μου άρεσει αυτή η εκδοση ιάπωνα spiderman σε συνδυασμό με ελβετικό σουγιά
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Parasyte | Kiseiju (Anime Project)
Posted 26 November 2014 - 22:40
Posted 18 December 2014 - 00:12
Ξεκίνησα και εγώ το Parasyte και σε μια μέρα έφτασα ongoing! (μαλακία έπρεπε να περιμένω να τελειώσει) Μετά από καιρό που είχα να ξεκινήσω καινούργια σειρά(γιατί έχω λίγο καιρό που απολύθηκα) μου αρέσει αρκετά, η Madhouse κάνει κλασσικά πολύ καλή δουλειά στο animation, ο Shinichi και η αλλαγή του μπορώ να πω πως μου αρέσουν, Migi top! Murano meh! Kana ωραίο μωρό!(σε σχέση με το manga ΕΙΔΙΚΑ)
Περιμένω πολλά
Edited by DeLGaDo, 18 December 2014 - 00:16.

Posted 19 March 2015 - 11:02
Εχει μεινει ενα επισοδειο και απλα δε βλεπω πως μπορει να μην βγει τουλαχιστον η καλυτερη σειρα της χρονιας..Ελπιζω μονο η ταινια που θα βγει να ειναι ανταξια των προσδοκιων
Posted 19 March 2015 - 12:08
τα τελευταια 4-5 επεισοδια ειναι ΠΟΛΥ rushed και χαλανε ΟΛΗ την σειρα για εμενα.
Posted 21 March 2015 - 17:53
Επιτελους εκανα υπερπροσπαθια για αυτη τη σειρα να κρατηθω ωσπου να τελιωσει, τα κατεβαζα ενα ενα τα επεισοδια και κρατιομουν να μην τα δω αλλα αξιζε ο κοπος την τεταρτη θα κανω ενα μαραθονιο να το λιωσω
Posted 09 April 2015 - 20:47
καλα δεν το περιμενα να πατωσει τοσο η σειρα στην Ιαπωνια!
κατω απο 1000στη θεση!
http://www.anikore.jp/anime/7983/
Posted 10 April 2015 - 20:16
^Δεν με παραξενεύει και το anime του tokyo ghoul που εκτός ιαπωνίας είναι από τα μεγαλύτερα hit, στην ιαπωνία είναι ο απόπατος http://www.anikore.jp/anime/8363/ το manga πουλάει τρελά βέβαια όπως και του parasyte που θεωρείται classic.
Προσωπικά το parasyte ήταν το αγαπημένο μου από όσα βγήκαν το 2014, εκτός από κάποια low budget επ κάπου στη μέση όλο το υπόλοιπο μου άρεσε σαν σύνολο και τα osts παρόλο που δεν ακούω dubstep τα λάτρεψα.
Posted 12 April 2015 - 07:34
^Δεν με παραξενεύει και το anime του tokyo ghoul που εκτός ιαπωνίας είναι από τα μεγαλύτερα hit, στην ιαπωνία είναι ο απόπατος http://www.anikore.jp/anime/8363/ το manga πουλάει τρελά βέβαια όπως και του parasyte που θεωρείται classic.
Εμενα θα με παραξενευε αν το tokyo ghoul ηταν απ'τα μεγαλυτερα hit
Προσωπικά το parasyte ήταν το αγαπημένο μου από όσα βγήκαν το 2014, εκτός από κάποια low budget επ κάπου στη μέση όλο το υπόλοιπο μου άρεσε σαν σύνολο και τα osts παρόλο που δεν ακούω dubstep τα λάτρεψα.
Συμφωνω, μια απο τις top σειρες του 2014-15
καλα δεν το περιμενα να πατωσει τοσο η σειρα στην Ιαπωνια!
κατω απο 1000στη θεση!
Μην περιμενεις πολλα απο καπου που το Doraemon αποτελουσε τη κορυφη τηλεθεασων
Edited by Sora, 12 April 2015 - 07:35.
Posted 14 April 2015 - 12:01
To εάν ένα anime τα πήγε καλά ή όχι εξαρτάται πολλούς παράγοντες. Πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης και τις πωλήσεις των bd/dvd πρέπει να ληφθεί υπόψην το πως επηρέασε τις πωλήσεις του original υλικού, το πως επηρέασε τις πωλήσεις σε merchandise και από που χρηματοδοτήθηκε η παραγωγή. Όλα αυτά έχουν διαφορετικό βάρος ανάλογα με το κάθε anime και τα μελλοντικά σχέδια για το franchise. Δεν έχω ασχοληθεί συγκεκριμένα με το parasyte για να ξέρω τι παίζει, αλλά το να κοιτάτε δυο νούμερα δεν δίνει και το καλύτερο συμπέρασμα.
Απίστευτα διασκεδαστική σειρά σε όλο το σύνολο της. Είτε αυτό ήταν το κομμάτι της δράσης, είτε αυτό ήταν το interaction ανάμεσα στον Shouichi και τον Migi, είτε αυτό ήταν το όλο φιλοσοφικό ερώτημα που έμπαινε στη μέση είτε τα battle of wits ανάμεσα σε parasytes και parasytes-humans. Soundtrack ήταν λίγο χαζό αλλά θα έλεγα ψέματα αν δεν έλεγα πως το διασκέδασα άπειρα.
Μοναδικό παράπονο
Όπως και να έχει άξιζε με τα χίλια.
Posted 14 April 2015 - 14:00
Εμεις τρωμε το κουτοχορτο!
Posted 15 April 2015 - 09:50
Edited by Hellraider, 15 April 2015 - 09:57.
Posted 15 April 2015 - 22:19
Posted 16 April 2015 - 02:18
Yoma τι καπνιζεις κ δε μας δινεις;
Also tagged with one or more of these keywords: Tv series, live-action, sci-fi, Fall 2014, horror, psychological
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Manga →
King of Eden (Eden-ui Wang)Started by SpeedFreak , 02 Oct 2020 ![]() |
|
||
Σειρές Manga →
Samurai 8: Hachimaruden by KishimotoStarted by Six Winged Angel , 24 Dec 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Kujira no Kora wa Sajou ni Utau | Children of the WhalesStarted by Kai , 13 Jul 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
HinamatsuriStarted by TheGunsmasha , 06 May 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Mahou Shoujo SiteStarted by phm , 23 Apr 2018 ![]() |
|