Scarlet Witch/Wanda Maximoff

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Το επόμενο βράδυ διαπράχθηκε και άλλος ένας φόνος, κάτι που η Wanda ήξερε πολύ καλά πως θα γινόταν αναπόφευκτα. Πέθανε ο κύριος με τη μάσκα(Lord Leon), που, όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει, το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να θάβει κόσμο, να βρίζει, να πηγαίνει πίσω την έρευνα και για τους δολοφόνους ΚΑΙ για τα παιδιά της. No positive feedback whatsoever. Και φυσικά με όλη του τη σκευωρία, εκτός από το ότι ήθελε να τραβήξει την προσοχή λες και ήταν ο δολοφόνος, τους βοηθούσε έμεσα κιόλας.
Η νύχτα ήταν σκοτεινή κι όμως για άλλη μια φορά η Wanda αποφάσισε να βρει τα παιδιά της. Το πρώτο που έπρεπε να κάνει ήταν να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για όλα αυτά. Τον ποταπό Maxwell(Gm-Osama). Κατέβηκε δύο ορόφους κάτω και άκουγε τη γλοιώδη φωνή του πίσω από μια σιδερένια πόρτα. Η μανία άρχισε να την κυριεύει και σηκώνει το χέρι της και με μία κίνηση της παλάμης της διαλύει την πόρτα.
Σοκαρισμένος ο Maxwell, ανασηκώνεται και λέει "Τι κάνεις εδώ μάγισσα! Δε φτάνει που σε φέραμε στο άγια εδάφη του μέρους αυτού, είσαι και τόσο αγενέστατη!"
Η Wanda απτόητη είπε

Ο Maxwell νευρίασε και είπε" Δε ξέρω για πιο πράγμα μιλάς μάγισσα, φύγε νυχτιάτικά από το δωμάτιό μου πριν καλέσω τον Anderson! Αναιδέστ-"

φώναξε η Scarlet Witch, απηυδησμένη.
"Καταραμένη Μάγισσα-"
Και πριν προλάβει να αρθρώσει πλήρως τις σκέψεις του, η Wanda πετάχτηκε, πιάνοντας αμέσως το κεφάλι του και χρησιμοποίησε το ξόρκι της για να βρει στον εγκέφαλό του την πληροφορία που αποζητούσε απεγνωσμένα.

Έτρεξε στον τελευταίο όροφο τον κελαριών χωρίς να τη νοιάζει τίποτα. "Τα παιδιά μου...", αναφώνησε, "Είναι ζωντάνα!" Σπάει τις αλυσίδες τις πόρτες, ανοίγει την πόρτα και βλέπει τα παιδιά της σε ένας αλλιώτικο δωμάτιο, λες και ήταν μαγεμένο.

"Thomas, Williams!" Τρέχει κοντά τους με δάκρυα στα μάτια, αγκαλιάζονται και τους ψυθιρίζει στο αυτί "Δε θα σας χάσω ποτέ ξανά!"
Τα γυρνάει στον κοιτώνα της "Αγόρια μου, θα μείνετε εδώ μέχρι να έρθει η μαμά, ναι; Έχει να κάνει κάτι σημαντικό"

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Συγγνώμη για τις αραιές μου εμφανίσεις, αλλά, ήμουν σε μια διαρκή αναζήτηση για τα δύο υπέρλαμπρα, πανέμορφα αγγελούδια μου, που μου τα στέρησε το Βατικανό και οι άλλοι άγνωστοι συνομώτες! Τα βρήκα όμως παρά τις αποτυχημένες προσπάθειες των αχρείων να τα κρύψουν και τώρα είμαι εδώ, να δώσω τα φώτα μου και να απαντήσω σε όλα όσα μου προσάπτονται.

Scrooge McDucκ
Προσωπικά νομίζω ότι πολύ ύποπτη είναι η Wanda Maximoff(Night Wizard Seal) που έδωσε τον πρώτο ψήφο ρεύματος στον Rorsach και στην παράταση, ενώ τον είχε ήδη ψηφίσει έσπευσε να ξαναμιλήσει εναντίον του. Φταίει άραγε ότι της μίλησε γαιδουρινά ή ότι ήταν κάπως άβολα τα υπόλοιπα ρεύματα που σχηματίζονταν?
Αγαπητό και ξεροκέφαλο παπάκι, έθεσες μια εξαίσια ερώτηση. Το πόσο ενοχλητικός και επιβαρυντικός ήταν ο μασκοφόρος το γνωρίζετε. Αυτός που μας θεωρούσε σκουπίδια, κατέληξε σκουπίδι, βοηθώντας ακόμα και τους δολοφόνους. Θα σας πω τώρα γιατί δε λυπάμαι τον θανατό του και γιατί δεν άλλαξα την ψήφο μου. Πρώτον, εγώ ήμουν ο δεύτερος που τον πρωτοψήφισα, κάνοντας την απλή ερώτηση να εξηγήσει πως βλέπει τα πράγματα(διότι μέχρι τότε δεν είχε μιλήσει) και να του πω αν ενδιαφερόταν να με βοηθήσει στο ψάξιμο των παιδιών μου. Όχι μόνο με μείωσε και με έβρισε, αλλά έδωσε τις πιο ασαφείς απαντήσεις και χωρίς να του καίγεται καρφί. Τώρα αυτός είναι αφελής αθώος ή χαζός δολοφόνος; Ρητορική ερώτηση, την αφήνω στην κριτική σας ικανότητα. Από τον πρώτο γύρο φυσικά και είναι αβέβαια να υπάρχουν αμφιβολίες και να μη γνωρίζει κανείς το τι είναι ο απέναντι του, αλλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε. Επίσης, το πιο σημαντικό, μετά την ψήφο μου, ακολούθησαν την επιλογή μου το πλάσμα Dogbert(kalamaris) και η κυρία Castafiore(Panos), οι οποίο άφησαν μια ξερή ψήφο, και δεν μπήκαν καν στον κόπο να δικαιολογηθούν στον γύρο της ισοψηφίας. Αν εγώ σου είμαι ύποπτη, τότε αυτοί τι πρέπει να σου είναι; Και στο κάτω κάτω, γιατί να αλλάξω την ψήφο μου; Την φωλιά δεν την έχω λερωμένει και περιμένω ο καθένας εδώ μέσα να φέρει ευθύνη των λεγομένων του.
Mister Alfred(Fandom), σας συγχαίρω για τους συλλογισμούς σας. Αν ένα άτομο εδώ μέσα προσπαθεί να είναι λογικό και αμερόληπτο, είστε εσείς. Θα κάναμε εξαιρετικές κουβέντες!
Δουλειά μου λοιπόν τώρα, είναι να δω να τιμωρούνται αυτοί οι ιταμοί απατεώνες που φυλάκισαν τα παιδιά μου και να τους κανονίσω με τα ίδια μου τα χέρια. Για κάποιο λόγο ο χαμός που έχει δημιουργηθεί στο τρίο με τον θεό του θανάτου, την κοπελίτσα και τον άλλον τον τυπά μου φαίνεται τόσο ανώφελος και κουραστικός. Όπου λαλούν πολλοί mutants, αργεί να ξημερώσει, αν και το Cerebro τους εντοπίζει γρηγορότερα(χμ ωραία παροιμία, σε ένα ταξίδι μου την είχα ακούσει από ένα γλυκούλι τύπο σε καροτσάκι)
Κύριε Wang Qi(John Crabs), δε με πείθετε. Προσπαθείστε λίγο παραπάνω. Αφήστε την τεστοστερόνη και τα λοιπά ανδρογόνα σας να καταλαγιάσουν. Μην πηδάτε από εδώ και από εκεί. Αποκτείστε μια συνοχή στη σκέψη μας, να καταλάβουμε κι εμείς τι πραγματικά επιδιώκετε. Μόνο για δολοφονικές τάσεις μιλάτε! Μην τολμήσετε και πλησιάσετε τα παιδιά μου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα.