές μεγαλύτερες και ίσως τελικά βγήκε καλύτερο το αποτέλεσμα. :
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 15:50
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 20:02
three characters limitSpoiler:
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 20:43
Death Note Post-Finale Primetime Airing Planned in Japan
The June 26 Japanese finale of the Death Note suspense television anime series revealed that a primetime airing has been greenlit for this summer. More details on this broadcast will be announced at a future date. Mantan Web reports that the special broadcast will add new sequences that were not in the anime version initially.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 21:03
O Light ήταν ένας άνθρωπος, που πίστεψε ότι έγινε Θεός. Αυτό ήταν η καταστροφή του. Ο εγωισμός του.

My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 23:12
Πάντως από ότι φαίνεται το Death Note δεν τελείωσε ακόμα:
Ναι, μάλλον θα αναφέρεται στο τελευταίο chapter του manga, και ίσως και στην 60-σέλιδη spin-off συνέχεια από το Volume 13.
Όσο για το τελευταίο επεισόδιο, μου άρεσε πολύ περισσότερο το τέλος του Anime.
ΠΟΛΥ περισσότερο.
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2007 - 23:35
Μπορώ να πω πως το Death Note φταίει που θα συνεχίσω (αρχίσω ουσιαστικά, αφού το DN ήταν το πρώτο που είδα ολοκληρωμένο) να βλέπω Anime...
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2007 - 00:01
Spoiler: