Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1981 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 09:12

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ!!!
Τελικά η Misa έχει πράσινα η καφε μάτια ρε παιδιά???? Αμαν δλδ!!!!

Από την εικόνα του Zoro κάπως σα λαδί μου φαίνονται. :oo:

15fkk04.jpg

#1982 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 July 2008 - 09:29

Στο επ 13 αλλου εχει καστανα και αλλου γαλαζια

Spoiler:

μαλλον φοραει φακους.....

#1983 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 July 2008 - 09:33

Επειδη ειναι ψωνιο βαζει χρωματιστους φακους επαφης........ :hahaha::hahaha:
Οντως τωρα που το λετε εχετε δικιο δεν το ειχα παρατηρησει στη σειρα?? Εκεινο το φυλλο απο το Manga Που την παρουσιαζε ως χαρακτηρα θυμαται κανεις αν λεει και το χρωμα των ματιων?? Λογικα ομως καστανα πρεπει να ειναι κανονκα.....

#1984 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 July 2008 - 09:41

επειδη στο πικ που φοραει γυαλια τα ματια της ειναι καστανα, αυτο μαλλον ειναι το φυσικο της χρωμα.... που ειναι και πιο λογικο για μια γιαπωνεζα....Αν και στο ιδιο anime o Light εχει κοκκινα ματια...

#1985 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 14:13

επειδη στο πικ που φοραει γυαλια τα ματια της ειναι καστανα, αυτο μαλλον ειναι το φυσικο της χρωμα.... που ειναι και πιο λογικο για μια γιαπωνεζα....Αν και στο ιδιο anime o Light εχει κοκκινα ματια...

Καστανά δεν έχει κανονικά ο Light? Νόμιζα ότι τα κόκκινα μάτια συμβολίζουν την Kira πλευρά του.

15fkk04.jpg

#1986 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 July 2008 - 17:05

Επειδη ειναι ψωνιο βαζει χρωματιστους φακους επαφης........ :hahaha::hahaha:

E οχι και ψωνιο αυτη η φατσουλα:P
Spoiler:

Καστανά δεν έχει κανονικά ο Light? Νόμιζα ότι τα κόκκινα μάτια συμβολίζουν την Kira πλευρά του.

Λογικα ετσι πρεπει να ναι,αφου και τα μαλλια του κοκκινιζαν αν θυμασαι...κλασικα στα ανιμε αναλογα με την περισταση/συναισθηματικη κατασταση τα μαλλια/ματια μπορουν να αλλαξουν χρωμα(απο τις super saiyan εποχες!)....αρα και ο Light το ιδιο...

Διαβαστε και αυτο...

Death Note Remake

Ας ελπισουμε οτι θα ικανοποιησει περισσοτερο απο τις ιαπωνικες αν βγει ποτε στην επιφανεια...(καλα σαν το ανιμε ποτε)...

Αν και τους φοβαμαι λιγο τους αμερικανους σε τετοια θεματα..βεβαια οι ηθοποιοι στην εικονα,με εξαιρεση τον L,προτιμουσα τον παλιο,μοιζουν πιο πιστευτοι απο τις 2 ταινιες...

(αν και σιγουρα δεν ειναι οι οριστικοι αν γινει ποτε remake)

Και τελος,να ρωτησω κατι κι εγω που το χα καιρο απορια αλλα τωρα το θυμιθηκα...

Στο πρωτο OP της σειρας,στην μουσικη δειχνει μια κοπελα με μπλε μαλλια που φαινετε να σχετιζεται με τον Light,αν θυμαμαι καλα στο τελος τον πλησιαζει κιωλας...

Στην αρχη νομιζα ηταν κανενας μεταγενεστερος χαρακτηρας,αλλα τελικα δεν εμφανιστηκε ποτε και δεν εμοιαζε ουτε με την Misa ουτε με την Sayu,ξερει κανεις τπτ??:hmmm:

#1987 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 05 July 2008 - 20:03

ρε παιδια ειμαι η μονη ποθ
Spoiler: ending spoilers

Edited by Kenny, 06 July 2008 - 07:43.

#1988 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 July 2008 - 20:08

ρε παιδια ειμαι η μονη ποθ

Spoiler:

(το χω ξαναπει,αλλα ...)

Δες τις 2 ταινιες...το τελος ηταν διαφορετικο και ικανοποιησε πολλους απ αυτους που δεν τους αρεσε το τελος του ανιμε...

Απλα μην τις δεις ως προς τις ερμηνειες γιατι ειναι πολυ χαλια,εκτος απο τον L που κατι κανει(αλλα και παλι!)...

Εμενα με ικανοποιησε πιο πολυ το τελος των 2 ταινιων παντως,το βρηκα πιο εξυπνο και ωραιο...αν ενδιαφερεσε για links σφυρα!!:wis:

#1989 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 05 July 2008 - 21:38

Διαβαστε και αυτο...

Death Note Remake

Ας ελπισουμε οτι θα ικανοποιησει περισσοτερο απο τις ιαπωνικες αν βγει ποτε στην επιφανεια...(καλα σαν το ανιμε ποτε)...

Πάντως αυτός ο Light σίγουρα θα ικανοποιήσει περισσότερο από τον αντίστοιχο Ιάπωνα. :wooi2:
Και τελος,να ρωτησω κατι κι εγω που το χα καιρο απορια αλλα τωρα το θυμιθηκα...

