Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Oshare Play! End Season Party (10/5/2014@LaVidaLoca - Αθήνα)

Party Anime Anisons jpop kpop jrock dance AMV Videomix Labrokratis

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Labrokratis

Labrokratis

    Anime / Asia Party Organizer

  • Members
  • 637 posts

Posted 05 May 2014 - 22:32

Οι Oshare Play! έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο προγραμματισμένο End Season Party τους, το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στο La Vida Loca Latin Club!

10314514_626292977462727_776955907605074



Μουσικά η βραδιά όπως πάντα, θα αποτελείτε από έναν συνδυασμό Anisons (Anime OSTs), Jpop, Jrock, Kpop, σύγχρονο Asian Dance, αλλά και AMVs καθώς και μουσική από επιλεγμένα δυτικά cartoons, videogames και youtube viral hits! Όλα αυτά βέβαια όπως πάντα σε συνδυασμό με ασταμάτητο videomix, πολύ δυνατά την ένταση της μουσικής, τρελό κέφι και χορευτική διάθεση!

Πλησιάζει καλοκαίρι και η θερμοκρασία ανεβαίνει! Έτσι σκεφτήκαμε, ότι είναι η ιδανική εποχή για "Summer Fanservice" Cosplays! Ευκαιρία λοιπόν να ντυθείτε Lum, Grey, Ace, Franky, Yoko Littner, Panty & Stocking, κλπ ή απλά Neko/ Usagi/ Kawai χαρακτήρες!
Φυσικά όπως πάντα όλα αυτά είναι προαιρετικά και μόνο για όσους το επιθυμούν! Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε Cosplay επιθυμείτε ή και καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, όλους τους Cosplayers τους περιμένουν συμβολικά δώρα από τον μεγάλο συνεργάτη της ομάδας μας και χορηγό Animehouse.gr, που θα μοιραστούν με κλήρωση, λίγο μετά τα μεσάνυχτα!

Σε αυτό το πάρτι αναβαθμίζουμε ακόμα περισσότερο την εμπειρία της βραδιάς με δεύτερο βιντεοπροβολέα, νέο ηχητικό εξοπλισμό, ακόμα περισσότερα φωτορυθμικά και φυσικά την γνωστή Anime διακόσμηση, προσφορά (και αυτή) του animehouse.gr.

Η θεότρελη πολύχρωμη (Oshare) αυτή βραδιά, ξεκινά στις 20.30 και κρατά μέχρι αργά (όσο έχει κόσμο στο μαγαζί). Ως συνήθως, έχει είσοδο 5 ευρώ, με αναψυκτικό (soft drink), χυμό ή μπύρα.

Το "La Vida Loca" βρίσκεται στου Ψυρρή και στην οδό "Λεπενιώτου 12", πολύ κοντά στους σταθμούς Μετρό/ΗΣΑΠ "Μοναστηράκι" και "Θησείο".

Όπως έχουμε καθιερώσει φέτος, πριν το πάρτι και συγκεκριμένα στις 19.30, έχουμε το Cosplay Pre-Party Photoshooting για όλους τους ενδιαφερομένους, με συνάντηση έξω από τα εκδοτήρια του ηλεκτρικού σταθμού "Θησείο". Την φωτογράφιση την συντονίζει και υλοποιεί ο Μιχάλης Αγάς.

Be there or Be Square!
The Oshare Play! & Friends Team! ^^v

Δωροθέτες Εκδήλωσης:
Animehouse.gr
Collectibles.gr

Χορηγός επικοινωνίας:
Animecast.gr

H εκδήλωση στο Facebook: http://www.facebook.com/events/1471438403089782

------------------------------------------------------------------------

Επί της ευκαιρίας, να σας ενημερώσουμε ότι οι Oshare Play! και οι Pop★Asia διοργανώνουν για όλο τον Απρίλιο και Μάϊο, προβολές ταινιών από την Νότιο Κορέα και Ιαπωνία, στην ιδιωτική κινηματογραφική αίθουσα "Έλιον", που ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο "Αθηναίοι Πολίτες". Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
www.facebook.com/events/505071856263411

-------------------------------------------------------------------------


Η αποτίμηση της Season:

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ ιδιαίτερη για τους Oshare Play!
Καταρχάς άλλαξε η σύστασή της ομάδας, με πολλά νέα άτομα να βοηθάνε στα διοργανωτικά και την υλοποίηση των διαφόρων εκδηλώσεων, χωρίς μάλιστα κάποιο υλικό αντίτιμο και χωρίς την κατ' οποιοδήποτε τρόπο προσωπική προβολή τους! Έτσι ως ομάδα ανταποκριθήκαμε στις δύσκολες συγκυρίες της εποχής μας, διατηρώντας το επίπεδο των εκδηλώσεων υψηλό και πιστό στις αρχές και αξίες των Oshare Play!

Μετά το αναπάντεχο κλείσιμο του Spirit Bar πριν ένα χρόνο, μεταφέραμε τις χειμερινές εκδηλώσεις μας στο πολύ φιλόξενο αλλά και ιδιαίτερο χώρο του Ghost House και στην συνέχεια στο La Vida Loca, έναν πολύ ευχάριστο, άνετο και ευέλικτο χώρο, που έδεσε άμεσα με το όλο πνεύμα της ομάδας.
Στο La Vida Loca μπορέσαμε σταδιακά να αξιοποιήσουμε όλον τον ιδιόκτητο εξοπλισμό μας (φωτορυθμικά, διακόσμηση, hardware, κλπ) και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον εικαστικό και αισθητικό χαρακτήρα της ομάδας μας!
Παράλληλα φέτος η ομάδα ξεκίνησε ευρύτερες δραστηριότητες, με κυριότερη την συνεργασία της με τον πολιτιστικό σύλλογο "Αθηναίοι Πολίτες", για εβδομαδιαίες προβολές ταινιών στην αίθουσα "Έλιον" (σε συνεργασία με την νέα ομάδα Pop★Asia).

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στην ομάδα "Cosplayer.gr" στο Facebook, για την αμερόληπτη προώθηση των ευρύτερων εκδηλώσεών μας! Η ομάδα μας δυστυχώς δεν έχει πρόσβαση σε προπληρωμένες και χορηγούμενες υπηρεσίες προώθησης δραστηριοτήτων, έτσι κάθε βοήθεια για την προώθηση των εκδηλώσεών μας, είναι πραγματικά πολύτιμη!

Θέλουμε τέλος να ευχαριστήσουμε το Animehouse.gr αλλά και το Animecast για την συνεχή βοήθεια, στήριξη και προώθηση των εκδηλώσεών μας στην Αθήνα, αλλά και την εκπληκτική και άψογη συνεργασία που έχουμε στην συνδιοργάνωση των αντίστοιχων εκδηλώσεών μας στην Θεσσαλονίκη και Βόλο! Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και πολλά από τα πράγματα που μπορούμε και υλοποιούμε σήμερα, χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατα να πραγματοποιηθούν!





Also tagged with one or more of these keywords: Party, Anime, Anisons, jpop, kpop, jrock, dance, AMV, Videomix, Labrokratis