Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#976 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 01 July 2007 - 00:58

Special είναι με συνεντευξεις, πληροφορίες για τους χαρακτηρες κλπ... Υπάρχουν διασκορπισμένα translation κοιτα στο deathgod.org.

#977 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 July 2007 - 08:24

Spoiler:

Spoiler:

τι,που,πως και το σημαντικοτερο γιατι.ξερετε τι παιζει με το Volume 13?εξελισσει την ιστορια ή απλα ειναι ενα special?

Tο Volume 13 συνθέτεται από How to Read, How to Draw και μία μικρή ιστορία με άλλους χαρακτήρες (βέβαια έχει τον Ryuuk). Το How to Read εξηγεί και ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα για τους χαρακτήρες, το How to Draw το λέει και το όνομά του. :P Μετά, την ιστορία δεν την έχω διαβάσει, μιας και δεν έχω το Manga στα Αγγλικά, αλλά κάτι έχω κοιτάξει. :P

oR4yYRl.gif

#978 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 July 2007 - 12:07

WHY?????????

Spoiler:

Kαπου διαβασα οτι θα βγει καπου στο καλοκαιρι ενα σπεσιαλ επεισοδιο για να μας πει τι απεγιναν
Spoiler:

Posted Image

#979 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 01 July 2007 - 14:02

Εχω διαβάσει και κάτι απο το How to Play, συγκεκριμένα τι έχει φάει ο L σε όλη τη σειρά XDD

#980 nippon4ever

nippon4ever

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 02 July 2007 - 01:31

Αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα καλύτερα anime που έχω δει.

To ξετύλιγμα κ περιεχόμενο της πλοκής, η σύνθετη σκέψη, η ιδιοφυής μορφές του Light κ του L, αλλά επίσης και ο συνδυασμός Ν Μ είναι φοβερός, αν κ η σχέση Light-L. ήταν μοναδική.
Spoiler:
ο Ryuzaki είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...:bahhh: Όσο για το πολυσυζητημένο όραμα του Light... Στην αρχή ίσως υπήρχε, στο τέλος όμως δεν απόμεινε τπτ.
Spoiler:
. Αριστούργημα το Death Note, πραγματικά νιώθω ότι το Ι.Q μου ανέβηκε λιγάκι!! :bleh:

#981 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 July 2007 - 10:23

Άλλες δύο παρατηρήσεις σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:
Spoiler:
Πιστεύω κερδίζω επάξια τον τίτλο του trivia-freak. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#982 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 02 July 2007 - 11:26

Spoiler:

Μιλάμε το έλιωσες το episode :burningbe3:

Kαπου διαβασα οτι θα βγει καπου στο καλοκαιρι ενα σπεσιαλ επεισοδιο για να μας πει τι απεγιναν

Spoiler:

Ισχύει αυτό!???!?? :hahaha:

#983 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 July 2007 - 12:50

Spoiler:

:respect: :respect:

#984 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 02 July 2007 - 13:47

να πω και εγω με την σειρα μου μερικα λογια....
αξια πιστευω οτι πειρε τον τιτλο:best newcomer 2007(καιρος να παρει και το best anime of the year) ενα τετοιο ανιμε που πιστευω οτι θα το θυμομαστε για πολλα χρονια....
λιγα λογια τωρα για το ανιμε...
αοι την αρχη μεχρι το τελος η σειρα δεν σε αφηνει σε ησυχια (με εξερεση 1-2 επεισοδια εκει με την yotsuba)απλα πανεξυπνο,αγωνιωδες και με πλοκη που τις περισσοτερες φορες σου τριπαγε τα κοκκαλα..(πολλες φορες επειασα να χτυπαει η καρδια μου τρελα απο την αγωνια...)...γιατι δεν μου κανει καθολου εντυπωση οτι το σεναριο ειναι γραμενο απο γυναικα....?:riiight:ειμαι σιγουρος οτι σε αντρικα χερια θα εκανε μεγαλη κοιλια..
απο σκηνοθεσια αψογο..
απο μουσικη..καλα δεν θελει ρωτημα..η μουσικη απλα τα σπαει..και σε Op και σε end και κατα την διαρκεια τον επισοδιων...
απο σχεδιασμο ισως και απο τους καλυτερους που εχω δει..
απο animetion αν εξερεσουμε καποια επισδοδια καπου στη μεση της σειρας που δεν μπορω να καταλαβω γιατι χαλασαν ειταν καταπληκτικα..

οσο για το τελευταιο επισοδιο απλα ενα απο τα καλυτερα endings που εχω δει σε ανιμε...
ο light κατατροποθηκε απο τον ιδιο του τον εαυτο και το ιδιο του το ονειρο...απλα η αλαζομεια του τον εκανε να χασει το παιχνιδι...
πιστευω οτι ο M και ο N δεν φτουρανε μια μπροστα στον L απλα ο light ειχε φτασει σε τετοια επειπεδα σιγουριας που ηταν απλα θεμα χρονου να τελειωσουν ολα....
αυτα τα ολιγα...:erk:
γαμωτω ακομα μου λειπει το death note....

και μια καμενη ερωτηση...επαρχει καποιο site με ανιμε stuff's Που να τα στελνει ελλαδα...?θελω πολυ ενα πιστο αντιγραφο του death note(το σημειωματαρειο..)χωρις φυσικα της δυναμης του...:hahaha::hahaha:

#985 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 July 2007 - 14:16

και μια καμενη ερωτηση...επαρχει καποιο site με ανιμε stuff's Που να τα στελνει ελλαδα...?θελω πολυ ενα πιστο αντιγραφο του death note(το σημειωματαρειο..)χωρις φυσικα της δυναμης του...:hahaha::hahaha:

http://www.justmanga.com/jmprod/DEATHNOTEBOOK
*i need to buy that sometime *__* *

#986 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 posts

Posted 03 July 2007 - 15:08

http://www.justmanga.com/jmprod/DEATHNOTEBOOK
*i need to buy that sometime *__* *

Γ@μ@το!!!! Πωρώθηκα!!! Το θέλω....
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ: