Μιας και τελειωσα και εγω την σειρα προσφατα,ας κανω και 2-3 σχολια.
Στο πρωτο μερος,η πλοκη παει με βηματα χελωνας.Ελαχιστα πραγματα συμβαινουν σε 24 επισοδεια,και ακομα και οταν αυτα συμβαινουν,λιγα αλλαζουν (χαρακτηριστικο παραδειγμα η στασιμοτητα της Yamada).
Και ομως η εξελιξη καθε αλλο παρα κουραζει (τουλαχιστον εμενα γιατι απο οτι ειδα καποιους τους κουρασε) και αυτο οφειλεται στο περιεχομενο της σειρας.
Ακομα και οταν οι πρωταγωνιστες παιζουν twister,τους εβλεπα χαλαρα-ισως λογω του υπεροχου σχεδιασμου, ισως επειδη εχω την ιδια ηλικια με τους πρωταγωνιστες και μπορω να ταυτιστω με αυτους,
Δεν νομιζω οτι αν αλλο ανιμε ειχε τοσο αργη πλοκη θα αντεχα να δω πανω απο 4-5 επισοδεια παντως.
Στo δευτερο μερος συμβαινουν πολυ περισσοτερα απο οτι συμβαινουν στο πρωτο (ε,καποτε επρεπε να συμβουν) και για αυτο το δευτερο μερος μου αρεσε λιγοτερο

Οι εξελιξεις και τα διληματα που τιθενται οδηγουν στο να χαθει αυτη η χαλαρη και ανεμελη ατμοσφαιρα του πρωτου μερους-χωρις αυτο να σημαινει οτι ‘’εχασε’’ απο ποιοτικης πλευρας ο δευτερος κυκλος.
Anyway,πριν κλεισω πρεπει αν σημειωσω 2 πραγματα:
1)Η μουσικη της σειρας ηταν καθοριστικη στην δημιουργια της ατμοσφαιρας.Σχεδον καθε επισοδειο ειχε και απο ενα τραγουδι-με στιχους που ταιριαζαν στο εκαστοτε σκηνικο- πραγμα που πρωτη φορα ειδα σε anime.
2)To τελος της σειρας ηταν για μενα,το πιο ωραιο κομματι,και η πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο που συγκινηθηκα βλεπωντας anime.
ΥΓ.Η Yamada πρεπει να ειναι ο πιο κλαψιαρης χαρακτηρας στην ιστορια των anime.Δεν νομιζω οτι περασαν δυο συνεχομενα επισοδεια χωρις να κλαψει.
[FONT="][FONT=Verdana]
ειδικα η hagu-san μου σπαει τα νευρα να τη βλεπω.θελω να την γροθοκοπησω
Βλασφημε!![/FONT][/FONT][FONT="][FONT=Verdana][/FONT]
[/FONT]