Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 06 July 2014 - 13:51

mHcrrwQ.png

☆★☆Gundam-san

 

 

 

 

 

3 φορές πιο αστείο από κάθε comedy της τρέχουσας σεζόν, 3 φορές καλύτερο mecha από όλα τα mecha της τρέχουσας σεζόν, 3 φορές πιο μικρό σε διάρκεια, κόκκινο και με μάσκα, aka τα καλύτερα δυόμιση λεπτά της εβδομάδας σας.*

 

Βασισμένο στο ομώνυμο 4-koma (αρχικά) manga από τον Owada Hideki, (γνωστό για το Mudazumo Naki Kaikaku, το Mudazumo Naki Kaikaku και το Mudazumo Naki Kaikaku (και το Gundam Sousei)) το Gundam-san είναι μία παρωδία κυρίως του Mobile Suit Gundam 0079 με βασικούς χαρακτήρες τον Char Aznable, την Lalah Sune, δευτερεύοντα σκουπίδια της Earth Federation άλλα και ανθρωπομορφοποιημένα Mobile Suits. 

 

http://www.gundam-san.net/

 

bddxVaz.png

 

*Για να απολαύσετε το Gundam-san στο 100% του, είναι απαραίτητο να έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το Mobile Suit Gundam 0079.


LfNX0dh.png


#2 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 06 July 2014 - 13:54

Oh lawd this is gonna be epic lol



#3 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 06 July 2014 - 13:59

Ξέχασα να αναφέρω πως άρχισε σήμερα και έχουμε ήδη Raw.


LfNX0dh.png


#4 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 July 2014 - 14:04

Πλέον και subbed.  

#To Opening με στιγμάτισε! Dat lewd char <3

Ωραία καήλα φαίνεται, θα το βλέπω λογικά, πλάκα είχε το πρώτο....κ γέλιο, αν και 3λεπτο :/


フカフカ



Also tagged with one or more of these keywords: えぇぃ、連邦のMSは化け物か!?, ガルマ、私からの手向けだ。姉上と仲良く暮らすがいい, フフフフ、ガルマ、聞こえていたら君の生まれの不幸を呪うがい, 見せてもらおうか、連邦のMSの性能とやらを, 認めたくないものだな。自分自身の、若さ故の過ちというものを, 坊やだから, Comedy, 2014, Gundam-san, Mobile Suit Gundam