Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#2161 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 08:04

εχω καει σημερα βρισκομαι στο 26

Spoiler:

συνεχιζω αν και το anime δεν εχει τοση ζωντανια οση ειχε στα προηγουμενα επεισοδια!!:deadga6:

#2162 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 11:47

Έχω και άλλο να ρωτήσω. Θεωρεί κανένας σας τον Lelouch από Code Geass καλύτερο σε εξυπνάδα, χαρακτήρα από τον Yagami; Δε θεωρείτε ότι οι δύο σειρές Death Note, Code Geass είναι φοβερά ίδιες; (αν το έχετε ήδη συζητήσει αυτό, απλά κάντε redirect στην σελίδα που το είπατε).

Δε θα το έλεγα ότι είναι ίδιες, αν εξαιρέσεις πόσο μοιάζουν οι πρωταγωνιστές σε χαρακτήρα. Τώρα για το άλλο... ο Lelouch και ο Light σκέφτονται με διαφορετικό τρόπο οπότε δύσκολο να πει κανείς ποιος είναι πιο έξυπνος. ο Lelouch είναι αξεπέραστος στη στρατηγική και στο όλο στιλάκι ενώ ο Light είναι καλύτερος στο συλλογισμό και πολύ πιο αδίστακτος.

15fkk04.jpg

#2163 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 12:52

[...]

συνεχιζω αν και το anime δεν εχει τοση ζωντανια οση ειχε στα προηγουμενα επεισοδια!!:deadga6:

Και εγώ έτσι έλεγα όταν το εβλεπα ,αλλα κοίτα εκει να απολαυσεις ότι μπορείς πριν τελειώσει ,γιατι τότε είναι που θα πάθεις στέριση. :frozen:
Στο λέω γιατι το έχω περάσει.

Εγώ θημάμαι ,είχα δει απο 2-3+ φορές όλα τα επεισόδια .Μέχρι και συνέχεια είχα γράψει που σχεδίαζα να την ποστάρω αλλα ήρθε το one -shoot και κατεστρεψε όλα .
Μετα απο κανα μήνα ξεκόλησα και.......

[offtopic] κοιτάχτε το userbar στην υπογραφή μου την εικόνα μετά το Anime Fan
Δημοσιευμένη  εικόνα
Clear your mind , forget your past, make a new start and...
Spoiler:

#2164 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 20:48

Spoiler:

Το χω πει σε οσους αντεδρασαν σαν κι εσενα στο 25,αρα και εσυ δεν θα αποτελεσεις εξαιρεση....

Αφου κι εσενα δεν σου αρεσε πως
Spoiler:
τοτε δες εγγυημενα τις 2 live action ταινιες οταν τελειωσεις το ανιμε....ειχαν κακιστες ερμηνειες αλλα αν μπορεις να τις αγνωησεις και να δεις τις ταινιες μονο για τις αλλαγες στην πλοκη που ειχαν συγκριτικα με την σειρα,πιθανον θα σ'αρεσουν πολλες αλλαγες αλλα το σημαντικοτερο ειναι το τελος οπου
Spoiler:

Απλα να ξερεις οτι το τελος της 2ης ταινιας διαφερει σημαντικα απ αυτο του ανιμε και ειναι πιο καλο για μενα γιατι δεν ειναι ξεκαρφωτο αλλα βασιστικε στους κανονες του DN....σου προτεινω ανεπιφυλακτα λοιπον να δεις τις 2 ταινιες οταν τελειωσεις την σειρα...;)

#2165 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 21:27

και βεβαια θα της δω αν ετσι με ικανοποιησει πιο πολυ απο τη σειρα και βεβαια θα τις δω!!!
thanks zoro-kun!!
πλησιαζω προς το τελος ειμαι στο 28!!!

Spoiler:

παω να δω το 29 και επιστρεφω!!!

#2166 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 22:02

Το χω πει σε οσους αντεδρασαν σαν κι εσενα στο 25,αρα και εσυ δεν θα αποτελεσεις εξαιρεση....

