Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Terra Formars | テラフォーマーズ

Tv Series OVAS Η μικρή Τερέζα στο διάστημα Liden Films Action Sci-fi Genetic Modification Aliens

  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2014 - 00:44

lh5pQzC.gif

 



Aνιμετζιριώτες και ανιμετζιριώτισσες, η κατσαριδομαχητική παράδοση της κοινότητας είναι γνωστή σε όλους. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα μυαλά της κοινότητας ανταλλάσουν ιδέες μεταξύ τους για την εξόντωση της φτερωτής (και μη) απειλής η οποία ονομάζεται κατσαρίδα. Στα πλαίσια της περαιτέρω προετοιμασίας μας ήρθε ως δώρο εξ ουρανού το συγκεκριμένο anime το οποίο βασίζεται στο manga των Sasuga Yu και Tachibana Kenichi. Ήδη από το 2011 τα δύο λαμπρά αυτά μυαλά κοιτάνε βαθιά στο μέλλον και πρόκειται να μας δείξουν με κάθε λεπτομέρεια τι γίνεται όταν η ανθρωπότητα υποτιμά την αόρατη απειλή.

Ο τίτλος θα αποτελείται από δύο formats. Σε πρώτη φάση θα έχουμε δύο OVAS εκ των οποίων το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 20 Αυγούστου και το δεύτερο κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβρη. Τον Οκτώβρη θα έχουμε και τηλεοπτική σειρά. Η μεταφορά θα γίνει από το studio Liden Films και την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Hamazaki Hiroshi ( Steins Gate, Texhnolyze, Shigurui , Blade & Soul). H σύνθεση της σειράς είναι έργο του Yasukawa Shougo και το character design θα επιμεληθεί ο Kimura Satoshi.

v9uQOD4.gifn4mquCm.gif
ulgl0WI.gifjFWeP8t.gif

Η υπόθεση της σειράς μας μεταφέρει στο μέλλον όπου το μέλλον του πλανήτη Γη δεν φαίνεται και τόσο καλό λόγω του υπερπληθυσμού, της ρύπανσης και γενικότερα της τάσης της ανθρωπότητας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα aka να τα κάνει όλα ρημαδιό. Οπότε εφόσον αλλάξαμε τα φώτα στον δικό μας πλανήτη τι μας μένει? Μα φυσικά να εξαπλωθούμε και σε άλλους για να τα χέσουμε όλα και εκεί!!! Oπότε μαζεύονται όλα τα μεγάλα κεφάλια εκεί στη NASA or whatever και καταλήγουν στην εξής υπερφανταστική (όλα τα λεφτά μιλάμε) ιδέα. Θα στείλουν λέει μούχλα και κατσαρίδες στον Άρη ώστε η μέν μούχλα να δημιουργεί οξυγόνο, οι δε κατσαρίδες επειδή είναι μαύρες να ανεβάζουν τη θερμοκρασία και να αποτελούν λίπασμα για τη μούχλα. Ήθελα να ξέρω αυτοί που το σκέφτηκαν αυτό, είχε και άλλους η μάνα τους ή ήταν μοναχοπούλια? Μα την nyan cat δεν μπορούσαν να στείλουν γάτες, δεν μπορούσαν να στείλουν σαλιγκάρια έπρεπε να στείλουν κατσαρίδες. Γιατί τις αγαπάμε τόσο πολύ εδώ πέρα που πρέπει να τις μοιραστούμε και με το υπόλοιπο σύμπαν φυσικά.

