Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Honey and Clover

• Please log in to reply
95 replies to this topic

#1 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 30 September 2006 - 09:23

Η & C τέλος.

Τα υποψήφια θύματα παρακαλούνται να περάσουν μια βόλτα απο τον tracker ή το channel των [solar] για τα υπέροχα HD releases αυτού του ΥΠΕΡ-ANIME.

http://a.scarywater.net/solar/
irc://irc.enterthegame.com/solar

Για τα soundtracks σε DDL.

http://gh.ffshrine.org/soundtracks/5194
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/5675
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/5195
http://gh.ffshrine.org/soundtracks/4822

Για το Manga

irc://irc.irchighway.net/shoujomagic
Bot: Imade

Για walls

http://tinyurl.com/rgpwb
http://tinyurl.com/m6nn5

Για scans

http://tinyurl.com/lwdwd

To μόνο που μπορώ να πω για τον τίτλο, είναι πως πλέον θέωρω σχεδόν αδύνατον το να βγεί anime στο μέλλον που θα το ρίξει απο το top 10 μου.

Tαπεινά πέφτω κάτω και Posted ImagePosted ImagePosted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 30 September 2006 - 09:41

Αν κατάλαβα καλά, τα HD releases που αναφέρεις είναι τα "Honey & Clover II" που αποτελούν συνέχεια του "Honey & Clover". Το αναφέρω για να μην υπάρξει μπέρδεμα...
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#3 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 30 September 2006 - 09:59

Τα HD releases είναι τα Honey & Clover II σε high-definition video, με πολύ υψηλή ανάλυση και ποιότητα. Υπάρχουν και τα φυσιολογικά H&CII releases.

#4 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 posts

Posted 30 September 2006 - 10:09

Πλέον δεν έχω λόγια για αυτή τη σειρά ήταν από την 1st season στις αγαπημένες μου. Αλλά η 2nd season πλέον μας έχει τρελάνει. Πολύ βαθύ anime με κατάλληλη μουσική υπόκρουση (βλέπε κ lyrics σε κάθε σκηνή που παίζει μουσική :hehe: ). Οι χαρακτήρες ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ρεαλιστικοί κ επιτέλους έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κάνουν λάθοι(βλέπε hajate's signature) κ όχι demon fox power( :hehe: ). Σχέσεις που αναλύονται,φιλοσοφίες, καθημερινή ζωή έτσι όπως πρέπει να γίνεται σε ένα slice of life (δεν μασάνε να τα πιούνε κ να κάνουν 2πακέτα τσιγαρά όταν είναι στις μαύρες τους... βέβαια το σχολιάζει κ λέει χαρακτηριστικά σε ένα επισόδειο re-equiped it with the suit of adolescence για να δείξει ότι είναι ανώριμος τρόπος να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα αλλά κ πάλι ενδίδεις...). Τέλος, αναδυκνείεται η τέχνη tower of adolescence , dante's divine comedy κτλ.

Είμαι καμμένος ε? :P
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#5 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 30 September 2006 - 20:01

HachiKuro=epitome of slice of life anime..
οπως και στην πρωτη season,ετσι και το τελος της δευτερης μου αφησε μια bittersweet γευση :bleh: nevertheless it was awesome..ειδικα εκεινα το κωμικα bits με Μayama,Shuu και Yamada..love..
*κριμα που δεν εχει αλλο :cry: *

#6 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 30 September 2006 - 22:02

Καταπληκτικο ανιμε ειδα μεχρι το 18 και εχω τρελαθει παιδια
I put up my headphones and listen to the deftones

#7 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 01 October 2006 - 00:59

Αν και δεν έχω δει το πρώτο ακόμα, αναμένω την διακίνηση της σειράς στην κοινότητα μας! ^_^
Posted Image

#8 Authman

Authman

Anime Freak

• Members
  • 345 posts

Posted 01 October 2006 - 12:12

info: Η 1η season της σειράς Honey and Clover διακινείται ήδη στην αλυσίδα Basilisk+ChronoCrusade+Gankutsuou+LastsExile+Monster+άλλα :) του Phantom Duck σε πάρα πολύ καλή ποιότητα...
8)
Ύστερα από αρκετά ώριμη σκέψη (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος κυρίως), αποφάσισα να ξεκόψω τα anime που ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη ενασχόληση για 3 χρόνια. Παρακαλούνται όσοι προγραμματίζουν να μου στείλουν αλυσίδες να μην το κάνουν. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα ότι θα εκπληρώσω πλήρως τις υποχρεώσεις μου ως μέλος που συμμετείχε στις αλυσίδες του ADN, στέλνοντας κανονικά τα DVDs που έχω αυτή την στιγμή στους επόμενους...

#9 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 01 October 2006 - 12:15

To μόνο που μπορώ να πω για τον τίτλο, είναι πως πλέον θέωρω σχεδόν αδύνατον το να βγεί anime στο μέλλον που θα το ρίξει απο το top 10 μου.

εγώ πάλι το μόνο που έχω να πω είναι είναι θεωρώ σχεδόν αδύνατο να βγει τίτλος στο μέλλον που να το ρίξει από την πρώτη θέση των αγαπημένων μου anime.

ειλκρινά δεν περίμενα όταν θα άρχιζα την ενασχόληση μου,σε καθημερινή βάση,με τα anime ότι θα έβρισκα ένα τόσο ώριμο σενάριο που θα με στιγμάτιζε για το επόμενο της ζωής μου.

παράκληση προς yami-chan,please φτιάξε ένα banner με θέμα το honey and clover μιας και είσαι fan τις σειράς και ξέρεις τα κόλπα :respect:

#10 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 October 2006 - 12:23

info: Η 1η season της σειράς Honey and Clover διακινείται ήδη στην αλυσίδα Basilisk+ChronoCrusade+Gankutsuou+LastsExile+Monster+άλλα :) του Phantom Duck σε πάρα πολύ καλή ποιότητα...
8)

Eπίσης διακινείται και στο Love Love 2 (check sig) απο τους [Solar]...και σε μια βδομαδούλα θα διακινείται και σε τρίτη chain (stay tuned)... :D

Jh0Lmx3.png

#11 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 01 October 2006 - 13:33

8)

Συγγνώμη που θα στο πω αλλά είμαι στα σκάρια ακόμη που κατεβάζω το Basilisk και φτάνω στο τέλος. :rolleyes:

Θα παρακαλούσα να τα έχετε σε ξεχώριστους φάκελους trackers, ώστε να μην κατεβάζουμε τα ίδια επεισόδια και τις ίδιες ταινίες. :dry:

Λοιπόν φτιάχτε ένα φάκελο tracker και για το Honey & Clover και τις 2 season να τα κατεβάσω κι εγώ να τα δω κι εγώ. :kakashithumbup:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#12 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 01 October 2006 - 20:33

E man...για τις αλυσίδες το ADN μιλάμε... :

Jh0Lmx3.png

#13 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 posts

Posted 01 October 2006 - 21:00

μόλις κατέβασα το ost από την live action ταινία(ναι ναι θα βγει και τέτοια :D ) με υπογραφή Yoko Kanno(cowboy bebop ost).τρεχάτε,είναι όλα τα λεφτά! ;)

#14 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 02 October 2006 - 01:29

8)

Ήμουν κρίκος του Love Love Pack 2... 8)
Posted Image

#15 KageHitsu

KageHitsu

Kage

• Members
  • 630 posts

Posted 02 October 2006 - 05:58

εγώ πάλι το μόνο που έχω να πω είναι είναι θεωρώ σχεδόν αδύνατο να βγει τίτλος στο μέλλον που να το ρίξει από την πρώτη θέση των αγαπημένων μου anime.

ειλκρινά δεν περίμενα όταν θα άρχιζα την ενασχόληση μου,σε καθημερινή βάση,με τα anime ότι θα έβρισκα ένα τόσο ώριμο σενάριο που θα με στιγμάτιζε για το επόμενο της ζωής μου.

παράκληση προς yami-chan,please φτιάξε ένα banner με θέμα το honey and clover μιας και είσαι fan τις σειράς και ξέρεις τα κόλπα :respect:

Πραγματικα παρα πολυ ώριμο (δηλαδη δεν μπορω να το καταλαβω:bleh:) αλλα ενα 5 λεπτο βαρέθηκα πολυ πρεπει να ειναι στο 20 επεισοδειο δεν ειμαι σιγουρος αλλά Morita-san FTW
I put up my headphones and listen to the deftones