Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1966 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 21:47

Εγώ θα πω για άλλη μία φορά ότι το υπεραναλύσαμε!

Το να ψάχνουμε ψύλους στα άχυρα είτε στο anime είτε στις ταινίες το βρίσκω κάπως υπερβολικό.

Ξαναλέω ότι πρόκειται για δύο ανόμοια πράγματα που δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης κατά την ταπεινή μου άποψη.

Ακόμα και το anime που είναι πολύ καλό υπάρχουν ένα κάρο σεναριακά λάθη και υπερβολές. Στην τελική μιλάμε για μία φανταστική ιστορία την οποία προσπαθούμε να εξηγήσουμε διαρκώς λογικά! Μα είναι ποτέ δυνατόν;

Τέλος να πω

Spoiler:

Αυτά τα ολίγα.

#1967 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Ιούνιος 2008 - 22:07

συφωνω απολυτα!!! στο οτι ειναι εντελως υποκειμενικο

και εγω ειμαι big φαν του L αλλα μ'αρεσει περισσοτερο το τελος του ανιμε
απο της ταινιας
καθαρα προσωπικο γουστο

(ισως μ'αρεσουν τα λιγοτερο happy end ~ i was so sad and i liked it
i'm weird xD)

#1968 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 01:44

Τέλος να πω

Spoiler:

Αυτά τα ολίγα.

και εγω ειμαι big φαν του L αλλα μ'αρεσει περισσοτερο το τελος του ανιμε
απο της ταινιας
καθαρα προσωπικο γουστο

(ισως μ'αρεσουν τα λιγοτερο happy end ~ i was so sad and i liked it
i'm weird xD)

Ετσι,Balance to the Force,αυτο που λεω κι εγω!!!:wis:

#1969 broken katana

broken katana

DaRkLiGHt333

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 09:01

Κ μένα μ'άρεσε πιο πολύ όπως τέλειωσε το anime k ας είμαι fan κ του L κ του Raito. :/ Αν κ ήτανε λίγο έως πόλυ ψυχοπλακωτικό. XD
[a chain is only as strong as it's weakest link]

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1970 Lockie

Lockie

Psycho Otacku

• Members
  • 137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούλιος 2008 - 19:28

ωραιο ανιμε... δεν μου αρεσε το τελος...καταρα ...καθολου...:emptyonexg1:
το καλυτερο animation που εχω δει ...ριξανε πολυ δουλια πανω στο animation, ηταν πολυ προσεγμενο και ατμοσφαιρικο ...

αλλα ρε παιδια ελεος με τα yaoi υπονοουμενα επιτελους...:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα
I shall conquer the universe...

#1971 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 02:08

Παιδια για μενα best anime ever...τελεια ατμοσφαιρα τελοιοι chars (L Rules) και το τελος το anime πολυ καλυτερο απο τις ταινιας...

#1972 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 Δημοσιεύσεις:
  • Locationplateia eleytherias

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 08:56

εχει ακουσει κανεις τιποτα για τη καινουργια ταινια "Death note. L change the world"?

#1973 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 12:20

Βγήκε και το raw.

Περιμένουμε υπότιτλους.

HnH5aB0.jpg

#1974 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2008 - 14:37

L Change the World
Με πολυ κοπο τελειωσα πριν απο λιγο αυτην την αηδια.:deadga6:
Ημουν προετοιμασμενος για το επιπεδο του φιλμ, αλλα αυτο παραπαει.:erk:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1975 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 07:59

Ας δωσω κι εγω τα φωτα μου στο θεμα!!:orly:

Λοιπον εδω,αντιθετα με τις αλλες 2 ταινιες,θα συμφωνησω με τον retsudo...

Η 3η ταινια οχι μονο ηταν η χειροτερη απο τις 3,ηταν ΑΙΣΧΟΣ,δεν βλεποταν!!

Το 99% ηταν μια αηδια,καταφερα παρ ολα αυτα να βρω 2-3 πραγματα που αξιζαν εστω και πολυ λιγο,αλλα και παλι δεν την σωζουν με τπτ...και φανταστειτε,για να το λεει καποιος που βρηκε θετικα στοιχεια στις 2 προηγουμενες,παει να πει οτι εκτος απο οσους ενδιαφερονται μονο απο περιεργεια να την δουν,οπως εγω,ΜΑΚΡΙΑ!

