Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Death Note

• Please log in to reply
2705 replies to this topic

#1636 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 18:16

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΙME ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ...ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ:smokingg:

ΝΑΙ,2 ταινιες που σχετιζονται με το ανιμε και μια ασχετη που βγηκε φετος...

Εδώ

Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: Live Action
Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: The Last Name

(η πρωτη ειναι ψιλοχαλια σαν ποιοτητα και υποτιτλους,δεν βρηκα αλλη..εγω την ειδα στο ipod οπου δεν πολυπαρατηρουνταν τα προβληματα..αλλα σαν συνολο βλεπεται..η 2η ειτε το avi ειτε το rmvb ειναι μια χαρα)

Αξιζουν πολυ κατα τι γνωμη μου γιατι καταρχας το τελος ηταν πολυ καλυτερο απ αυτο του ανιμε για μενα(που με αφησε ανικανοποιητο:nosey:) και μετα ειχαν καλα σκηνικα,cgi και εκοψαν/τροποποιησαν τις ακριβως σωστες σκηνες για τις αναγκες της ταινιας,χωρις να δημιουργουν κενα..μαλιστα πολλες φορες ηταν ισαξιο ή και καλυτερο απο το ανιμε..

το μοναδικο μου παραπονο ειναι η ερμηνειες...ολες μετριες,ειδικα απο τον Light,που δεν του μοιαζε καθολου(ο L ηταν καλος μπορω να πω)..σαν συνολο ομως βλεποταν,δεν ηταν τοσο χαλια..

Οσο για τους υπολοιπους κι εγω ψιλοειμαι με το μερος του Light..για την ακριβεια και με τους 2 ειμαι κατα καποιο τροπο,απλα πιστευω οτι οσο ο Light ηταν κεντραρισμενος στον σκοπο του,καλα εκανε...

ξερετε ποσοι μαφιοζοι,πωλητες οργανων κλπ υπαρχουν που δεν τους αλλαζει ουτε η φυλακη,χριστιανισμος κτπ και παραμενουν παντα οι ιδιοι??

ξερετε ποσοι ανθρωποι θα περνουσαν καλυτερα χωρις αυτους??

δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να αφανιστουν..

αφηστε που μονο και μονο απο φοβο εμποδιζονταν και ολα τα νεα εγκληματα..

τα λαθη του Light ηταν:

1)οτι το πηγε πολυ στο πρωσοπικο,ενω αν πολυ απλα δεν εδινε σημασια στον L,περα απο το οτι εμαθε οτι βρισκοταν στην περιοχη Kantou(τοκιο) της Ιαπωνιας δεν προκειτε να εβρισκε αλλα πραματα,τα στοιχεια δεν ηταν επαρκη..

Θυμαστε κι ομως ο Light ηταν που εδωσε στοιχεια στον L για να καταλαβει οτι εχει σχεση με την αστυνομια,ετσι ωστε να ανακαλυψει την ταυτοτητα του(του L)..

αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος του,γιατι ο L δεν προκειτε να τον εβρισκε αλλιως..δεν θα εβρισκε αλλα στοιχεια,γιατι ηταν ολα ανεπαρκη,μιας και οι φονοι δεν αφηναν φυσικα στοιχεια..

2)το παρακανε με το να χρησιμοποιει εγκληματιες για πειραματα και γενικα να σκωτονει και ολους τους μικροεγκληματιες..πολλοι μονο κ μονο απο φοβο θα το χαν μετανιωσει σιγουρα...

Το χω ξαναπει,αλλα για μενα θα πρεπε να εκανε το judgement ανα διαστηματα..δλδ να σκωτονει ολους τους μεγαλοεγκληματιες και μετα να σταματαει για λιγο να δει αν η κατασταση βελτιωνετε απο μονη της(πεσμενα ποσοστα εγκληματικοτητας κλπ)..

Μετα αν εβλεπε οτι δεν γινονταν μεγαλες αλλαγες,για να δειξει οτι ο Kira "υπαρχει", θα πρεπε να ξαναρχισει το "γραψιμο"..

Ετσι πιστευω θα χε πετυχει τον σκοπο του..δεν χρειαζοταν να ψαξει τον L..

Επισης τα επεισοδια 26-37 εγω δεν τα θεωρω την πραγματικη συνεχιση της ιστοριας(στο manga εγιναν καλυτερα ακουσα)..εκει επεσαν ολα απο ιστορια ατμοσφαιρα,twists..ολα...

Δειτε τις ταινιες,οπου ειχαμε ενα τελειο τελος,με τον L και καθολου Near...αυτο ακριβως που ηθελα..

#1637 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 21:03

Σ'ευχαριστω πολλυ που με βοηθησες πολλυ συντομα....:joyful:

Posted Image

Παιδια εγω ειμαι με το μερος του Light και ειμαι υπερ του Light+Misa=LOVE (Και καμια ακαταλληλη σκηνη μεταξυ τους δεν θα εβλαπτε)

#1638 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 21:15

Παιδια εγω ειμαι με το μερος του Light και ειμαι υπερ του Light+Misa=LOVE (Και καμια ακαταλληλη σκηνη μεταξυ τους δεν θα εβλαπτε)

Ναι οντως κριμα που δεν υπηρχε ανταποκριση απο τον Φωτη..τοσο πιστη γυναικα που να την βρεις...ηταν και καλη(εξωτερικα και εσωτερικα)..

Λιγο χαζουλα αλλα οχι τελειως,οταν ηταν να κρυψει τα στοιχεια απο τις κασετες +να βρει τροπο να συναντηθει με τον Light καλα τα σκεφτηκε..

#1639 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 21:53

ξερετε ποσοι μαφιοζοι,πωλητες οργανων κλπ υπαρχουν που δεν τους αλλαζει ουτε η φυλακη,χριστιανισμος κτπ και παραμενουν παντα οι ιδιοι??

ξερετε ποσοι ανθρωποι θα περνουσαν καλυτερα χωρις αυτους??

δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να αφανιστουν..

αφηστε που μονο και μονο απο φοβο εμποδιζονταν και ολα τα νεα εγκληματα..
..

Και θα συμφωνήσω και θα διαφωνήσω. Αρχικά φαίνεται έξυπνο να "καθαρίσει" κάποιος τον τόπο από τους "κακούς" - "εγκληματίες". Όμως δυστυχώς ένα ανθρώπινο ον είναι αδύνατο να αποδώσει δικαιοσύνη χωρίς να πέσει σε παγίδες εγωισμού και εκμετάλλευσης της κατάστασης. Από τη φύση του πάντα ο άνθρωπος θέλει να ξεχωρίζει - να γίνεται αρχηγός. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Light. Στην πορεία ξέχασε τον σκοπό του (αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την αφαίρεση ανθρώπινων ζωών έστω και αν πρόκειται για εγκληματίες αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) μετά το έκανε προσωπικό και σε κάποια φάση το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κερδίζει και να γίνει "Θεός". Πράγματα που τα λέει διαρκώς και ο ίδιος από μόνος του.
Ακόμα και αν πήγε να κάνει κάποιο καλό στην πορεία μόνο αυτό δεν έκανε. Και δεν θεωρώ ότι έπρεπε να πεθάνει άδικα τόσος κόσμος με τη δικαιολογία "σας θυσιάζω για να σώσω τον κόσμο".

Επισης τα επεισοδια 26-37 εγω δεν τα θεωρω την πραγματικη συνεχιση της ιστοριας(στο manga εγιναν καλυτερα ακουσα)..εκει επεσαν ολα απο ιστορια ατμοσφαιρα,twists..ολα...

Δειτε τις ταινιες,οπου ειχαμε ενα τελειο τελος,με τον L και καθολου Near...αυτο ακριβως που ηθελα..

Η αλήθεια είναι πως από το επεισόδιο 26 και μετά η ιστορία παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή και συμφωνώ πως δεν με ενθουσίασε αυτή η εξέλιξη. Μου άρεσαν σαν χαρακτήρες ο Near και ο Mello και θα μπορούσαν να έχουν κάποιο ρόλο αλλά όχι έτσι ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα.

Spoiler:

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα Links με τις ταινίες, θα τις δω οπωσδήποτε γιατί ένα τέτοιο τέλος πολύ θα το χαιρόμουν!:wooi2:

#1640 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 22:48

[quote name='Zoro']ΝΑΙ,2 τ
τα λαθη του Light ηταν:

1)οτι το πηγε πολυ στο πρωσοπικο,ενω αν πολυ απλα δεν εδινε σημασια στον L,περα απο το οτι εμαθε οτι βρισκοταν στην περιοχη Kantou(τοκιο) της Ιαπωνιας δεν προκειτε να εβρισκε αλλα πραματα,τα στοιχεια δεν ηταν επαρκη..

Θυμαστε κι ομως ο Light ηταν που εδωσε στοιχεια στον L για να καταλαβει οτι εχει σχεση με την αστυνομια,ετσι ωστε να ανακαλυψει την ταυτοτητα του(του L)..

αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος του,γιατι ο L δεν προκειτε να τον εβρισκε αλλιως..δεν θα εβρισκε αλλα στοιχεια,γιατι ηταν ολα ανεπαρκη,μιας και οι φονοι δεν αφηναν φυσικα στοιχεια..

2)το παρακανε με το να χρησιμοποιει εγκληματιες για πειραματα και γενικα να σκωτονει και ολους τους μικροεγκληματιες..πολλοι μονο κ μονο απο φοβο θα το χαν μετανιωσει σιγουρα...

Το χω ξαναπει,αλλα για μενα θα πρεπε να εκανε το judgement ανα διαστηματα..δλδ να σκωτονει ολους τους μεγαλοεγκληματιες και μετα να σταματαει για λιγο να δει αν η κατασταση βελτιωνετε απο μονη της(πεσμενα ποσοστα εγκληματικοτητας κλπ)..

Μετα αν εβλεπε οτι δεν γινονταν μεγαλες αλλαγες,για να δειξει οτι ο Kira "υπαρχει", θα πρεπε να ξαναρχισει το "γραψιμο"..

Ετσι πιστευω θα χε πετυχει τον σκοπο του..δεν χρειαζοταν να ψαξει τον L..[/quote]:thatsit:Συμφωνω οτι ο light εκανε λαθος να αφησει στηχεια για να φτασει στον L αλλα πιθανον πιστευε οτι τον συμφερε για 2 λογους περα απο το να διαλησει τον ανταγονισμο
1)κλασικα πρωτον για να βγαλει απο την μεση εναν απο τους σπουδεοτερους αντιπαλο και να εχει επειτα την ανεση του να εκτελεσει το εργο του
2)μπορουσε να ελεχει ευκολα την υποθεση και να βλεπει την προοδο τους ,να εχει αμμεση επαφη με τα ατομα που τον καταδιοκαν,και να ξεμπερδευει γρηγορα με το "εμποδιο" γτ τον αναγκαζε να προσεχει περισσοτερο(ποτε κανει τους φονους κλπ)
(τα πειραματα τα εκανε για να εκμεταλευτει πλυρεστερα το death note)

[quote] [quote name='koukouroukou'] Όμως δυστυχώς ένα ανθρώπινο ον είναι αδύνατο να αποδώσει δικαιοσύνη χωρίς να πέσει σε παγίδες εγωισμού και εκμετάλλευσης της κατάστασης. Από τη φύση του πάντα ο άνθρωπος θέλει να ξεχωρίζει - να γίνεται αρχηγός. Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Light. Στην πορεία ξέχασε τον σκοπό του (αν και δεν συμφωνώ καθόλου με την αφαίρεση ανθρώπινων ζωών έστω και αν πρόκειται για εγκληματίες αλλά αυτό είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) μετά το έκανε προσωπικό και σε κάποια φάση το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να κερδίζει και να γίνει "Θεός". Πράγματα που τα λέει διαρκώς και ο ίδιος από μόνος του. [/quote]

:wis:ειναι οπως το λες η φυση του ανθρωπου ,και σεβομαι τον kira για τ ιδανικα που ειχε και την ορεξη να χρησιμοποιησει το death note για κατι παραπανω απο να διεκολυνει την ζωη του(τουλαχιστον οπως δρουσε αρχικα)
Και παλι ο Light ειναι πιο ανθρωπινος χαρακτηρας σε σχεσει σε αλλα μανκα imo

finally i would like to post something Near said in the last ep that i liked
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1641 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 02:17

Η αλήθεια είναι πως από το επεισόδιο 26 και μετά η ιστορία παίρνει εντελώς διαφορετική τροπή και συμφωνώ πως δεν με ενθουσίασε αυτή η εξέλιξη. Μου άρεσαν σαν χαρακτήρες ο Near και ο Mello και θα μπορούσαν να έχουν κάποιο ρόλο αλλά όχι έτσι ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα.

Spoiler:

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα Links με τις ταινίες, θα τις δω οπωσδήποτε γιατί ένα τέτοιο τέλος πολύ θα το χαιρόμουν!:wooi2:

Πολλα πραγματα φανηκε οτι εγιναν βιαστικα και κακογραμμενα απο το 26 και μετα..

πχ ενω στα προηγουμενα ειχαμε δει πως επηρεαστικαν οι ζωες των "αστυνομικων" που εψαχναν τον Kira και τους ενδοιασμους που ειχανε για το αν επρεπε να συνεχισουν να ρισκαρουν τις ζωες τους..με τον Near ενω των ακολουθουσαν πιστα κανοντας λιγες ερωτησεις και ρισκαροντας συνεχως την ζωη τους,απο την στιγμη που δεν τους στηριζε κανενας...αυτο δεν το πολυεχαψα,ηθελε πιο πολυ αναλυση..

επισης το ολο συμβαν με τον πατερα του Light πολυ τραβηγμενο..γιατι
Spoiler:
και αν δεν ηθελε κανενας αλλος,τοτε γιατι πολυ απλα δεν σκωτοναν τους "συνεργατες "του Mello με το DN ,αφου ειχαν τα ονοματα τους απο το νετ, και τον Mello τον καθαριζαν(ή επιαναν)με τον παλιο κλασικο τροπο που λεγεται πιστολι??(δεν μου φαινετε και τοσο εξυπνο να πας σε εναν τυπο που δεν ξερεις το ονομα του και μπορει να εχει οπλο,για να τον σκοτωσεις με DN..το οπλο ειναι ταχυτερο..)ασε που
Spoiler:
..

αυτα κι αλλα πολλα..

Στις ταινιες ενω,που ελπιζω να σε ικανοποιησουν,και ο L και ο πατερας του Light ηταν πιο εξυπνοι απο το ανιμε..και το τελος για μενα το ξεπερναει(αυτο του ανιμε)..οχι μονο γιατι δεν υπαρχουν Near,Mello αλλα μονο L,αλλα κι επειδη βασιστηκε στους κανονες του DN,δεν μας εδειξε τπτ το ξεκαρφωτο..και γενικα μου φανηκε πολυ εξυπνο για τελος..

και τα cgi του ryuk λενε πολυ...και εκοψαν/τροποποιησαν τις ακριβως σωστες σκηνες ωστε να χορεσει η πλοκη καλα στις ταινιες...

Οταν τις δεις-->εντυπωσεις..(η 1η ταινια ειναι λιγο παιδεμα ομως απο ποιοτητα+υποτιτλους,αλλα βλεπεται..)

Spoiler:

Ωραια φραση,δεν την θυμομουν...εκανε και κατι καλο ο "Κοντας"(Near!)

εχεις κι ενα δικιο στους λογους που ο Light εκτεθηκε στον L μπορω να πω...:)

#1642 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 02:49

Πάνω στις ταινίες δεν έχω κάτι να πω αλλά θα πρέπει να αναφερθω σε δύο προηγούμενα θεματάκια που θύξατε.

Α)Ο Raito δεν "οδήγησε" τον L σ'αυτόν για λόγους συμφέροντος. Αυτό δεν ήταν παρά δικαιολογία ή side-effect. Ο λογος που το έκανε είναι γιατί το είδε καθαρά σαν πρόκληση. Ο Raitο πάντα θεωρούσε ότι ο κόσμος είναι άθλιος και ως διάνοια δεν άντεχε την πλήξη. Όταν όμως βρέθηκε επιτέλους ο ένας και μοναδικός L που μπορούσε να τον κοντράρει άνετα και να μην καταφέρει ο Raito to "see through him" εξιταρίστηκε(μπα μπα??? καινούρια λέξη??? Με'γεια μας!!!)

