Ναι αλλα αν ειναι ετσι γιατι ο Ryuk να μπει στον κοπο να του μιλησει (απο το 1ο κιωλας επεισοδιο)για την σχεση κολασης-παραδεισου με τους DN users αφου οι μοιρα θα ναι ιδια για ολους??δεν εχει νοημα...
Edited by Radagast, 31 May 2008 - 00:03.
Posted 30 May 2008 - 23:42
Ναι αλλα αν ειναι ετσι γιατι ο Ryuk να μπει στον κοπο να του μιλησει (απο το 1ο κιωλας επεισοδιο)για την σχεση κολασης-παραδεισου με τους DN users αφου οι μοιρα θα ναι ιδια για ολους??δεν εχει νοημα...
Edited by Radagast, 31 May 2008 - 00:03.
Posted 30 May 2008 - 23:45
Βασικά, αυτό ήταν ένα θέμα που κι εμένα με απασχόλησε. Δηλαδή του λέει πως όποιος το χρησιμοποιήσει δεν θα πάει ούτε στην κόλαση ούτε στον παράδεισο αλλά δεν ξεκαθαρίζει αν αυτά υπάρχουν αλλά δεν θα πάει αυτός που θα χρησιμοποιήσει το Death Note. Λέει μόνο τα παραπάνω.
Spoiler:
Posted 30 May 2008 - 23:46
Posted 30 May 2008 - 23:47
Εγω παντως υποστηριζω οτι στον κοσμο του DN υπαρχει ζωη μετα το θανατο με βαση τα λογια του Ryuk...
Edited by Radagast, 30 May 2008 - 23:54.
Posted 30 May 2008 - 23:50
Posted 30 May 2008 - 23:53
Οσο γι αυτα που λες ναι οντως ειναι πολυ αναλυση(οχι πως ειναι κακο,κι εγω το κανω πολυ συχνα)...αλλα οσο αφορα το DN φαινετε θα μεινουμε με πολλες απαντησεις...δεν νομιζω να υπαρχει μια ξεκαθαρη...
Εγω παντως υποστηριζω οτι στον κοσμο του DN υπαρχει ζωη μετα το θανατο με βαση τα λογια του Ryuk...
Posted 30 May 2008 - 23:59
Παντως αν ειναι ετσι οπως τα λετε εσεις αυτο δειχνει και οτι αυτο που εμεις ονομαζουμε ψυχη στην τελικη δεν υπαρχει...αυτο δεν μπορω να το δεχτω σε εναν κοσμο οπου υπαρχουν θεοτητες...η λογικη λεει οτι αν υπαρχουν θεοι θα υπαρχει και μετα θανατον ζωη...
Πολύ καλό point. ^^Spoiler:
Edited by Radagast, 31 May 2008 - 00:04.
Posted 31 May 2008 - 00:01
Posted 31 May 2008 - 00:02
Posted 31 May 2008 - 00:03
Σίγουρα θα μείνουμε με πολλές ερωτήσεις αναπάντητες και είναι λογικό.
Εγώ να σου πω δεν το πιστεύω μόνο για τον κόσμο του Death Note. Το πιστεύω γενικότερα και σαν άνθρωπος. Αλλά πέρα από αυτό ο Ryuk για εμένα είναι τελικά ο πρωταγωνιστής. Η αρχή και το τέλος του anime.
Και ας το δούμε και λίγο διαφορετικά και πάλι!
Spoiler:
Posted 31 May 2008 - 00:04
Παντως αυτό περί
Spoiler:
Posted 31 May 2008 - 00:09
Posted 31 May 2008 - 00:14
Posted 31 May 2008 - 00:16
oxiiiiiiiiiiiiii δεν είναι αυτο!δειτε δειτε!
και γω τώρα που ξαναδιάβασα το manga το πρόσεξα καλύτερα είχα δει πρώτα το anime και δε το πολυπρόσεχα!Spoiler:
Posted 31 May 2008 - 00:20
πιστευω πως ενας απο τους λογους για τους οποιους ο κατοχος ενος DN δεν μπορουσε να παει ουτε στον παραδεισο ουτε στην κολαση ειναι οτι η ιδια η υπαρξη του DN στον κοσμο των ανθρωπων αποτελει μια στρεβλωση της κανονικοτητας. Η απολυτη δυναμη την οποια προσφερει μεταμορφωνει τον χαρακτηρα του ατομου σε κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο το οποιο προοριζοταν να γινει.
Αποδειξη αποτελει η αλλαγη στην προσωπικοτητα του Light με και χωρις το DN. Ηταν οι ακρως αντιθετες οψεις του ιδιου νομισματος. Ως εκ τουτου δεν μπορεις να στειλεις στον παραδεισο η στην κολαση ενα πλασμα το οποιο δεχτει την επιρροη ενος ανωτερου απο τις δυναμεις του αντικειμενου (περιπου οπως το temporary insanity των δικαστηριων η η παραποιηση της διαδικασιας απο τις αρχες)
Το ερωτημα ειναι: με την λογικη αυτη μηπως οταν ο ryuk λεει οτι ο χρηστης του DN θα περασει στην ανυπαρξια δεν εννοει το συνολο της ψυχης του Light αλλα οτι ο Light με το DN θα σταματησει να υπαρχει και θα κριθει ως Light στην ηλικια των 17 ετων?? Περιπου οπως οι χρηστες DN χανουν τις αναμνησεις τους αφου το απαρνηθουν.....
Ισως παλι το ψειριζω υπερβολικα