Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dark Souls 3

• Please log in to reply
38 replies to this topic

#16 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 17 September 2015 - 22:43

Dark Souls...πιο άσχημους χαρακτήρες δε μπορείς να φτιάξεις σε άλλο παιχνίδι. Εκτός και άμα σου στείλει ο Putin τον χαρακτήρα του απο το Dragon's Dogma.

#17 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 18 September 2015 - 00:33

θυμάσαι τη διαφορά του alpha με το release στο dark souls 2 right?

Ένα μόνο βρίσκω αδικαιολόγητο στο dark souls 1&2 (και προς θεού να μη το αμελήσουν και στο dark souls 3), το character creation και τα textures του χαρακτήρα. Ένα χαρακτήρα που να μην είναι σαν παραμορφωμένος δε μπόρεσα να φτιάξω... Αλλά υποθέτω με ενάμιση μέτρο μήκος ώμους λίγο δύσκολο να δείχνεις άνθρωπος. Δηλαδή εντάξει αν και στο 2016 κάνεις παιχνίδι με χειρότερο character create από άλλα του 2008 ή 9, είσαι απλά τεμπέλης. Αν και υποθέτω με το upstage που έφαγαν από το bloodborne, ίσως καταβάλουν λίγη προσπάθεια.

Μια χαρα το θυμαμαι!Μονο που στο Dark Souls 2 ειχαν παει να φτιαξουν τελειως διαφορετικου στυλ γραφικα.

Εδω εχω τα "ιδια" με του Bloodborne! ;) Οποτε ειναι λιγο απιθανο να φανε downgrade!

Υ.Γ.Οποιος θελει, εχουν αρχισει οι εγγραφες για την beta!Αντε, ελπιζω να παιξω την beta της παιχνιδαρας!!!!

Υ.Γ.2.Το character creation πραγματικα χρειαζεται...αλλαγες!Πολλες...! :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#18 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 September 2015 - 00:36

Dark Souls...πιο άσχημους χαρακτήρες δε μπορείς να φτιάξεις σε άλλο παιχνίδι. Εκτός και άμα σου στείλει ο Putin τον χαρακτήρα του απο το Dragon's Dogma.

Το αστείο είναι πως επειδή το character creation του DD είναι τόσο ανώτερο, κατάφερα να κάνω αυτή την ομορφιά. Popapop Popa θα σε θυμάμαι για πάντα

HnH5aB0.jpg

#19 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 September 2015 - 02:00

Εγώ πάλι θέλω να δω το χαρακτήρα του Putin από Dragon's Dogma.

Αν δείτε το δικό μου νομίζω θα γελάσετε επίσης αλλά επιμένω πως είναι πανέμορφος.

O6rrvsU.jpg

#20 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 18 September 2015 - 12:38

Που και που βλέπω εφιαλτες με τον deprived να με κυνηγάει

P72Xdwn.png

#21 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 18 September 2015 - 15:52

Το αστείο είναι πως επειδή το character creation του DD είναι τόσο ανώτερο, κατάφερα να κάνω αυτή την ομορφιά. Popapop Popa θα σε θυμάμαι για πάντα

Δε πειράζει, εγώ το αγάπησα το char σου! Μόνος του solαρε το game ενώ οι δικοί μου χαρακτήρες απλά τον κοιτούσαν και τον θαύμαζαν.

Εγώ πάλι θέλω να δω το χαρακτήρα του Putin από Dragon's Dogma.

Δυστηχώς δε μπορώ να βρω τη photo που είχα βγάλει όταν μου έστειλε το char του. Πάντως είναι όπως η photo που postαρε ο Zentsugi, με πιο άσχημη φάτσα και afro (?) ροζ μαλλί.

#22 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 18 September 2015 - 16:49

Και νυχτικιά γιαγιάς

HnH5aB0.jpg

#23 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 18 September 2015 - 17:09

Εμένα είναι ο Χριστός.

O6rrvsU.jpg

#24 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 27 September 2015 - 23:34

εμένα είνα κουκλί, ο max steel ο ίδιος είναι

Γενικά μπορείς να φτιάξεις ΜΟΡΦΟΝΙΟΥΣ αρκεί να φας τη ζωή σου στο char creation

Edited by Six Winged Angel, 27 September 2015 - 23:35.

#25 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 28 September 2015 - 01:30

Είμαι από αυτούς που τρώνε τουλάχιστον μια ώρα σε αυτό.

O6rrvsU.jpg

#26 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 October 2015 - 00:53

Spoiler: Dark Souls 3 beta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

HnH5aB0.jpg

#27 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 17 October 2015 - 02:21

Spoiler: Dark Souls 3 beta aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Καλα τα λες αγορινα.

Την ελιωσα και εγω την Betαρα σημερα!!!!

Dark Souls 1 με DES feeling μου εβγαλε!!!!!

Το combat system ειναι αλλου για ακομα μια φορα ενω το art direction το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι οτι τα εσπασε!!!!

Μονο ενα boss δεν ειχε ομως? :S Περιμενα λιγο μεγαλυτερη διαρκεια απο αποψη περιεχομενου στην beta!

