Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Τσαγάκι και Eλαφρά Kουβεντούλα στην .aNiMe//GR//gr Town: Five Nights at Freddy's

Παλέρμο Δολοφόνοι Αθώοι Επιθεωρητές Γιατρός Vigilante unfunny reference in title Fandom η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται από το ψυγείο

  • This topic is locked This topic is locked
216 replies to this topic

#106 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 15 December 2014 - 23:38

Korosensei (Lord Leon)

koro_sensei_by_illusionevenstar-d6rams7.

 

 

Και για πείτε μου αγαπητά μου παιδιά, έχουμε κανεναν που να μπορει να μας εξηγήσει γιατί ακριβώς είναι δολοφόνος ο Lidfard(Fa-Tsa)?

Ok το ότι έχει εμμονή με τον Uryu (Babba) το κατάλαβα. Το γιατί ένας δολοφόνος (που συνεργάζεται με αλλους 4 το τονίζω) θα επιμενει να καταδικάσει καποιον τη μέρα τοσο πολύ και να δινει στοχο και για αυτον και για την ομαδα του, δεν το καταλαβαίνω, αλλά φαίνεται σε πολλούς πολύ φυσικό. Αν θελει καποιος να πεισει κι άλλους α τον ψηφισουν το μονο που έχει να κανει ειναι να εξηγησει τη λογική του.

 

Εξτρα κουίζ: O Urahara (BK) είναι

α)δολοφόνος που συνεργαζεται με δολοφονο για να τον σωσει;

β)δολοφονος που ριχνει λαδι σε μαλιοτραβηγμα δυο αθωων ή

γ) αθωος που αντι να παρει τα χαπια για το gigai πηρε τα άλλα με τον Flinstone και μαστουρωσε; 

 

Οποιος το βρει θα παρει δωρο μια φουσκωτη Yoruichi.

 

Για την ωρα ψηφίζω και γω Satan (John Crabs) Με τη λογικη του μπιλιαρδου που έλεγα πριν. Δε με ενδιαφερει καν τι ειναι: ή άχρηστος αθώος, ή άχρηστος δολοφόνος. Win-win.

 

Εκτός ανα καποιος πάρει άριστα στο τεστ καταφέρνοντας να με πείσει (και όχι μονο εμένα φυσικά) ότι αν φυγει κάποιος άλλος, θα καταφερουμε να ξεσκεπασουμε ευκολα 2-3 ακόμα.

 

Αντε να σας δω!


stasou%2520mygdala.jpg


#107 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 16 December 2014 - 00:23

lwcQO8P.png

Okosan

*άρχισε να κάνει κρύο και ο Okosan άρχισε να τουρτουρίζει, μάλλον θα πρέπει να βρω ένα πιο ζεστό μέρος να κουρνιάσω, σκέφτηκε. Αρχισε να πετάει  μέχρι που ένα κύμα ζεστού ατμού τον χτύπησε. Κοιτάζοντας κάτω βλέπει μια γούρνα με ζεστό αχνιστό νερό. Τι καλά,ας ζεσταθώ λιγάκι και άρχισε να χαμηλώνει προς το μέρος της. Πριν καλά καλά προλάβει να σταθεί στο στόμιο, μία μορφή παρουσιάζεται, έτοιμη να χτυπήσει.Αποφεύγοντας την επίθεση βλέπει τον παρατρίχα καραφλό γέρο(John Crabs) με ένα μαχαίρι στο δεξί του χέρι και ένα καρότο στο αριστερό. Mε την προηγούμενη κουτσουλιά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του, o Οkosan αναγνώρισε τον βασανιστή που τον κακοποίησε πριν.*

 

COO!COO!( Tα επίπεδα οργής μου αυξάνονταιαιαιαιαιαιαιααιαιαι!!! )

 

w2SpByw.jpg

 

και πετάει προς το μέρος του αρχίζοντας να τον τσιμπάει.