Αφου κι εσενα δεν σου αρεσε πως

Spoiler:
τοτε δες εγγυημενα τις 2 live action ταινιες οταν τελειωσεις το ανιμε....ειχαν κακιστες ερμηνειες αλλα αν μπορεις να τις αγνωησεις και να δεις τις ταινιες μονο για τις αλλαγες στην πλοκη που ειχαν συγκριτικα με την σειρα,πιθανον θα σ'αρεσουν πολλες αλλαγες αλλα το σημαντικοτερο ειναι το τελος οπου
Spoiler:

Απλα να ξερεις οτι το τελος της 2ης ταινιας διαφερει σημαντικα απ αυτο του ανιμε και ειναι πιο καλο για μενα γιατι δεν ειναι ξεκαρφωτο αλλα βασιστικε στους κανονες του DN....σου προτεινω ανεπιφυλακτα λοιπον να δεις τις 2 ταινιες οταν τελειωσεις την σειρα...;)

Ti του λές του παιδιού ,οι ταινίες ειναι άθλιες :oo: μπροστά στο anime , οι ηθοπιοί παίζουν χάλια (ιδίος στους θανάτους κάνουν σαν...... ) και η τέλια ατμόσφαιρα του anime χάνεται εντελώς.
Θα μπορούσαν όμως να γίνούν πολύ καλύτερες εαν τις είχαν αναλάβει μεγάλήτεροι ηθοπιοι και σκηνοθέτες.

Τέσπα , σημασία έχει να τελειώσει το ανιμε ,μετά να διαβάσει το τέλος (ή αν θέλει όλο το) μανγκα και απο εκει και πέρα αν πορωθεί τόσο πολύ να δει τα directors cut τα οποία έχουν πολλά να του δείξουν παραπάνω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2167 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 22:11

Ti του λές του παιδιού ,οι ταινίες ειναι άθλιες :oo: μπροστά στο anime , οι ηθοπιοί παίζουν χάλια (ιδίος στους θανάτους κάνουν σαν...... ) και η τέλια ατμόσφαιρα του anime χάνεται εντελώς.
Θα μπορούσαν όμως να γίνούν πολύ καλύτερες εαν τις είχαν αναλάβει μεγάλήτεροι ηθοπιοι και σκηνοθέτες.

Τέσπα , σημασία έχει να τελειώσει το ανιμε ,μετά να διαβάσει το τέλος (ή αν θέλει όλο το) μανγκα και απο εκει και πέρα αν πορωθεί τόσο πολύ να δει τα directors cut τα οποία έχουν πολλά να του δείξουν παραπάνω.

Αν δεν το χεις ξαναπαρατηρησει διαφερουν σημαντικα οι αποψεις που εχουν για τις ταινιες τα διαφορα ατομα...[εγω πριν αρκετες σελιδες ειχα κανει ενα καλο debate στο θεμαXD:P..αν θες στο βρισκω...]...θα βρεις απο ατομα που τους αρεσαν αρκετα{οπως εμενα} μεχρι ατομα που τις μισησαν{οπως εσενα}....

Αλλα δες και τι του λεω...δεν ειπα οτι οι ερμηνειες ηταν καλες ή οτι το κλιμα ηταν καλυτερο απ του ανιμε...και γενικως δεν προτιμω τις ταινιες απ το ανιμε...το ανιμε ηταν οντως καλυτερο...απως σε μερικα σημεια βρηκα τις αλλαγες στην πλοκη ισαξια καλες ή και καλυτερες μερικες φορες,οπως ξαναπα,με το τελος της 2ης τανιας που μ'αρεσε πιο πολυ απ του ανιμε...

Δεν ειπα πως θα του αρεσουν απαραιτητως,αλλα αν δεν τους δωσει μια προσπαθεια να τις δει τοτε πως θα ξερει???

Αρα πιστευω καλα εκανα και τον συμβουλεψα να τις δει...για να χει μια αποψη στο θεμα;)

#2168 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 22:33

Βρε παίδες τα live action συχνά έχουνε αποτυχία όσον αφορά το να μας μεταφέρουν το feeling του "ανιμε" και επίσης στις περισσότερες αλλάζουνε το τέλος.Αυτό γίνεται για το λόγο ότι αν δεν σου άρεσε το τέλος της σειράς ίσως σε κάλυψη η ταινία.Εμενα προσωπικά με ικανοποίησε το τέλος του death note τώρα οι 2 ταινίες είναι η παρηγοριά στον άρρωστο σε σχέση με τον L.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2169 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2008 - 22:35

Αν δεν το χεις ξαναπαρατηρησει διαφερουν σημαντικα οι αποψεις που εχουν για τις ταινιες τα διαφορα ατομα...[εγω πριν αρκετες σελιδες ειχα κανει ενα καλο debate στο θεμαXD:P..αν θες στο βρισκω...]...θα βρεις απο ατομα που τους αρεσαν αρκετα{οπως εμενα} μεχρι ατομα που τις μισησαν{οπως εσενα}....

