Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
242 replies to this topic

#91 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 11:42

Rubber-Santa-Claus-Duck_90454531.jpg

Santa Duck(Babba)

Αγαπητή μαγισσούλα, το μόνο δωράκι που θα πάρεις θα είναι αυτό.

coal_400x266.jpg

Με αδικείς όμως, εκείνη τη φορά που με υπνώτισες σου είχα δώσει δώρο.

dk_aa2001_48a_001.jpg&normalsize=1

Αν ζητήσεις συγγνώμη και υποσχεθείς να είσαι καλό παπί φέτος, ίσως να τα καταφέρεις να μπεις στη λίστα μέχρι το Δεκέμβριο.

Deadpool ακούει; Σταμάτα να ζωγραφίζεις τη φάτσα του Φιντέλ Κάστρο και φώναξέ μου τον Dogbert(kalamaris).

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#92 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 12:33

Άδης (Kai)

Hades-Hercules-disney-villains-1024543_7

Εντελώς επιθετική η στάση σου με το που σε ψήφισα, τα ίδια έλεγες και για την Kafuka. Αν θυμάσαι καλά, σου ζήτησα να μου εξηγήσεις αν κατάλαβα καλά τη λογική σου και εσύ μου μιλάς για παραπλάνηση

Επίσης μου λες ότι

Επίσης, δεν υποστηρίζω τον Deadpool(BK) σε καμία περίπτωση. Αυτό που λέει ο Hazama(Cloudy) ποτέ δεν είπα πως δεν είναι λογικό, μόνο ότι είναι εξίσου λογικό με κάτι άλλο.

Πότε ακριβώς είπα ότι είπες ότι δεν είναι λογικά; Το μόνο που σου είπα είναι ότι απαντάς απέναντι σε λογικά επιχειρήματα με πράγματα όπως το παρακάτω

Οπότε σύμφωνα με αυτά που λες, για μένα χίλιες φορές να βγει αυτή, που εγώ πιστεύω πως είναι δολοφόνος, γιατί αν δεν είναι, τουλάχιστον φεύγει ένας αθώος που πραγματικά δε βγάζει νόημα στα αυτιά μου.

Εμένα δε μου φαίνονται ότι είναι λόγια που αρμόζουν σε αθώο. Δηλαδή μας λες ότι προτιμάς να φύγει κάποιος που μπορεί να είναι αθώος  και να στερήσεις μια ψήφο που μπορεί να μην ανήκει σε δολοφόνο, από το να δεχθείς τη πιθανότητα να έχεις κάνει λάθος; Έλεος, μα τη Στύγα και τα τέσσερα παιδιά της!"

Πρόσεξε τι είπα. Δεν είπα ότι ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθείς ότι κάνεις λάθος αλλά ότι ακόμα κι έτσι δε σε νοιάζει αν φύγει αθώος επειδή δε βγάζεις νόημα.

Το ότι κάπου ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες μου λες ότι ίσως αναθεωρήσεις κάποια στιγμή δε μου λέει και πολλά και πραγματικά δε θεωρούσα καν ότι άξιζε να το σχολιάσω ειδικά όταν μου λες ότι

Είπα, λέω και θα υποστηριζω, πως η κοπελιά είναι δολοφόνος.

αλλά και μας λες επίσης ότι δε σε νοιάζει αν βγει ακόμα κι αν είναι αθώος

Και εδώ που τα λέμε, μα τη φτέρνα του Αχιλλέα, να αναθεωρήσεις πότε και με βάση τι; Η κοπελιά έχει πει τόσα πολλά που αν ήταν να σε είχε πείσει θα σε είχε πείσει ήδη και εσύ είσαι από τους πιο ένθερμους κατήγορους της. Άμα ξαφνικά πηδήξεις από την Kafuka σε άλλον θα πρέπει να σε κάνει λιγότερο ένοχο στα μάτια μου; Άλλωστε είχες ψηφίσει και τον Santa, λέγοντας μου ταυτόχρονα ότι είμαι ύποπτος επειδή...  είμαι ο άρχοντας των νεκρών και μόλις η Kafuka (Guns) άρχισε να μπορδουκλώνεται στα λόγια της γύρισες σε εκείνη. Και σήμερα με το που αποδείχθηκε αθώος ο άλλος ήσουν από τους πρώτους που βγήκαν να "πανηγυρίσουν" ότι μάλλον βρήκαμε δολοφόνο. 

Όταν μόνος μου λέω πως ίσως δεν πρέπει να προσκοληθώ πάνω της, όπως έχει κάνει αυτή σε μένα, και να ψάξω πιο βαθιά; Φύρανες στο μυαλό μου φαίνεται...ή απλώς πολύ σε βολεύει να βγω εγώ, που δεν έχω σχέση με αυτούς τους φόνους γιατί θες όπως και δήποτε να υποστηρίξεις μια σύμμαχο.

Ναι, έχεις δίκιο. Βγήκα να υποστηρίξω μια σύμμαχο που είναι ήδη καμμένη από χέρι και κατά πάσα πιθανότητα την έχει ελέγξει ήδη επιθεωρητής, τι άλλο θα ακούσω; Μόνο και μόνο για να σε βγάλω και μετά να βγάλουν και εκείνη και εμένα με συνοπτικές διαδικασίες. Το τέλειο σχέδιο, ούτε η Αθηνά δε θα μπορούσε να το σκεφτεί.

Εξάλλου, ο μέγας Άδης να υποστηρίξει εχθές αυτόν τον άνθρωπο..; Από μόνο του είναι περίεργο. Κι όχι επειδή δεν είναι αυτό που θέλω εγώ, μα γιατί απλώς δε μου κάθεται καλά το όλο θέμα: δεν ψήφισες την Fuura, πέθανε το βράδυ ο θαλασσόλυκος(Ody) πρώτος-πρώτος...καταλαβαίνεις γιατί μου φαίνεσαι ύποπτος;

Αν θυμάσαι καλά, σε θεωρούσα ήδη από εχθές ύποπτο και δεν μας οδήγησα εγώ στην ισοψηφία. Θεωρείς λογικό να ψήφιζα άτομο το οποίο ψήφιζες κι εσύ; Εκτός κι αν η ψήφος προς την Kafuka είναι η μία και μοναδική αλήθεια. Ή μήπως πρέπει να επαναλάβω γιατί ψήφισα τον κύριο με τη μάσκα; Όταν άλλοι μας αφήσανε μόνο με δύο επιλογές και κάποιοι δεν ψήφισαν καν, τι θα μπορούσα να κάνω; Εντελώς αστεία ότι ανέφερες τον θάνατο του θαλασσόλυκου ως λόγο υποψίας και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου φαίνεσαι εντελώς απελπισμένος για να πεις κάτι τέτοιο, θα μπορούσα να πω το ίδιο για εσένα αλλά μόνο βάσιμη κατηγορία δε θα ήταν, λες και το είχες έτοιμο αυτό. Ωστόσο αν καίγεσαι τόσο πολύ να με κατηγορήσεις πάλι έμμεσα για τόσο αστείο λόγο, να σου δώσω κάποια πιο σοβαρή βάση. Μπορώ να βρω λογική στην επιλογή αυτή, δεν είχε μιλήσει πολύ, είχε πετάξει ένα-δύο ονόματα και δεν είχε ψηφίσει καν στην ισοψηφία. Αν κάποιος ήθελε πολύ να βγάλει την Kafuka ήταν πολύ πιο ασφαλής επιλογή από τον Deadpool.

Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, για ό,τι άλλο θέλετε, εδώ είμαστε.

ySss0UF.jpg

#93 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 13:03

'Fuura Kafuka'
1379733930214.jpg

Η κοπέλα άρχισε να χαμόγελα. Επιτέλους άρχισαν να μιλάνε όλοι σιγά σιγά.

Οι ανοησίες τέλος. Πήρατε στον λαιμό σας έναν αθώο που ήταν από τους λίγους διατεθιμένους να κοιτάξουν την κατάσταση σοβαρά

"Μου φαίνεται το 'σοβαρά' δεν είναι το επίρρημα που ταιριάζει".

"Απ'την άλλη, εφόσον υπάρχει ένας δολοφόνος και παραπάνω δε βλέπω τον λόγο να μη θυσιάσουν τον ένα που αποκαλύφθηκε (Gunsmasha) έτσι ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στις σκιές. Σίγουρα έχουν την ευχέρεια να θυσιάσουν έναν για την επιβίωση της ομάδας. Κάθε καλή τακτική μας το λέει αυτό. Δεν είναι ότι η θεωρία σου δε στέκει, μα δε βλέπω τον λόγο να έβγαζαν τον Deadpool(Kaiser), να έστρεφαν τα φώτα αλλού κλπ. Τώρα έχουν το πλεονέκτημα πως εσύ έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ο Deadpool(Kaiser) μπορεί να είναι δολοφόνος κι απ'την άλλη ότι η Fuura(Gunsmasha) είναι αθώα. Επίσης, κάτι που μου έκανε εντύπωση, δεν έβγαζες νόημα από τον Rorshcach(Lord Leon) αλλά έβγαζες απ'τη Fuuka; Μπράβο...! Οπότε σύμφωνα με αυτά που λες, για μένα χίλιες φορές να βγει αυτή, που εγώ πιστεύω πως είναι δολοφόνος, γιατί αν δεν είναι, τουλάχιστον φεύγει ένας αθώος που πραγματικά δε βγάζει νόημα στα αυτιά μου.

Γιατί να μην έβγαζα αυτόν που με κατηγορεί, έστω για ξεκάρφωμα, και να μπω στον δεύτερο γύρο με 2 σίγουρες ψήφους ενώ μπορώ με 1? Επίσης ο φόβος του ντουφεκά της νύχτας ήταν μηδαμινός, 1 στα 19 και χωρίς ιδιαίτερα στοιχεία για τον ποιόν θα έβγαζαν.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Wade, με εξαίρεση να είναι επιθεωρητής και να ρώτησε για μένα, θα συνεχίσει να μου δίνει ψήφους. Είτε τον θεωρείς να επιχειρηματολογεί σωστά είτε απλά παθιασμένο δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι θα συνεχίσει να ασχολείται μόνο μαζί μου.

Βλέπεις, ούτε σε ρεύμα "μπήκα" όπως θες να λες - έδωσα μια ψήφο πολύ νωρίς ενώ λίγοι είχαν μιλήσει αρα εύκολα όλα μπορούσαν να αλλάξουν ΄ όσον αφορά τη ψήφο μου σε σένα, κανένα ρεύμα δεν υπήρχε, μόνο ένας σε είχε κατηγορήσει. Ποτέ δε θα έκανα το λάθος να εκτεθώ έτσι αν όντως είχα οποιαδήποτε σχέση με αυτούς τους δολοφόνους -, ούτε οι λόγοι που σε ψήφισα δεν ευσταθούν.

Ξεχνάς την ψήφο σου στον Σάντα, μάλιστα 3, και να σου θυμίσω πως με ψήφισες αφότου ο Άδης άλλαξε ψήφο, οπότε Σάντα 2 πλέον, και μοίρασε υποψίες για εμένα. Είχες καλύτερο.βήμα και το αξιοποίησες.
"Μη συνεχίζεις να κατακρίνεις την λογική μου και να υπαινίσσεσαι πως δεν βγάζω νόημα. Η λογική σου είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, ελαττωματική από εμένα και τα επιχειρήματά σου απλά από την άλλη πλευρά των δικών μου.

Ο μόνος λόγος που είσαι σε καλύτερη θέση είναι επειδή he who must not be named το είδε Rambo και ανίκητος και άρχισε να βρίζει τους πάντες και τα πάντα και να δίνει υποψίες μόνο για μένα, το μόνο που κατάφερε στο τέλος είναι να πάρει η μπάλα μια αθώα."

Αλλά όπως είπα και πριν, ακόμα δεν κατάφερα να μελετήσω τα χθεσινά τεκτενόμενα, γι αυτό θα επιστρέψω αργότερα με περισσότερα στοιχεία/θεωρίες.

Ακόμα περιμένουμε τα ευρήματα των ερευνών σου.

Wang Qi

kingdo10.jpg

Χω, εχουμε εξελιξεις.

Fuuka (Gunsmasha) τι θα ελεγες να γινεις το επομενο γλυπτο μου?

Ενας δολοφονος του επιπεδου σου, πρεπει να μεινει στην ιστορια, ως ενας ακομα αποτυχημενος που επεσε απο το ακοντιο μου. Τα λογια σου με πειθουν για το αντιθετο απο αυτο που θες. Οι κινησεις σου ειναι εξισου υποπτες με τα λεγομενα σου. Για αυτο σημερα θα αφησω το κυνηγι προβατου *κοιταζει τον Don (redqueen) * και θα ασχοληθω μαζι σου.

"Είστε πιο side character και από τα αγόρια της τάξης μου κύριε Wong, πιο άκυρος αθώος αναστένεσαι.
Τι θα λέγατε να πείτε και ένα γιατί?"

Lupin [ghostprince]

lupin.png

*εμφάνιζεται απο το πουθένα μεταμφιεσμένος Hei(fallen mougatsa), βγάζει τη μάσκα μπροστά στον αληθινό και αρχίζει να χασκογελά*

Λίγο σας έλειψα, απολβάνοντας το μαρτίνι μου στην αυλή και φέρατε το χαμό αγαπητοί μου! τσ, τσ, τσ! Αυτό δεν είναι σωστό, συγκροτηθείται φίλοι μου, δεύτερη δολοφωνία, για να μη πω για να μη πω για την λάθως άποφαση που στήλαμε αθώο για τα θημαράκια!

Κύριε Fuura Kafuka(TheGunsmasha) δεν μας λέτε καθόλου καλά, αν ήταν εδώ ο Zenigata θα έχει αρωστήσει μαυτά που συμβαίνουν και μ'αυτά που ακούγωνται! οχοχοχο~

Ρευμάτα ακούω και ρεύματα δεν βλέπω απο την άλη και ο χοντρούλης με τα δώρα(babba) δεν βλέπω να έχει καθόλου καλές προθέσεις, το έριξε το φυτίλι με το καλημέρα...αν κι απ'ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά δυνατό ώστε να δημιουργηθεί το "ρεύμα" που μάλλον αναζητούσε αυτός και η παρέα του. Θα έχω τα μάτια μου επάνω του. χιχιχιχ~

*κάνει δυο τρεις βόλτες και χάνεται στο πλήθος*

"Άλλος guest star από εκεί. Θα μας κάνετε την τιμή να σπαταλήσετε λίγο παραπάνω σάλιο και να εξηγήσετε πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μέχρι στιγμής? Θα σας περνούσα για άλλον έναν αθώο στο background αλλά η μη συμμετοχή σου στην ψήφο της ισοβαθμίας μου γεννά κάτι παραπάνω από υποψίες."

"Αλλά μιας και λέω για side characters (δεν) τι θα λέγατε να κάνετε κάτι παραπάνω από το να απαγγέλλεται και να μετράτε λεφτά κυρία Castafiore κ Dogbert αντίστοιχα. Δύο λόγια για τις αποφάσεις σας μέχρι στιγμής και το πως κρίνεται την κατάσταση."

"Lee(Fallen_Mpougatsa) είσαι διατεθειμένος να ρωτήσεις τους πάντες για τα κίνητρα τους και να ψηφίσεις κάποιον άλλον από αυτούς που ζήτησα να μιλήσουν αν τα λεγόμενα τους δεν στέκουν? Αν μπορείς να το κανείς τότε θα σε ακολουθήσω και εγώ."

"Όσο για τον Άδη που είναι ο μόνος που με στηρίζει ανοιχτά μέχρι στιγμής, και ο συνονειροπόλος Hazama, δεν ξέρω αν είναι αθώος ή με χρησιμοποιεί σαν μαριονέτα από τον πρώτο γύρο. Δεν θεωρώ πως είναι κλέφτης καθώς ρισκάρει πολλά αποχωρήσω αλλά.αν όντως είσαι θα έχεις τον Guns στο τέλος του game να σου λέει ένα μεγάλο Συγχαρητήρια! στην γενική συζήτηση. Αυτή την στιγμή όμως θέλω συμμάχους, ακόμα και αν με καταστρέψουν. Βλέπετε θεωρώ δώρο την ζωή μας, ίσως το καταλάβετε κάποτε.".

Αυτά έλεγε η Fuura καθώς ξεπηδούσε μπροστά στον καθένα ρωτώντας για απαντήσεις και θεωρίες. Μάλλον θα έφευγε αλλά τουλάχιστον θα έβγαινε με τους άλλους στο φως.

"Γιατί η ζωή μου έχει εκφωνητή?"

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#94 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 13:07

Hei

hei-jpg_zps84b97bf8.jpg

Δε θυμάμαι να ζητάς πουθενά να σου εξηγήσω τίποτα και νομίζω πως η άποψή σου είναι αρκετά εδραιωμένη, όσο και η δική μου. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το "τα ίδια έλεγα για την Fuuka" εφόσον πρώτα την ψήφισα εγώ και μετά αυτή εμένα (seriously, I didn't ge it). Δεν ξέρω επίσης τι δεν κατάλαβες από ότι έχω πει μέχρι τώρα, ούτε γιατί αν ξαναδώ τα πράγματα πιο ψύχραιμα, εφόσον τώρα είμαι φανερά σε εκνευρισμό, και καταλάβω κάτι που δεν κατάλαβα πριν περί της δεσποινίδας(Gunsmasha) θα είναι ύποπτο. Σε συγχαίρω αν εσύ κρατάς πάντα την ψυχραιμία σου, αλλά εγώ όχι. Κι αυτήν τη στιγμή απλώς δε μου κάθεται καλά το όλο θέμα της τύπισσας. Γι συτό λέω πως πιστεύω πως είναι δολοφόνος, αλλά αν βγει αθώα δε θα στεναχωρηθώ πολύ για τη συγκεκριμένη...Αλλά δεν είμαι αρκετά κοντόφθαλμος απ'την άλλη έτσι ώστε να αγνοήσω μια μεγαλύτερη απειλή. Με άλλα λόγια, όχι, δεν είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω έναν αθώο, αυτό λέω τόση ώρα, αλλά δε λες να το καταλάβεις επειδή δεν το λέω ακριβώς έτσι.

Επίσης, εγώ και ο κύριος Hazama(Cloudy) μιλούσαμε ταυτόχρονα πριν κι έτσι δεν είχα αρκετό χρόνο να επεξεργαστώ σωστά αυτά που ειπώθηκαν, μα επειδή πολύ αναφέρθηκε το όνομά μου, κι εν τέλη έχω και μια γνώμη, μίλησα. Όπως και τώρα εξάλλου. Μπορεί ο ξανθός να χει δίκιο, μα αυτή τη στιγμή δεν είμαι ψύχραιμος.

Επίσης, ποιος σου λέει ότι είναι καμμένη μόνο και μόνο επειδή είναι μπροστά; Ή ότι δεν την έχουν ελέγξει ή ψηφίσει επιθεωρητές ή ότι δε θα το κάνουν. Ο μόνος λόγος που ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες γι αυτήν, αν έχω, είναι επειδή ακριβώς ο κύριος Hazama έθιξε κάποια σωστά θέματα, και μπορεί να είναι και τα λόγια κάποιου που την έψαξε.

Να με συγχωρείς τώρα, αλλά με πιέζει ο χρόνος οπότε θα επανέλθω αργότερα.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#95 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 13:16

Wang Qi

Kingdom+2+-+07+-1.jpg

'Fuura Kafuka'

"Είστε πιο side character και από τα αγόρια της τάξης μου κύριε Wong, πιο άκυρος αθώος αναστένεσαι.
"Άλλος guest star από εκεί. Θα μας κάνετε την τιμή να σπαταλήσετε λίγο παραπάνω σάλιο και να εξηγήσετε πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα μέχρι στιγμής? Θα σας περνούσα για άλλον έναν αθώο στο background αλλά η μη συμμετοχή σου στην ψήφο της ισοβαθμίας μου γεννά κάτι παραπάνω από υποψίες."

Στον πολεμο οταν σκοτωνεις τον εχθρο σου δεν υπαρχει γιατι, μικρη Fuka (Gunsmasha). Τον σκοτωνεις για να μην σε σκοτωσει. 

Αν ειχα το δικαιωμα να σε σκοτωσω εδω και τωρα, να εισαι σιγουρη οτι θα το ειχα κανει. Αλλα δυστυχως εδω παιζουμε με αλλους κανονες απο αυτες στο πεδιο της μαχης.

Επισης εσυ εισαι η πιο υποπτη αυτη τη στιγμη εδω μεσα. Αν οντως αποδειχθεις ενοχος, τοτε και οι συνεργοι σου θα πεσουν σαν τις μυγες. Αν ομως εισαι αθωα, τοτε απλα οι δολοφονοι επαιξαν εξυπνα.

#96 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 13:50

Deadpool.

images?q=tbn:ANd9GcS7z3xa0zn1Ki3jNK9CDi0

I killed the [center] codes

Fuura (Gunsmasha), ό,τι έχω να πω για εσένα το είπα. Δεν θα πιστέψω ποτέ πως είσαι αθώα επειδή κάνεις επίκληση σε συναίσθημα, μου δίνεις συμβουλές για την μακροημέρευση μου, δημιουργείς εντυπώσεις με μελλοντικά γεγονότα και σίγουρα δεν θα το πιστέψω απλώς επειδή μου το λες εσύ.

Έγραψα ένα ολόκληρο σεντόνι αλλά ειπώθηκαν και άλλα και μάλλον είναι outdated. Θα επανέλθω. Προς το παρόν:

Captain Μακαρίτης(Ody):

Fuura (Gunsmasha), Lee (FaMpou), συνεχίστε το γαϊτανάκι σας, λογάριθμοι, για να μας κάνετε τη ζωή πιο εύκολη! Δεν ξέρω ποιος από τους δύο κρετίνους είναι ένοχος, ο Βησιγότθος Lee που περνάει από ρευματάκι σε ρευματάκι, ή η Οστρογότθη Fuuka που κατηγορεί δίχως λογική! Όποιος και να είναι ένοχος όμως, μάλλον έχει ήδη αθωώσει τον Βάνδαλο τον Άγιο Βασίλη! Ο Lee ειδικά έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια να του δώσει μια τρίτη ψήφο. Και το αγγουράκι η Fuura τον έβαλε μέσα στους "βασικούς υπόπτους" της, αν και δεν τον ψήφισε.

Τι γνώμη έχεις για τον Άγιο τώρα, Fuuka, μπαγιαντέρα του καρναβαλιού;

Επίσης περιμένω ν' ακούσω εσένα, ζώο, Haru (Vaggelio)!!! Δεν εμπιστεύομαι κανέναν από αυτούς που κάθονται μουγγοί και παρακολουθούν (δεν μετράω γιατί είχα γλαρώσει λίγο από το ποτό πριν) αλλά ένα ζώο που απλά κάθεται ακίνητο το βλέπω πάντα να έχει στήσει καρτέρι! Η σιωπή σου είναι η μακράν πιο ύποπτη για μένα, ορνιθόρυγχε!!!

^Δεν γίνεται να μην τα κοιτάτε αυτά. Αν ο Santa(Babba) είναι αθώος η παραπάνω πρόταση λογικά θα τους αποτέλεσε flag.  Το να τον στόχευσαν λόγω της Haru (Vaggelio) είναι πάρα πολύ χλωμό, δεν υπήρχε τίποτα ιδιαίτερα determining στην κατηγορία του εναντίον της. Είναι πάρα πολύ πιθανό να τον πυροβολησαν λόγω του Santa.  Επομένως, Hazama Masayoshi(Cloudy) το ότι επέλεξαν και σκότωσαν τον καπετάνιο δεν είναι και τόσο "ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ" όσο το παρουσιάζεις. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί μας λέει κάτι για τον Santa(Babba). Ωστόσο, επειδή ποτέ δεν ξέρεις, εγώ φοβάμαι να τον αθωώσω 100% από τώρα γιατί είναι ο Santa(Babba), ένας πολύ επικίνδυνος τύπος. Αλλά πια, το ότι είναι μακριά από τις πρώτες γραμμές υποψίας μου, είναι.

bb

#97 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 13:51

Scrooge McDuck

disney-graphics-scrooge-mcduck-372350.gi

Αγαπητή Magica(Theodore D), ξέρω πολλά για το Βατικανό γιατί παρακολουθώ τι γίνεται στον κόσμο και κρατάω τα ματάκια μου ανοιχτά, όχι σαν κάποιες κάποιες που όλη μέρα κάθονται σε ένα δωμάτιο και κοιτάνε πως θα φάνε τις τυχερές δεκάρες των άλλων.

Προσωπικά νομίζω ότι πολύ ύποπτη είναι η Wanda Maximoff(Night Wizard Seal) που έδωσε τον πρώτο ψήφο ρεύματος στον Rorsach και στην παράταση, ενώ τον είχε ήδη ψηφίσει έσπευσε να ξαναμιλήσει εναντίον του. Φταίει άραγε ότι της μίλησε γαιδουρινά ή ότι ήταν κάπως άβολα τα υπόλοιπα ρεύματα που σχηματίζονταν? Επίσης εντύπωση μου κάνει και η επιμονή του Santa(Babba) στον Dogbert(Kalamaris) από την αρχή του παιχνιδιού. Πήγε να του φορολογήσει τα δώρα ή ξέρει κάτι γι αυτόν?

Εν πάσει περιπτώση κρίμα το παιδί, αν ζούσε θα μπορούσα να τον ψήσω να κυνηγήσει τίποτα Μουργόληκους για να μου ξεχρεώσει τα λεφτά που μου χρώσταγε. Με ενδιαφέρει να μάθω αν ο θάνατός του ήταν συνωμοσία υπέρ της Fuuka Kafuka(Gunmasha) η επιλογή μεταξύ αθώων.

15fkk04.jpg

#98 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 14:01

Hades (Kai)

Hades_holding_a_skull_pacifier_before_at

ή είμαι ακόμα με τη τσίμπλα στο μάτι και δε βγάζω νόημα από τα λόγια σου

Εδώ έλεγα ότι μπορεί να μην έβγαζα νόημα από τα λόγια σου, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις αν κατάλαβα κάτι λάθος, αν και δε νομίζω.

τι εννοείς με το "τα ίδια έλεγα για την Fuuka" εφόσον πρώτα την ψήφισα

εφόσον τώρα είμαι φανερά σε εκνευρισμό

Γι' αυτό ακριβώς μιλούσα καρδιά μου, γι' αυτόν ακριβώς τον εκνευρισμός. Ο αντίστοιχος δικός της στάθηκε αφορμή για να την κατηγορήσεις για πρώτη φορά, γιατί ο δικός του να είναι ύποπτος και ο δικός του όχι.

Γι' αυτό λέω πως πιστεύω πως είναι δολοφόνος, αλλά αν βγει αθώα δε θα στεναχωρηθώ πολύ για τη συγκεκριμένη...Αλλά δεν είμαι αρκετά κοντόφθαλμος απ'την άλλη έτσι ώστε να αγνοήσω μια μεγαλύτερη απειλή. Με άλλα λόγια, όχι, δεν είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω έναν αθώο, αυτό λέω τόση ώρα, αλλά δε λες να το καταλάβεις επειδή δεν το λέω ακριβώς έτσι.

Συγγνώμη, μας λες ότι θεωρείς την Kafuka ύποπτη αλλά δε σε νοιάζει κι αν βγει ακόμα κι αν είναι αθώα επειδή δε βγάζεις νόημα από τα λόγια της, αλλά τώρα μας λες ότι δεν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις αθώο. Εγώ δεν καταλαβαίνω ή εσύ δε βγάζεις νόημα; Φάσκεις και αντιφάσκεις μου φαίνεται.

Όταν μόνος μου λέω πως ίσως δεν πρέπει να προσκοληθώ πάνω της, όπως έχει κάνει αυτή σε μένα, και να ψάξω πιο βαθιά; Φύρανες στο μυαλό μου φαίνεται...ή απλώς πολύ σε βολεύει να βγω εγώ, που δεν έχω σχέση με αυτούς τους φόνους γιατί θες όπως και δήποτε να υποστηρίξεις μια σύμμαχο.

Ναι, έχεις δίκιο. Βγήκα να υποστηρίξω μια σύμμαχο που είναι ήδη καμμένη από χέρι και κατά πάσα πιθανότητα την έχει ελέγξει ήδη επιθεωρητής, τι άλλο θα ακούσω; Μόνο και μόνο για να σε βγάλω και μετά να βγάλουν και εκείνη και εμένα με συνοπτικές διαδικασίες. Το τέλειο σχέδιο, ούτε η Αθηνά δε θα μπορούσε να το σκεφτεί.

Επίσης, ποιος σου λέει ότι είναι καμμένη μόνο και μόνο επειδή είναι μπροστά; Ή ότι δεν την έχουν ελέγξει ή ψηφίσει επιθεωρητές ή ότι δε θα το κάνουν.

Δες τι μου ειπες, τι σου είπα και τι λες.

Μου λες ότι η Kafuka είναι ένοχη, την υποστηρίζω γιατί είμαι σύμμαχός της και με βολεύει να σε βγάλω. Οτι δηλαδή είσαι η μεγαλύτερη απειλή μας. 

Σου λέω ότι αν υποθετικά είμαστε ένοχοι, δε θα είχε νόημα να την υποστηριξω. α) Γιατί εχει όλα τα βλέμματα πάνω της, β) γιατί κατά πάσα πιθανότητα την έχει ελέγξει επιθεωρητής, γ) γιατί έχει αρκετούς ψήφους ήδη και τελικά βγει και είναι όπως λες ένοχη και σας χαζός σύμμαχος έμπαινα στη διαδικασία να την υποστηρίξω, ο πρώτος που θα τρώγατε μετά θα ήμουν εγώ. Οπότε γιατί να το κάνω;

Και μετά μου λες ότι δεν είναι καμμένη ενώ έχει τόσους ψήφους και τα βλεμματα επάνω της και ότι είπα ότι δεν την έχουν ελέγξει επιθεωρητές ενώ είπα εντελώς το αντίθετο. Και μετά μου λες ότι εγώ δεν προσέχω τα λόγια σου.

Εδραιωμένες υποψίες πάντως δε θεωρώ, έφυγε ο θαλασσόλυκος πρώτος, άρα είσαι ύποπτος, δεν ξέρω εσύ τι λες. Με αυτά που μου λες όμως, δε βλέπω να έχει νόημα να το συνεχίσουμε.

ψήφος ίδια (Lee- Mpougatsa)

ySss0UF.jpg

#99 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 15:27

Άλφρεντ Πέννυγουορθ

e7xu.jpg

Μικρή μου Furra (TheGunsmasha) ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.

Έχεις καταλάβει ότι ο νεαρός Wade (Black Kaiser) ακούγεται πιο λογικός από σένα;

Έχεις καταλάβει ότι τα λεγόμενα ενός παράφρων φαίνονται πιο λογικά;

Από χθες κατηγορείς τους πάντες, Κατηγορείς τους πάντες για πράγματα που πας και κάνεις η ίδια μετά. Πέρα από αυτά που σου είπα χθες συνεχίζεις και σήμερα. Κατηγόρησες τον Rorschach (Lord Leon) πως είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει σε έναν αθώο.

Το ίδιο δεν κάνεις και εσύ τώρα;

Μπορεί να μη χυδαιολογείς και να μην προσβάλλεις τους πάντες αλλά τουλάχιστον τα λόγια του μακαρίτη μέσα από τις βρισιές έβγαζαν ένα νόημα. Ήταν πιο βάσιμα από τα δικά σου.

Όπως πολύ σωστά και λογικά - well done young man- είπε ο Wade (Black Kaiser) η επίκληση στο συναίσθημα δε θα σε σώσει. Αν μη τι άλλο, δεν έμαθες τίποτα από τον Rorschach ( Lord Leon) διάολε; Και εκείνος τα ίδια έλεγε και είδες που τον έστειλες. Μην περιμένεις να γίνει κάτι άλλο τώρα.

Μόνη σου έσκαψες το λάκο σου.

Σου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και αντί να αλλάξεις στάση συνεχίζεις τα ίδια. Δεν ξέρω ίσως μιας και είσαι από την Ιαπωνία να αποφάσισες να κάνεις αυτό που εδώ και χρόνια κάνει ο λαός σου. Χαρακίρι. Γιατί μέχρι τώρα το μόνο που κάνεις είναι να χειροτερεύεις τη θέση σου.

Και Lee (Fallen Mpougatsa) μήπως θέλεις να σου φτιάξω ένα χαμομήλι;

Πρέπει να ηρεμήσεις. Πολλά από αυτά που λες είναι λογικά αλλά είναι και πολλά που δεν είναι.

Προς τους υπόλοιπους κυρίους, κυρίες και λοιπά κτήνη, όπως είπα και χθες η Furra (TheGunsmasha) είναι πιθανόν να είναι αθώα, αλλά μια πολύ επικίνδυνη αθώα. Πρότεινα να τη διώξουμε εχθές γιατί αν δεν το κάναμε θα συνεχίζαμε να ασχολούμαστε άλλη μια ολόκληρη μέρα μόνο με αυτή. Πολλοί λίγοι είχαν την ίδια άποψη και δυστυχώς τώρα γίνεται αυτό που είπα χθες. Έχετε βαλθεί όλοι να βγάλτε τη Furra (TheGunsmasha) και με εξαίρεση κανα δυο άλλων κανείς δεν ασχολείται με τους δολοφόνους. Ξέρετε τι θα έχει γίνει μέχρι αύριο; Στην καλύτερη θα έχουν πεθάνει 3 αθώοι, στην χειρότερη 4. Well done, λοιπόν.  Η νέα γενιά με εκπλήσει ευχάριστα ολοένα και περισσότερο. Στα νιάτα μου που ήμουν ντετέκτιβ δεν είχαμε όλη αυτή τη σημερινή τεχνολογία αλλά τα καταφέρναμε πολύ καλύτερα.

Και επειδή έχω δει πως σκέφτεστε εσείς οι νέοι και οι περισσότεροι είστε πνέυματα αντιλογίας και θα μου λέγατε πως ούτε εγώ κάνω τίποτα, ορίστε λοιπόν τι πιστεύω εγώ.

O Lee (Fallen Mpougatsa) με μπερδεύει. Όπως είπα, λέει κάποια λογικά πράγματα αλλά και μερικά αβάσιμα.

Ο Mashayoshi Hazama (Cloudy-Sky) έρχεται, ρίχνει την κατηγορία του και φεύγει, αλλά μου φαίνεται πως πάντα ακολουθεί το πλήθος, σαν να μη θέλει να φανεί. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Πολύ ύποπτοι μου φαίνονται επίσης ο Lupin (Ghostprince) και η Haru (Vagelio). Και οι δύο μου φαίνεται πως απλώς προσπαθούν να δικαιολογηθούν όποτε τους ζητηθεί ο λόγος. Κατά τα άλλα δεν τους βλέπω να καταβάλουνν κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια για τη διαλεύκανση τους εγκλήματος.

Τέλος, εσύ αυτοαποκαλούμενε θεέ Άδη (Kai), είτε όντως έχεις καταλάβει τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε ή είσαι ένας πολύ έξυπνος δολοφόνος. Αυτό που με μπερδεύει είναι η επιμονή σου με πολύ συγκεκριμένα άτομα. Απλώς θα ήθελα να σε ακούσω να μιλάς και για άλλους.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί ακόμα που δε μας τιμούν με την παρουσία τους και επομένως δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για αυτούς. Προφανώς έχουν -ας μου επιτραπεί η έκφραση- ξενερώσει που τους έφεραν εδώ. Το θέμα είναι ότι έτσι σιγά σιγά θα μας σκοτώσουν όλους. Αλλά αυτά είναι ασήμαντα πράγματα. Λες και είμαστε πραγματικοί χαρακτήρες.

