Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2296 Dia-/ol

Dia-/ol

Breaking the Habit

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 11:37

Το Death Note είναι ίσως το αγαπημένο μου anime αν και με πόνο καρδιάς αδικώ κάποια άλλα..Ευχαριστήθηκα το τέλος,το ομολογώ..Ποτέ μου δεν συμπάθησα τον Light..

Αααα εδώ μου τα χαλάς! :deadga6:

Ο Light για μένα ήταν απλά κορυφή!!Τρομερό μυαλό ο τύπος!...
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 30 Ιανουάριος 2009 - 11:53
Spoiler tag inserted

"Knowing is not enough, We must apply..."
"Willing is not enough, We must do..."

Bruce Lee.

#2297 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 11:48

Σχετικά με τον Light(Λάηγτ)
Spoiler:

#2298 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 12:11

Εγώ ήμουν διχασμένη ανάμεσά τους μέχρι
Spoiler:
Αλλά και μετά απ' αυτό δεν μπορώ να πω ότι υποστήριζα τον Light 100%. Το τέλος πάντως, το βρήκα ταιριαστό. Φυσικά δεν ήθελα
Spoiler:

Αν σας άρεσε το Death note, και δεν το έχετε ήδη κάνει, δείτε το Code geass. Ειδικά αν σας άρεσε ο Light ή τείνετε προς αυτόν αλλά δεν σας κάθεται καλά να πάρετε το μέρος του, πιστεύω πως θα σας αρέσει. Οπωσδήποτε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο όμως. :try:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 31 Ιανουάριος 2009 - 20:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2299 Dia-/ol

Dia-/ol

Breaking the Habit

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 17:07

Αν σας άρεσε το Death note, και δεν το έχετε ήδη κάνει, δείτε το Code geass. Ειδικά αν σας άρεσε ο Light ή τείνετε προς αυτόν, πιστεύω πως θα σας αρέσει. Οπωσδήποτε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο όμως. :try:

On my way for it!
Κατεβάζω το geass ήδη..ελπιζω να έχεις δίκιο :wis:
Δεν είχε τύχει να το δω γιατι μάρεσαν τα Action (sword fights , martial arts etc) anime πιο πολύ!

Will check it out! ευχαριστούμε για την συμβουλή
"Knowing is not enough, We must apply..."
"Willing is not enough, We must do..."

Bruce Lee.

#2300 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιανουάριος 2009 - 19:17

Σαν δουλειά για μένα, το Death note δεν το φτάνει. Έχει κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν (τα έχω πει στο ανάλογο thread) αλλά αν το δείτε όλο θα καταλάβετε τι εννοώ.

You are welcome.:D

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 30 Ιανουάριος 2009 - 19:46

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2301 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 02:58

Αν σας άρεσε το Death note, και δεν το έχετε ήδη κάνει, δείτε το Code geass. Ειδικά αν σας άρεσε ο Light ή τείνετε προς αυτόν αλλά δεν σας κάθεται καλά να πάρετε το μέρος του, πιστεύω πως θα σας αρέσει. Οπωσδήποτε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο όμως. :try:[/quote]
Ill keep it in mind thanks a lot :congrats:
and now something else(ακυρο)

ακουσα οτι για το death note για το πως σκεφτονται και o L και ο Light ειχαν παρει ειδικη ομαδα με ντεντεκτιβ και αλλους ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοια οι πατατες????:knock-knock:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2302 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 04:38

ακουσα οτι για το death note για το πως σκεφτονται και o L και ο Light ειχαν παρει ειδικη ομαδα με ντεντεκτιβ και αλλους ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοια οι πατατες????:knock-knock:

ε,τι εννοείς?:nosey:

Αν εννοείς ότι και οι 2 τους είχαν όμαδες από ντετέκτιβς να τους βοηθάνε με την ''δουλειά'' τότε ναι,είχαν και οι 2 τους,αλλα βέβαια κυρίως κομπάρσοι ήταν και εντολές ακολουθούσαν.

Αν παλι έννοεις αν υπήρχαν ομάδες ατόμων που σκέφτονταν και έλυναν υποθέσεις βασισμένοι στον τρόπο σκέψης τους τότε
Spoiler:

Ελπίζω να κατάλαβα τι να εννοούσες και να απάντησα,αλλιώς διατύπωσέ το με άλλον τρόπο πλζ.:gotit:

EDIT:οκ κατάλαβα τι εννοούσες(μου το εξήγησε κάποιος βασικά:P)αλλά ιδέα δεν έχω,το πιο πιθανό είναι όχι για μένα πάντως.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 01 Φεβρουάριος 2009 - 05:19

#2303 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 04:49

Οχι Ζορο,εννοει οτι αυτα που λεγανε αυτοι οι 2 και ο τροπος με τον οποιον σκεφτονταν,η νοητικη μαχη.. ("αν πω εγω αυτο,αυτος θα καταλαβει ποιος ειμαι,οποτε θα το πω ετσι για να δω την αντιδραση του" και τετοια)δεν τα εγραψε ενα ατομο,ενας manga-artist,αλλα ολοκληρη ομαδα που σκεφτοταν την εξυπνοτερη λυση!Γιαυτο και φαινονται απιστευτα εξυπνοι αυτοι οι 2.
Δεν ξερω αλλα υπάρχει πιθανότητα θα ελεγα :Ρ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2304 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 05:21

Mέχρι στιγμής από όσο το έψαξα στην wikipedia δεν αναφέρεται κάτι για βοήθεια από όμαδα ειδικών. Να ξεκαθαρίστεί εντούτοις ότι οι δημιουργοί του Death Note είναι δύο ο/η (δεν υπαρχουν λεπτομέρειες για το φύλο) Τsugumi Obha που έγραψε την ιστορία και ο Τakeshi Obata που είναι ο manga Artist.

Aναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο ότι ο μόνος τον οποίο συμβουλευόταν ο συγγραφέας ήταν ο εκδότης (ούτε καν ο Manga artist δεν είχε λόγο). Και ότι τα Pannel Και το περιεχόμενό τους το σκεφτόταν κατά την διάρκεια της καθημερινής του/της ζωής.

Θα συνεχίσω το ψάξιμο και αν βρω κάτι θα επανέλθω με edit.

#2305 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 09:07

εγω τα θεωρω πατατες.Πραγματικα μου φαινετε παραπανω απο υπερβολικο να προσλαβεις ομαδα με detectiv για να φιαξεις τους δυο χαρακτηρες.Και στο κατω κατω ο ενας προβλεπε τς κινησεις του αλλου, γιατι απλα τους εφιαξε το ιδιο ατομο, δεν ειναι και αδυνατο να φιαξει ο mangaka τη νοητικη μαχη, απλα δουλεια θελει.

qzMHWHd.png

#2306 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 09:35

ακουσα οτι για το death note για το πως σκεφτονται και o L και ο Light ειχαν παρει ειδικη ομαδα με ντεντεκτιβ και αλλους ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοια οι πατατες????

νομιζω οτι η ιστορια δεν εχει σχεση με την πραγματικοτητα...
αν ειχαν βαλλει ντεντεκτιβ θα ηταν πιο ρεαλιστικος και καθημερινος ο τροπος σκεψης και των 2...
Spoiler:

στην πραγματικοτητα παιζει με την ψυχολογικη συγκρουση, παρα με το αστυνομικο thriller...

#2307 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 13:09

Κι ύστερα ποιος θα πλήρωνε τα κέρατά του να προσλάβει ολόκληρη ομάδα ειδικών για μια ιστορία που ήταν και τελείως αμφίβολο αν θα πετύχαινε στο Jump? :hmmm:

15fkk04.jpg

#2308 charger

charger

οr recharger?

• Members
  • 87 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 13:59

Ακυρο, ακυρο. Δεν νομιζω οτι θα πληρωναν οποιονδηποτε ειδικο για να φτιαξουν ενα anime. Οσο καλο και αν θελαν να το κανουν. Μπορει βεβαια να πηραν καποιες(ελαχιστες) συμβουλες για το πως θα μπορουσαν να προχωρησουν την υποθεση. Στο κατω κατω δεν ειναι δυσκολο να τους κανει να φανουν εξυπνοι γτ το ιδιο ατομο σκεφτεται και για τους 2 :P
Naruto Manga Spoiler : Βλεπετε με δικη σας ευθυνη
Spoiler:

#2309 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 16:28

Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας respect

απλα μου φενετε λιγο περιεργο γιατι αμα παρατηρησετε o L δουλευει με πιθανοτητες πραγμα που το κανουν και οι ειδικοι στις μερες αλλα μπορει απλα να πηραν ελαχιστες συμβουλες απο 'τριτους'

παντως τα λεφτα που θα διναν για να προσλαβουν μερικους τα βγαλανε χαλαρα

μονο και μονο απο την ταινια :P so why not??...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2310 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 17:27

εχω δει 2 φορες το death note επιδη απλα τα σπαει:nanana:
εχω δει και της 2 lave action:nanana: