Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Honey and Clover
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2006 - 20:28
Ειδικά το πρώτο ending ήταν αριστούργημα,σου περναγε όλα τα συναισθήματα του anime μαζι με μια μονο εικόνα και μελωδία.
Αν και εχω κατεβασει μεγαλο μέρος απο το δεύτερο δυστυχως δεν είχα το χρόνο να το δω.Μάλλον θα περιμένω να ολοκληρωθει για να μην βλέπω τα επεισόδια διασπαρτα.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2006 - 21:16
To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνωΕιδικά το πρώτο ending ήταν αριστούργημα,σου περναγε όλα τα συναισθήματα του anime μαζι με μια μονο εικόνα και μελωδία.
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2006 - 22:32
To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνω
) είναι ανατριχιαστικό κομμάτι.
x2...Ο Suneohair ειναι απλα τρομερος..
btw,τωρα που ηρθε η κουβεντα στα μουσικα...το ost του H&C II,εχει μαθει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει?αυτα τα insert songs που επαιζαν σε καθε επισοδειο(απο Spitz και Suga Shikao)ειναι απλα απιστευτα κομματια,and i sooooo want em
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2006 - 23:41
To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνω) είναι ανατριχιαστικό κομμάτι.
x2...Ο Suneohair ειναι απλα τρομερος..![]()
btw,τωρα που ηρθε η κουβεντα στα μουσικα...το ost του H&C II,εχει μαθει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει?αυτα τα insert songs που επαιζαν σε καθε επισοδειο(απο Spitz και Suga Shikao)ειναι απλα απιστευτα κομματια,and i sooooo want em
τα insert songs τα κατέβασα εχτές από boxtorents.για ρίξε μια ματιά!

noein-fate/stay night-otogizushi-jyuohsei κ.τ.λ..::. hajate's jrock pack.::.mazinger tv series+movies
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2006 - 08:57
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... δεν ήθελα να τελειώσει ... ο μόνος άτυχος για μένα ήταν ο Takemoto Yuuta αν και στο τέλος πιστεύει πως ήταν πολύ τυχερός....
είναι απίστευτο πώς καλό τέλος και κακό μπορουν να συνυπαρχουν τόσο απλά και εύκολα....
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2006 - 10:22
Προσωπικά δεν είμαι fan της σειράς και το τέλος δε με άγγιξε ιδιαίτερα. Για να πω την αλήθεια βρήκα την πρώτη season από τα πιο κουραστικά anime που έχω δει (αν και στη δεύτερη για 3-4 επεισόδια έκλαιγα συνέχεια). Όμως δε μπορώ να παραδεχτώ την εξυπνάδα της σειράς και το ότι είναι το anime που μοιάζει με την πραγματικότητα όσο κανένα άλλο. Ίσως είμαι πολύ μικρός για να παρομοιάσω τις εμπειρίες που ζουν οι χαρακτήρες με κάτι δικό μου, δε ξέρω.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2006 - 16:54
Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ένα τέλος με περισσότερο 'resolution', δεν πίστευα πως θα υπάρχει. Το τέλος στο τραίνο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, και έδωσε ακριβώς αυτή την αίσθηση του 'πέρασε μια περίοδος απ'τη ζωή μου που δε θα ξεχάσω ποτέ' για τον Takemoto.
Π
Κοίτα όλοι απόκτησαν αυτό που ήθελε η καρδιά τους εκτός από τον Takemoto... και φυσικά ο χωρισμός της παρέας πονάει ποιό πολύ από ΟΛΑ...
Τεσπα μπήκε στην καρδιά μου και θα μείνει για πάντα...
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 23:51
Συμφωνώ απολύτα...Κοίτα όλοι απόκτησαν αυτό που ήθελε η καρδιά τους εκτός από τον Takemoto... και φυσικά ο χωρισμός της παρέας πονάει ποιό πολύ από ΟΛΑ...
Τεσπα μπήκε στην καρδιά μου και θα μείνει για πάντα...
Μόλις έβαλα το HD12 episode κ συνειδητοποίησα ότι είναι το τελευταίο ένιωσα ανάμεικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα έλεγα θέλω κι ΑΛΛΟ!
Ακόμα να φύγει ο κόμπος στο λαιμό
Όλη η 2η season ήταν ένα έργο που μπαίνει στην 1η θέση των αγαπημένων (ίσως το λέω γιατί η εμπειρία είναι πρόσφατη αλλά σίγουρα με έχει συνεπάρει).
Honey & Clover Fanatic Will Remain
way.
I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 12:03
Κάθομαι και το βλέπω και "χάνομαι" μέσα του... και το γουστάρω αυτό... [είμαι καλά γιατρέ μου?]
Καταχωρήθηκε 17 Νοέμβριος 2006 - 20:41
Μας ξυπνάει κάποια συναισθήματα που έχουμε ζήσει ή ακόμα μας δίνει "τροφή" για κάποια που θα θέλαμε να ζήσουμε...
Κάθομαι και το βλέπω και "χάνομαι" μέσα του... και το γουστάρω αυτό... [είμαι καλά γιατρέ μου?]
Honey & Clover magic lies within this
way.
Καταχωρήθηκε 27 Νοέμβριος 2006 - 10:39
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 07:29
Εξαιρετικό είναι και το soundtrack, ( ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε που σε κάθε επεισόδιο είχε και από ένα ξεχωριστό τραγούδι ! )
Όπως είπε και ο Spawn, δεν ήθελα να τελειώσει. Περιμένω πως και πως τώρα να δω την δεύτερη σεζόν.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 11:49
το αααααααααααααααααααααχχχχχ μεγάλωσε ...
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2007 - 13:46