Anw, δεν χρειαζεται να δουμε και ολοκληρο το παιχνιδι :P Ουτως η αλλος θα αγοραστει day 1 και θα πεσει το λιωσιμο της αρκουδας οπως και με τα προηγουμενα!

Η Beta με εκανε να φωναζω σα μαλακας
"ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ" παντως  :8): Good job beta!

Αυριο θα λιωσω με τον Assassinοσορσερερ!!!!!!!

Edited by Itachi Akatsuki, 17 October 2015 - 02:29.

#28 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1,740 posts

Posted 28 January 2016 - 17:08

Δακρυσα με τα screenshots....

http://www.dualshockers.com/2016/01/27/new-dark-souls-iii-screenshots-and-artwork-appear-on-famitsu-bosses-environments-and-more/

#29 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 March 2016 - 18:55

Youtube Video

#30 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 17 April 2016 - 02:17

Τι γίνεται εδώ, το παίζει κανείς άλλος το παιχνίδι ή μόνο εγώ? Γιατί υπάρχει μια νέκρα στο νήμα. Εκτός και αν το μόνο που κάνετε στον ελεύθερό σας χρόνο πλέον είναι να παίζετε dark souls.

Συνοπτικά οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα:

1. Βελτίωση στο spellcasting από τα παλαιότερα παιχνίδια της σειράς dark souls (το demon's souls δε το έχω παίξει).

2. Γενικά πιο εύκολα bosses ίσως από τους παλαιότερους τίτλους, εκτός από συγκεκριμένα που σε κάνουν να νοιώθεις ότι δε συμβαδίζει η δυσκολία με το υπόλοιπο παιχνίδι (και μάλλον η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαδίζει).

3. Είναι πιο κατανοητά τα attributes.

4. Ωραία throwbacks στο DS1,

5. Καλύτερο level design από το DS2.

6. Καλύτεροι χαρακτήρες και ατμόσφαιρα στο hub area από το DS2.

7. Καλύτερo σύστημα pvp και co-op.

8. Το spellcasting εξακολουθει (απόσο έχω δει, απουσία οδηγών και builds) να είναι coplimentary στα melee builds αντί για standalone επιλογή.

9. Bows are a thing now.

10. Προς το παρών υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις cheese το παιχνίδι και τα bosses/minibosses.

11. Weapon arts are the shit.

12. Farron greatsword για pvp cheese τώρα πριν συνηθίσουν οι παίχτες το moveset.

13. Αισθητά βελτιωμένος χειρισμός από πληκτρολόγιο/ποντίκι αν και τα μενού εξακολουθούν να είναι αποκλειστικά με εικόνες gamepad με έλειψη customization σε ορισμένες λειτουργίες. Επίσης η ασάφεια του χειρισμού του kick μου έχει κοστίσει ουκ ολίγα boss fights και μελανιές στις αρθρώσεις των δαχτύλων μου.

Παραδείγματα cheese:

Μπορείς να ανέβεις στην ταράτσα του ναού από την πρώτη στιγμή που φτάνεις στην περιοχή όπως φαίνεται εδώ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, εφόσον έχετε πάρει ένα τόξο από την πρώτη περιοχή στο high wall of lothric και έχωντας προμηθευτεί λίγα βέλη, να σκοτώσετε αναίμακτα τον σαμουράι που πετάει το uchigatana.

Επίσης με το τόξο μπορείς να διώξεις τον δράκο αν σταθείς στην ξύλινη πλατφόρμα δίπλα στις σκάλες, όπως και να φαρμάρεις εύκολα επίπεδα (πριν διώξεις το δράκο) κάνοντας rest στο bonfire και πηγαίνοντας ξανά στην περιοχή όπου βρίσκεται ο δράκος καθώς αυτός σκοτώνει όλους τους εχθρούς στην περιοχή (με το δαχτυλίδι για τις ψυχές, έπαιρνα 1300 ψυχές ανά 3-4 λεπτά, είναι ιδανικό για αρχικό boost σε χαρακτήρα deprived χωρίς να υπολογίζουμε τα drops κάθε φορά).

2ο abuse του τόξου είναι ότι μπορείς να σκοτώσεις τον frost knight που φρουρεί την είσοδο στην περιοχή road of sacrifice απλά αγνοώντας τον, ανοίγοντας την πόρτα (την οποία δεν περνάει για κάποιο λόγο) για την επόμενη περιοχή και απλά χτυπώντας τον με βέλη μέσα από το άνοιγμα.

Γενικά φαντάζομαι με ένα καλό dex build και ένα καλό upgraded bow, μπορείς να κάνεις easymode όλο το content πέραν των bosses, ειδικά από τη στιγμή που τα περισσότερα mobs έχουν aggro range και η ζωή τους δεν κάνει reset. Για τους αρχάριους (ή για όσους παίζουν με πληκτρολόγιο και ποντίκι και δεν μπορούν να κάνουν καλά rolls/backstabs) κάνει την αρχική εξερεύνηση μιας περιοχής αρκετά ασφαλή, αν και χρονοβόρα.

Edited by Zentsugi, 17 April 2016 - 02:20.