Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1786 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 31 May 2008 - 02:28

Πάντως εγώ στεναχωρίθηκα λίγο όταν...

Spoiler:

Spoiler:

#1787 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 02:31

Spoiler:

Edited by iristella, 31 May 2008 - 04:01.

#1788 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 02:34

Jimaruto το λεω παντα σ'ολους,δες τις ταινιες,εκει ολη η ιστορια ειναι με τον L και καθολου Near...εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το τελος..πιο πολυ απο του ανιμε μου αρεσε....(το ανιμε ηταν πιο καλο σε αλλα σημεια ομως,το χω ηδη αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναγραψω:bleh:)

Παντως πριν καμια 10ρια σελιδες ειχα γραψει ολοκληρη παραγραφω στην συγκριση ανιμε-ταινιες...(μην την δεις καλυτερα ειναι σποιλερ..)

Edited by Zoro, 31 May 2008 - 02:45.

#1789 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 31 May 2008 - 02:44

Jimaruto το λεω παντα σ'ολους,δες τις ταινιες,εκει ολη η ιστορια ειναι με τον L και καθολου Near...εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο το τελος..πιο απολυ απο του ανιμε μου αρεσε....(το ανιμε ηταν πιο καλο σε αλλα σημεια ομως,το χω ηδη αναλυσει και βαριεμαι να το ξαναγραψω:bleh:)

Παντως πριν καμια 10ρια σελιδες ειχα γραψει ολοκληρη παραγραφω στην συγκριση ανιμε-ταινιες...(μην την δεις καλυτερα ειναι σποιλερ..)

Ok. Κάποια στιγμή θα τις δω σίγουρα. Να τελειώσω πρώτα από την εξεταστική και μετά.... :fromabove: Πάντως αν δεν έχουν Neer και μόνο L τότε θα είναι πιο ενδιαφέρον σίγουρα.

#1790 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 May 2008 - 05:17

1. 6 σελίδες σε 6 ώρες, you are a menace. @______@

2. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ SPOILERS. Iristella, usagi και δεν θυμάμαι ποιος άλλος, όταν αυτό που λέμε περιέχει plot spoiler, χρησιμοποιούμε το spoiler tag. Διόρθωσα τουλάχιστον 10 posts.

3. Γιατί σας μπερδεύει η ατάκα του Ryuk στο πρώτο επεισόδιο; Επειδή λέει "οι Death Note users δεν πηγαίνουν στην κόλαση ή στον παράδεισο", δεν σημαίνει ντε και καλά ότι υπάρχει κόλαση και παράδεισος. Ο Ryuk μπορεί να ανέφερε επίτηδες αυτές τις δύο λέξεις μιας και αυτές οι έννοιες αποτελούν common preconception πολλών ανθρώπων. Άσε που στο eyecatch του 37 το λέει πεντακάθαρα ότι όλοι οι άνθρωποι πεθαίνουν, και όλοι τους πάνε στο 無. What part of this can't you understand?

4. Ντε και καλά yaoi κατάσταση το πλύσιμο των ποδιών... >.< Ναι, Zoro, ήταν foot massage, αλλά πώς γίνεται να πλύνεις και να σκουπίσεις τα πόδια κάποιου χωρίς foot massage;

5. Το anime ήταν ανώτερο από το manga. Ακόμα κι αν "έτρεχε" από το επεισόδιο 26 και μετά, η πνοή που έδωσε η MADHOUSE στο storytelling με το το εξαιρετικό animation - music - voice acting, απλά παρέδωσε μαθήματα anime directing. Σε ελάχιστα άλλα anime θυμάμαι να έζησα τόση έντονη αγωνία όσο με το Death Note. Το ελαφρώς διαφορετικό τέλος του anime επίσης ήταν πιο ωραίο. Προτιμώ δράμα-flashbacks-περισυλλογή, παρά ένα cliffhanger που κάθε άλλο παρά cliffhanger ήταν.

6. Όσο για τις ταινίες που τολμάνε να τιτλοφορούνται Death Note, για να σου αρέσουν θα πρέπει α. να σου αρέσουν οι ιάπωνες ηθοποιοί (NOT check), β. ο CG Ryuk (επίσης NOT check), και γ. να μην σου άρεσε το σκληρό σενάριο του manga και να ζητάς ένα πιο γλυκανάλατο τέλος (κι αυτό NOT check).