Β)Το death note είναι ένα anime/manga που στηρίζεται στο "σκάκι". Έχει ο καθένας τα πιόνια του και με αυτά προσπαθεί να "φάει" τον βασιλιά του αντιπάλου(τον ίδιο τον αντίπαλο δηλαδή). Όμως για να το καταφέρει αυτό πρέπει να παίξει έξυπνα και προσεκτικά, φροντίζωντας να μην πέσει στις παγίδες που έχει στήσει ο opponent του. Το κάθε πιόνι έχει τις δικές του ιδιότητες και τρόπο (π.χ.Misa Misa ως Queen(το ισχυρότερο πιόνι) στα πιόνια του Raito έχει το δεύτερο Death Note,Rem και Ryuk δρούνε πλαγίως σαν τους αξιωματικούς,οι αστυνομικοί κι από τις δύο πλευρές σαν τα στρατιωτάκια που μονίμως έχεις για άμυνα και να τα θυσιάζεις κλπ.). Αν έμπαινε πιόνι που είχε ranged attack δε θα σε χάλαγε??? Αυτός είναι κατά την άποψη μου ο λόγος που δεν έβαλαν πιστολίδι στο death note(με λίγα λόγια θα μπορούσε να ειπωθεί κάπως έτσι:το dn σαν anime/manga βασίζεται σε εξυπνάδα και πλοκή και όχι σε δράση(shonen style) και αίμα. Αν έμπαιναν αυτά τα στοιχεία θα άλλαζε ο όλος χαρακτήρας του. Τόσο απλά. Αλλά αφού το σκέφτηκα όλο το άλλο να μην το γράψω να μαγέψω(και στραβώσω) τα πλήθη:hahaha:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1643 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 09:17

:wis:ειναι οπως το λες η φυση του ανθρωπου ,και σεβομαι τον kira για τ ιδανικα που ειχε και την ορεξη να χρησιμοποιησει το death note για κατι παραπανω απο να διεκολυνει την ζωη του(τουλαχιστον οπως δρουσε αρχικα)
Και παλι ο Light ειναι πιο ανθρωπινος χαρακτηρας σε σχεσει σε αλλα μανκα imo

Spoiler:

Πραγματικά ο Light είναι πολύ ανθρώπινος. Αν βάλουμε ένα poll και ρωτήσουμε πόσοι θα έκαναν το ίδιο στη θέση του Light είμαι σχεδόν σίγουρη ότι θα ξεπεράσουμε το 80%. Ας μην ξεχνάμε πόσα επιτεύγματα της επιστήμης και της ιατρικής δημιουργήθηκαν αρχικά για καλό σκοπό ή για να θεραπεύσουν κάποια αρρώστια, στην πορεία όμως τα πράγματα άλλαξαν. Κάπως έτσι έγινε και με τον Light. Στην αρχή ξεκίνησε με καλές προθέσεις στην πορεία όμως έγινε προσωπική υπόθεση ανάμεσα σε εκείνον και στον L.

Ωραία φράση αυτή που έβαλες! Γενικά πιστεύω πως το ανιμε έχει πολλές και μάλιστα μερικές φορές δεν προλαβαίνεις καθόλου να τις κατανοήσεις. Πρέπει να πατήσεις το pause και να σκεφτείς λίγο!

By the way, Φοβερό avatar!!! :wooi2:

Πολλα πραγματα φανηκε οτι εγιναν βιαστικα και κακογραμμενα απο το 26 και μετα..

Στις ταινιες ενω,που ελπιζω να σε ικανοποιησουν,και ο L και ο πατερας του Light ηταν πιο εξυπνοι απο το ανιμε..και το τελος για μενα το ξεπερναει(αυτο του ανιμε)..οχι μονο γιατι δεν υπαρχουν Near,Mello αλλα μονο L,αλλα κι επειδη βασιστηκε στους κανονες του DN,δεν μας εδειξε τπτ το ξεκαρφωτο..και γενικα μου φανηκε πολυ εξυπνο για τελος..

και τα cgi του ryuk λενε πολυ...και εκοψαν/τροποποιησαν τις ακριβως σωστες σκηνες ωστε να χορεσει η πλοκη καλα στις ταινιες...

Οταν τις δεις-->εντυπωσεις..(η 1η ταινια ειναι λιγο παιδεμα ομως απο ποιοτητα+υποτιτλους,αλλα βλεπεται..)

Ωραια φραση,δεν την θυμομουν...εκανε και κατι καλο ο "Κοντας"(Near!)

εχεις κι ενα δικιο στους λογους που ο Light εκτεθηκε στον L μπορω να πω...:)

Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά σημεία με κενά και μετά το επεισόδιο 26 αλλά και πριν. Όπως όλο εκείνο το σκηνικό με τα σημειωματάρια που το έδιναν από τον ένα στον άλλο.