Και για να είμαι ξεκάθαρος, κατηγορώ κάποιον άλλον επειδή τον θεωρώ ύποπτο και θέλω να ακούσω τι έχει να πει. Η νεαρά Furra (TheGunsmasha) έτσι όπως τα κατάφερε κατά 99% θα μας αποχωριστεί σήμερα. Στην σχεδόν αδύνατη περίπτωση που δω ότι κινδυνεύει κάποιος άλλος που τον θεωρώ αθώο τότε θα κατηγορήσω και εγώ αυτήν.

#100 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 16:13

Masayoshi Hazama
216263.jpg

Αυτό πολύ απλά δεν ισχύει αγαπητέ Buttler(Fandom). Πραγματικά άμα κάτσεις και το σκεφτείς λίγο θα δεις ότι δεν έχεις καμια λογική να το υποστηρίζεις αυτό. :/

Μίλησα πρώτος στην αρχή και μετά την νέα μέρα απλά απάντησα στον Santa(babba) χωρίς να κατηγορήσω κανέναν. Ισα-ισα που είπα ότι η Kafuka(gunmasha) μοιάζει με αθώα που ΔΕΝ είναι κάτι που φαίνεται να συμφωνούν η να έδωσαν ιδιαίτερη σημασία οι υπόλοποι. Αν θες να γίνεις ποιο συγκεκριμένος στο που ακολουθου άλλους... Anyways.

Προς το παρόν συμφωνώ απόλυτα με τον Hades(Kai) και θα πάω προς τον Lee(Mpougatsa)

Santa μέχρι να τελειώσει η μέρα θέλω τη γνώμη σου για τους Lee-Kafuka και εμενα. Θα ήθελα να είναι αυτό το δωράκι μου στο γεγονός ότι απάντησα τόσο γρήγορα στην αρχή :3

Επίσης Κύριε Dogbert(Kalamaris) δεν θέλετε να νευριάσετε τον αγαπητό άγιο. Καλύτερα να απαντάτε όταν σας ρωτάει :D

Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 16:39

Scarlet Witch/Wanda Maximoff

The_Avengers_Age_of_Ultron_37316_zpsdadf

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το επόμενο βράδυ διαπράχθηκε και άλλος ένας φόνος, κάτι που η Wanda ήξερε πολύ καλά πως θα γινόταν αναπόφευκτα. Πέθανε ο κύριος με τη μάσκα(Lord Leon), που, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει, το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να θάβει κόσμο, να βρίζει, να πηγαίνει πίσω την έρευνα και για τους δολοφόνους ΚΑΙ για τα παιδιά της. No positive feedback whatsoever. Και φυσικά με όλη του τη σκευωρία, εκτός από το ότι ήθελε να τραβήξει την προσοχή λες και ήταν ο δολοφόνος, τους βοηθούσε έμεσα κιόλας.

Η νύχτα ήταν σκοτεινή κι όμως για άλλη μια φορά η Wanda αποφάσισε να βρει τα παιδιά της. Το πρώτο που έπρεπε να κάνει ήταν να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για όλα αυτά. Τον ποταπό Maxwell(Gm-Osama). Κατέβηκε δύο ορόφους κάτω και άκουγε τη γλοιώδη φωνή του πίσω από μια σιδερένια πόρτα. Η μανία άρχισε να την κυριεύει και σηκώνει το χέρι της και με μία κίνηση της παλάμης της διαλύει την πόρτα.

Σοκαρισμένος ο Maxwell, ανασηκώνεται και λέει "Τι κάνεις εδώ μάγισσα! Δε φτάνει που σε φέραμε στο άγια εδάφη του μέρους αυτού, είσαι και τόσο αγενέστατη!"

Η Wanda απτόητη είπε

kkk_zpse2ed54f9.jpg

640px-Maxwell_Eye_Twitch_zps3cd277de.png

Ο Maxwell νευρίασε και είπε" Δε ξέρω για πιο πράγμα μιλάς μάγισσα, φύγε νυχτιάτικά από το δωμάτιό μου πριν καλέσω τον Anderson! Αναιδέστ-"

oooooooo_zpsb07fedd8.jpg

φώναξε η Scarlet Witch, απηυδησμένη.

"Καταραμένη Μάγισσα-"

Και πριν προλάβει να αρθρώσει πλήρως τις σκέψεις του, η Wanda πετάχτηκε, πιάνοντας αμέσως το κεφάλι του και χρησιμοποίησε το ξόρκι της για να βρει στον εγκέφαλό του την πληροφορία που αποζητούσε απεγνωσμένα.

AvengersDisassembled28-Avengers503-17_zp

Έτρεξε στον τελευταίο όροφο τον κελαριών χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. "Τα παιδιά μου...", αναφώνησε, "Είναι ζωντάνα!" Σπάει τις αλυσίδες τις πόρτες, ανοίγει την πόρτα και βλέπει τα παιδιά της σε ένας αλλιώτικο δωμάτιο, λες και ήταν μαγεμένο.

bbbbbbbbbbbbbb_zps6091f8f7.jpg

"Thomas, Williams!" Τρέχει κοντά τους με δάκρυα στα μάτια, αγκαλιάζονται και τους ψυθιρίζει στο αυτί "Δε θα σας χάσω ποτέ ξανά!"

Τα γυρνάει στον κοιτώνα της "Αγόρια μου, θα μείνετε εδώ μέχρι να έρθει η μαμά, ναι; Έχει να κάνει κάτι σημαντικό"

adfgffgfgggggggggg_zps2a0ef5f5.jpg

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Συγγνώμη για τις αραιές μου εμφανίσεις, αλλά, ήμουν σε μια διαρκή αναζήτηση για τα δύο υπέρλαμπρα, πανέμορφα αγγελούδια μου, που μου τα στέρησε το Βατικανό και οι άλλοι άγνωστοι συνομώτες! Τα βρήκα όμως παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες των αχρείων να τα κρύψουν και τώρα είμαι εδώ, να δώσω τα φώτα μου και να απαντήσω σε όλα όσα μου προσάπτονται.

AvengersDisassembled28-Avengers503-04_zp

Scrooge McDucκ

Προσωπικά νομίζω ότι πολύ ύποπτη είναι η Wanda Maximoff(Night Wizard Seal) που έδωσε τον πρώτο ψήφο ρεύματος στον Rorsach και στην παράταση, ενώ τον είχε ήδη ψηφίσει έσπευσε να ξαναμιλήσει εναντίον του. Φταίει άραγε ότι της μίλησε γαιδουρινά ή ότι ήταν κάπως άβολα τα υπόλοιπα ρεύματα που σχηματίζονταν?

Αγαπητό και ξεροκέφαλο παπάκι, έθεσες μια εξαίσια ερώτηση. Το πόσο ενοχλητικός και επιβαρυντικός ήταν ο μασκοφόρος το γνωρίζετε. Αυτός που μας θεωρούσε σκουπίδια, κατέληξε σκουπίδι, βοηθώντας ακόμα και τους δολοφόνους. Θα σας πω τώρα γιατί δε λυπάμαι τον θανατό του και γιατί δεν άλλαξα την ψήφο μου. Πρώτον, εγώ ήμουν ο δεύτερος που τον πρωτοψήφισα, κάνοντας την απλή ερώτηση να εξηγήσει πως βλέπει τα πράγματα(διότι μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει) και να του πω αν ενδιαφερόταν να με βοηθήσει στο ψάξιμο των παιδιών μου. Όχι μόνο με μείωσε και με έβρισε, αλλά έδωσε τις πιο ασαφείς απαντήσεις και χωρίς να του καίγεται καρφί. Τώρα αυτός είναι αφελής αθώος ή χαζός δολοφόνος; Ρητορική ερώτηση, την αφήνω στην κριτική σας ικανότητα. Από τον πρώτο γύρο φυσικά και είναι αβέβαια να υπάρχουν αμφιβολίες και να μη γνωρίζει κανείς το τι είναι ο απέναντι του, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Επίσης, το πιο σημαντικό, μετά την ψήφο μου, ακολούθησαν την επιλογή μου το πλάσμα Dogbert(kalamaris) και η κυρία Castafiore(Panos), οι οποίο άφησαν μια ξερή ψήφο, και δεν μπήκαν καν στον κόπο να δικαιολογηθούν στον γύρο της ισοψηφίας. Αν εγώ σου είμαι ύποπτη, τότε αυτοί τι πρέπει να σου είναι; Και στο κάτω κάτω, γιατί να αλλάξω την ψήφο μου; Την φωλιά δεν την έχω λερωμένει και περιμένω ο καθένας εδώ μέσα να φέρει ευθύνη των λεγομένων του.

Mister Alfred(Fandom), σας συγχαίρω για τους συλλογισμούς σας. Αν ένα άτομο εδώ μέσα προσπαθεί να είναι λογικό και αμερόληπτο, είστε εσείς. Θα κάναμε εξαιρετικές κουβέντες!

Δουλειά μου λοιπόν τώρα, είναι να δω να τιμωρούνται αυτοί οι ιταμοί απατεώνες που φυλάκισαν τα παιδιά μου και να τους κανονίσω με τα ίδια μου τα χέρια. Για κάποιο λόγο ο χαμός που έχει δημιουργηθεί στο τρίο με τον θεό του θανάτου, την κοπελίτσα και τον άλλον τον τυπά μου φαίνεται τόσο ανώφελος και κουραστικός. Όπου λαλούν πολλοί mutants, αργεί να ξημερώσει, αν και το Cerebro τους εντοπίζει γρηγορότερα(χμ ωραία παροιμία, σε ένα ταξίδι μου την είχα ακούσει από ένα γλυκούλι τύπο σε καροτσάκι)

Κύριε Wang Qi(John Crabs), δε με πείθετε. Προσπαθείστε λίγο παραπάνω. Αφήστε την τεστοστερόνη και τα λοιπά ανδρογόνα σας να καταλαγιάσουν. Μην πηδάτε από εδώ και από εκεί. Αποκτείστε μια συνοχή στη σκέψη μας, να καταλάβουμε κι εμείς τι πραγματικά επιδιώκετε. Μόνο για δολοφονικές τάσεις μιλάτε! Μην τολμήσετε και πλησιάσετε τα παιδιά μου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. 

AvengersDisassembled28-Avengers503-20amp

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#102 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 17:57

'Fuura Kafuka'
76638.jpg

Έλα ρε Samur.... ε...Hazama-kun... δώσε βοήθεια στους αδύνατους!

"Δεν είναι πως ο General Wong σκέφτεται μόνο τον πόλεμο, αλλά ότι ο κόσμος δεν του εμπνέει την ειρήνη!"πετάχτηκε η κοπέλα στα λόγια της Wanda.
"Ωστόσο ακόμα και εσείς με τα χιλιάδες σχέδια πολέμων και κατακτήσεων, μπορείτε να αφιερώσετε ένα post με τεκμηριωμένη απάντηση. Πείτε κάτι για τα πεπραγμένα, δεν χρεώνει.
Όσο για αυτό που λέτε ότι αν είμαι αθώα, τότε οι κλέφτες έπαιξαν έξυπνα, κάντε κάτι για να μη το κανουν τότε. Ρώτησα πριν 4 άτομα και μόνο εσείς απαντήσατε, και μάλιστα ανάλογα με ποδοσφαιριστή μετά από αγώνα: " 11 εμείς, 11 αυτοί, σύνολο 23, τα δώσαμε όλα...κτλ". Δώστε μια καλύτερη απάντηση και προς θεού,ναι αυτόν που δεν πιστεύω, ρωτήστε και τους υπόλοιπους!"

"Alfred δέχομαι γνώμη σου ως επικίνδυνη αθώα. Μόνο μια ερώτηση και μια σημείωση για να ξέρω.
1) Μεταξύ εμένα και Lee, με θεωρείς πιο ύποπτη, έτσι?
2) Δεν ρίχνω καμία κατηγορία αυτή την μέρα, πλην του Lee(Fallen_Mpougatsa) που έχω ήδη πει το γιατί. Κάλεσα 4 άτομα με λίγους λόγους και επιχειρήματα να βγουν μπροστά και να μιλήσουν. Και μιας και με θεωρείς αθώα προσπάθησε τουλάχιστον όσο δεν τελειώνει ο γύρος να κανείς και άλλους να μιλήσουν εκτός από το να βρίσκεις τον Hazama-kun που ήταν όντως από τους λίγους που ζήτησαν από τους άλλους το γιατί."

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 07 Δεκέμβριος 2013 - 18:04

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#103 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 18:51

Hades (Kai)

Hercules1534.jpg

Τέλος, εσύ αυτοαποκαλούμενε θεέ Άδη (Kai), είτε όντως έχεις καταλάβει τι γίνεται και τι πρέπει να κάνουμε ή είσαι ένας πολύ έξυπνος δολοφόνος. Αυτό που με μπερδεύει είναι η επιμονή σου με πολύ συγκεκριμένα άτομα. Απλώς θα ήθελα να σε ακούσω να μιλάς και για άλλους.

"Ω, Αλφ, κι έλεγα με τις μειωμένες συντάξεις θα τους είχαν ξεκάνει ήδη τους συνταξιούχους. Σκληρός..." χτυπάει με ελαφριά γροθιά το στέρνο. "Γυμνάζεσαι;" σφύριξε πιάνοντας τους ώμους. "Τι παίζει, βρήκαμε καμιά καλή γρια εκεί στον οίκο ευγηρίας και θέλουμε να τη ρίξουμε, μπαγάσα; Ποια είναι τα προσόντα της, ζάχαρο; Αρθριτικά;" ρώτησε αλλά σταμάτησε βλέποντας την επικριτική ματιά του. "Καλά, ντε, μα κανένας να μην έχει χιούμορ εδώ μέσα; Η ατμόσφαιρα είναι πιο μακάβρια και από τότε που η Περσεφόνη αποφάσισε να μεταμορφώσει τη Μίνθη σε φυτό και μας ανάγκασε όλους να μασάμε μαστίχα με μέντα. Πολύ γλυκιά γυναίκα. Ναι, εντάξει, το παραδέχομαι, μικρές εμμονές, ξέρεις, πρέπει να ξεφορτωθείς τον μικρό Ηρακλή, να πάρεις τον θρόνο από τον αδερφό σου, μικρά κατάλοιπα, είναι το charm point, πώς το λένε. 

Όσο για τους υπόλοιπους, ομολογώ ότι με έχουν μπερδέψει μετά την ισοψηφία. Από όσους δε βγαίνουν πολύ μπροστά, με έχει προβληματίσει ο Νικόλας με τη στάση του, μιας και ξέρει τις συμπεριφορές και θα μπορούσε να κρίνει ποια είναι τα καλά και τα κακά παιδάκια, αλλά έχει μπουκωθεί από τα μπισκότα, -πρέπει να είναι σκληρή η δίαιτα της κυράς- όμως με βάση τη προηγούμενη μερούλα θα ήταν ο τελευταιος που θα κατηγορούσα αυτή τη στιγμή. Από την άλλη έχουμε και το κοπρόσκυλο (Kalamaris) που δεν το υπερασπίζεται αλλά και δεν το κατηγορεί και κανένας και περνάει σχεδόν απαρατήρητο αλλά και τον μπρατσαρά από εκεί (John Crabs) που μιλάει για συνεργούς δολοφόνου που θα πέσουν σαν μύγες αλλά το μόνο που έχει αναφέρει είναι ένα κατσίκι που το φωνάζει πρόβατο. Αν μιλούσαν και λίγο παραπάνω, παπιά, σκυλιά, κατσίκια, κλέφτες και λοιποί ίσως βρίσκαμε και κάτι παραπάνω να έχουμε και κάποια βάση πέρα από μετρημένα τους λόγια, αν και τους καλύπτει όλους η υστερικη κυρα από εκεί (NWS) -καμιά συγγένεια με την Ήρα;- , οπότε λυπάμαι που θα πρέπει να περιμένω το τέλος αυτής της μέρας για βγάλω κάποια συμπεράσματα, όπως κι αν καταλήξουν τα πράγματα, θα τα συζητήσουμε στον΄Άδη."

Ψήφος ίδια (Lee)

ySss0UF.jpg

#104 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 19:03

Wang Qi

d563ddb44aed2e73f461146f8601a18b86d6fa87

Πρωτα απο ολα, δεν με νοιαζει να πεισω κανεναν. Μολις βγει η Fuka (Gunsmasha) και αποδειχτει δολοφονος, τοτε η πραξη μου και μονο θα ειναι αρκετη να σε πεισει. 

Επισης, μου κανει εντυπωση πως η Fuka ειναι σιγουρη για την αθωοτητα μου.

'Fuura Kafuka'

Οριστε το επιχειρημα μου. Απο τη στιγμη που ξερω οτι ειμαι αθωος και καποιος αλλος με βεβαιοτητα και διχως να εχει τεκμηρια να αποδειξει το  οτι δεν ειμαι δολοφονος, ερχεται και ισχυριζεται την αθωοτητα μου. Αρα λοιπον αυτος ο καποιος ξερει κατι που δεν ξερουν οι υπολοιποι. Συνεπως ειναι η δολοφονος η κατασκοπος.

Ελπιζω αυτο να σε καλυψε Scarlet (Night Wizard). Τωρα αν θες να πεθανει αλλος ενας αθωος, για να αποδειχτει και επισημως η ενοχη της Fura δικαιωμα σου. Και μην παρεις τα λογια μου λαθος, δεν προσπαθω να σε τιποτα. Απλα σου δινω ενα επιχειρημα. Το αν θα με εμπιστευτεις η αν εχεις λογο για να με εμπιστευτεις ειναι προβλημα σου. 

Edit: Ξεχασα να βαλω φωτο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από John Crabs: 07 Δεκέμβριος 2013 - 19:04

#105 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2013 - 19:59

'Fuura Kafuka'
Kafuka_Fuura_by_Rustury.jpg

οπότε λυπάμαι που θα πρέπει να περιμένω το τέλος αυτής της μέρας για βγάλω κάποια συμπεράσματα, όπως κι αν καταλήξουν τα πράγματα, θα τα συζητήσουμε στον΄Άδη.

"Θα είμαι και εγώ εκεί!!! Α θέλω όμως να παίρνω άδειες για τα γυρίσματα. Αν και τώρα που το λέω ποια γυρίσματα, το manga τελείωσε και η τέταρτη season θα γίνει όταν ο Αsh πάρει πρωτάθλημα( no pun intende).
Καλύτερα να πάρω κάναν ρόλο από το supernatural. Μέχρι την εικοστή season εκεί θα είμαι.

Anyway, μιας και τελικά θα έχω μόνιμη διαμονή θέλω το καλύτερο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και σάουνα."

Επισης, μου κανει εντυπωση πως η Fuka ειναι σιγουρη για την αθωοτητα μου.

Οριστε το επιχειρημα μου. Απο τη στιγμη που ξερω οτι ειμαι αθωος και καποιος αλλος με βεβαιοτητα και διχως να εχει τεκμηρια να αποδειξει το οτι δεν ειμαι δολοφονος, ερχεται και ισχυριζεται την αθωοτητα μου. Αρα λοιπον αυτος ο καποιος ξερει κατι που δεν ξέρουν οι υπολοιποι. Συνεπως ειναι η δολοφονος η κατασκοπος.

"Όντως πιστεύω πως είσαι αθώος. Ο τρόπος παιχνιδιού σου με σταθερή συμμετοχή και λίγες κουβέντες χωρίς να πας με την ροή ή κάτι άλλο μου.δίνουν την εντύπωση πως πρόκειται για αθώο χωρίς ρόλο που όμως χαίρεται το rp και την συμμετοχή του.

Ο λόγος που σε είπα άκυρο αθώο είναι γιατί δεν θέλω να φύγω ψηφισμένη από αθώους , ιδιαίτερα όταν αυτοί δεν προσπάθησαν καν. Και η εξήγηση σου παραμένει κακιά.
Πάντως με το να ρίχνεις όλα σου τα ρέστα στα ότι θα είμαι δολοφόνος είναι μεγάλο λάθος. Το ίδιο έκανε και ο Rorschach και την πάτησε. Από τον επόμενο γύρο θα με θυμηθείς."

Χμ... Ακούστηκε ο Alfred.
"Ναι Alfred και εγώ είμαι all in με τον Lee εδώ και καιρό αλλά εγώ έχω το πιστόλι στο κρόταφο!"
Χμ, ξαναακούστηκε.

Ύστερα η Fuura άρχισε να παίζει με την Haru, να την χαϊδεύει, να την τρίβει να τις τσιμπάει τα μάγουλα, χωρίς βέβαια την έγκρισή της από ένα σημείο και μετά.
" Χαίρομαι που στον τόπο σας λατρεύουν ως θεούς τα σκυλιά! Δεν θές να μάθεις τι παθαίνουν στα δικά μας."
Ύστερα από λίγο την άφησε. "Δεν σε έχουμε ακούσει μικρή μας tsun σήμερα, μη ντρέπεσαι. Και εσύ Gintarou πές μας ένα τραγούδι ακόμα. Δεν βλέπω και τους λοιπούς να απαντάνε.."
Ψήφος Ι ίδια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από TheGunsmasha: 07 Δεκέμβριος 2013 - 20:28

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018