Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1696 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 15:36

Σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό πως ο Mello έμοιαζε κάπως στον Ligth και ο Near στον L? Μήπως αυτό που ήθελε να πει ο ποιητής είναι πως δύο τόσο μεγάλες δυνάμεις, αν ήταν ενωμένες θα κατάφερναν τα πάντα;;;

Εννοείς σε χαρακτήρα η σε εμφάνιση? Γιατί απ όσο γνωρίζω ο Obata είχε σχεδιάσει τον Mello για τον ρόλο του Near και το αντίθετο. Απλά έγινε ένα μπέρδεμα με τον εκδότη και τους μπέρδεψε τα ονόματα. Στην τελική πάντως ο Obata θεώρησε πως καλύτερα που έγινε αυτό το μπέρδεμα γιατί έγιναν καλύτεροι οι χαρακτήρες

#1697 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 20:30

Απλά αναρωτιέμαι γιατί στις ταινίες δίνουν άλλο τέλος και άλλο στο anime; Οι ίδιοι ουσιαστικά που έκαναν ας πούμε το ένα, δεν έκαναν και το άλλο; Οι δημιουργοί εννοώ. Μήπως κατάλαβαν πως στο anime υπήρξε κάποια απογοήτευση και αποφάσισαν να φτιάξουν αλλιώς το τέλος της ταινίας;

Αν δεν κανω λαθος,αλλοι σεναριογραφοι γραψανε τις ταινιες...και κανανε καλυτερη δουλεια με το τελος απο τον mangaka πιστευω...

#1698 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 09:14

Διαφωνώ Zoro. Το anime/manga είναι πολύ ανώτερο από τις ταινίες.

#1699 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 11:05

Zoro την ειδα την ταινια και μπορω να πω οτι το τελος της ηταν καλυτερο απο το τλος του anime...βεβαια σε περνουν λιγο τα ζοθμια στο τελος
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 01:47
SPOILERS!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1700 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 15:35

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 01:47
SPOILERS!!!!!!!!!

#1701 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 15:42

Διαφωνώ Zoro. Το anime/manga είναι πολύ ανώτερο από τις ταινίες.

Ναι,μου το χεις ξαναπει και ειπα οτι δεν θεωρω τις ταινιες σαν συνολο καλυτερες απο το ανιμε,αλλα σε μερικα σημεια και κυριως στο τελος(μην βλεπεις τις ερμηνειες,μονο το τελος απο μονο του..η ιδεα)..

Σ'αρεσε το τελος του ανιμε περισσοτερο??

Zoro την ειδα την ταινια και μπορω να πω οτι το τελος της ηταν καλυτερο απο το τλος του anime...βεβαια σε περνουν λιγο τα ζοθμια στο τελος

Spoiler:

ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ SPOILER ρε Αθεοφοβη!!!!!!:terror2:
Δεν θελουν ολοι να μαθουν το τελος των ταινιων!!!

Χαιρομαι που σ'αρεσε και σενα παντως..εμενα κι ας εγινε αυτο που ειπες,μου αρεσε περισσοτερο γιατι
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 01:48
SPOILERS!!!!!!!!

#1702 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 15:43

Spoiler:

Εξαρτάτε σε ποιόν απο τους 2 θα μειάσει:orly:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 01:49
SPOILERS!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1703 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 16:33

Spoiler:

Συγνώμη, μα δεν κατάλαβες πως στον Light δεν αρέσουν οι γυναίκες?
Ούτε στο manga ,ούτε anime αφήνει τίποτα να εννοηθεί πως ο Light και η Misa το έκαναν ποτε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 01:50
SPOILERS!!!!!!

#1704 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 16:38

Ο L ολως αντιθετως,μας εδειξε οτι ειχε μια pervert πλευρα μεσα του:hehe:

#1705 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 22:24

Ζoro συγνωμη....:emptyonexg1:

Ούτε στο manga ,ούτε anime αφήνει τίποτα να εννοηθεί πως ο Light και η Misa το έκαναν ποτε.

και ομως στο anime αν προσε3ει σε ενα επεισοδιο που η Misa εκανε κατι για τον Light κατι πρεπει να πεχτηκε μετα στανταρ ομως...δες επεισοδιο 29...πραγματικα δεν παιζει να γινεται αυτο που λες!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1706 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 01:52

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΑ SPOILERS, λέμε! ΔΕΝ έχουν δει όλοι αυτή τη σειρά ακόμα. 5 posts edited. :oo:

Και ναι, ανήκω κι εγώ σ' αυτούς που πιστεύουν ότι ο Light δεν είχε τέτοιες ορμές. Αν είχε, θα χρησιμοποιούσε το Death Note και με άλλους τρόπους. Ο νοών νοείτο. ^^

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1707 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 10:33

Ο Light ηταν τοσο αφοσιωμενος στον σκοπο του που ακομα και οι γυναικες ηταν ασημαντες μπροστα στο να γινει θεος....ο μονος τροπος για να πλησιασει γυναικα ητανε για να την εκμεταλευτει :nosey:
Spoiler:

#1708 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 10:40

οχι, απλα ειπε πορωθει με αλλο παιχνιδι εκεινη τη στιγμη .
Η εξουσια και η δυναμη λενε ειναι αφροδισιακο ...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#1709 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 21:27

Ξεθαβω κι εγω λιγο το thread για να ρωτησω μια απορια που ειχαμε χτες με την iristella:

Τελικα η σειρα δινει να καταλαβει κανεις τι απογινονται οι DN users αφου πεθανουν??

Eγω συμπερανα αυτο:

Δεν νομιζω oτι μαθαινουμε ακριβως τι παθαινει καποιος DN user αφου πεθανει,απλως ξερουμε οτι δεν παει ουτε σε παραδεισο ουτε σε κολαση...στις ταινιες μαλιστα ο Ryuk λεει(δεν ξερω αν το παν και στο ανιμε και δεν το θυμαμαι)οτι αν πεθανει ενας Death Note user "he goes into nothingness"...ακομη το θυμαμαι μιας και στα ιαπωνικα nothingness προφερεται καπως σαν "nuda",γιατι μου μεινε οταν το πε ο Ryuk...δλδ σαν να σου λεει οτι η μεταθανατια ζωη συνεχιζεται,αλλα οι Death Note users εξαφανιζονται δια παντως,πεθαινουν και οι ψυχες τους,ενω οι αλλοι συνεχιζουν να ζουν...

Παρ ολα αυτα στο ανιμε ο Ryuk λεει επισης στον Light στο τελευταιο επεισοδιο(απ οσο θυμαμαι,μετα ισως κανω λαθος)οτι αφου πεθανεις η υπομονη ειναι βαρετη,να περιμενεις καθως τα χρονια περνανε...δεν ξερω αν εννοουσε οτι πας σε κατι μεταξυ κολασης και παραδεισου (ή γινεσαι φαντασμα:terror2:)μεχρι ή να πας τελικα σε ενα απο τα 2(κολαση/παραδεισο)αναλογα με το ποσο καλα χρησιμοποιησες το DN ή εξαφανιζεται το πνευμα σου δια παντως....

Αλλη θεωρια κανεις??

#1710 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2008 - 21:38

Εγώ πιστεύω οτι δεν είναι τόσο απλό να πάνε κατευθείαν κάπου. Ίσως περνάνε απο το Καθαρτήριο και μένουν εκεί μέχρι να είναι έτοιμες οι ψυχές τους για κάπου..

Βασικά, εγώ γενικά δε πιστεύω σε Κόλαση και Παράδεισο, αλλά σε Καθαρτήριο και Παράδεισο... Δηλαδή πιστεύω οτι οι ψυχές που έχουν φθαρεί πάνε κάπου όπου μαθαίνουν το λάθος τους και μετανοιώνουν πριν πάνε πάνω.

Δηλαδή, αυτό που λέμε "Κόλαση" και είναι τόσο άσχημο, εγώ το θεωρώ ως κάτι προσωρινό.

Δε πιστεύω οτι πλάσματα που δημιούργησε με αγάπη ο Θεός μπορούν να καταδικαστούν αιώνια.

Οπότε προσωπικά, δε πιστεύω στη Κόλαση.

Στα χαρτιά είμαι Ορθόδοξη, το "test" λέει Λουθηρανή, αλλά ιδέα δεν έχω τι είμαι τελικά! Χα χα! Ούτε έχει σημασία εφόσον ξέρω τι πιστεύω...

Τώρα, τι πιστεύει ο mangaka, ιδέα δεν έχω, αλλά το άνιμε άφησε να εννοηθεί οτι απλώς εξαφανίζονται.