7. Near rules almost as much as L himself. Τον μισείτε απλά επειδή δεν είχατε τόσα παιχνίδια όταν ήσασταν μικροί. :bleh:

8. Με καταστρέψατε, πάω για ύπνο. :deadga6:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1791 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 06:56

@ Kenny
2.ένα spoiler correction for me!deeply sorry....:emptyonexg1: (τουλάχιστον όμως δε γράφαμε με greeklish:hahaha:)
5.όντως αγωνιώδες αλλά το γεγονός οτι δε σου περίεγραφε αναλύτικα τον τρόπο και σκέψης και πως οδηγηθήκαμε στο συμπερασμα πιστεύω είναι ένα μειον....

7.όπως το είπες almost !κακά τα ψέμματα ο Near γνώριζε τα μίσα πράγματα ενώ ο L πήγαινε στα τυφλά χωρίς να ξέρει ΄τιποτα !
Spoiler:
και στο anime τουλάχιστον ο Near έλυνε τους γρίφους και τα προβλήματα λες και του είχε έρθει επιφοίτηση! ! !

8.ονειρα γλυκά!:congrats:
οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#1792 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 31 May 2008 - 10:43

Βασικα, προς μεγαλη μου εκπληξη, δεν εχω δει κανενα να αναφερει το στοιχειωδες πλεονεκτημα του Near εναντι του L: Πηρε ρισκα.
Ο L Ηταν τοσο μανιακος με την 100% βεβαιοτητα, που ακομα κι αν ηταν μπροστα του ο Light και εγραφε στο DN, θα επρεπε πρωτα να παραξει αδιαψευστα στοιχεια οτι δεν βλεπει παραισθησεις.
Ο N, απ' την αλλη, οταν διεπιστωσε οτι υπαρχει ενας σοβαρος υποπτος και κανενας αλλος, περασε στην επιθεση.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#1793 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 31 May 2008 - 10:51

Όσο για τις ταινίες που τολμάνε να τιτλοφορούνται Death Note, για να σου αρέσουν θα πρέπει α. να σου αρέσουν οι ιάπωνες ηθοποιοί (NOT check)

Οταν σου βαζουνε τον light 40 χρονων, και με τετοια φατσα :oo::oo:

#1794 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 31 May 2008 - 10:55

Τα film θα είχαν σωθεί αν:
1) είχαν βάλει την Aya Hirano να παίξει την Misa-Misa
2) πυροβολούσαν τον κλόουν που έπαιξε τον Light πριν αρχίσουν τα γυρίσματα

Edited by Sunabouzu, 31 May 2008 - 12:50.

#1795 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 31 May 2008 - 10:57

εγω εχω μια θεωρια δεν ξερω αν ειναι παραλογη..
Spoiler:

Edited by iloveL, 31 May 2008 - 11:03.

#1796 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 31 May 2008 - 11:11

εγω εχω μια θεωρια δεν ξερω αν ειναι παραλογη..

Spoiler:

Spoiler:

#1797 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 posts

Posted 31 May 2008 - 11:22

Spoiler:

και να σας πω και κατι κουφο

Spoiler:

και αλλη μια χαζη θεωρια μου.. lol

Edited by iloveL, 01 June 2008 - 00:28.
merged

#1798 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 13:23

@ Kenny:Α) sorry για τα spoilers :nosey:
Β) δεν ζηλευουμε τον Near τον L ζηλευουμε για τα γλυκα που ετρωγε χωρις να παχαινει

Γενικοτερα τωρα
Spoiler:

Edited by iristella, 31 May 2008 - 13:42.

#1799 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 13:26

Δεν είναι χαζή η θεωρία σου iLoveL

Spoiler:

#1800 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 31 May 2008 - 13:48

From my opinion...ο L πολυ απλα ξεκινησε στα τυφλα οπωσ ειπατε και ποιο πριν και αυτο ειναι το συναρπαστηκο! (ειναι θεος....).Ο near απο την αλλη συνεχιζει με τα στοιχεια που ειχε βρει ο L και με την βοηθεια του melon.... χωρις τον L δεν θα υπηρχε Death Note...(just my opinion) οσο για τις ταινιες ΑΙΣΧΡΕΣ!(λιγο ελεγε ο L και ο father του light)!!!!(just my opinion)!:wooi2: