στο θεμα του βιασμου της ιστοριας θα συμφωνησω.απο την στιγμη που η σκηνη δεν ηταν γραμμενη ηταν περιτη.
απο ηθικης πλευρας δεν καταλαβαινω τον πανικο που εχω δει και σε αλλα διαφορα site.
η σκηνη του βιασμου της ντενερις απο τον ντρογκο που την ειδαμε κιολας δεν πειραξε κανεναν?
η σκηνη του (κατα εμεσο τροπο) βιασμου της σερσει απο τον αδερφο της διπλα απο τον νεκρο γιο τoυς δεν πειραξε κανεναν?
η επειδη η σανσα ειναι ποιο αγαπητη απο την σερσει και ποιο αθωα απο την ντενερις επρεπε ΄΄να μην της το καναν αυτο?''
και εμενα σαν σκηνη δεν μου αρεσε αλλα θεωρω την ολη αντιδραση αρκετα υπερβολικη.
Βασικα στην σκηνη της Daenerys με τον Drogo το Game of thrones δεν ειχε τοσο μεγαλο fanbase για να προκαλεσει και αντιστοιχο ντορο και στην σκηνη της Cercei - Jaime μαλλον εχασες κανα δυο επεισοδεια
Εγινε τεραστιος ντορος και το production ακομα δεν εχει καταληξει στο αν ηταν οντως rape scene ή consensual sex scene. Οσο για την σκηνη με την Sansa ξενερωσα και εγω απειρα. Φωναζα για τον Theon μπας και το σταματησει και επιτελους εξιλεωθει ο χαρακτηρας του αλλα @@ καπλαμά. Η παραγωγη συνεχιζει να προκαλει ασκοπα και δεν θα τους βγει σε καλο. Τωρα για το αν ειναι αχρειαστη η σκηνη σεναριακα δεν το γνωριζω γιατι θα πρεπει να δουμε την συνεχεια οπως ειπε και ο Βlack Kaiser αλλα για το character development της Sansa ειναι σιγουρα αχρειαστη μιας και εχει περασει αντιστοιχα πραγματα κι αλλες φορες. Οσον αναφορα την season 5 μεχρι τωρα, εχω απογοητευτει και εγω με την σειρα και δεν εχω διαβασει ουτε μια λεξη απ τα βιβλια. Πολυ κακο flow, προβλεπομενες σκηνες για συγκεκριμενους χαρακτηρες, μηδενικο suspense. Η μαχη των Sand Snakes ηταν χειροτερη και απο αυτη των Lannister - Stark στην πρωτη season που λογου budget δεν ειδαμε ποτε Κριμα γιατι ειχα ακουσει απο αναγνωστες των βιβλιων οτι οι κορες του Oberyn ειναι πιο γαματες και απο τον πατερα!
>nohypeforme this season
Edited by didimakia, 20 May 2015 - 14:36.