Αλλά θα συγκρατήσω την δίκαιη οργή μου και θα συνεχίσω. Μετά από αυτήν την ΚΑ - ΤΑ - ΠΛΗ - ΚΤΙ - ΚΗ ιδέα (αστέρια όλοι τους λέμε) η ανθρωπότητα περιμένει πεντακόσια χρόνια να δουλέψει το σχέδιο και στέλνει ένα πλήρωμα 6 ανθρώπων με την κωδική ονομασία BUGS1 (500 χρόνια μετά ακόμη τζιμάνια ασχολούνται με το διάστημα) να τσεκάρει πώς πάνε οι -εχμ- σοδιές. Όπως είναι φυσικό οτιδήποτε αφορά κατσαρίδες είναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα πάει στραβά το πλήρωμα ζει για ένα ολόκληρο τέταρτο από τη στιγμή που πατάει το πόδι του στον πλανήτη (μπορεί και λίγο περισσότερο) αλλά πριν πεθάνουν στέλνουν ένα μήνυμα που πληροφορεί τη γη για γιγαντίαιους εξωγήινους με υπερδυνάμεις οι οποίοι εξελίχθηκαν από τις κατσαρίδες. Ακριβώς ότι είχε συμβεί και στο Mimic δηλαδή γιατί φυσικά ο λογικός άνθρωπος βλέπει τι συμβαίνει όταν βασίζεσαι σε κατσαρίδες και ας μην φτιάχνει διαστημόπλοια.


Φυσικά τα ξεφτέρια στη γη το βλέπουν αυτό και αντί να κρατήσουν απόσταση ασφαλείας από τον Αρη (μην πω να μετακινούσαν την γη τίποτα έτη φωτός πιο πέρα) σκέφτονται κάτι του τύπου "Minor Set back. Μην φοβάστε όμως. ΤΟ ΧΟΥΜΕ! Τι να μας πουν δυο κατσαρίδες (ναι καλά)". Οπότε φτιάχνουν μία αποστολή από ειδικά εκπαιδευμένους φουκαράδες εεε εννοώ ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων και τους πακετάρουν για τον Άρη. Αυτήν την ονομάζουν πολύ ευφάνταστα BUGS2 και με αυτούς θα ασχοληθούν τα δύο OVAS με τίτλο Terra Formars: Bugs2 2599. Για να είμαι δίκαιη θα πω ότι εντάξει αυτήν την φορά δεν τους έδωσαν απλά ένα Τέζα και τους έστειλαν να κάνουν φσούτ στις υπερτροφικές κατσαριδομηχανές του κιμά. Όοοχι είχαν σχέδιο. Αποφάσισαν να πολεμήσουν τα ζουζούνια με ζουζούνια (περίπου) οπότε έδωσαν ζουζουνουπερδυνάμεις στους αστροναύτες.  Μετά την τρομερή επιτυχία της αποστολής BUGS 2 *ελαφριά διαστρέβλωση της αλήθειας* και επειδή η ανθρωπότητα ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στέλνουν και τρίτη αποστολή με ακόμη περισσότερο ζουζουνοποιημένους μαχητές.Με αυτήν θα ασχοληθεί και η τηλεοπτική σειρά.

Youtube Video


Youtube Video


Διαβάζοντας το manga για μια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου η φράση από την ταινία έπος "Cabin in the woods" : "Humanity... Why don't we give someone else a chance". Γρήγορα όμως ήρθα στα σύγκαλά μου. Να δώσω ευκαιρία στους δεινόσαυρους, να δώσω ευκαιρία στις γάτες, τα δελφίνια, τα Xenomorphs ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ. Φίλες και φίλοι αυτή δεν είναι σειρά. Είναι προειδοποίηση. Ήδη έχουν αρχίσει και εξελίσσονται. Κάνουν νέες ντρίμπλες όταν πας να τις χτυπήσεις με την παντόφλα, κυριολεκτικές επίθέσεις κατά μέτωπον που σε πετυχαίνουν στο δόξα πατρί. Το ξέρατε επίσης ότι τα φάρμακα δεν πιάνουν το λεπτό κατσαριδάκι το κόκκινο? Και ότι για κάθε μία που βλέπεις κρύβονται οι φίλες της εκεί κοντά; Και σας το λέω και σημειώστε το. Η κατσαρίδα θυμάται και εκδικείται. Οι αντιστοιχίες και οι κρυφοί συμβολισμοί της σειράς είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

gz061vr.png
Oh shi-!

¨Οπως καταλαβαίνετε αυτή η σειρά ανακηρύσσεται σε υποχρεωτικό Watch για όλα τα μέλη του .aNiMe//gr το προσεχές φθινόπωρο. Θα συζητάμε εκτενώς το τι κάνουν λάθος, εναλλακτικές στρατηγικές και πληροφορίες για τον εχθρό. Προειδοποιώ από τώρα ότι οι εικόνες από πραγματικές κατσαρίδες θα πρέπει να μπαίνουν σε spoiler tag με την ανάλογη προειδοποίηση. Εξαιρούνται όσοι έχουν αδύναμη καρδιά/στομάχι που μπορούν να μείνουν στα μετόπισθεν. Οι υπόλοιποι θα εξεταστείτε γραπτώς σε προκαθορισμένη ύλη.



Anidb 1/2 | ANN | Official Site

8PPKmss.gif



#2 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 July 2014 - 00:49

GOD! really now? θα βγεί σε άνιμου? XDD

aawww...τέλεια θα πέρασουμε....κάψηματάκι ^^ Έπρεπε να βγαινε καλοκαίρι όμως ρε γαμώτο...θα πήγαινε πιο πολύ με την εποχή. :kakaka:

Spoiler:


フカフカ

#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2014 - 00:56

Δεν είσαι καλά. Να έβγαινε καλοκαίρι να έβλεπα τα ξαντεριάσματα στην σειρά να πέταγε η τυχαία Τερέζα μέσα να πήδαγα από το μπαλκόνι από τον φόβο μου. Τρομάζω και μόνο στη σκέψη.

Όχι καλύτερα φθινόπωρο για να έχουμε χρόνο να ανασυνταχθούμε.



#4 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

    Ryu

  • Members
  • 207 posts
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Posted 29 July 2014 - 01:34

Sgt_frog.jpg

Η μόνη απάντηση.


dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

 


#5 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 29 July 2014 - 01:57

Με αναγκασες να ξεκινησω το manga



#6 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 29 July 2014 - 02:24

Συγκινημένος που θα βγει σε anime το νιώθω δικό μου και το περιμένω πως και πως.May our winged friends be victorious!!!


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#7 Toriko

Toriko

    Toriko

  • Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 29 July 2014 - 03:44

JOHJ!


header.jpg?t=1485907896


#8 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 July 2014 - 04:09

JOHJ!

Spoiler:

フカフカ

#9 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 29 July 2014 - 07:32

Τι ειπες τωρα θα μεταφερουνε το Terra Formars σε ανιμε???
Χαχαχα, εγγυημενο watch δεν χανεται με τιποτα χεχεχε!


mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om


#10 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 July 2014 - 07:47

Ε, ΒΕΒΑΙΑ!!!!

 

Από όλα τα manga στον κόσμο, αυτό να βγει σε anime!

 

Θα το κοιτάω πίνοντας. Αλλιώς δε τη παλεύω.


Posted Image


#11 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 July 2014 - 10:09

δε πιστευω μετα να εμφανιστει χαρακτηρας με dnα μελισσας και γερμανικης υπηκοοτητας και να λεγεται Μάγια...

#12 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 July 2014 - 10:24

Κάπου υπήρχε μια μέλισσα. Δυστυχώς το focus στις κατσαρίδες με εμπόδισε να συγκρατήσω όνομα και εθνικότητα.



#13 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 July 2014 - 10:56

Κάπου υπήρχε μια μέλισσα. Δυστυχώς το focus στις κατσαρίδες με εμπόδισε να συγκρατήσω όνομα και εθνικότητα.

 

απο οτι θυμαμαι στο Manga ηταν νομιζω ενα ειδος σφηκας   που ελεγχε τα εντομα  σα ζομπι.

ωραια πραγματα!



#14 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 29 July 2014 - 16:30

Εγώ δεν έχω κατσαρίδες εκεί που μένω (περιέργως), θα φορτωθώ στην Iri να το βλέπουμε για να βρίσκομαι στην κατάλληλη ατμόσφαιρα *της πασάρει μια τέζα*

Κορυφαία παρουσίαση :riiight:


Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.


#15 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 July 2014 - 04:03

Παντος νομιζω πως με το ξεκινημα της σειρας θα τρεξουμε ολοι να αποκτησουμε αυτο εδω το συναρπαστικο ...πραμα !
imagejpg1_zps200f927d.jpg
"JOHJ , JJJHH, JJOOHJJJ"
フカフカ



Also tagged with one or more of these keywords: Tv Series, OVAS, Η μικρή Τερέζα στο διάστημα, Liden Films, Action, Sci-fi, Genetic Modification, Aliens