Spoiler:

Εννοείται πως μόλις δω τις ταινίες θα τρέξω να σας πω τα σχόλια. Δεν τις έχω δει ακόμα, μάλλον σήμερα.

Πάνω στις ταινίες δεν έχω κάτι να πω αλλά θα πρέπει να αναφερθω σε δύο προηγούμενα θεματάκια που θύξατε.

Α)Ο Raito δεν "οδήγησε" τον L σ'αυτόν για λόγους συμφέροντος. Αυτό δεν ήταν παρά δικαιολογία ή side-effect. Ο λογος που το έκανε είναι γιατί το είδε καθαρά σαν πρόκληση. Ο Raitο πάντα θεωρούσε ότι ο κόσμος είναι άθλιος και ως διάνοια δεν άντεχε την πλήξη. Όταν όμως βρέθηκε επιτέλους ο ένας και μοναδικός L που μπορούσε να τον κοντράρει άνετα και να μην καταφέρει ο Raito to "see through him" εξιταρίστηκε(μπα μπα??? καινούρια λέξη??? Με'γεια μας!!!)

Β)Το death note είναι ένα anime/manga που στηρίζεται στο "σκάκι".

Θα συμφωνήσω απόλυτα σε όλα όσα λες. Πραγματικά ήταν μία πρόκληση και από την πλευρά του Light αλλά και από την πλευρά του L μπορώ να πω.

Όταν άρχισα να βλέπω τα πρώτα επεισόδια εξ' αρχής μου φάνηκε σαν παρτίδα σκάκι! Στο τέλος όμως νομίζω ότι έμοιαζε πιο πολύ με τρίλιζα... Κανείς δεν κερδίζει ποτέ.

#1644 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 09:21

Τι λες που δεν ειχε δρασει το Dn:df13952b:
Το Light vs L το καναμε Luffy vs Lucci (ανεφερα αυτους λογο των λαμδα)
Ενα βημα πριν γινει shonen ητανε...:hihi2:

Κατι ασχετο(δεν ασχολουμε με την συζήτηση ολα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες)
Το 2ο op (εκτος του τραγουδιου) δεν ητανε ΓΑΜΑΤΟ?Μονο εμενα μου αρεσε τοσο πολυ?

#1645 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 10:26

Και εγω πιστευω το ιδιο,οτι μετα το 26ο επεισοδιο το anime εμπαζε, δεν ητανε το ιδιο καλοφτιαγμενα με τα προηγουμενα επεισοδια.

#1646 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:25

Β)Το death note είναι ένα anime/manga που στηρίζεται στο "σκάκι". Έχει ο καθένας τα πιόνια του και με αυτά προσπαθεί να "φάει" τον βασιλιά του αντιπάλου(τον ίδιο τον αντίπαλο δηλαδή). Όμως για να το καταφέρει αυτό πρέπει να παίξει έξυπνα και προσεκτικά, φροντίζωντας να μην πέσει στις παγίδες που έχει στήσει ο opponent του. Το κάθε πιόνι έχει τις δικές του ιδιότητες και τρόπο (π.χ.Misa Misa ως Queen(το ισχυρότερο πιόνι) στα πιόνια του Raito έχει το δεύτερο Death Note,Rem και Ryuk δρούνε πλαγίως σαν τους αξιωματικούς,οι αστυνομικοί κι από τις δύο πλευρές σαν τα στρατιωτάκια που μονίμως έχεις για άμυνα και να τα θυσιάζεις κλπ.). Αν έμπαινε πιόνι που είχε ranged attack δε θα σε χάλαγε??? Αυτός είναι κατά την άποψη μου ο λόγος που δεν έβαλαν πιστολίδι στο death note(με λίγα λόγια θα μπορούσε να ειπωθεί κάπως έτσι:το dn σαν anime/manga βασίζεται σε εξυπνάδα και πλοκή και όχι σε δράση(shonen style) και αίμα. Αν έμπαιναν αυτά τα στοιχεία θα άλλαζε ο όλος χαρακτήρας του. Τόσο απλά. Αλλά αφού το σκέφτηκα όλο το άλλο να μην το γράψω να μαγέψω(και στραβώσω) τα πλήθη:hahaha:)

Αριστη Θεωρια και πολυ καλος τροπος εξηγησης,μπραβο!!

Το χα ψιλοσκεφτει κι εγω αλλα οχι τοσο αναλυτηκα..

