Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#46 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2006 - 14:34

Yeah :kakashithumbup:

Πανικός γίνεται 8000 peers εχει το τορεντ :o

EDIT: 10500 peers and rising :head:
EDIT2: 11500 peers and rising :head: :head:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2006 - 21:16

Igore :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: THANK UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#48 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2006 - 23:28

Μιλάμε για άλλο επίπεδο πια! Δεν άντεξα άλλο και έπιασα το Manga. Μπαίνω στο 4ο Volume τώρα και συνεχίζω ανυπόμονος! Πιάστε το Manga παίδες μια βδομάδα είναι too much για νέα releases! :bleh:

oR4yYRl.gif

#49 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 00:40

Μπα, εγώ λέω να μη διαβάσω το manga:
α) γιατί το να περιμένεις 1 βδομάδα σου αυξάνει την αγωνία
β) επειδή όταν βλέπεις το anime, έχεις μουσική και κίνηση, πράγματα που σου δημιουργούν μία άλλη ατμόσφαιρα και το απολαμβάνεις περισσότερο
γ) αν διαβάσω το manga και το τελειώσω στα γρήγορα, δεν θα νιώθω ικανοποιημένος και θα θέλω κι άλλο.

Αυτά ισχύουν για εμένα και γι' αυτό δεν θα διαβάσω το manga (εκτός αν το διαβάσω όταν τελειώσει το anime, έτσι για την πλάκα).

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#50 Purgator

Purgator

Daiguren Hyourinmaru

• Members
  • 61 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 14:20

Παιδες δεν ξερω για εσας παντος εχω ψηλοξενερωσει με τον προταγονιστη(Light) :dry: οταν ειδα το 6 ep. αρχιζω να πηγενω
με το μερος του L :happy2:

(Δεν εχω διαβασει το manga k συμφωνω με τον Whitelighter) :kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#51 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 15:45

Εγώ δεν ξενερώνω με τπτ :)
Αναρωτίεμε όμος αν υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος που ο L είναι καμπουριασμένος χλιμίτζουρας με πρησμένα ματια. :?

(Δεν εχω διαβασει το manga k συμφωνω με τον Whitelighter) :kakashithumbup:

x2 :kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#52 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 15:58

Εμ τι ρε Kienzan ολόκληρος L και θες να είναι και νορμάλ άνθρωπος? :?
1

#53 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 16:36

Oχι ρε συ δε με κατάλαβες :P

Απλώς αναροτιέμαι αν υπάρχει κάποιος λόγος που είναι σαν συμπάσχων του Satou Kun απο το NHK ni Youkoso :huh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#54 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 20:45

Καλά εγώ δεν ξενέρωσα με τον light. Από την αρχή φάνηκε ότι δεν ήταν και τόσο έξυπνος. Πρώτα πρώτα θα μπορούσε να έχει μάθει για τις δυνάμεις και τα κόλπα του τετραδίου πριν το γεμίσει με πόσες σελίδες ονόματα. Και κατά δεύτερον η όλη φάση με το λεωφορίο ήταν πολύ ριψοκύνδυνη και στριμώχτικε τώρα.
Από την άλλη ο 'L' στο 6 επεισόδιο με εντυπωσίασε αρκετά. Τα έχει σκευτεί όλα πολύ καλά και έχει καταλάβει από τις κινίσεις του kira περί τίνος ατόμου πρόκειτε(που σωστά έχει συμπεράνει απλά δεν μπορεί να είναι σίγουρος)

ΥΓ)Τώρα που σταμάτησε και το Lost έγινε η μοναδική μου εβδομαδιαία πρέζα το Death note...να κλαίω ή να γελάω? :?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#55 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2006 - 23:51

πρώτον το σχέδιο με το λεωφορίο ήταν απλά άψογο.δεν ξέρω πως σου δόθηκε η εντύπωση ότι στριμώχτηκε.όλα πήγαν όπως τα σχεδίασε.απλά περίμενε λίγο και θα δεις το πόσο έξυπνος είναι ο light.
από το manga έχω διαβάσει μέχρι το chapter 52(μόνο οι πρώτοι 6 τόμοι έχουν βγει μέχρι στιγμής στα αγγλικά-το pc δεν πάει τουαλέτα...) και η μάχη μεταξύ light και L παίρνει τρελές διαστάσεις.
το θετικό είναι ότι το σενάριο δεν παέι χαμένο και το anime τα σπάει σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Υ.Γ.μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την πρώτη ταινία στο net;έχω φάει τον κόσμο και δεν την βρίσκω :(

#56 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2006 - 09:46

Ναι... σκευτείτε να μην γινόταν και αυτά τα πράγματα... λεοφωρίο, κατάσκοποι του FBI και θα δείτε κατα πόσο ξενέρωτο θα ήταν.. :happy2:
Θα με ανυσηχούσε πραγματικά...

(Μ'αρέσει όταν χάνει έδαφος ο πρωταγωνιστής) he he he.... :hehe:

περι μάγκα τώρα: Απλά Θεικό.. :respect:
Εγώ το πάω αλλιώς διαβάζω ένα μάγκα λίγο πριν βγει το ep.για να συγκρίνω.. και απ'οτι έχω καταλάβει το anime το κάνουνε ποιό πολύπλοκο απο ότι είναι στο manga....Γιατι? Δεν ξέρω..
Δημοσιευμένη  εικόνα
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#57 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2006 - 11:20

Υ.Γ.μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την πρώτη ταινία στο net;έχω φάει τον κόσμο και δεν την βρίσκω :(

κι εγω την ψαχνω απο την προηγουμενη βδομαδα...και το μονο καλο τορρεντ που βρηκα ηταν αυτο του Saiyaman(raw φυσικα)..το εβαλα να κατεβει και βλεπουμε..
παντως δεν εχω βρει την ταινια ουτε για οnline παραγγελια(στο φιναλε γιατι να μην το αγορασω :bleh: )...λογικα δεν εχει βγει ακομα το dvd :rolleyes2: παντως διαβασα στο forum twn TownL οτι η Hong Kong εκδοση του dvd της ταινιας θα εχει eng subs..tempting but not enough to make buy a HK dvd.. :mellow:
*ασχετο//βρηκα αυτο ομως και το λιγουρευομαι :bleh: > http://www.cdjapan.co.jp/detailview.html?KEY=ACBD-10440*

#58 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2006 - 15:37

και αυτό άσχετο αλλά νομίζω yami-chan ότι αν δεν το έχεις δει σίγουρα θα σε ενδιαφέρει.
http://boxtorrents.com/browse.php?page=1

prince of tennis live action movie(eng sub)

#59 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Νοέμβριος 2006 - 15:55

και αυτό άσχετο αλλά νομίζω yami-chan ότι αν δεν το έχεις δει σίγουρα θα σε ενδιαφέρει.
http://boxtorrents.com/browse.php?page=1

prince of tennis live action movie(eng sub)

*sorry for the off-topic*
τελιωσα να την κατεβαζω χτες :bleh: περιμενα καιρο να βγει το dvd και να τη βγαλει καποιος με eng subs...εν τω μεταξυ την εχω και σε raw και με brasilian subs(αυτο το τελευταιο καταλαθος :P )..πολυ καψιμο μιλαμε :kakashithumbup:
*sorry for the off-topic*

οn a side note..βγηκε το επ 7 του DeathNote,οποτε αυριο-μεθαυριο περιμενουμε τα subbed releases..

#60 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 11:39

its out peaple

Get ur torrents and happy leaching :bye:
http://www.baka-updates.com/search.php
Δημοσιευμένη  εικόνα