Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1771 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 01:10

Btw usagi

Spoiler:

Spoiler:
παει καιρος που το διαβασα ελπιζω να μην εχω ξεχασει κατι!
αλλά μια απορια γιατι δε διαβαζετε το manga?? αξιζει:wooi2:

Edited by usagi 19, 31 May 2008 - 01:22.

οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτία , έχουν και φωνή...

Posted Image

#1772 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 01:15

thanx usagi θα ριξω σιγουρα μια ματια στο τελος του manga,μετα τα γεγονοτα του ανιμε(εβαλες και ωραιο χαρακτηρισμο πιο πριν οτι
Spoiler:
lol!!

Και μ'αυτο εγω ολοκληρωσα την συζητηση...

Αξιζε πολυ παντως...μπραβο σε οσους συμμετειχαν,καναμε καλο revive του thread σημερα....επικοδομητικη συζητηση:wooi2:(χαρη στην iristella που ειχε την ιδεα/απορια!!)

And that's all folks!!

#1773 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 31 May 2008 - 01:16

Spoiler:
παει καιρος που το διαβασα ελπιζω να μην εχω ξεχασει κατι!
αλλά μια απορια γιατι δε διαβαζετε το manga?? αξιζει:wooi2:

Spoiler:

#1774 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 01:19

Spoiler:

Δε το διευκρίνισα??:oo: νομιζα οτι τ είχα γράψει...:emptyonexg1: κουτση απάντηση εγραψα!!οχου εδιτ βραδιατικα....και κοιμαμαι ορθια...

Posted Image

#1775 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 01:22

Αυτο θα εκανα εγω στην θεση του L
Spoiler:

#1776 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 01:26

Spoiler:

:hahaha:

Posted Image

#1777 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 31 May 2008 - 01:27

Kαι σε καμια μα καμια περιπτωση δεν θα πηγαινα να του συστηθω ως L και νa παιξω τεννις μαζι του......

Το χαμε συζητησει με ενα αλλο παιδι παλι εδω στο thread(ποιον αραγε??δεν θυμαμαι τωρα...)οτι στην περιπτωση του L δεν ισχυε το γνωστο:

"Κρατα τους φιλους σου κοντα και τους εχθρους σου ακομη πιο κοντα!!":canthelp:

Το να πας να συστηθεις στον λυκο ηταν οντως λαθος,γιατι καποια στιγμη θα σε φαει!!

Παντως πολυ καλη μεθοδος οντως,ευγε που την σκεφτηκες,πιθανον και να επιανε,αν ο Light δεν την προεβλεπε κλασικα!!...τι περιμενεις παντως,πηγαινε για detective!!!

#1778 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 01:29

@Usagi 19:Ε μα...... αδικο εχω?????

@Ζοro:ιδιως οταν εχεις να κανεις με καποιον ο οποιος φανεται οτι εχει νοημοσυνη ανω του συνηθισμενου δεν μπορεις να πονταρεις σε ψυχολογικες αντιδρασεις

#1779 usagi 19

usagi 19

Didi-chan

• Members
  • 168 posts

Posted 31 May 2008 - 01:33

Παντως ήταν προτοτυπη τεχνική από την πλeύρα του L...
Και εδώ θα αποχωρήσω! επικοδομιτικατη συζήτηση και συγνώμη για τις τυχον παραλείψεις :wis: ενα ευχαριστω στη παρέμβαση του MaSaKa γιατί όντως είχα "πηδήξει" μία γραμμή στην απάντηση...(μη δίνουμε και λάθος πληροφορίες και μεγαλώνει η φήμη του ζαβού του near:erk:)

Posted Image

#1780 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2008 - 01:53

Καλέ, πόση ώρα έλειπα; 4 σελίδες! Τυφλώθηκα να τις διαβάσω! Ωραία συζήτηση είχατε εδώ. Μου φαίνεται, θα πάω και εγώ να διαβάσω το manga να δώ τι γίνεται.

Όντως μετά απο
Spoiler:
φάνηκε πως πήγαινε γρήγορα και ας μήν είχα διαβάσει το manga.

#1781 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 31 May 2008 - 01:59

Αμα θυμαμαι καλα το μανγκα δεν ειχε και τοσο μεγαλες διαφορες με το ανιμε
Spoiler:

Παντος νομιζω και το ανιμε ηταν πολυ καλοφτιαγμενο. Δεν με κουρασε καθολου να το δω και ας ειχα διαβασει πρωτα το μανγκα(αντιθετα με καποιες αλλες σειρες που αμα διαβασω το μανγκα το ανιμε δεν το αγγιζω:P)

#1782 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 31 May 2008 - 02:00

Spoiler:

Ποιο είναι το 'bug' που δεν στέκει σ αυτή την ιστορία που είπες; :orly:
Καλή είναι δεν λέω, αλλά δεν πιστεύω να την πατούσε ο Light τόσο εύκολα. Εδώ έχει ξεφύγει και από άλλες δύσκολες καταστάσεις. Αλλά εγώ πιστεύω το 'mega' λάθος του το έκανε στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησε με το book...

Spoiler:

#1783 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 02:11

Ποιο είναι το 'bug' που δεν στέκει σ αυτή την ιστορία που είπες; :orly:
Καλή είναι δεν λέω, αλλά δεν πιστεύω να την πατούσε ο Light τόσο εύκολα. Εδώ έχει ξεφύγει και από άλλες δύσκολες καταστάσεις. Αλλά εγώ πιστεύω το 'mega' λάθος του το έκανε στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησε με το book...

Spoiler:

Σιγα καλε δεν θα βαλω τα κλαμματα:hahaha:!!!Oυτε προκειται να ακουσεις τπτ..... Σε θυμαμαι εσενα οτι εισαι Kira fan.......Ξεχνας καποια πραγματα ομως
Spoiler:
.

Edited by iristella, 31 May 2008 - 02:17.

#1784 Jimaruto

Jimaruto

Mia tigris, tria tigrakia

• Members
  • 44 posts

Posted 31 May 2008 - 02:18

Σιγα καλε δεν θα βαλω τα κλαμματα:hahaha:!!! Σε θυμαμαι εσενα οτι εισαι Kira fan.......Ξεχνας καποια πραγματα ομως

Spoiler:

Ok! 'Ισως αν το εφάρμοζε αυτό 'με τρόπο' να έπιανε κιόλας. Δεν θα το απορρίψω 100%. Μικρές παραλλαγές στο σχέδιο σου μπορεί να κάνει. Εξάλου L είναι αυτός. Πάντως εγώ στεναχωρίθηκα λίγο όταν...

Spoiler:

Edited by Kenny, 31 May 2008 - 04:30.

#1785 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 31 May 2008 - 02:20

σε αυτο το thread ναι....στο L vs φωτης ομως?