Αλλα δες και τι του λεω...δεν ειπα οτι οι ερμηνειες ηταν καλες ή οτι το κλιμα ηταν καλυτερο απ του ανιμε...και γενικως δεν προτιμω τις ταινιες απ το ανιμε...το ανιμε ηταν οντως καλυτερο...απως σε μερικα σημεια βρηκα τις αλλαγες στην πλοκη ισαξια καλες ή και καλυτερες μερικες φορες,οπως ξαναπα,με το τελος της 2ης τανιας που μ'αρεσε πιο πολυ απ του ανιμε...

Δεν ειπα πως θα του αρεσουν απαραιτητως,αλλα αν δεν τους δωσει μια προσπαθεια να τις δει τοτε πως θα ξερει???

Αρα πιστευω καλα εκανα και τον συμβουλεψα να τις δει...για να χει μια αποψη στο θεμα;)

Σωστά , είναι θέμα γούστου αν αρέσουν ή όχι οι ταινίες .
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#2170 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 02:24

Sunabouzu και Zoro, στο #2000 σας περιμένει μια απάντηση.

Πάμε στα νέα τώρα.

Πηγε ο καημενος mangaka νακανει και κατι αντισυμβατικο με το σεναριο, και δεχεται κατα μετωπο επιθεση. Προσωπικα, παντως, δεν μου αρεσει η ιδεα οτι επειδη καποιος ειναι πετυχημενος και πιασιαρικος χαρακτηρας,

Spoiler: Spoiler Alert!

QFabsoluteT

VERY HUGE SPOILER,NEVER OPEN IT IF YOU HAVEN'T FINISHED THE ANIME!!

Spoiler:

HUGE SPOILER DONT EVEN THINK OF OPENING IF U HAVENT FINISHED THE ANIME!!!!!

Spoiler:

Spoiler:

I LOL @ your despair. :hahaha:
Spoiler:

Το τέλος στο manga όμως είναι λίγο διαφορετικό και καλύτερο.

Spoiler:

Spoiler:

Ελπίζω να συμφωνούνε όλοι όσοι το είδανε όλο ότι προς το τέλος

Spoiler:

Spoiler:
Κι αφού απάντησα σ' αυτά που ήθελα, θέλω τη γνώμη σας για κάτι.
Spoiler: ending spoilers

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2171 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 03:17

Sunabouzu και Zoro, στο #2000 σας περιμένει μια απάντηση.

Το δωρο νυχτιατικο ηταν αυτο Kenny???:hahaha:ειμαι και σε νετ καφε και κλεινει σε λιγο,αλλα μεχρι αυριο δεν θα αντεξω...αρα απανταω τωρα!

{παντως βλεπω δεν ξεχνιεσαι αν θες να απαντησεις καπου,οσος χρονος κι αν περασει..το χω κι εγω αυτο:P}

Ο Yagami Soichirou ήταν νομοταγές άτομο, και στη χώρα του η οπλοφορία απαγορεύεται στους μη αστυνομικούς. Ακόμα κι αν μπορούσε να βρει, δεν υπήρχε περίπτωση να αγγίξει.

Και ηταν καλυτερα να συνεχισει να το "παιζει" αστυνομικος,αν και αοπλος δλδ?

Αν ειναι ετσι επρεπε να κοψει την "δουλεια" του,μιας και τα βαζε με επικυνδινα ατομα...αλλα και παλι ηταν ετοιμος να χρησιμοποιησει το DN που ειναι εξισου[και παραπανω] επικυνδηνο απο ενα οπλο...και σε μια περιπτωση που δεν τον βολευε να το χρησιμοποιησει κιωλας,γιατι οπως ειπα σε μια κατα μετωπο συγκρουση με DN και πιστολι,νικαει αυτος με το πιστολι...

Δεν λεω οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λες,αλλα λεω οτι ενας πιο "καλογραμμενος" Souichiro και πιο ανταξιος του αρχικου{ή αυτουνου της 2ης ταινιας,που μ'αρεσε αρκετα..παντα οχι σαν ερμηνεια!}δεν θα πηγαινε καθολου σε μια τετοια αποστολη αυτοκτονιας...ή θα πηγαινε καλα οργανωμενος ή τπτ πιστευω...

Η διαφορά μεταξύ των δύο περιπτώσεων είναι ότι οι φίλαθλοι είναι εξ ορισμού συνειδητοποιημένη μάζα οπαδών, ενώ οι Kira followers, τουλάχιστον μέχρι εκείνο το σημείο, όχι.

