ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΙME ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ...ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?ΑΝ ΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ?
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ
ΝΑΙ,2 ταινιες που σχετιζονται με το ανιμε και μια ασχετη που βγηκε φετος...
Εδώ
Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: Live Action
Azian Dramaz & Moviez [AniwebLog]: Death Note: The Last Name
(η πρωτη ειναι ψιλοχαλια σαν ποιοτητα και υποτιτλους,δεν βρηκα αλλη..εγω την ειδα στο ipod οπου δεν πολυπαρατηρουνταν τα προβληματα..αλλα σαν συνολο βλεπεται..η 2η ειτε το avi ειτε το rmvb ειναι μια χαρα)
Αξιζουν πολυ κατα τι γνωμη μου γιατι καταρχας το τελος ηταν πολυ καλυτερο απ αυτο του ανιμε για μενα(που με αφησε ανικανοποιητο
το μοναδικο μου παραπονο ειναι η ερμηνειες...ολες μετριες,ειδικα απο τον Light,που δεν του μοιαζε καθολου(ο L ηταν καλος μπορω να πω)..σαν συνολο ομως βλεποταν,δεν ηταν τοσο χαλια..
Οσο για τους υπολοιπους κι εγω ψιλοειμαι με το μερος του Light..για την ακριβεια και με τους 2 ειμαι κατα καποιο τροπο,απλα πιστευω οτι οσο ο Light ηταν κεντραρισμενος στον σκοπο του,καλα εκανε...
ξερετε ποσοι μαφιοζοι,πωλητες οργανων κλπ υπαρχουν που δεν τους αλλαζει ουτε η φυλακη,χριστιανισμος κτπ και παραμενουν παντα οι ιδιοι??
ξερετε ποσοι ανθρωποι θα περνουσαν καλυτερα χωρις αυτους??
δεν βλεπω που ειναι το κακο στο να αφανιστουν..
αφηστε που μονο και μονο απο φοβο εμποδιζονταν και ολα τα νεα εγκληματα..
τα λαθη του Light ηταν:
1)οτι το πηγε πολυ στο πρωσοπικο,ενω αν πολυ απλα δεν εδινε σημασια στον L,περα απο το οτι εμαθε οτι βρισκοταν στην περιοχη Kantou(τοκιο) της Ιαπωνιας δεν προκειτε να εβρισκε αλλα πραματα,τα στοιχεια δεν ηταν επαρκη..
Θυμαστε κι ομως ο Light ηταν που εδωσε στοιχεια στον L για να καταλαβει οτι εχει σχεση με την αστυνομια,ετσι ωστε να ανακαλυψει την ταυτοτητα του(του L)..
αυτο ηταν το μεγαλυτερο λαθος του,γιατι ο L δεν προκειτε να τον εβρισκε αλλιως..δεν θα εβρισκε αλλα στοιχεια,γιατι ηταν ολα ανεπαρκη,μιας και οι φονοι δεν αφηναν φυσικα στοιχεια..
2)το παρακανε με το να χρησιμοποιει εγκληματιες για πειραματα και γενικα να σκωτονει και ολους τους μικροεγκληματιες..πολλοι μονο κ μονο απο φοβο θα το χαν μετανιωσει σιγουρα...
Το χω ξαναπει,αλλα για μενα θα πρεπε να εκανε το judgement ανα διαστηματα..δλδ να σκωτονει ολους τους μεγαλοεγκληματιες και μετα να σταματαει για λιγο να δει αν η κατασταση βελτιωνετε απο μονη της(πεσμενα ποσοστα εγκληματικοτητας κλπ)..
Μετα αν εβλεπε οτι δεν γινονταν μεγαλες αλλαγες,για να δειξει οτι ο Kira "υπαρχει", θα πρεπε να ξαναρχισει το "γραψιμο"..
Ετσι πιστευω θα χε πετυχει τον σκοπο του..δεν χρειαζοταν να ψαξει τον L..
Επισης τα επεισοδια 26-37 εγω δεν τα θεωρω την πραγματικη συνεχιση της ιστοριας(στο manga εγιναν καλυτερα ακουσα)..εκει επεσαν ολα απο ιστορια ατμοσφαιρα,twists..ολα...
Δειτε τις ταινιες,οπου ειχαμε ενα τελειο τελος,με τον L και καθολου Near...αυτο ακριβως που ηθελα..