Στο πρωτο OP της σειρας,στην μουσικη δειχνει μια κοπελα με μπλε μαλλια που φαινετε να σχετιζεται με τον Light,αν θυμαμαι καλα στο τελος τον πλησιαζει κιωλας...

Στην αρχη νομιζα ηταν κανενας μεταγενεστερος χαρακτηρας,αλλα τελικα δεν εμφανιστηκε ποτε και δεν εμοιαζε ουτε με την Misa ουτε με την Sayu,ξερει κανεις τπτ??:hmmm:

Εγώ θα ορκιζόμουν ότι είναι η Misa. Ποιος ξέρει, ίσως οι παραγωγοί να ετοίμαζαν μια πιο σοβαρή εκδοχή της Misa αλλά να τους έκραξαν οι fans κι έτσι να κατέληξαν στο γνωστό σπαστικό μας. :hahaha:

15fkk04.jpg

#1990 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 05 July 2008 - 21:48

Πάντως αυτός ο Light σίγουρα θα ικανοποιήσει περισσότερο από τον αντίστοιχο Ιάπωνα. :wooi2:

Εγγυημενα,οποιον και να βαλουν!

[ενταξει οχι και τον γιο του Ryuk:hahaha:]

Εγώ θα ορκιζόμουν ότι είναι η Misa. Ποιος ξέρει, ίσως οι παραγωγοί να ετοίμαζαν μια πιο σοβαρή εκδοχή της Misa αλλά να τους έκραξαν οι fans κι έτσι να κατέληξαν στο γνωστό σπαστικό μας. :hahaha:

[ε οχι και σπαστικο!!!:P]

Παντως πιθανον δικιο πρεπει να χεις...μαλλον αυτη θα ταν,γιατι η Sayu δεν επαιξε αρκετα σημαντικο ρολο για να θεωρησουμε οτι ειναι αυτη...

Πιθανον πολλοι(και πολλες!) θα την προτιμουσαν σοβαρη και με μπλε μαλλια(μην ατιμαζει και τις ξανθιες,ενω με μπλε φυσικο χρωμα δεν υπαρχουν!)....ισως να ταν και καλυτερη η ιστορια ετσι,με μια πιο εξυπνη Misa,θα παραδεχτω!!

Αλλα κι ετσι οπως την πηραμε,την βρηκα ΟΚ!!:wooi2:

{τα υπολοιπα μετα το 25 μονο μου την εσπασαν}

#1991 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 06 July 2008 - 16:32

zoro για ριξε τα links που ελεγες...

Spoiler:

#1992 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 06 July 2008 - 16:57

Spoiler:
. Α.... Και διαβασα πριν μερικες σελιδες οτι οι χαρακτηρες δεν ειχαν καμια αλλαγη κατα τη διαρκεια τις σειρας...
Spoiler:

Edited by MaSaKa, 07 July 2008 - 01:07.

#1993 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 06 July 2008 - 21:45

Spoiler:
.

Καταρχας ειχα ριξει μια ματια στο manga και οντως μου φανηκε οτι εγινε καλυτερη παρουσιαση τους εκει,αλλα δεν το διαβασα αρα δεν ξερω σιγουρα...

Οσο για τ'αλλο,ναι κι εμενα δεν μ'αρεσε αυτο,οτι εμφανιστηκαν στα καλα καθουμενα...αν και και γενικως δεν μ'αρεσαν βεβαια...

Α.... Και διαβασα πριν μερικες σελιδες οτι οι χαρακτηρες δεν ειχαν καμια αλλαγη κατα τη διαρκεια τις σειρας...

Spoiler:

Θα συμφωνησω εδω!

zoro για ριξε τα links που ελεγες...

Spoiler:

Το τελευταιο κομματι που λες απο πανω ειναι αυτο που πιστευω κι εγω!;)

(καλα και τα αλλα)

Τεσπα,εδω σου χω τα links:

Death Note Live Action

(στην 1η,ειναι σε 2 rar parts των ~400mb τα οποια τα ενωνεις μετα με το winrar...δεν ξερω σε τι μορφη ειναι...αν ειναι πολυ μεγαλο το αρχειο ή κατι δεν σε βολεψει πες το μου να σου δωσω αλλο link..παντως αυτο μου φανηκε μια χαρα..)

Death Note The Last Name

(στην 2η,παλι μεσω megaupload,κατεβασε το avi~700mb αν θες καλη ποιοτητα ή το rmvb~350mb αν θες χειροτερη ποιοτητα αλλα να πιανει λιγοτερο χωρο,αν και φαινεται και παλι αρκετα καλα και το rmvb)
Οπως ειπα αγνωησε τις κακιστες ερμηνειες και τον Light,που ωρες ωρες δεν βλεπεται,και δες τες μονο ως προς την ιστορια...ειδικα το τελος ελπιζω να σε ικανοποιησει,οπως εμενα...θα δεις οτι δεν ειναι ξεκαρφωτο αλλα βασιστηκε στους κανονες του DN και,αν και υπηρχαν μερικα μικροκενα(που αναλυθηκαν!),ηταν πολυ πιο ωραιο απο το ανιμε για μενα!

Οταν τις δεις ριξε και την αποψη σου!:)

#1994 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 07 July 2008 - 00:44

Ε.. Δεν είναι η Misora Naomi-san?

#1995 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 07 July 2008 - 01:05

Ε.. Δεν είναι η Misora Naomi-san?

Ναι,προσφατα το σκεφτηκα μετα απο συζητηση με αλλο μελος...

Μαλλον αυτη ειναι τελικα!!