Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Spoilers παντού: GoT - ASOIAF

game of thrones a song of ice and fire spoilers δράκοι βυζά και ζόμπια ουπς αυτό ήταν spoiler

  • Please log in to reply
249 replies to this topic

#61 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 15 May 2014 - 16:26

 Λοιπόν μετά από μιάμιση σεζόν,πολύ denial,ώρες σκέψης και τελικά ένα σχόλιο της comicbookgirl19 που μου έκανε το τελευταίο κλικ έφτασα σε ένα μεγάλο συμπέρασμα.*drum roll*.ΔΕΝ μου αρέσει η εκδοχή του theon-ramsay sub-plot της σειράς.*GASPS FROM THE AUDIENCE*Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην το έβλεπα τόσο καιρό.Ίσως φταίει το πόσο πολύ είχα ενθουσιαστεί που ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από τα βιβλία και το αγαπημένο μου sub-plot επιτέλους φάνηκαν στη σειρά που η fanboy πλευρά μου δεν με άφηνε να δω την πραγματικότητα.Αλλά τώρα που έφτασα στο realisation μου θα γκρινιάξω μέχρι τελευταίας πνοής!

 Καταρχήν ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο RAMSAY!Όσο και αν απολαμβάνω το πόσο cartoonish είναι το performance του iwan rheon στη σειρά παραμένει μονάχα αυτό:cartoon.Ποτέ στη σειρά δεν ένιωσα τον παραμικρό φόβο για αυτό τον άνθρωπο,ούτε μία φορά δεν πίστεψα έστω και για δευτερόλεπτο πως αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να υπάρχει ή πως αποτελεί μία αληθινή απειλή.Στο βιβλίο ο ramsay ήταν απλά ο τρόμος προσωποποιημένος!Όλα τα φριχτά του εγκλήματα συνέβαιναν off schreen,ποτέ δεν τον έβλεπες να τα κάνει,αλλά άκουγες διάφορους να τα περιγράφουν και ήταν σαν να διαβάζεις ένα βιβλίο ιστορίας που περιγράφει τις πράξεις της bathory ή του καλιγούλα και σε έκανε να νιώθεις μια ειλικρινή φρίκη για το τι είναι ικανή να κάνει η άνθρωπότητα.Και όταν επιτέλους έβλεπες τον ramsay ήταν σαν time bomb.Ήξερες πως κάθε δευτερόλεπτο μπορεί να εκραγεί και σε έκανε να νιώθεις σαν να είσαι ο ίδιος στο έλεος του λόγω του ότι πάντα τον έβλεπες μέσα από τα μάτια του theon που είχει ζήσει την κόλαση στα χέρια του.Αυτό έχει περάσει ελάχιστα στη σειρά λόγω του πόσο ψεύτικος μοιάζει ο ramsay και το πόσο αστεία είναι η συμπεριφορά του.Δεν πρέπει να γελάς όταν τον βλέπεις damn it,πρέπει να σου σηκώνεται η τρίχα.Πρωτού εμφανιστεί στη σειρά ο ramsay είχα δει χιλιάδες σχόλια που λέγαν "νομίζετε ότι ο τζόφρει είναι φριχτός?απλά περιμέντε" και τώρα που εμφανίστηκε κανείς δεν λέει κάτι τέτοιο γιατί είναι αδύνατον να νιώσει δέος με...αυτό.Sorry rheon σε λατρεύω και είμαι βέβαιος πως αν σε βάζαν να παίξεις σωστά τον ramsay θα ήσουν θεός αλλά όπως είσαι τώρα...

 Επιπλέον νομίζω η σειρά απέτυχε πλήρως να αποδώσει το πόσο φριχτό είναι αυτό που συμβαίνει στον theon,ή τουλάχιστον να μας κάνει να νοιαζόμαστε.Δε χρειαζόταν να τον βλέπουμε να ταλαιπωρείται για μια ολόκληρη σεζόν,θα ήταν πολύ πιο δυνατό αν απλά δεν τον βλέπαμε για ένα μεγάλο διάστημα και μετά ξαφνικά βλέπαμε ένα ανθρώπινο κουρέλι και συνηδητοποιούσαμε πως είναι ο θίον.Η μεταμόρφωση θα ήταν πιο αληθινή και το βασανιστήριο του πιο τρομακτικό.Σοβαρά δηλαδή αν τώρα στη σειρά υπονοηθεί πως ο ramsay ενδέχεται να κάνει κάτι κακό στον θήον ο θεατής θα σκεφτεί "πάααααλι?" ενώ αν απλώς είχαν αναφερθεί στα βάσανα του θήον και ο θεατής τα είχε φανταστεί με τον τρόπο που τον φρικάρουν περισότερο θα σκεφτόταν "holy shit holy shit noooo" όπως στα βιβλία.Αλλά ίσως να μην είναι μόνο αυτό,ίσως παίζει ρόλο το πόσο νωρίς αναλάβαν αυτό το sub-plot,το πόσο το τραβάνε και το πόσες χαζομάρες έχουν χώσει αλλά από τη στιγμή που κάθε φορά που εμφανίζεται μία σκηνή από ΄το πιο λυπηρό και σκοτεινό sub plot των βιβλίων ο θεατής αντί να κουνηθεί άβολα στη θέση του,απλά κάνει ένα μεγάλο uugh και περιμένει να τελειώσει έχει γίνει κάτι πολύ πολύ λάθος.

 Και μετά εγώ υποχρεώνομαι να προσπαθώ να πείσω τους πάντες ότι στο βιβλίο o ramsay ΗΤΑΝ τρομακτικός και η ιστορία του theon ΗΤΑΝ συναισθηματική και δεν με πιστεύει κανείς.;___;


sc5bab.jpg


#62 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 15 May 2014 - 23:47

Επιτελους ενα γαματο επεισοδιο.. Η τεταρτη σεζον κινηται μεχρι στιγμης στην μετριοτητα(για μενα).  Ακομα και ο θανατος του Τζοφρυ δεν με καλυψε γιατι ηταν ολιγολεπτος. Επρεπε να γινει κι αυτος ενας Ρηκ :P

Το 6ο ομως ηταν πολυ καλο ειδικα στο τελος. Ο Τυριον ειναι απο τους ελαχιστους καλους χαρακτηρες της σειρας και πανε να τον φανε και αυτον οπως συνεβει επανειλημμενα σε αλλους καλους στα προηγουμενα επεισοδια. Μακαρι να τον χαρουμε τουλαχιστον ως το τελος αυτης της σεζον.


Edited by zoro77, 15 May 2014 - 23:48.

2po6sfa_jpg.gif


#63 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 16 May 2014 - 10:18

Question:

Spoiler: Book 5


30w46c0.jpg


#64 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 16 May 2014 - 10:29

Aena, ολοι οι μπασταρδοι στο Βορρα εχουν το επωνυμο ''Snow'', οποτε δεν εχουν την παραμικρη συγγενεια, απο βιολογικη αποψη.

 

Τωρα, αυτο το ελληνικο site για GoT ειναι εξαιρετικη προσπαθεια και παρα πολυ πλουσιο σε υλικο. Δημοσιευσαν μια συνεντευξη του Μαρτιν για το πως βλεπει τη βια (σωματικη, σεξουαλικη) στη σειρα και την κριτικη που της ασκειται. Εχει σποιλερς για την τεταρτη σεζον.

 

http://www.gameofthrones-grfans.com/2014/05/o-game-of-thrones.html



#65 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 16 May 2014 - 20:40

Aena, ολοι οι μπασταρδοι στο Βορρα εχουν το επωνυμο ''Snow'', οποτε δεν εχουν την παραμικρη συγγενεια, απο βιολογικη αποψη.

 

 

Αλήθεια;;;!!! Δεν το ήξερα!!!  Και γω νόμιζα ότι ήταν αδέρφια. χαχα ευχαριστώ πολύ


30w46c0.jpg


#66 helo

helo

    lonely boy

  • Members
  • 373 posts

Posted 19 May 2014 - 22:44

επείδή δεν είμαι σίγουρος βάζω stag

Spoiler:
γιατί από όλα τα επεισόδια 10 λεπτά έχουν ένα ενδιαφέρον


Posted Image
the good the bad and the Hiratsuka

#67 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 19 May 2014 - 23:20

Στο επεισόδιο 5, του τέταρτου κύκλου, ο Locke, από που ξέρει ότι ο Μπραν, είναι ο αδερφός του Τζον και γιατί θέλει να τον απαγάγει;; Spoiler βιβλίου please.


30w46c0.jpg


#68 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 May 2014 - 23:49

Filler σκηνή με filler χαρακτήρα. Don't be bothered.


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#69 Aena

Aena

    Anime Freak

  • Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 20 May 2014 - 00:37

ok. Thanks a lot :)


30w46c0.jpg


#70 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 20 May 2014 - 01:42

Στο επεισόδιο 5, του τέταρτου κύκλου, ο Locke, από που ξέρει ότι ο Μπραν, είναι ο αδερφός του Τζον και γιατί θέλει να τον απαγάγει;; Spoiler βιβλίου please.

 

Τα εξηγουν ολα αυτα στο επεισοδιο 2 στη σκηνη με τους Μπολτον και τον Θηον.



#71 Gilmaru

Gilmaru

    Daydreaming

  • Members
  • 507 posts

Posted 05 June 2014 - 02:46

Τώρα που άρχισα τα βιβλία πιάνω λεπτομέρειες και χαίρομαι! :D

 

Θυμάστε αυτόν τον ασήμαντο χαρακτήρα στο πρώτο επεισόδιο του got που τον έσφαξε ο white walker; --> 

Spoiler:

 

Ήταν γιός αυτουνού του κυρίου στον οποίο μίλησε η Sansa --> 

Spoiler:

 

 

Συγκλονιστήκατε ε? ε? Ε? :P


Edited by Gilmaru, 05 June 2014 - 03:20.


#72 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 16 June 2014 - 13:24

Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα με το επεισόδιο 10 της σεζόν 4.Δε λέω,πολύ ωραίο ήταν με πολύ καλό πράγμα αλλά...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ??????

Φεύγει γκρινιάζοντας ακαταλαβίστικα μουρμουρητά...
 


sc5bab.jpg


#73 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 16 June 2014 - 13:52

Κάνε την καρδιά σου πέτρα και ξέχνα το. Είτε το κόψανε είτε πάει επόμενη σεζόν.



#74 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 16 June 2014 - 14:10

Φρικαλαίο λογοπαίγνιο XD

Also,και σιχαίνομαι να ακούγομαι τόσο αυστηρός γιατί μου άρεσε ειλικρινά πάρα πολύ το επεισόδιο,πως μπόρεσαν να κόψουν το διάλογο για την tysha?Αυτή ήταν η καρδιά της σκηνής,ο λόγος που ο τύριον απέκτησε τη δύναμη και το συναίσθημα για να σκοτώσει την shae και τον tywin και έδινε απίστευτο βάθος και ενδιαφέρον σε αυτό το κομμάτι.Στη σειρά ήταν απίστευτα πιο ρηχό.Ήταν τόσο καταραμένα σημαντικό για αυτούς να βάλουν τον τύριον και τον τζέιμι να αποχαιρετίζονται σαν αγαπημένα αδελφάκια και να παραμείνει ο τύριον τόσο righteous?Για σειρά που η μεγαλύτερη της αξία είναι η δυνατότητα της να δίνει ακόμα και στους ήρωες σκοτεινές και ενδιαφέρουσες στιγμές δώσαν υπερβολικά πολύ λίγη βάση στη σκοτεινή πλευρά αυτής της πράξης.Get your shit together people...


sc5bab.jpg


#75 Wild Monkey

Wild Monkey

    Going Bananas

  • Members
  • 184 posts

Posted 16 June 2014 - 15:02

Spoiler: αναφορά σε τέλος 3ου βιβλίου


Edited by Anelis, 16 June 2014 - 21:18.
διευκρίνηση σε spoiler tag




Also tagged with one or more of these keywords: game of thrones, a song of ice and fire, spoilers, δράκοι βυζά και ζόμπια, ουπς αυτό ήταν spoiler