Υπήρχε.Ο τύριον τότε ήταν έφηβος και πολύ αμφιβάλω ότι την ώρα που έβλεπε τη φρουρά του πατέρα του να βιάζουν την κοπέλα που αγαπούσε το μυαλό του θα λειτουργούσε με τη γνωστή του ταχύτητα ώστε να μπορέσει να καταλάβει αν η tysha υποκρινόταν ή όχι.Και ναι δεν ξέρω πόσο συναινετικό μπορεί να θεωρηθεί ένα gang rape που διοργανώθηκε από τον πιο ισχυρό άρχοντα των 7 βασιλείων.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε αφηγηθεί στο βιβλίο.Το γιατί μεταφέραν αυτή την αφήγηση στη σειρά αλλά δε μεταφέραν και το απόλυτο pay off της δε θα το καταλάβω ποτέ όμως.Έχω ακούσει διάφορες δικαιολογίες αλλά καμία δε βγάζει νόημα και όλες αποτελούν πολύ μικρότερα εμπόδια από άλλα που έχουν προσπεράσει στο παρελθόν.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Spoilers παντού: GoT - ASOIAF
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 22:34
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 23:17
Τη βιασαν κανονικοτατα οι στρατιωτες του Ταηγουιν. Τα κερματα που της αφησαν ηταν το κερασακι του εξευτελισμου. Ακομα και πορνη να ηταν δε σημαινει οτι θα εκανε συναινετικα σεξ με οποιονδηποτε. Ο βιασμος ειναι βιασμος ειτε εισαι αθωα κοπελα ειτε επαγγελματιας. Οποτε δε νομιζω οτι ο Τυριον ηταν σε θεση να καταλαβει απο εκει τι επαιζε με την Tysha.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 23:42
Έτσι βγαίνει ένα νόημα, αλλά πάλι μου κάνει εντύπωση το ότι ο Tyrion μένει τόσο στο γεγονός ότι η κοπέλα ήταν πόρνη και όχι στο ότι τη βίασαν μπροστά του. Ουσιαστικά ο ίδιος δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει ως βιασμό, άρα είτε την είχαν εκβιάσει από πριν να υποκριθεί ότι το έκανε ως επαγγελματίας για να μοιάσει συνεναιτικό, ή κάτι πάει κάπως στραβά με το μυαλό του Tyrion. Γιατί παρόλο που ήταν 16 τότε, όταν στην πορεία πήγε με τόσες πόρνες ο ίδιος, είναι λίγο περίεργο να μην μπόρεσε να δει τη διαφορά ανάμεσα στο πώς λειτουργεί μια επαγγελματίας και μια κοπέλα που τη βιάζουν.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2014 - 23:50
Έτσι βγαίνει ένα νόημα, αλλά πάλι μου κάνει εντύπωση το ότι ο Tyrion μένει τόσο στο γεγονός ότι η κοπέλα ήταν πόρνη και όχι στο ότι τη βίασαν μπροστά του. Ουσιαστικά ο ίδιος δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει ως βιασμό, άρα είτε την είχαν εκβιάσει από πριν να υποκριθεί ότι το έκανε ως επαγγελματίας για να μοιάσει συνεναιτικό, ή κάτι πάει κάπως στραβά με το μυαλό του Tyrion. Γιατί παρόλο που ήταν 16 τότε, όταν στην πορεία πήγε με τόσες πόρνες ο ίδιος, είναι λίγο περίεργο να μην μπόρεσε να δει τη διαφορά ανάμεσα στο πώς λειτουργεί μια επαγγελματίας και μια κοπέλα που τη βιάζουν.
Εχεις ενα point αλλα και παλι, νεαρο της ηλικιας + συναισθηματικο σοκ = forever traumatized Tyrion.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 00:10
Όντως μπορεί να της είπαν να παριστάνει,ή μπορεί και εκείνη να είχε τραυματιστεί ψυχολογικά και να έμενε εκεί σοκαρισμένη και ακίνητη ενώ κάναν ότι κάνα και ο τύριον να το πέρασε αυτό για αποδοχή.Όπως προείπαμε ήταν έφηβος και βαθύτατα σοκαρισμένος σιγά μην καταλάβαινε αν προσπιούταν ή όχι.By the way και αναπολώντας τη στιγμή εκείνη κατά πάσα πιθανότητα δε θα μπορούσε να την δει με λεπτομέριες ή να αντέξει να σκεφτεί αρκετά τα γεγονότα ώστε να τα αμφισβητήσει.Και η εμπειρία του με τις πόρνες δε νομίζω να του έδειξε και τίποτα,δε συμπεριφέρονται όλες με έναν στάνταρ προφανή τρόπο για να μπορέσει να κάνει σύγκριση και να πει "κάτι πάει στραβά εδώ".
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 20 Ιούνιος 2014 - 00:11
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 11:17
Σοβαρα τώρα στο βιβλίο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mono: 20 Ιούνιος 2014 - 21:42
spoiler tag description
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 11:25
Ναι.
Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2014 - 21:44
Παίδες και παιδούλες, σας παρακαλώ θερμά όταν μιλάτε για γεγονότα που έχουν συμβεί στα βιβλία αλλά δεν έχουν απεικονιστεί ακόμα στη σειρά να βάζετε spoiler tag με περιγραφή τον αριθμό ή τον τίτλο του βιβλίου.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 07:47
Που λέτε έμαθα κάτι εκνευριστικό για το μέλλον της σειράς.
Είναι από συνέντευξη ηθοποιού που μιλάει για το τι θα γίνει με LS.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 12:18
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 17:58
Spoiler: book 3,4,5
Γενικά, μιας και τα Feast και Dance είναι τα τελευταία βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει και το υλικό συνεπώς τελειώνει, φθάσαμε στο σημείο όπου μπορεί να αρχίζουν να αλλάζουν σημαντικά κάποια πράγματα, κάτι που πάνω-κάτω απέφευγαν να το κάνουν μέχρι τώρα.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 18:16
^Ελπίζω να μην αποδειχτεί πως έχεις δίκιο.Μέχρι τώρα αν και οι αλλαγές ήταν πολυάριθμες η ραχοκοκαλιά της ιστορίας ήταν όπως στα βιβλία.Αν αρχίσουν να την αλλάζουν και αυτήν τότε δυστυχώς το got θα γίνει αποτυχημένη μεταφορά του asoiaf όσο εκπληκτικό και αν ήταν μέχρι τώρα.Μακάρι να μην είναι έτσι
Α ρε lathspell anelis ξαναχτύπησες XD
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 19:00
Αφου το υλικο απο τα βιβλια τελειωνει, τι να κανουν? Να περιμενουν τον μαρτιν 10 χρονια να τελειωσει τα βιβλια? Ειναι πολυ νωρις ακομα να κρινουμε αν απετυχαν η οχι στη μεταφορα ολης της σειρας. Ισως η ποιοτητα πεσει στο μελλον ισως και οχι. Αλλα εν πασει περιπτωση, ειναι πολυ νωρις να προδικαζουμε αν θα ναι καλο το τελικο αποτελεσμα.
Για την
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2014 - 21:56
Ειμαι ο μονος που με διακατεχει ο παραλογος φοβος πως αν η σειρα διαφοροποιηθει κατα πολυ απ'τα βιβλια δε θα ξερω ποια εκδοχη να κρατησω στο νου και θα οδηγηθω στη σχιζοφρενεια??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 27 Ιούνιος 2014 - 21:57
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 10:01
Υπάρχει κάνας άλλος που είναι απογοητευμένος με τον δρόμο που έχει πάρει η σειρά?Δεν το λέω επειδή η σειρά έχει πλέον απειροελάχιστη σχέση με τα βιβλία(a pity but w/e),το λέω επειδή μου φαίνεται πως όσο πάει γίνεται και πιο...generic.Και δώστου βεβιασμένες δακρύβρεχτες σκηνές με Melisandei+Grey Worm,Stannis+Shireen,Roose+Ramsay κτλ και δώστου σκηνές που μόνο λόγο ύπαρξης έχουν να πει π.χ ο Tyrion ή ο Bronn μια πιασάρικη ατάκα στο τέλος,χώρια το φανσέρβις(πάντα είχε αλλά αυτή την σεζόν το παράχεσε....κάθε 10 λεπτά βυζιά και κώλοι).
Δεν ξέρω,μου φαίνεται πως το στρατηγικό στοιχείο έχει χαθεί σε τεράστιο βαθμό και οι χαρακτήρες γίνονται όλο και περισσότερο προβλέψιμοι και μονοδιάστατοι.

Also tagged with one or more of these keywords: game of thrones, a song of ice and fire, spoilers, δράκοι βυζά και ζόμπια, ουπς αυτό ήταν spoiler
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
Η Νύχτα Πέφτει... →
Η Νύχτα Πέφτει στο King's Landing: Death of a [SPOILER]Started by Osama Bin Laden , 13 Ιούλ 2014 ![]() |
|
|
![]() |
The Community Bar →
Play By Post →
RISK →
Poll
A Game of Thrones RISK: Battle of Westeros!Started by Black Kaiser , 29 Μάρ 2013 ![]() |
|
|
Anime & Manga Discussion →
Anime & Manga sub-forums →
Gintama →
Gintama Manga (spoilers)Started by MimisMan , 23 Ιούλ 2012 ![]() |
|