#108 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 16 December 2014 - 00:31

26367158_Uryu_Ryunosuke_fate_zero.png

Ryunosuke Uryu (Babba)

Τα κουίζ τα βαριέμαι, να φιλοσοφήσουμε καλύτερα;
"Να ζει κανείς ή να κοπεί φέτες; Αυτή είναι η ερώτηση."
 
Αν δε σε βαριόμουνα, θα σου έλεγα πως το να ψηφίζεις συνέχεια το ίδιο άτομο σε βοηθάει να επιζήσεις, ό,τι κι αν είσαι, διότι εφόσον επικεντρώνεσαι κάπου και δεν ασχολείσαι και πολύ με τους άλλους, δεν ανοίγεις μέτωπα και δεν προδίδεις πολλά στοιχεία όταν σε καταλάβουν. Παράλληλα, λες ένα "ουπς" και ξεμπέρδεψες και κανένας δε σου το χρεώνει στο τέλος. Ειδικά αν τα βάζεις συνέχεια με κάποιον που έχει μια τάση να μην κρατάει κακίες και να μην ανταποδίδει γιατί... "θύμωσε". Αυτό δε σημαίνει ότι είναι πάντα έτσι, μπορεί απλώς να μη με γουστάρει ο Kaisar(FAI) και να θέλει να πεθάνω. Λίγο πολύ, όλοι μας το νιώθουμε αυτό για τον συνάνθρωπο.   
 
Αλλά σε βαριέμαι, οπότε πάω να βρω που έχουν κρύψει το playstation. Έχουν άραγε το Splatterhouse;
Σιγά μην έχουν... Πάλι με Fatality στο Μortal Kombat με βλέπω να τη βγάζω, σε κάνα ξεχαρβαλωμένο arcade στο υπόγειο...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#109 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 16 December 2014 - 00:44

Nishijou Takumi

dqSouoG.jpg

Μπλερκχ…Ααααχ....εεεχ, αυτή η κόκα κόλα και  τα κεκάκια που έφαγα εχθές ήταν απαίσια…μπλεργκ…

Αν μπορούσα θα ξερνούσα και άλλο αλλά δεν έχει μείνει τίποτα μέσα στο στομάχι μου.

Ε-Ααα! Πού είμαι; Εε…Π-π-πού είμαι; Π-π-πήγα στο μπάνιο γρήγορα και δεν κατάλαβα σε ποιο μπάνιο πήγα.

Μμμμ! Ευθεία; Αριστερά; Δεξιά; Πού είναι οι άλλοι; Π-πού είμαι; Είναι… Έχει δολοφόνους παντού και δ-δ-δεν είναι ό,τι να ναι δολοφόνοι. Δεν είναι φυσιολογικοί. Εδώ σκότωσαν την Gandharva(Zane). Κ-και… Α-α-αυτό το πράγμα δεν ήταν άνθρωπος! Ήτανε τέρας! Μόνο από αυτό μπορείς να καταλάβεις τι σόι πράγμα ήταν αυτό. Κ-κ-κινδυνεύω. Ούτε το Di-sword δεν με σώζει εδώ. Π-πρέπει ν-να βρω τους άλλους, μόνο εκεί είμαι ασφαλής.

Ακούστηκε ένας χαμηλός ψίθυρος από ένα από τα διπλανά δωμάτια. Αλλά δεν ήταν ο ψίθυρος ενός ατόμου. Από τις σκοτεινές κάμαρες ακουγόταν μια ομάδα ανθρώπων.

Εεε-εεε… Αφού ήμασταν κλεισμένοι όλοι μέσα. Μόνο ο μπάτλερ και εγώ μπαινοβγαίνουμε από εκεί. Μ-μόνος μου β-βγήκα.

 

Χωρίς να ξέρω τι με συνεπήρε, ήταν σαν το βλέμμα κάποιου ή κάποιος να με ωθούσε προς το δωμάτιο παρά τον φόβο και τον δισταγμό που ένιωθα σε όλο μου το σώμα. Όταν άνοιξα την πόρτα του δωματίου δεν είδα τίποτα απολύτως. Μέσα δεν υπήρχε τίποτα. Το δωμάτιο ήταν απολύτως κενό. Ήταν λες και είχα χαθεί σε μια καινούρια διάσταση. Παρόλα αυτά ο ήχος που άκουγα άρχισε να γίνεται όλο και πιο έντονος. Συνέχισα να προχωράω προς τον ήχο, μέχρι που έφτασα στην πηγή του. Το μόνο που στεκόταν εμπόδιο ανάμεσα σε εμένα και στην πηγή του ήχου ήταν πιο άσχημη, απλή ξύλινη πόρτα. Η πιο απλή πραγματικά, δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο, ακόμη και το χρώμα της ήταν ξεθωριασμένο, ακόμη και το χερούλι της υπήρχε απλά για να εκτελεί τον σκοπό του και όχι για να την κοσμεί. Χωρίς να σκεφτώ άνοιξα την πόρτα. Μέσα είδα κάποιες φιγούρες οι οποίες δεν αντιλήφθηκαν την παρουσία μου. Τα πρόσωπά τους ήταν καλυμμένα από ατελείωτο σκοτάδι. Δεν υπήρχε κανένα ίχνος φωτός στο δωμάτιο. Αλλά για κάποιο λόγο, ο ένας φαινόταν πιο ξεκάθαρα από όλους, η ψηλότερη ίσως φιγούρα από αυτές. Ήτανε ο Kaisar (Fai). Μέχρι τότε δεν υποψιαζόμουνα τίποτα, αλλά ήταν η στιγμή που κατάλαβα ότι μπροστά μου έχω τους δολοφόνους. Χρειάστηκαν μόνο λίγα κλάσματα του δευτερολέπτου για να επεξεργαστώ τι βλέπω, η σκέψη όμως αυτή να χάσω τον έλεγχο του σώματός μου και μου ξέφυγε μια κραυγή που δεν θα έπρεπε. Αυτό ήταν το μόνο που χρειάστηκαν οι δολοφόνοι για να αντιληφθούν την παρουσία μου. Πριν καν προλάβω να γυρίσω την πλάτη για να αρχίσω να τρέχω, ένιωσα μια τεράστια αιχμηρή –αγνώστου σχήματος- μεταλλική μάζα να διαπερνάει την καρδιά μου…

 

 

«Ααα…Τι είναι αυτό; Μυρίζει σαν εμετός και σκατά ταυτόχρονα. Εεε… Δεν πέθανα; Α-αποκλείεται! Πρέπει να είναι gigalomaniac για να συγχρονιστούν οι ψευδαισθήσεις μας. Α-αλλά όχι… Εεε… Σκέψου σοβαρά, Takumi… Δεν χρειάζεται να είναι gigalomaniac… Το έχεις ξαναζήσει αυτό. Π-πρέπει να γυρίσω πίσω, μαζί με τους άλλους. Εδώ που είμαι μόνος μου κινδυνεύω. Για να με σκότωσαν στην ψευδαίσθηση πρέπει όντως να με στοχεύουν. Ήδη έχω γίνει στόχος για το Xyz-scum(Μαδ_Χαττερ).»



#110 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2014 - 00:49

Urahara Kisuke


images.jpg

 

 

Οοο νομίζω πως με υπερτιμάτε λιγάκι κύριε Sebastian Michaelis (πιου-πιου)! uraharap.gif Εγώ είμαι απλά ένας ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού. Αλλά εσείς, ανεξάρτητα με το αν μπλέκεστε σε αυτήν την υπόθεση ή όχι, είστε a hell of a butler indeed! :D

 

Kaisar Lidfard (FΑΙ), περιστέρι (Black Rock) και Shun Kurosaki (Mad Hatter)

 

 

 

 



#111 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

    I'm just one hell of a butler :)

  • Members
  • 1,306 posts

Posted 16 December 2014 - 01:09

Sebastian Michaelis

 

Kuranosuke Koibuchi

5jv02f.gif

 

 

tumblr_metxiysQP61qeseixo1_1280.jpg

Spoiler:


Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 16 December 2014 - 01:09.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#112 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 December 2014 - 02:38

Kurosaki Shun

 

x7H03Aw.gif

 

 

 

Urahara Kisuke

images?q=tbn:ANd9GcS2iOsbpG7ogXbNypTMMb8

 

...

 

Για να τελειώνουμε, πιστεύω πως δολοφόνοι ειναι οι Kaisar(FAI), οι άφαντοι μέχρι τώρα περιστέρι(Black Rock), Shun Kurosaki(Mad Hatter), Satan (John Crabs) που απλά περιμένουν να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε: να βγάλουμε τη Bernkastel και να μπλέξουμε περισσότερο, και ενδεχομένως ο Adolf Reinhard (Jorg). Όποιος θέλει ακολουθεί.

 

 

Συνομότη του συστήματος!

 

Λαοπλάνε της βρώμας και της σαπίλας!

 

Γρανάζι της μηχανής βασανηστηρίων!

 

Όργανό της καταπίεσης!

 

Συκοφάντη του καπιταλισμού!

 

Δημαγωγέ της δεκάρας!

 

Μάθε (το οποίο θα το είχες κάνει αν διάβαζες τα προηγούμενα post) ότι o Kurosaki Shun δεν άφησε καμία κατηγορία αναπάντητη, ούτε μία υπόνοια εναντίων του χωρίς αποκριση, σε 2 γύρους  και αυτό γιατί ξέρει πως η ουδετερότητα, η μη συμμετοχή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ.

 

Των ανθρωπόμορφων κτήνων!

 

Των όρνεων που τρεφωνται από τα πτώματα μας!

 

Για αυτό λοιπόν όοοοοοοχι, θα δεχθώ κάθε ψήφο, αλλά όχι βάση άρνησης συμμετοχής!

Όχι άρνηση του αγώνα μας!

 

Και σα να μην έφτανε αυτό, υποστήριξε κάθε ψήφο του βάση χαρακτήρων και δεν πήδηξε σε κάποιο ρέμα για να σωθεί όπως κάπιοι άλλοι!

 

 

Αναγνωρίζω το λάθος σου.Η έλλειψη σιδερένιας θέλησης και μαχητικότητας δεν είναι ελλάτωμα. Υπάρχουμε και εμείς οι πολεμιστές της ελευθερίας που έχουμε ταχθεί στο να πολεμάμε για την προστασία των αθώων και των αδυνάτων.

 

 Ή μάλλον θα το αναγνώριζα! Αν δεν υπήρχε η παρακάτω επαναληψη!

 


Οοο νομίζω πως με υπερτιμάτε λιγάκι κύριε Sebastian Michaelis (πιου-πιου)! uraharap.gif Εγώ είμαι απλά ένας ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού. Αλλά εσείς, ανεξάρτητα με το αν μπλέκεστε σε αυτήν την υπόθεση ή όχι, είστε a hell of a butler indeed! :D

 

Kaisar Lidfard (FΑΙ), περιστέρι (Black Rock) και Shun Kurosaki (Mad Hatter)

 

Γιατί έχουμε δεύτερη αηδιαστική κατηγορία προς τα εμένα!

Χωρίς να περάσει καν ένα ευλογο χρονικό διάστημα ώστε να επέλθει η απάντηση μου.

Με ολοκληρώτική έλλειψη επιχειρημάτων, ξανα (ούτε βασιζόμενα σε role play!).

 

QUIZ για όλους τους υπόλοιπούς:

Ποίος είναι ο ΜΟΝΟΣ παίχτης που μέχρι στιγμής το έχει κάνει αυτό σε 3 γύρους παιχνιδιού?

 

Εύκολη απάντηση, κερδίζετε μόνο 500 πόντους ζωής.

 

Τώρα μένει μόνο να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί  ο Urahara kisuke (Black Kaiser) τα κάνει όλα αυτά όταν κινδυνέυει ο φονακλάς ο Mr Satan(jon crabs)?

 

Και το κυριότερο από όλα, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ KUROSA-KAIIKO?

 

Α, και φυσικά δεν ξεχνάμε.

