Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Honey and Clover

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#16 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 October 2006 - 20:28

Πραγματικα ένα anime που σου προκαλλει απειρα συναισθήματα,που σε κάνει να ερωτεύεσαι με τη ζωη όσο μαύρη και αν γίνεται μερικές φορες.Τόσο απλο και απέριττο και όμως με τον τρόπο του και λυρικό.Αγνό κατα τη γνώμη μου είναι η πιο σωστή λέξη που θα το χαρακτήριζε.Είναι αφιερωμένο στον ανθρωπο και τον αγκαλιαζει απο την κορυφη εως τα νυχια χωρίς να είναι επιλεκτικό και να παρουσιάζει όποια πλευρα του θέλει.Και το σημαντικότερο ήταν ότι μπορεσε και επιβλήθηκε χωρις να έχει ένα σενάριο "save-the-world-type".Και πιστεύω ότι είναι μεγαλο κατόρθωμα να σε συνεπαρει ένα anime που δεν έχει το παραμικρό στοιχειο δράσης.

Ειδικά το πρώτο ending ήταν αριστούργημα,σου περναγε όλα τα συναισθήματα του anime μαζι με μια μονο εικόνα και μελωδία.

Αν και εχω κατεβασει μεγαλο μέρος απο το δεύτερο δυστυχως δεν είχα το χρόνο να το δω.Μάλλον θα περιμένω να ολοκληρωθει για να μην βλέπω τα επεισόδια διασπαρτα.

#17 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 02 October 2006 - 21:16

Ειδικά το πρώτο ending ήταν αριστούργημα,σου περναγε όλα τα συναισθήματα του anime μαζι με μια μονο εικόνα και μελωδία.

To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνω :hehe: ) είναι ανατριχιαστικό κομμάτι. Πως ξέχασα να το αναφέρω , καλά που μου το θύμισες samurai_pizza_dora
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#18 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 October 2006 - 22:32

To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνω :hehe: ) είναι ανατριχιαστικό κομμάτι.

x2...Ο Suneohair ειναι απλα τρομερος.. :kakashithumbup:
btw,τωρα που ηρθε η κουβεντα στα μουσικα...το ost του H&C II,εχει μαθει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει?αυτα τα insert songs που επαιζαν σε καθε επισοδειο(απο Spitz και Suga Shikao)ειναι απλα απιστευτα κομματια,and i sooooo want em :bleh:

#19 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 02 October 2006 - 23:41

To Waltz αν δεν κάνω λάθος( που δεν κάνω :hehe: ) είναι ανατριχιαστικό κομμάτι.

x2...Ο Suneohair ειναι απλα τρομερος.. :kakashithumbup:
btw,τωρα που ηρθε η κουβεντα στα μουσικα...το ost του H&C II,εχει μαθει κανεις ποτε θα κυκλοφορισει?αυτα τα insert songs που επαιζαν σε καθε επισοδειο(απο Spitz και Suga Shikao)ειναι απλα απιστευτα κομματια,and i sooooo want em :bleh:

τα insert songs τα κατέβασα εχτές από boxtorents.για ρίξε μια ματιά! ;)

#20 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 03 October 2006 - 04:32

Υami ρίξε μια ματιά εδώ...:happy2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#21 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 10 October 2006 - 08:57

ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ... Το μούδιασμα περνάει σύντομα η θα μείνει για μέρες?

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.... δεν ήθελα να τελειώσει ... ο μόνος άτυχος για μένα ήταν ο Takemoto Yuuta αν και στο τέλος πιστεύει πως ήταν πολύ τυχερός.... :shock: :scared:

είναι απίστευτο πώς καλό τέλος και κακό μπορουν να συνυπαρχουν τόσο απλά και εύκολα....

#22 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 10 October 2006 - 10:22

Βασικά δε ξέρω κατα πόσο μπορεί να υπάρχει ένα 'καλό' ή 'κακό' τέλος σε μια σειρά όπως το HachiKuro. Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ένα τέλος με περισσότερο 'resolution', δεν πίστευα πως θα υπάρχει. Το τέλος στο τραίνο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, και έδωσε ακριβώς αυτή την αίσθηση του 'πέρασε μια περίοδος απ'τη ζωή μου που δε θα ξεχάσω ποτέ' για τον Takemoto.

Προσωπικά δεν είμαι fan της σειράς και το τέλος δε με άγγιξε ιδιαίτερα. Για να πω την αλήθεια βρήκα την πρώτη season από τα πιο κουραστικά anime που έχω δει (αν και στη δεύτερη για 3-4 επεισόδια έκλαιγα συνέχεια). Όμως δε μπορώ να παραδεχτώ την εξυπνάδα της σειράς και το ότι είναι το anime που μοιάζει με την πραγματικότητα όσο κανένα άλλο. Ίσως είμαι πολύ μικρός για να παρομοιάσω τις εμπειρίες που ζουν οι χαρακτήρες με κάτι δικό μου, δε ξέρω.

#23 Etherios

Etherios

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 10 October 2006 - 16:54

Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ένα τέλος με περισσότερο 'resolution', δεν πίστευα πως θα υπάρχει. Το τέλος στο τραίνο ήταν απόλυτα επιτυχημένο, και έδωσε ακριβώς αυτή την αίσθηση του 'πέρασε μια περίοδος απ'τη ζωή μου που δε θα ξεχάσω ποτέ' για τον Takemoto.
Π

Κοίτα όλοι απόκτησαν αυτό που ήθελε η καρδιά τους εκτός από τον Takemoto... και φυσικά ο χωρισμός της παρέας πονάει ποιό πολύ από ΟΛΑ...

Τεσπα μπήκε στην καρδιά μου και θα μείνει για πάντα...

#24 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 15 October 2006 - 23:51

Κοίτα όλοι απόκτησαν αυτό που ήθελε η καρδιά τους εκτός από τον Takemoto... και φυσικά ο χωρισμός της παρέας πονάει ποιό πολύ από ΟΛΑ...

Τεσπα μπήκε στην καρδιά μου και θα μείνει για πάντα...

Συμφωνώ απολύτα...
Μόλις έβαλα το HD12 episode κ συνειδητοποίησα ότι είναι το τελευταίο ένιωσα ανάμεικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα έλεγα θέλω κι ΑΛΛΟ!
Ακόμα να φύγει ο κόμπος στο λαιμό :cry: Απίστευτο πως παρουσιάζεται η ζωή μέσα από ένα anime , φιλοσοφούνται θέματα που φαίνονται απλά κ όμως καθορίζουν τη ζωή. Κάθε χαρακτήρας ουσιαστικά ολοκληρώνεται κλείνοντας ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής του. Η μουσική για ακόμη μια φορά συνοψίζει με άφταστο τρόπο τη σειρά.
Όλη η 2η season ήταν ένα έργο που μπαίνει στην 1η θέση των αγαπημένων (ίσως το λέω γιατί η εμπειρία είναι πρόσφατη αλλά σίγουρα με έχει συνεπάρει).
Honey & Clover Fanatic Will Remain ;)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

#25 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 November 2006 - 12:03

έχω δει τη πρώτη σαιζόν μέχρι το 22 [λογικά σήμερα την τελειώνω]. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση [και είναι κάτι που αναφέρεται και οι υπόλοιποι] είναι το πόσο "ανθρώπινο" είναι. Βλέπουμε μια σειρά που ασχολείται με τις ζωές χαρακτήρων που μπορούμε να διακρίνουμε χαρακτηριστικά τους σε ανθρώπους που βλέπουμε στην κανονική ζωή μας... Μας ξυπνάει κάποια συναισθήματα που έχουμε ζήσει ή ακόμα μας δίνει "τροφή" για κάποια που θα θέλαμε να ζήσουμε...

Κάθομαι και το βλέπω και "χάνομαι" μέσα του... και το γουστάρω αυτό... [είμαι καλά γιατρέ μου?]

#26 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 17 November 2006 - 20:41

Μας ξυπνάει κάποια συναισθήματα που έχουμε ζήσει ή ακόμα μας δίνει "τροφή" για κάποια που θα θέλαμε να ζήσουμε...

Κάθομαι και το βλέπω και "χάνομαι" μέσα του... και το γουστάρω αυτό... [είμαι καλά γιατρέ μου?]

Honey & Clover magic lies within this :respect:
way.

#27 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 27 November 2006 - 10:39

αφού το τελείωσα [και έλιωσα με το τέλος του 26 ... αααααααααααχ] και είδα και τα έξτρας έχω να δηλώσω ότι περιμένω τον δεύτερο κύκλο οπώς+δήποτε !!! κάπου τον έχει πάρει το μάτι μου , να έχω δηλώσει συμμετοχή :D

#28 Deafening_Silence

Deafening_Silence

Daydreamer

• Members
  • 44 posts

Posted 23 January 2007 - 07:29

Πριν λίγες βδομάδες τελείωσα την πρώτη σεζόν, και σύντομα θα αρχίσω την δεύτερη. Πιστεύω πως έχουν ειπωθεί ήδη αυτά που θέλω να πω. Πανέμορφο anime στο οποίο δέθηκα πάρα πολύ με όλους τους χαρακτήρες.. Μας παρουσιάζει την ζωή τους με υπέροχο τρόπο.

Εξαιρετικό είναι και το soundtrack, ( ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε που σε κάθε επεισόδιο είχε και από ένα ξεχωριστό τραγούδι ! )

Όπως είπε και ο Spawn, δεν ήθελα να τελειώσει. Περιμένω πως και πως τώρα να δω την δεύτερη σεζόν.
"There is nothing like returning to a place that remains unchanged to find the ways in which you yourself have altered" -Nelson Mandela-

#29 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 23 January 2007 - 11:49

άσε είδα και τη δεύτερη σαιζόν και ψάχνω το σαγόνι μου στο πάτωμα...

το αααααααααααααααααααααχχχχχ μεγάλωσε ...

#30 Luffy88

Luffy88

mpafanakos^^

• Members
  • 104 posts

Posted 23 January 2007 - 13:46

Ειλικρινά όποιος δει την 2η season ας προμηθευτεί καλού κακού κανα πακέτο χαρτομάντυλα!!! 'Ηταν μια πολύ καλή συνέχεια της 1ης season.. Έτσι γίνετε και στην πραγματικότητα παιδιά, συνήθως χάνεις αυτους που αγαπάς.. αυτούς που μαζί τους πέρασες φανταστικές στιγμές!! :bye2:
Spoiler:

Posted Image