Ας ραψω το σεντονακι μου λοιπον,αν και θα ναι σχετικα συντομο συγκριτικα με τ΄αλλα μιας και δεν θα αναφερω ολα τα κενα και μειονεκτιματα γιατι ουτε καν μπορω να τα θυμιθω ολα...ολη η ταινια ηταν γεματη και θα βραδιασει!!:nanana:

(ετσι θα αποφευχθουν και συζητησεις γυρω απο την ταινια μιας και συμφωνω οτι η συγκεκριμενη μπορουσε ανετα και να μην υπαρχει!)

Παμε λοιπον...

Pros:
Spoiler: PLOT SPOILER

-Ο L,το μοναδικο no.1 πραγμα που αξιζει απο τους ηθοποιους...πραγματικα,μπροστα σε ολο το υπολοιπο cast ηταν για oscar το παληκαρι!

Οι κινησεις του,ο τροπος που ετρωγε τα γλυκα και εγραφε στον υπολογιστη,το πως καθοταν,το πως μιλουσε και ετρεχε...ακομη και μια σκηνη που προσπαθησε να ισιωσει την "καμπουρα" του,τα κανε ολα με πολυ φυσικοτητα και οντως ηταν ανταξιος του κανονικου L...ισως οχι τελειως,αλλα αναμεσα στους υπολοιπους δικαιωσε κατα πολυ τον χαρακτηρα...

Μ'αρεσε πολυ σε αρκετες σκηνες...ειδικα ολη η αρχη ειναι flashback σκηνες απο την "kira" εποχη και εγινε καλη δουλεια,μαλιστα μεχρι το intro μου ειχε αρεσει η ταινια...

Επισης σε μια αλλη σκηνη...
Spoiler:

Επισης ηταν πολυ καλη η σκηνη που...
Spoiler:

Και μεχρι εκει μπορω να πω οτι η ταινια εστεκε μια χαρα....αλλα φυσικα μετα διαπιστωσα οτι ηταν γιατι ηταν ακομη συνδεδεμενη με την προηγουμενη ιστορια που ηταν πολυ καλη!!

(μολις μπηκαμε στην κυρια υποθεση κατερρευσαν ολα)

-Τα εφε και τα σκηνικα...τουλαχιστον τα λεφτα χρησιμοποιηθηκαν καλα εκει...

Ολα:εργαστηρια,βιολογικες εγκαταστασεις,στρατιωτικα τζιπ,υπολογιστες,το σπιτι του L,ακομη και μια
Spoiler:

Τελος,ακομη και
Spoiler:

Και τωρα τα αρνητικα,που νικανε...

Cons:

-Moυσικη:Tπτ το εξαιρετικο και που να σου μεινει...σιγουρα και οι αλλες δεν ειχαν τπτ το αξιολογο,αλλα τουλαχιστον προωθησαν καλα 2 τραγουδια των Red Hot Chill Peppers και μαλιστα το ενα απο τα 2,το Dani California απο κει το μαθα(το αλλο λεγοταν White and Snow αν θυμαμαι καλα)....

Στην 3η ταινια ενω το μονο που εμεινε ηταν μια μουσικη που ακουστηκε στο intro της αρχης και το I'll Be Waiting του Lenny Kravitz που ακουστηκε στο τελος,αλλα ηταν τοσο ξεκαρφωτο(και το τραγουδι και το τελος)που δεν μου εκανε καμια εντυπωση...

-Σεναριο:Aνυπαρκτο!

Οσοι εισαστε Light/Kira fans (εχεμ εχεμ) και βρειτε το θαρρος να δειτε αυτη την ταινια θα παρατηρησετε ποσο εμφανης ηταν η απουσια του...

Πραγματικα χωρις τα mind games που εφτιαξαν και εκαναν τοσο δημοφιλη την σειρα,αυτη η ταινια δεν ειχε τπτ να προσφερει!

Ο L απο μονος του ο καημενος εκανε οτι μπορουσε αλλα με αυτο το ματσο ασχετους που ειχε γυρω του δεν μπορουσε να κανει και πολλα...

Η ιστορια εχει λοιπον να κανει με
Spoiler:

-Κενα/Ασυναρτησεις στην Πλοκη....Γεματη!!

Πολλα Σημεια ακομη δεν μπορεσα να καταλαβω τι σκεφτοταν οι σεναριογραφοι οταν γραψανε την ιστορια...μαλλον πως να παρουν τον μισθο τους!

Δεν θα καθισω να τα αναλυσω μιας και το θεωρω χασιμο χρονου,ας το κανει καποιος αλλος αν θελει αλλα δεν αξιζει πραγματικα...

Το πιο κουφο απ ολα ειναι οτι
Spoiler:

-Ερμηνειες...Κακιστες!

Οπως ειπα μονο του L ελεγε αρκετα,ολοι οι αλλοι θα πρεπε να παρουν μερικα μαθηματα...

Με κανανε να γελασω ωρες ωρες...σιγουρα και στις 2 προηγουμενες καπως ετσι ηταν,αλλα εκει τουλαχιστον τους εσωσε η ιστορια...εδω χωρις αυτην η ταινια δεν βλεποταν...ηταν και βαρετη και προβλεψιμη...ας αναλυσω μερικους χαρακτηρες...ειχαμε:

Spoiler:

Τελος...ειχαμε ακομη και αυτο που με εκνευρησε στο 2ο μερος της ανιμε σειρας,και ακομη χειροτερα...δλδ...

Spoiler:

Και το πιο αστειο απο ολα ηταν οτι στο τελος...
Spoiler: HUGE SPOILER

Στο τελος,εδωσαν και μια "κρυφη" σκηνη μετα τα credits οπου λεγε
Spoiler:

Αυτα απο μενα...σιγουρα αν κοθομουν να το ψαξω κι αλλο θα εβρησκα κι αλλα πολλα αρνητικα να γραψω...αλλα πιστευω μπορω να βρω ενα σωρο καλυτερα πραγματα να κανω...

Οπως ειπα η ταινια ειχε εστω και 1-2 πραγματα να δωσει...αλλα για να την δειτε και μεγαλος φαν της σειρας πρεπει να ειστε και λιγη περιεργεια να χετε και ορεξη πολυ....αλλιως μην την αγγιξετε καν,ειναι 2 ωρες λιγοτερο απο την ζωη σας...

Ειδικα αν δεν αντεξατε τις προηγουμενες 2 αφηστε την εγγυημενα...οι αλλες 2 ειναι σχεδον αριστουργηματα μπροστα σ'αυτην...

Χαρα στο κουραγιο οποιου την δει λοιπον!!^^

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 04 Ιούλιος 2008 - 08:04

#1976 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 09:22

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Ιούλιος 2008 - 15:28
ENDING SPOILERS, DAMMIT. >.<

15fkk04.jpg

#1977 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 09:33

Spoiler:
^^

Spoiler:

Αν και δεν την εχω δει θα συμφωνησω στο οτι δεν νοειται να υπαρχει L χωρις τον Light.... O ενας αποτελουσε την απολυτη νεμεση του αλλου. Οτιδηποτε περα απο αυτο ηταν απλη απομιμηση,,,, και για το anime παει αυτο και για την ταινια,,,,,,,,

#1978 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 15:04

Spoiler:
γιατί αλλιώς θα είχε να τα βάλει με τους "Πράκτορες του αλφάβητου". :frozen:

Εμ τι νομιζεις,αυτο λεω κι εγω!!:hahaha:
Spoiler:

Spoiler:

iri-chan τωρα το δα!!!

Μπα καμια σχεση...αυτη ηταν απαθης,δεν ενιωθε...η Misa τουλαχιστον ειχε ενα παρελθον...

Αυτην μας την πεταξαν ετσι στα ξεκαρφωτα και αμεσως εγινε κακια και εξπερ δολοφωνος!!

Και δεν ειναι μονο αυτο..εκανε κατι χαζοεκφρασεις οταν σκοτωνε...psycho σκετη!!

(αλλα οχι με την καλη εννοια,δλδ τρομακτικη..πιο πολυ χαζη εμοιαζε..)

Αν και δεν την εχω δει θα συμφωνησω στο οτι δεν νοειται να υπαρχει L χωρις τον Light.... O ενας αποτελουσε την απολυτη νεμεση του αλλου. Οτιδηποτε περα απο αυτο ηταν απλη απομιμηση,,,, και για το anime παει αυτο και για την ταινια,,,,,,,,

Και φυσικα συμφωνω!!!:wis:

Η 3η ταινια το απεδειξε+αν βαλεις τις ερμηνειες ηταν για τα σκουπιδια...μονο ο L αξιζε...

#1979 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 23:53

Ωραίο το anime εως το 25 δίνω 10 βαθμούς απο εκεί κ πέρα ένιωθα οτι το τραβούσαν λίγο απο τα μαλλιά. Γενικά το απόλαυσα.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ!!!
Τελικά η Misa έχει πράσινα η καφε μάτια ρε παιδιά???? Αμαν δλδ!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#1980 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούλιος 2008 - 23:58

Δεν το χα αναρωτηθει,αλλα μαλλον πρασινωπα...

Posted Image

Παντως συμφωνω μαζι σου ως προς το πως βλεπεις την σειρα...:)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 05 Ιούλιος 2008 - 00:16