Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2326 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 03:51

Guys λιγα τα λογια που μπορουν να περιγραψουν αυτο το ανιμε.Για μενα ειναι τοπ ανιμε εβερ:kill4u::kill4u:..Αν καποιος γνωριζει ανιμε σε παρομοιο στιλ(δλδ mind battles) ας μου προτεινει κατι.

Δεν ξέρω για τοπ anime ever αλλά ήταν πράγματι πολύ καλό για το είδος του.
(προσωπικά το έχω top20series αλλά όχι top10)

Απο καινούρια υπάρχει και το kaiji με κοινά στοιχεία, κυρίως δλδ το suspense και κάποια mind games, αν και το death note δεν το φτάνει με τπτ.
(επίσης δεν έχει char.development όπως και το death note δλδ. Αν και δεν θα δει κάποιος τέτοιο anime περιμένοντας κάτι τέτοιο anyway αλλά λέμε τώρα).
Αξίζει μια θέαση πάντως πιστεύω στους λάτρεις του είδους.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2327 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2009 - 15:15

Hello guys !!!!!! Οντως αυτο το ανιμ για του ειδους του ειναι πολυ απαιχτο.....το μυστηριο και ο ανταγωνισμος ηταν τα σημεια που το εκαναν απλα θεικο ...............Αν και ειναι λιγο πολυ παραξενο δλδ πολυ στην αρχη δν ξερεις με ποιον εισαι και ειναι σαν να βλεπεις πως εξελισονται καποιοες "ιστοριες" παραλληλα ........αλλα και παλι τα σπαει!!!!!!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2328 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 05:15

το συγκεκριμένο άνιμε μπορεί να έχει από τα πιο προτότυπα σενάρια και πολύ καλή πλοκή,αλλά του λείπει ένα πολύ βασικό στοιχείο charchter dev....όχι πως δεν έχει καλό,αλλά θα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερο...θα συμφωνίσω με τον ρανταγκαστ..(αν και εγώ το έχω στο τοπ 10 :)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2329 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2009 - 11:10

Κοίτα στο character development μπορεί να μην αριστεύει ομως οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι αξιομνημόνευτοι όλοι τους. Πέρασε καιρός απο τότε που το είδα, κι ομως πιάνω τον εαυτό μου να ξαναβλέπει μεμονωμένα κάποια επεισόδια μόνο και μόνο για τους φοβερούς χαρακτήρες(με τον Ryuk να ξεχωρίζει βεβαίως βεβαίως)

#2330 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 04:40

Κοίτα στο character development μπορεί να μην αριστεύει ομως οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι αξιομνημόνευτοι όλοι τους. Πέρασε καιρός απο τότε που το είδα, κι ομως πιάνω τον εαυτό μου να ξαναβλέπει μεμονωμένα κάποια επεισόδια μόνο και μόνο για τους φοβερούς χαρακτήρες(με τον Ryuk να ξεχωρίζει βεβαίως βεβαίως)

Ryuk is over 9000
Δεν είπα ότι δεν έχει καλούς χαρακτήρες..αλλά είναι περιορισμένοι..σου δείχνει την δυναμική η μη προσωπικότητά τους αλλα δεν σου δείχνει την εξέλιξή τους..έχει ελάχιστα στοιχεία εξέλιξεις..λίγο ό κίρα μόνο...έτσι μου φάνηκε εμένα τώρα προσωπικά...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2331 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 12:56

Ναι και το Death Note και το Kaiji έχουν δυνατούς χαρακτήρες που μπορεί να μην εξελίσσονται αλλά που οι πράξεις τους δικαιολογούνται άμεσα από τους χαρακτήρες τους.Και το Death Note και το Kaiji βάζουν τους πρωταγωνιστές τους σε καταστάσεις όπου φαίνεται άμεσα ο χαρακτήρας και η ψυχολογία τους.Οπότε ποιος χρειάζεται character development όταν έχει τέτοιο characterisation.

#2332 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 13:21

Βασικά στο death note γίνεται αυτό που θα έλεγε κάποιος στην ορολογία της λογοτεχνίας δραματική αφήγηση,δηλαδή με λίγα λόγια ο χαρακτήρας των ηρώων είναι που δημιουργεί την πλοκή και προχωράει το σενάριο..Δηλαδή πάνω στην ψυχολογική κατάσταση των ηρώων βασίζεται η ίδια η πλοκή και η εξέλιξη των γεγονότων...Και αν προσέξετε ο light όσο πιο πολύ περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ αλλάζει διάθεση γίνεται όλο και πιο κυνικός,όλο και πιο σκοτεινός,πιο τρελλαμενος..:dazed:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2333 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 14:58

...γίνεται όλο και πιο κυνικός,όλο και πιο σκοτεινός,πιο τρελλαμενος..:dazed:

βλ. χαζός... :hahaha:
Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2334 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 15:09

Βασικά ε΄γω πρόσεξα την αλλαγή και στα τραγούδια των τίτλων..Στην αρχή βλέπεις έναν ήρεμο Light και μετά τα κάφρικα τραγούδια (που παρεπιπτόντως μαρέσουν) όπου φαίνεται φρενοβλαβής....Βασικά βαριότανε πάλι ο Ligth γιατί μετά δεν είχε τίποτα ενδιαφέρον να κάνει
Spoiler:
...Θα συμφωνήσω με το τελευταίο :kawaii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sponis: 23 Απρίλιος 2009 - 09:45

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2335 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 17:08

Guys λιγα τα λογια που μπορουν να περιγραψουν αυτο το ανιμε.Για μενα ειναι τοπ ανιμε εβερ:kill4u::kill4u:..Αν καποιος γνωριζει ανιμε σε παρομοιο στιλ(δλδ mind battles) ας μου προτεινει κατι.

monster , του naoki urasawa .
αυτο μαλλον σε καλυπτει απολυτα μιας και ξεπερνα το ''ντεθ νοουτ'' κατα πολυ .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#2336 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:00

hyuga, νομίζω οτι ο Light
Spoiler:

Erebos, απο το πληκτρολόγιό σου και στου anime studio το αυτί!

#2337 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:32

Νταξει και εμενα ετσι μου ειπε ο adventurer,δες το monster,αλλα εδω που τα λεμε αν εχεις κατι αλλο εστω ελαχιστα ενδιαφερον να κανεις ,εκει γυρω στα 20-30 episode το αφηνεις η το ξεχνας -.- Το να πει κανεις οτι ειναι καλο το δεχομαι,το οτι ειναι το ιδιο καλο με το Death note,ειναι θεμα αποψεων,αλλα το να πεις οτι ειναι και καλυτερο ε μην το παρα-Χ-εσουμε!

Btw,δειτε και το amv μου αν σας αρεσε το Death note, καθως στο αλλο τοπικ μονο οσοι κανουν amv μπαινουν και δεν το εχει δει κανεις αλλος -.-

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7PMOmDVBMZE[/media] :try:

Ofc,δειτε το σε High Quality(οσο απεμεινε μετα το καταραμενο Windows movie maker -.-)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2338 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:35

@ Εrebos

Spoiler:

@ Νikos 1451
Spoiler:

#2339 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 18:38

Νταξει και εμενα ετσι μου ειπε ο adventurer,δες το monster,αλλα εδω που τα λεμε αν εχεις κατι αλλο εστω ελαχιστα ενδιαφερον να κανεις ,εκει γυρω στα 20-30 episode το αφηνεις η το ξεχνας -.- Το να πει κανεις οτι ειναι καλο το δεχομαι,το οτι ειναι το ιδιο καλο με το Death note,ειναι θεμα αποψεων,αλλα το να πεις οτι ειναι και καλυτερο ε μην το παρα-Χ-εσουμε!

σκιζεις...
το μονο που εχει το DN, ενω δεν το εχει το Monster, ειναι τα κουλ κουρεματα των χαρακτηρων...
κατι αλλο να σταθει απεναντι του δεν βρηκα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2340 Ianus

Ianus

Anime Fan

• Members
  • 166 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2009 - 19:05

σκιζεις...
το μονο που εχει το DN, ενω δεν το εχει το Monster, ειναι τα κουλ κουρεματα των χαρακτηρων...
κατι αλλο να σταθει απεναντι του δεν βρηκα...

να βοηθήσω τότε.. Λόγου χάρη στο Death Note σαφέστατα υπάρχουν περισσότεροι εσωτερικοί μονόλογοι των πρωταγωνιστών αντιπάλων, πράγμα που βοηθά άμεσα στην κατανόηση των μοτίβων τους. έχει και αυτό τη χάρη του, επίσης η πλοκή είναι αρκετά πυκνή, δεν χάνεται στιγμή (πράγμα που κολλάει και με την επιλογή των δημιουργών να παραλείψουν χρονικό διάστημα μετά την ήττα του L).
Στο μονστερ αντιθέτως δίνεται -κατα τη γνώμη δική μου και άλλων- περισσότερος χρόνος-χαλαρότερο pace στην πλοκή απ'όσο μάλλον θα πρεπε. + να προσθέσω τη διαφορά του κυρίως σατανικού εγκεφάλου σε κάθε περίπτωση, ενώ ο Light παρουσιάζεται και εσωτερικά (και είναι ο main protagonist από άποψη screen time) ο Yohan προσεγγίζεται με πιο έμμεσο τρόπο, εννοείται ότι αυτό δεν είναι μειονέκτημα, δίνεται περισσότερο μυστήριο ανάμεσα στα άλλα, αλλά σαφώς το κάθε απ αυτα τα δυο anime έχει κάτι δικό του να προσφέρει με τρόπο που το ξεχωρίζει -και χαίρομαι γι αυτό, μ αρέσουν και τα 2!!-