Και παιρνω ετσι την ευκαιρια να "προβαλλω" για αλλη μια φορα την ανωτεροτητα της ιστοριας των ταινιων,καθως εκει πηραμε μια πολυ καλη σκηνη που δεν υπηρχε στο ανιμε(μπραβο στους σεναριογραφους που αλλαξαν το σεναριο χωρις να καταστρεψουνε την ιστορια)...

Ετσι λοιπον σε μια σκηνη στην 2η ταινια μολις ο Light συστηνετε στον L,o οποιος επαιζε σκακι μονος του,καθεται και αρχιζουν να παιζουν μαζι σκακι(κατι σαν το αντιστοιχο τεννις που παιξανε,αλλα το σκακι ειναι καλυτερο για τα δεδομενα της σειρας δεν συμφωνειτε?)...

και καθως ο L του μιλουσε για το τι σκεφτεται πανω στην υποθεση Kira ο Light συγκεντρωνοταν πιο πολυ στο να παιζει και μια στιγμη του λεει μια:"Check Mat-o"...και νικαει την παρτιδα..ο L τον κοιταξε παραξενα..και ετσι ηδη φανηκε οτι και οι 2 παιζανε σε ενα τεραστιο γηπεδο σκακι....

Δες τες αν δεν τις εχεις δει τις ταινιες...

Κατι ασχετο(δεν ασχολουμε με την συζήτηση ολα τα εχουμε πει χιλιαδες φορες)
Το 2ο op (εκτος του τραγουδιου) δεν ητανε ΓΑΜΑΤΟ?Μονο εμενα μου αρεσε τοσο πολυ?

Εμενα παλι καθολου,το 1ο ηταν πολυ ανωτερο,το χω και κατεβασει...

Το 2ο μου μοιαζε σαν αναμειξη System of a Down και Slipknot,τους οποιους τους ακουω,αλλα δεν ταιριαζαν για την σειρα για μενα...φαινοταν χαζοι ολοι που κουνιουνταν γρηγορα(πχ Ryuk τρεχει να πιασει το μηλο,L γυρναει γυρω απο την καρεκλα κλπ)...

#1647 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:33

Εμενα παλι καθολου,το 1ο ηταν πολυ ανωτερο,το χω και κατεβασει...

Το 2ο μου μοιαζε σαν αναμειξη System of a Down και Slipknot,τους οποιους τους ακουω,αλλα δεν ταιριαζαν για την σειρα για μενα...φαινοταν χαζοι ολοι που κουνιουνταν γρηγορα(πχ Ryuk τρεχει να πιασει το μηλο,L γυρναει γυρω απο την καρεκλα κλπ)...

Αυτο ηταν και το πιο πορωτικό :head:Αν δεν εχεις ακουσει την ολοκληρη εκδοση του τραγουδιου ακου την ειναι πολυ καλυτερη:congrats:Τι εχεις ομως να πεις για το 2ο end(το Song μονο)?:orly:

#1648 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2.833 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:36

Αυτο ηταν και το πιο πορωτικό :head:Αν δεν εχεις ακουσει την ολοκληρη εκδοση του τραγουδιου ακου την ειναι πολυ καλυτερη:congrats:Τι εχεις ομως να πεις για το 2ο end(το Song μονο)?:orly:

Εκεινο ηταν καπως καλυτερο απο το 2ο op,αλλα και παλι προτιμω το 1ο end...:hehe:

φαινετε τ'αυτια μας δεν συμφωνουνε :wooi2:

#1649 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2008 - 14:47

Εκεινο ηταν καπως καλυτερο απο το 2ο op,αλλα και παλι προτιμω το 1ο end...:hehe:

φαινετε τ'αυτια μας δεν συμφωνουνε :wooi2:

Μονο καπως καλυτερο?Ουστ:redcard2:Δεν εχεις γουστο:df13952b:
Spoiler:

Last episode spoilah
Spoiler:

#1650 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 16:43

Kανονικα το Death Note επρεπε να τελειωσει στο 26ο επεισοδιο(ηταν τελειο)...Μετα ομως που το συνεχισανε τα επεισοδια δεν βλεποντουσαν. Μου φαινεται οτι ο Light ηταν λιγοτερο προσεχτικος στις κινησεις τουσ οπως με τον 'L'....

o μελλοντικος light
Youtube Video