 

Nishijou Takumi (Takayama Yuichi) σε βλέπω!

Σταμάτα να Fappάρεις με τη Ruri μου!

Αυτο είναι το έγκλημα σου! Και αθώος να είσαι για τις δολοφονίες!

 

 

Η καταπίεση δε θα περάσει.

 

 

Ελευθερία. Ισότης. Αδελφότης. Ruri.


qzMHWHd.png


#113 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 16 December 2014 - 02:54

Bernkastel (Prince)

 

Frederica.Bernkastel.full.1083274.jpg

 

 

Ελατε! Βρειτε ενοχους! Κατηγορηστε ο ενας τον αλλον! Αυτος ο γυρος εχει περισσοτερο ενδιαφερον απ οσο περιμενα! Επιτελους αρχιζει και αποκταει ενδιαφερον το παιχνιδι! Ειδικα εσυ Ryunosuke Uryu (Babba) χαιρομαι που συμμορφωνεσαι σιγα σιγα

 

*Γυριζει και κοιταζει αποτομα τον Sakamoto(TheGunsmasha)*

 

 Δεν εχω αναγκη απο καμια προστασια! Μετα απο τοσους αιωνες που ειμαι ανωτερη απο ολους τους αλλους εχω ξεχασει την εννοια του φοβου και του πονου. Δε με απασχολουν τετοια θεματα

 

latest?cb=20130925010342

 

Εσυ ομως Adolf Reinhard (Jorg) εξακολουθεις να ανακατευεσαι με πραγματα που δε θα πρεπε αντι να προσπαθεις να βρεις μια λυση στο τι εγινε! Κατηγορεις εμενα! Εμενα που ο βαθμος μου ειναι ισαξος με αυτον του GM. Ο μονος λογος που δεν ανακατευομαι με την ιστορια παραπανω απο το να την παρακολουθω ειναι οτι σεβομαι απολυτα τον GM αυτου του παιχνιδιου και θελω να διασκεδασω με το να σας βλεπω να φτανετε στη λυση ενος μυστηριου για το οποιο δε γνωριζω!

 

Αδιαφορω για το ποιος πεθανε και γιατι τον σκοτωσαν. Ειμαι η μαγισσα των θαυματων! Αν ηθελα θα μπορουσα να επαναφερω την κατασταση ωστε να μην ειχε πεθανει ποτε το θυμα! Αλλα τοτε δε θα υπηρχε αυτη η ιστορια και δε θα μπορουσα να σκοτωσω την πληξη μου.

 

latest?cb=20130925011239

 

Ομως υποσχομαι πως δε θα υπαρξει κανενα θαυμα για σενα Adolf Reinhard (Jorg)! Το λεω εγω η μαγισσα των θαυματων! Σε ειχα προειδοποιησει να κοιτας τη δουλεια σου αντι να κατηγορεις εμενα

 

tumblr_n7nfsioBC51sca327o4_1280.png

 

 

Ετοιμασου να θερισω τα θαυματα που θα μπορουσαν να σε σωσουν απο αυτο το παιχνιδι και ολες τις ελπιδες σου! Θα τα θερισω απο την πραγματικοτητα στην οποια υπαρχεις!

Aahahahahahahahahahahahahaha

Ahahahahahahahaah!!!!

 

ΕΛΑΤΕ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!

 

Φατε τον! Δαγκωστε τον! Γδαρτε τον! Καντε τον λουριδες! Καντε τον κιμα!

 

tumblr_inline_mtpn6inRtx1qe4z78.gif

 

*Ξαφνικα δεκαδες μαυρες γατες αρχισαν να εμφανιζονται και να επιτιθονται σε ολους (εκτος απο τον Sebastian (°•πίΟu-πίΟu•°™) που αρχισε να πασπατευει 2-3 με την πρωτη ευκαιρια)*

 

tumblr_mwzs9j2BGu1qm9z16o1_500.jpg

 

Αhahahahahah

Ahahahah

AHAHAHAHAHAHAAHAHAH


Edited by The Tragic Prince, 16 December 2014 - 02:59.


#114 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2014 - 13:47

Urahara Kisuke

 

kisuke-urahara-11.jpg

 

~Okay! ~Okay! Δεν είμαι με το μέρος του καπιταλιστικού συστήματος! (ή βασικά λιγάκι είμαι, ο κύριος Aizen δεν είναι) Παίρνω πίσω το "Shun Kurosaki (Mad Hatter)". Αλλά βασικά χαίρομαι που έτυχε να τον έχω στη λίστα μου! ~Χα χα χα χα χα~!
 

Αναγνωρίζω το λάθος σου.Η έλλειψη σιδερένιας θέλησης και μαχητικότητας δεν είναι ελλάτωμα. Υπάρχουμε και εμείς οι πολεμιστές της ελευθερίας που έχουμε ταχθεί στο να πολεμάμε για την προστασία των αθώων και των αδυνάτων.
 
 Ή μάλλον θα το αναγνώριζα! Αν δεν υπήρχε η παρακάτω επαναληψη!
 
Γιατί έχουμε δεύτερη αηδιαστική κατηγορία προς τα εμένα!
Χωρίς να περάσει καν ένα ευλογο χρονικό διάστημα ώστε να επέλθει η απάντηση μου.
Με ολοκληρώτική έλλειψη επιχειρημάτων, ξανα (ούτε βασιζόμενα σε role play!).

 

 

^Αυτό δεν είναι σκεπτικό που θα είχε ένας δολοφόνος σε τόσο στεγνή κατηγορία. Αν κάποιος είναι αθώος και βλέπει ένα άτομο να τον κατηγορεί τόσο έντονα και σίγουρα, κάπως έτσι θα σκεφτόταν και συμπεριφερόταν. Μπράβο σου αν σκέφτηκες να το πεις αν τελικά είσαι δολοφόνος. ~Kudos!
 
Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από όλους τους αθώους γιατί τζογάρω άγρια με την τωρινή έρευνα (σκοπός μου να ζήσω όσο περισσότερο μπορώ) και επειδή θα το συνέχιζα μέχρι το τέλος αν είχαμε χάσει τον vigilante(lol όπως το διαβάσατε). Δυστυχώς έχουμε αυτή τη wild card στο παιχνίδι και θα ήταν πλήρως εγωϊστικό αν πέσω να κρεμάσω και αθώους μαζί. Και επειδή νιώθω πως το πράγμα δεν πάει και τόσο καλά παρότι η σημερινή μέρα είναι πολύ πιο κατατοπιστική σε σχέση με τις υπόλοιπες, here we go:
 
Kaisar(FAI) και περιστέρι(Black Rock) να ψηφίσουμε. Μόνο ο δεύτερος είναι 100% επιβεβαιωμένος δολοφόνος και μπορεί να φαγωθεί (κυριολεκτικά) εύκολα το βράδυ αλλά και ο πρώτος επίσης συμπεριφέρεται σαν να είναι ένας και απλώς έχει κλειδωθεί στην επιλογή του πια και παίζει μονάχα για να ζήσει όσο επιζήσει. Επίσης, ο Jotaro Kujo(demonic.mc) πέρα από το γεγονός πως τον πρώτο γύρο ψήφισε τον Kenshiro δίνοντας του τη 2η ψήφο κάτι που μόνο του δεν είναι ύποπτο, από όλα τα ονόματα που είπα πριν τυχαία συμφωνεί και ψηφίζει τον Satan(John Crabs), το άτομο που έδωσε 3η ψήφο το σίγουρα ένοχο πουλί.

 

Συνεχίζοντας, η εντύπωση μου είναι πως ο Adolf Reinhard (Jorg) γνώριζε από πριν ότι ο Kenshiro(Ody) ήταν αθώος. Και καταλαβαίνετε υπάρχει πια μόνο ένας τρόπος που δικαιολογεί αυτό. Τέλος, θα θέλατε να αφήσετε τους κύριους Hikigaya Hachiman (Mika. Siam) και Nishijou Takumi(Takayama Yuichi) ήσυχους. Δεν αποτελούν κίνδυνο. 

 

Το βράδυ καλό είναι ο γιατρός να σκεφτεί τι μπορεί να σκεφτούν οι δολοφόνοι ότι θα σκεφτεί αυτός προτού πράξει. Η δική μου άποψη είναι πως η λογική σκέψη ενός δολοφόνου του λέει πως καλύτερα είναι να χάσεις μια σφαίρα παρά να αφήσεις έναν επιθεωρητή μέσα για 2 μέρες. Δεν αξίζει το ρίσκο καθόλου. Και πρέπει να επιβεβαιώσουμε εάν το χταπόδι είναι πράγματι master των δολοφόνων ή όχι. uraharap.gif
 
Και στα πιο σημαντικά: το Urahara Shop προσφέρει ένα σπέσιαλ ταξίδι στη Soul Society με 24% έκπτωση! Τηλέφωνα γνωστά!

~Seriously! ~Αργότερα!



#115 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 16 December 2014 - 14:16

Adolf Reinhard (Jorg)

Screenshot_3_zps6e328409.jpg

Όπως είπα, δεν ήξερα τίποτα για τον Kenshiro, πέραν του ότι τον κατηγορούσατε για ανόητους λόγους και του ότι κανείς που τον ψήφισε δε μπήκε καν στο κόπο να σχολιάσει ότι ήταν τελικά αθώος. Ειδικά ο μπάτλερ (πιου πιου) που από τον πρώτο γύρο τον ψήφιζε επανηλλημένα και τώρα κάνει σα να μην έγινε τίποτα. Και εσύ κάνεις small talk μαζί του...;
Όλα αυτά τα είπα, μαζί με άλλα τόσα, αλλά δε μου έδωσες καθόλου σημασία, σα να μην υπάρχω. Γιατί;
Θα άλλαζα τη ψήφο μου από τη γατί (Tragic Prnce) μιας και δεν έχει κάποιο νόημα στη παρούσα φάση, αλλά και να την αλλάξω πάλι δε θα έχει μιας και ο Kaiser (Mpougatsa) είναι τώρα πια καταδικασμένος
Θα ήθελα εννοείται να είναι δολοφόνος, μιας και αρκετοί αθώοι έχουν πεθάνει ή φύγει, αλλά θα ήθελα να δω πως θα κυλήσει η κατάσταση άμα δεν είναι.


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#116 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 December 2014 - 14:25

Urahara Kisuke

 

images?q=tbn:ANd9GcQTiMEW8vInRQyiUSQvLzJ

 

 

Adolf Reinhard (Jorg)

Όλα αυτά τα είπα, μαζί με άλλα τόσα, αλλά δε μου έδωσες καθόλου σημασία, σα να μην υπάρχω. Γιατί;
 

 

 

 

Oooo... Μου σπαράζεις την καρδιά. :unsure:  

Αλλά άντε σε πιστεύω, μπορεί και να μην ήξερες για τον Kenshiro. Απλώς αν μετράω καλά αυτή τη στιγμή βγαίνει ο Satan(JC) άτομο που ψηφίζει το πουλί και μιας και η ψήφος σου στην Bernkastel(TP) χαμένη πάει ας βγάλουμε σίγουρα τον Kaisar(FAI). Μην σπαταλήσεις την ψήφο σου.

 



#117 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 16 December 2014 - 14:29

Adolf Reinhard (Jorg)

Screenshot_3_zps6e328409.jpg

Ας είναι

Kaisar (Fai)


tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*


#118 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 16 December 2014 - 14:57

Korosensei

 

koro_sensei_by_beck45-d77wzxb.jpg

Υπέροχα! Nurufufufufuuuu!

 

Για όλες αυτές τις υπέροχες προσπαθειες ετοιμασα cup cakes! καθε ενας που θα καταφέρνει να παρουσιάζει μια στιβαρη θεωρει, ΟΠΟΥ και αν την βασιζει, μπορει να περναει απο την τραπεζαρια και να παιρνει από ένα.

 

Μην ξεχνατε εχουμε ακομα μερικες ωρες μπροστά μας και ακομα και αν ολα ειναι προδιαγεγραμμενα μπορουμε παντα να κανουμε κατι για να βρουμε και τον επομενο, ή μεθεπομενο δολοφονο. Για την ακριβεια, όποιος καταφερει να σκεφτει έτσσι, θα εχει εξτρα ποντους!

 

Δεν εχει σημασια αν θα κανετε λαθος. Και απο τα λαθη προχωραν οι ερευνες! Σημασια εχει να μην τα παρατάς ποτέ, ακομα και οταν δεν εχεις καμια ελπίδα! 

Μπορει στο τελος να ειμαι εκει να σας σωσω, μπορει και όχι, μονο αν πατάτε στις δικές σας δυναμεις θα ειστε σιγουροι.

 

Πρατηρωντας οτι οσο ψηφιζεται ο κύριος Satan (John Crabs) πυροδοτουνται εξελιξεις, αλλά και οτι ο ίδιος δεν κανει τιποτα για αυτο, θα μεινω εκει λίγο ακομα.

 

Εκτός αν με πεισετε οτι δεν πρέπει. ;)

 

Θυμηθειτε, πολλά πράγματα κάνουν έναν επιτυχημενο δολοφόνο, και κανεις δεν ειναι τελειος σε όλα. Περιμενω να σας δω να παιζετε συμφωνα με τις ικανοτητες και τον χαρακτηρα σας, και όχι να αντιγράφετε από άλλους...

 

 

 

 

...εκτος και αν το κάνετε τέλεια, το οποιο ειναι ΚΑΙ αυτο μια ικανοτητα Nurufufufuuuu!


stasou%2520mygdala.jpg


#119 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 16 December 2014 - 15:20

Nishijou Takumi

0fGLCgB.png?1

 

Nishijou Takumi (Takayama Yuichi) σε βλέπω!

Σταμάτα να Fappάρεις με τη Ruri μου!

Αυτο είναι το έγκλημα σου! Και αθώος να είσαι για τις δολοφονίες!

 

Αηδία! Αηδιαστικέ 3D! Filthy xyz scum! Πως τολμάς να μου ισχυρίζεσαι ότι f-f-fapαρω με α-αυτό το Ruri? Κατ' αρχήν τι στο καλό είναι αυτό το Ruri!? Γ-για μ-μ-μένα υπάρχει μ-μ-μόνο η Seira-tan!



#120 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 16 December 2014 - 15:59

Abe

 

Attached File  220px-Kusomisotechnique.jpg   70.98KB   0 downloads

 

Συγγνώμη που δεν ήμουν εδώ χθες, αλλά το βράδυ δεν έκλεισα μάτι.

Κάναμε σεξ με τον Πρίαπους(Vaggelio).

 

Σεμπάστιαν(°•πίΟu-πίΟu•°™) είσαι νέος και όμορφος. Μόνο και μόνο γι' αυτό θέλω να σε πιστέψω.

Αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά, πέρα από τους μισούς άντρες εδώ μέσα.

Αν θες πάμε σε κάποιο δωμάτιο, να μου εξηγήσεις λίγο καλύτερα.

Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, τρεις μέρες όλες κι όλες, γίνεται να γνώρισες τόσο καλά τέσσερα άτομα.

Αν με πείσεις, με οποιονδήποτε τρόπο, θα χαρώ να σε ακολουθήσω.

 

Οπότε προς το παρόν θέλω να φύγει από εδώ η Μπερκαστελ(The Tragic Prince) επειδή από ότι φαίνεται όσο μένει εδώ δε θα μου δώσεις σημασία.

 

 

 

 

/*Takayama βάζε ψήφο σε όλα τα posts*/





Also tagged with one or more of these keywords: Παλέρμο, Δολοφόνοι, Αθώοι, Επιθεωρητές, Γιατρός, Vigilante, unfunny reference in title, Fandom η εκδίκηση είναι ένα, πιάτο που τρώγεται από το, ψυγείο