Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Honey and Clover

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#31 Majin_PSiKapaMi

Majin_PSiKapaMi

Σχιστοματισμος FTW

• Members
  • 123 posts

Posted 23 January 2007 - 14:36

Αυτο που με ανησυχει εμενα ειναι πως πολυ-πολυ δυσκολα θα ξαναδουμε σειρα σαν το H&C. :unsure:
Τοσο ρεαλιστικο με τετοιους χαρακτηρες & character development κ με την ιδανικη ισσοροπια αναμεσα σε drama/romace/comedy/school life. Επισης ειναι μολις το 2ο-3ο ανιμε που με ικανοποιησε πληρως το τελος του! *
Μολις κατεβασα κ την live action να δω τι λεει (αν κ δεν περιμενω τιποτα ιδιαιτερο).

*
Spoiler:

Posted Image
AGA.P.E. ><

#32 valarauko

valarauko

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 01 February 2007 - 21:17

αααχ τι να πει κανεις για αυτό,, ανατριχιάζω και μονο που το σκέφτομαι...

πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει..

είναι χαλαρά πιο πάνω από το top ten.. άλλη κατηγορια.. αυτό, (μαζί με το nana) και μετά όλα τα αλλα.. και δε νομίζω να αλλάξει κάτι σε αυτή μου την άποψη!!:shutup:

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul!!!!!

#33 Foucault

Foucault

Planetouched

• Members
  • 43 posts

Posted 04 February 2007 - 21:24

Πιθανότατα θα προκαλέσω την οργή κάποιων αλλά προσωπικά το H&C με κούρασε απίστευτα. Πρέπει να είναι το πιο κουραστικό άνιμε που έχω δει την περίοδο που ασχολούμαι (οκ μπορώ να σκεφτώ άλλο ένα αλλά δεν θα σταθώ σε αυτό). Είναι ίσως, δε, η μοναδική φορά που ψιλο-αποκοιμήθηκα βλέποντας μία σειρά (μιας και συνήθως βλέπω άνιμε το βραδάκι, ελεώ σχολής).

Αναγνωρίζω την τεχνική του αρτιότητα (σχέδιο/animation & OST ήταν απλά εξαιρετικά), ωστόσο δεν μπόρεσα ούτε να ταυτιστώ με τους χαρακτήρες (ειδικά με την Hagu-chan) ούτε ένιωσα κάτι να με αγγίζει στην ιστορία. Όταν πρωτο-διάβασα το summary στο anidb περίμενα κάτι συναρπαστικό, ωστόσο, στο τέλος απογοητεύτηκα. (Ίσως τελικά να είμαι αναίσθητος...)
Alas for the human race,
alas for the kings of separation
My Listεδώ)

#34 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 12 February 2007 - 15:59

ειδα το 1ο επεισοδιο με το ζορι.ειδικα η hagu-san μου σπαει τα νευρα να τη βλεπω.θελω να την γροθοκοπησω.θα δω κανα-δυο επειδοδια ακομα μηπωςς κ μ αρεσει.

EDIT:ειδα μερικα επ.το μονο που μαρεσει ειναι οι αστειες σκηνες.ειδικα εκει που παιζουν twister :) :)

εχω μια απορια.ειναι 24 επ. + 2 extra = 26??

#35 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 16 February 2007 - 19:37

εχω μια απορια.ειναι 24 επ. + 2 extra = 26??

Yep τα 25 και 26 είναι ξεκάρφωτα επεισόδια που δεν προβλήθηκαν στην TV αλλά βγήκαν μόνο στα DVD...Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#36 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 22 February 2007 - 03:06

Ναι το Honey and Clover ήταν πολύ καλό ανίμε για τους λόγους που έχετε αναφέρει όλοι πριν.

Εμένα κάτι άλλο που μου άρεσε ήταν η αίσθηση που σου έδινε το κάθε επισόδιο ότι ήταν 1 ώρα, όχι από βαρεμάρα, αλλά έτσι όπως εξελισόταν η πλοκή.

Spoiler:

#37 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 March 2007 - 21:28

Μιας και τελειωσα και εγω την σειρα προσφατα,ας κανω και 2-3 σχολια.

Στο πρωτο μερος,η πλοκη παει με βηματα χελωνας.Ελαχιστα πραγματα συμβαινουν σε 24 επισοδεια,και ακομα και οταν αυτα συμβαινουν,λιγα αλλαζουν (χαρακτηριστικο παραδειγμα η στασιμοτητα της Yamada).
Και ομως η εξελιξη καθε αλλο παρα κουραζει (τουλαχιστον εμενα γιατι απο οτι ειδα καποιους τους κουρασε) και αυτο οφειλεται στο περιεχομενο της σειρας.
Ακομα και οταν οι πρωταγωνιστες παιζουν twister,τους εβλεπα χαλαρα-ισως λογω του υπεροχου σχεδιασμου, ισως επειδη εχω την ιδια ηλικια με τους πρωταγωνιστες και μπορω να ταυτιστω με αυτους,
Δεν νομιζω οτι αν αλλο ανιμε ειχε τοσο αργη πλοκη θα αντεχα να δω πανω απο 4-5 επισοδεια παντως.
Στo δευτερο μερος συμβαινουν πολυ περισσοτερα απο οτι συμβαινουν στο πρωτο (ε,καποτε επρεπε να συμβουν) και για αυτο το δευτερο μερος μου αρεσε λιγοτερο:o
Οι εξελιξεις και τα διληματα που τιθενται οδηγουν στο να χαθει αυτη η χαλαρη και ανεμελη ατμοσφαιρα του πρωτου μερους-χωρις αυτο να σημαινει οτι ‘’εχασε’’ απο ποιοτικης πλευρας ο δευτερος κυκλος.