Ναι αλλα δεν ειναι λογικο 1-2 ατομα να τυχει να ειναι πιο τολμηρα σε μια τετοια περιπτωση και,μολις τους δουν,να ακολουθησουν κι αλλοι??

Δεν λεω οτι ειναι κατι που θα γινοταν σιγουρα,αλλα απλα οτι η πιθανοτητα υπαρχει...οπως εγινε και στην ταινια....λεω δλδ οτι δεν μου φανηκε κατι αδυνατον,απλα δεν ηταν και κατι το οποιο θα γινοταν εγγυημενα...

Στα άλλα σημεία δεν απαντώ διότι α) ουσιαστικά παραδέχτηκες ότι έχω δίκιο, απλά με αποκάλεσες "ψείρα" :hahaha: β) για να γλυτώσω χρόνο φυσικά. :hahaha:

Χεχε περασε τοσος καιρος απο τα σεντονακια μου που δεν θυμαμαι για ποια σημεια σε ειπα ψειρα{και δεν προλαβαινω να ψαχνω τωρα!}αλλα υποθετω οτι κατα καποιον τροπο ναι,ειχες σιγουρα αρκετα δικιο,αλλα οχι τελειως γιατι ηταν λιγο υπεραναλυση αυτη που εκανες και οπως και να το κανουμε καμια ταινια δεν ειναι τελεια{μερικα πραγματα μενουν στην φαντασια του θεατη οπως ειχα ξαναπει}...ποσο μαλλον οι 2 DN movies...αλλα γενικα ναι,μερικα σημεια θυμαμαι δεν τα χα παρατηρησει και τα ειδα χαρη σε σενα...

Οσο για το β) ειχα ετοιμαστει εδω και καιρο για το mamoth reply που ελεγες και περιμενα κατι τεραστιο,που γεμιζε σελιδα:hahaha: και εμεινα οταν ειδα το ποστ,αλλα καλυτερα ετσι απο την αλλη,δεν θα προλαβαινα να απαντησω αυτες τις μερες και θα εχανα προσωρινα την οραση μου...xD

Spoiler:

Indeed you are right!;)

Κι αφού απάντησα σ' αυτά που ήθελα, θέλω τη γνώμη σας για κάτι.

Spoiler: ending spoilers

Οι περιπτωσεις που λες ειναι πολυ εξυπνες και ενδιαφερουσες σαν εναλλακτικη λυση για το τελος,οπως και επισης θα συμφωνησω με αυτο που λες
Spoiler:

Το μονο που μου φανηκε λαθος σε αυτα που λες ειναι:

Spoiler:

Anw,αυτα για σημερα!^^

EDIT:Φυσικα,ποια αλλη θα απαντουσε τετοια ωρα το πρωι μαζι με μενα??:hahaha:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 18 Αύγουστος 2008 - 04:13

#2172 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2008 - 03:24

Ok........ AΠαιτω η προταση του kenny να γυριστει σε επεισοδιο ως εναλλακτικο τελος ΑSAP
Spoiler:

το μονο στο οποιο εχω μια ενσταση ειναι το εξης.,,, Δεν πιστευω οτι το ζητημα του DN ηταν τοσο το " ο τολμων νικα ".
Spoiler:

Οσον αφορα την μυστικη τοποθεσια ο Near
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Αύγουστος 2008 - 04:20

#2173 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 05:46

παιδια μονο εγω ειδα πως ο L θεωρουσε τον Kira ως αξιο αντιπαλο του? πιστευω πως το ειχε δει sαν ενα παιχνιδι pου θα το κερδιζε που θα κερδιζε ο καλυτερος!!!

οσο αφορα τον N Οπως αυτοαποκαλειται δεν ειναι κακος!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 19 Αύγουστος 2008 - 10:48

#2174 Shanks

Shanks

Kaizoku

• Members
  • 194 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 08:03

λοιπον τελειωσα το death note!!!

Spoiler:

οσοι δεν εχετε δει death note πρεπει να το δειτε σκιζει χαχα!!!:nanana:.........:uhh:

#2175 An!M@niaCCC

An!M@niaCCC

Deathnote User

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2008 - 13:17

λοιπον τελειωσα το death note!!!

[...]
οσοι δεν εχετε δει death note πρεπει να το δειτε σκιζει χαχα!!!:nanana:.........:uhh:

Τώρα που το τελείωσες διαβασε το αντίστοιχο τέλος στο manga είνια κάπως διαφορετικό.
Και δές τα director cut scenes (απο youtube το πολύ αν βαριέσαι να τα κατεβάσεις)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: