Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Death Note
Posted 18 October 2006 - 16:05
Κάθε πότε βγαίνει νέο επ?

Posted 19 October 2006 - 09:08

Posted 21 October 2006 - 20:59

¶λλαξα από Phant0m σε Vegeto
Posted 23 October 2006 - 16:14

Posted 23 October 2006 - 16:32
Έχει ήδη κυκλοφορήσει. Στο www.baka-updates.com έχει torrent αλλά ο server είναι down.Ξέρει κανείς πότε θα βγει το Death Note 03 από Animanda :question:
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Posted 23 October 2006 - 22:47
edit: death note ep 4... ΤΕΛΕΙΟ!!, απλά. Η όλη φάση που σκεύτηκε και έγραψε ήταν απλά ffs. Ντάξ... από την αρχή την κατάλαβα για το τι είχε σκαρώσει αλλά σε γενικές γραμμές. Απίστευτο(ς)...

Posted 29 October 2006 - 15:31
Posted 29 October 2006 - 22:04

Posted 31 October 2006 - 09:47
Μόλις βγει φωνάξτε με...

Posted 31 October 2006 - 16:01
Πολυ κορηφη το Death note! Για οσους ενδιαφεροντε για το sundtrack εγω το κατεβασα σε torent απο την σελιδα www.tokyotosho.com :happy2:
Το "[vga-ost] Nightmare - the World ~ Alumina (Death Note OP & ED Single) (VBR)" είναι?
Από ότι είδα 2 τραγούδια έχει

Posted 31 October 2006 - 16:19
φοβερο πανεξυπνο ξεφευγει σε ολα τα επιπεδα...
με εχει κατενθουσιασει σαν θεαμα και πιστευω οτι οσον αφορα ευρηματικοτητα-σεναριο-φορτιση συναισθηματικων καταστασεων ψιλογραφει ιστορια..
Ευχομαι να μην εκτιθεμαι ως υπερβολικος στους πιο ειδημονες-εμπειρους ανιμαδες.....
Posted 01 November 2006 - 06:13
Και εγώ πιστεύ πως το deathnote γράφει ιστορία.λοιπον δεν εχω δει πολλα ανιμε ουτε εχω διαβασει το manga αλλα το συγκεκριμενο ανιμε μου φαινεται απιστευτα απιστευτο..
με εχει κατενθουσιασει σαν θεαμα και πιστευω οτι οσον αφορα ευρηματικοτητα-σεναριο-φορτιση συναισθηματικων καταστασεων ψιλογραφει ιστορια...
Ειναι απο αυτα που βγένουν μια στα 10 χρόνια και αν.
Ειμαστε βέβαια ακομα στο ep4 άλλα πάντως εγώ ομολογώ πως δεν έχω δει ποτε μου κάτι καλυτερο απο αυτα τα 4 eps.
Για να δουμε τι θα γινει και με τα υπόλοιπα 30

Posted 01 November 2006 - 17:05
Το "[vga-ost] Nightmare - the World ~ Alumina (Death Note OP & ED Single) (VBR)" είναι?
Από ότι είδα 2 τραγούδια έχει
=================================
Ναι ειναι το opening k to ending μονο. Δεν ειναι το soundrack.. Κατεβασε τα αμα θελεις ειναι κορυφη! :happy2:
(αμα ακους τετιο ιδος μουσικης)

Posted 02 November 2006 - 10:50
Και εγώ πιστεύ πως το deathnote γράφει ιστορία.λοιπον δεν εχω δει πολλα ανιμε ουτε εχω διαβασει το manga αλλα το συγκεκριμενο ανιμε μου φαινεται απιστευτα απιστευτο..
με εχει κατενθουσιασει σαν θεαμα και πιστευω οτι οσον αφορα ευρηματικοτητα-σεναριο-φορτιση συναισθηματικων καταστασεων ψιλογραφει ιστορια...
Ειναι απο αυτα που βγένουν μια στα 10 χρόνια και αν.
Ειμαστε βέβαια ακομα στο ep4 άλλα πάντως εγώ ομολογώ πως δεν έχω δει ποτε μου κάτι καλυτερο απο αυτα τα 4 eps.
Για να δουμε τι θα γινει και με τα υπόλοιπα 30
Όντως δεν ξέρεις τι θα γίνει με τα καινούρια επισόδεια... Βάση manga μπορώ να πω οτι είναι καλό... αλλα είμαι σίγουρος οτι θα υπάρξει και το κοινό που θα το υποτιμήσει πολύ... ¶λλωστε είμαι φαν των "σοβαροτέρων" άνιμε σε σχέση με σειρές που βλέπεις για να περνάει η ώρα (naruto)...
Τα γραφικά animations... χρώματα κτλ. κτλ. είναι πραγαματικά πολύ δουλεμένα για σειρά. Μακάρι να μην το χαλάσουνε αυτό! :happy2: .......
Posted 03 November 2006 - 22:22
Πότε έρχεται το 5 ?