Anyway,πριν κλεισω πρεπει αν σημειωσω 2 πραγματα:

1)Η μουσικη της σειρας ηταν καθοριστικη στην δημιουργια της ατμοσφαιρας.Σχεδον καθε επισοδειο ειχε και απο ενα τραγουδι-με στιχους που ταιριαζαν στο εκαστοτε σκηνικο- πραγμα που πρωτη φορα ειδα σε anime.
2)To τελος της σειρας ηταν για μενα,το πιο ωραιο κομματι,και η πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που συγκινηθηκα βλεπωντας anime.

ΥΓ.Η Yamada πρεπει να ειναι ο πιο κλαψιαρης χαρακτηρας στην ιστορια των anime.Δεν νομιζω οτι περασαν δυο συνεχομενα επισοδεια χωρις να κλαψει.

[FONT="][FONT=Verdana]

ειδικα η hagu-san μου σπαει τα νευρα να τη βλεπω.θελω να την γροθοκοπησω

Βλασφημε!![/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Verdana][/FONT]
[/FONT]

#38 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 March 2007 - 05:46

ΥΓ.Η Yamada πρεπει να ειναι ο πιο κλαψιαρης χαρακτηρας στην ιστορια των anime.Δεν νομιζω οτι περασαν δυο συνεχομενα επισοδεια χωρις να κλαψει.

Μην δείς το Alien Nine...Posted Image

Για το τέλος της σειράς, πράγματι ήταν ότι καλύτερο έχω δει σε SOL open ending...από την άλλη βέβαια, θα ήθελα κάτι παραπάνω σε σχέση με Yamada...Posted Image

[FONT="][FONT=Verdana]
[/FONT][/FONT][FONT="]
[/FONT]

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#39 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 posts

Posted 04 March 2007 - 11:42

Εχουν πεσει τρελα spoiler εδω μεσα τελικα...

Ρε σεις βαλτε και κανα tag οπως καποιοι ανθρωποι εδω μεσα που νοιαζονται! Τεσπα...
Φαινεται πως ειχε περασει πολυς καιρος που ειχα να δω ενα ποιοτηκο slice-of-life/romance/comedy anime...και το H&C μεχρι τωρα με εχει πεθανει!Μεσα σε 2 μερες εχω κυριολεκτικα "ρουφηξει" 16eps! Μεχρι στιγμης το απολαμβανω αν και ωρες,ωρες...η αληθεια που υπαρχει εκει μεσα ποναει αγρια. Εχω ταυτιστει με τον takemoto, Θεωρω πως την περιπτωση του την εχω περασει πολλες φορες και μπορω να πω πως για μενα καλο αποτελεσμα δεν ειχε...αν ειναι πραγματι οπως ειπα πολυ αληθινο και καταληξει οπως το φανταζομαι τοτε...δεν θελω να το σκεφτομαι Τ_Τ

Οτι και να λετε παντως yamada-chan=love! και ακομα και αν μεχρι τωρα της την εχει κανει 1000+ φορες ο mayama ακομα τον συμπαθω τον μπασταρδο!

#40 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 20 March 2007 - 04:18

Να και ένα anime όπου ΟΛΟΙ οι χαρακτήρες είναι εξίσου συμπαθητικοί! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.8)
Μόλις τέλειωσα δυστυχώς και το 12ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν και έχω μελαγχολήσει που δεν έχει άλλο...:ill:
Η δεύτερη σεζόν κατάφερε να γίνει ακόμα πιο μεστή και συγκινητική από την πρώτη και γι' αυτό τη θεωρώ καλύτερη.
Spoiler:

Αντίο Ηοney & Clover και θα σε θυμόμαστε για πολλές μα πολλές κλασικές σκηνές...:bye2:

ΥΓ. Η live-action ταινία λέει τίποτα;
Posted Image

#41 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 20 March 2007 - 21:02

Εμ, μήπως υπάρχει το zundoko-bushi του Morita σε κανένα απο τα OSTs? XD

LfNX0dh.png

#42 Steiner_Zidane

Steiner_Zidane

Anime Freak

• Members
  • 319 posts

Posted 21 March 2007 - 01:04

Tι είναι το zundoko-bushi;
Posted Image

#43 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 21 March 2007 - 09:10

Εμ, μήπως υπάρχει το zundoko-bushi του Morita σε κανένα απο τα OSTs? XD

Here you go
http://rapidshare.com/files/22041149/06-Zundoko-Bushi.mp3.html

Και σχετικα με κατι που ειπωθηκε παραπανω...
Κατα την αποψη μου ο Morita ηταν ο πιο αδιαφορος χαρακτηρας.Στο πρωτο μερος,περα απο το κωμικο στοιχειο (οκ,εκει τον παραδεχομαι) αναλυεται ελαχιστα ενω οταν στο δευτερο μερος γινεται η αφηγηση της ιστοριας της οικογενειας του το βαρος της αναλυσης πεφτει στον αδερφο του.
Spoiler:

#44 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 21 March 2007 - 10:44

Here you go
http://rapidshare.com/files/22041149/06-Zundoko-Bushi.mp3.html

heh, καλό, προφανώς δεν υπάρχει καμιά official version, thanks anyway.

LfNX0dh.png

#45 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 22 March 2007 - 22:02

Spoiler:

Oh come on!
Spoiler:
:bleh: