Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR Town: A Game of Popes

• This topic is locked This topic is locked
242 replies to this topic

#181 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 18 December 2013 - 23:12

4095477_f520.jpg

Santa(Babba)

Η κατσίκα(RedQueen) είναι δολοφόνος. Ο deadpool κλέφτηκε με την αοιδό. Μας λείπει ένας. Το μεθύσι είναι κολλητικό. Σε λίγο θα τραγουδάμε όλοι μαζί τα τρίγωνα κάλαντα. Χο, χο, χο!

Για τον κοπρίτη διαφωνώ. Για τα παπιά, συμφωνώ. Για να δούμε αν θα κάνουν τώρα την πάπια.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#182 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 19 December 2013 - 10:25

Hei

1333953159889_zpsc489781b.jpg

Lupin, άνοιξε τα μάτια σου. Το κατσίκι(redqueen) θα πάρει και τη δική μου ψήφο. Είναι που είναι δύσκολο να χωνέψω πως γάτες μιλάνε, τώρα πήγαμε και στα κατσίκια. Είσαι κι σύ contractor; Αν όχι δεν ξέρω τι να πω.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#183 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 19 December 2013 - 11:05

Μάτζικα Ντε Σπελ

o8DkRGk.png

*μπαίνει με το σκουπόξυλο στην αίθουσα και τρακάρει σε μια κολώνα*

«Ε, μπορεί να είμαι λιγάκι αγουροξυπνημένη, τι σας μέλλει 'σας;;;

Λοιπόν, σκεφτόμουν... Ο χοντρός (Babba) είναι βλάκας, ο κουτσός (Fandom) είναι βλάκας αλλά δεν ξέρω πόσο. Μην ξαναπιάσετε στο στόμα σας μια μάγισσα ολκής. Δεν θέλετε να μάθετε τι έπαθε ο Μπερλουσκόνι την τελευταία φορά που διέταξε να γίνει έλεγχος στο σπίτι μου στον Βεζούβιο.

Και για να μην τα πολυλογώ, κατσίκι της κακιάς ώρας (Redqueen), γειά. Θα πάρω το τραγοπόδαρό ύστερα, το χρειάζομαι για ένα πολύ ιδιαίτερο φίλτρο, το οποίο θα με βοηθήσει στην απόκτηση ενός μικρού αντικειμένου, πριν είναι πολύ αργά... Το χρειάζομαι για τύχη, γιατί έτσι όπως πάει, μπορεί να είμαι η επόμενη, μόνο και μόνο για να σπάσει πλάκα ο παρανοϊκός που έχει μείνει, που είτε ο χοντρός θα 'ναι, είτε αυτό εκεί (Ghostprince)».

*ανεβαίνει στο σκουπόξυλο με εμφανή κόπο και περνάει από τον μπουφέ*

«Το ότι τώρα αυτοί εξακολουθούν να μας προσφέρουν ανέσεις ενώ κάθε μέρα πεθαίνει και από ένας, τι να πεις; Άβυσσος η ψυχή των ιερέων».

#184 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 19 December 2013 - 12:30

Τέλος της Ημέρας.

#185 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 19 December 2013 - 14:36

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, 21:30

"Μάλιστα...", είπε ο Maxwell και σηκώθηκε από την πολυθρόνα. "Εννοώ, τι περίμενα ακριβώς; Αφού πάντα, χωρίς εξαιρέσεις, η κατσίκα είναι μπλεγμένη. ΠΑΝΤΑ. Οπότε ας τελειώνουμε. Anderson, ξέρω ότι σε έχω καταντήσει πολύ κομπάρσο αυτή την φορά, αλλά έλα να κάνεις την δουλειά σου."

"Μπα, βαριέμαι.", απάντησε ο Anderson που καθόταν σε μια άλλη πολυθρόνα με ένα σακουλάκι πατατάκια στο χέρι βλέποντας τηλεόραση.

"Σοβαρά; Αφού είχες πεις ότι έχεις σκουριάσει και ότι δεν θα σε πείραζε να "εξασκηθείς" λίγο."

"Σίγουρα, δεν θα με πείραζε να εξασκηθώ. Όχι όμως με την ηλίθια την κατσίκα. Σκότωσε και εσύ κανένα. Δύο παλέρμο τώρα δεν έχεις βαρεθεί να δίνεις μόνο διαταγές;"

"Καλά, δεν βαριέσε... Εντάξει, θα σκοτώσω την κατσίκα."

Ο Maxwell προχώρησε προς τους καλεσμένους μέχρι που έφτασε στον Don Valentino, ο οποίος καθόταν ήρεμα σε ένα τραπέζι μασουλώντας χαρτονομίσματα.

"Ε, λοιπόν, κατσίκα, με απόφαση των υπόλοιπων καλεσμένων, ήρθε η ώρα να πεθάνεις.", είπε ο επίσκοπος βγάζοντας ένα όπλο.

Ο Don Valentino σταμάτησε να μασουλά και έμεινε ακίνητος για μια στιγμή. Ύστερα, απότομα και χωρίς καμια προειδοποίηση, γύρισε απότομα και κλώτσησε τον Maxwell στα--

"ΑΑΑΑΑΑΑΟΥΧ!", κατάφερε να πει ο Maxwell πριν διπλωθεί στο πάτωμα από τον πόνο.

"Ποιος νομίζεις ότι είσαι που πιστεύεις ότι μπορείς να με σκοτώσεις, ηλίθιε παπά; Είμαι ο Don Valentino, o μεγαλύτερος εκγληματίας του κόσμου!", είπε με στόμφο η κατσίκα και ανέμησε τη μπέρτα της βγάζοντας μια σφεντόνα. "Τώρα, τα λεφτά σας η την ζωή σας, αλλιώς πεθαίνει ο παπάς!"

"Ας πεθάνει ο παπάς...", είπαν αμέσως όλοι στο δωμάτιο με μια φωνή.

"ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, είστε σοβαροί;", ρώτησε ο Maxwell πεσμένος στο πάτωμα.

"Ναι, γιατί όχι;", αναρωτήθηκε ο Dogbert. "Στο φινάλε, ούτε σε συμπαθούμε, ούτε ήσουν καλός οικοδεσπότης. Άρα, από το να μας πάρει τα λεφτά, καλύτερα να σε σκοτώσει."

"Αρα... δεν θα πάρω λεφτά;", ρώτησε ο Don Valentino.

"Μπαααααααα. Τουλάχιστον, όχι για αυτόν.", απάντησε ο Lee Hyunsik και κατευθύνθηκε προς τους κοιτώνες. "Ελάτε παιδιά, πάμε για ύπνο."

"ΩΡΑΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.", φώναξε ο Maxwell.

"Θέλω ένα γραφείο από το οποίο θα μπορώ να παίρνω τηλέφωνα.", είπε ο Dogbert.

"Πολύ καλά!", απάντησε ο Maxwell.

"Εγώ θέλω να φέρεις στο Βατικανό την καλύβα μου από τον Βεζούβιο.", είπε η Magicka.

"E, εντάξει, ό,τι πεις!"

"Εγώ θέλω μια μεγάλη σπηλιά με νυχτερίδες", είπε ο Alfred.

"Σύμφωνοι! Έχουμε μια πρόχειρη κάτω από το Βατικανό!"

"Εγώ θέλω να με αποκαλούν όλοι Άγιο και να μου φέρονται με σεβασμό.", είπε ο Άγιος Βασίλης.

"Εχμ, εντάξει, θα δω τι μπορώ να κάνω..."

"Εγώ θέλω τρία κιλά ζελέ για τα μαλλιά.", είπε ο Lupin και τα μαλλιά του έλαμψαν στο φως.

"...."Εντάξει, ό,τι πεις."

"Εγώ θέλω να φέρεις εδώ ΤΗΝ ΟΡΔΗ!", είπε ο Thrall.

"LOK'TAR OGAR!"

"Εγώ θέλω εδώ τον ναό μου, ε ακούς!", ζήτησε η Haru.

"Ό,τι πεις αλλά-".

"Εγώ θέλω ένα Trench Coat που να μπορεί να σταματάει βλήματα από μπαζούκα!", διέκοψε ο Hei.

"Εγώ θέλω ένα εκατομμύριο ευρώ σε ράβδους χρυσού.", είπε ο Scrooge.

"Το πιο λογικό μέχρι στιγμής."

"Τότε εγώ θέλω να μην ικανοποιήσεις την επιθυμία κανενός!", είπε ο Masayoshi Hazama και όλοι σταμάτησαν να μιλάνε.

"Γιατί να το πει κάποιος αυτό;", ρώτησε ο Kei.

"Γιατί έχει πλάκα.", απάντησε ο Hazama.

"Όχι, δεν έχει."

"Ε, συγγνώμη αν ΔΙΑΚΟΠΤΩ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΙΑΟΛE;", ρώτησε ο Don Valentino χάνοντας την υπομονή του.

"Τώρα που το καλοσκέφτομαι όμως, αντί για την σπηλιά δεν θα με χάλαγε μια μερίδα γίδα βραστή...", είπε ο Alfred τρίβοντας το πηγούνι του.

"Τώρα που το λες, ούτε και εμένα...", είπε ο Santa Claus

Και οι άλλοι καλεσμένοι σταμάτησαν να μιλάνε και σκέφτηκαν για μια στιγμή. Η αλήθεια είναι πως έκανε κρύο και δεν θα έβλαπτε καθόλου λίγη γιδόσουπα με λεμονάκι...

"ΕΕΕΕ, ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΤΕ! ΕΙΜΑΙ Ο DON VALENTINO O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜ-- σκατά, με φάγανε μπαμπέσικα...", είπε ο Don Valentino πριν σωριαστεί στο πάτωμα από το Blessed Bayonet που του διαπέρασε το κούτελο.

Ο Anderson, ο οποίος είχε πετάξει το Bayonet από την πολυθρόνα που καθόταν χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει, γύρισε το σακουλάκι με τα πατατάκια ανάποδα και το χτύπησε ελαφρά μερικές φορές.

"Πφφ, τελειώσε πολύ γρήγορα αυτή η σακούλα... Αλλά τι περίμενα από τα ηλίθια τα Lay's και τις σακούλες τους με 75% αέρα; Λοιπόν δεν έχει σημασία γιατί θα ανοίξω άλλη μία. Εσείς πηγαίνετε στα δωμάτιά σας και μη ανησυχείτε για την σουπίτσα γιατί θα σας την μοιράσουμε αργότερα.

Τώρα πάρτε όλοι δρόμο γιατί αρχίζει το Gossip Girl."

--------------------------------------------------------

qoz7.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe) Δολοφόνος
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)

5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe) Δολοφόνος
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)

12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin) Επιθεωρητής
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)
16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black)
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής
19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba) Δολοφόνος βρασμένος με λεμονάκι

--------------------------------------------------------

Πέφτει η νύχτα. Οι ρόλοι να στείλουν PMs

Edited by Osama Bin Laden, 19 December 2013 - 14:38.

#186 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 20 December 2013 - 13:35

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, 5:00

"Φίλε, η γίδα ήταν υπέροχη! Κρίμα που δεν ήταν μεγαλύτερες οι μερίδες γιατί πεινάω ακόμα", είπε ο Hei περπατώντας στους διαδρόμους του Βατικανού. "Αλλά πόσο κρέας περίμενα να βγάλει μια τόση δα κατσικούλα, όσο μαφιόζος και να ήταν, έτσι και αλλιώς; Δεν βαριέσε, απλώς θα βρω την κουζίνα και θα φτιάξω ένα σάντουιτς. Πόσο δύσκολο θα είναι;"

Ο Hei έφτασε στο τέλος του διαδρόμου. Έπειτα ο διάδρομος χωριζόταν σε τρεις άλλους διαδρόμους.

Να ορίστε, μέχρι και ταμπέλες έχουν για να μην χαθείς.", είπε κοιτώντας τον πίνακα με τις κατευθύνσεις δίπλα του.

"Για να δούμε... κουζίνα στα αριστερά."

Ο Hei έστριψε αριστερά και συνέχισε να ψάχνει την κουζίνα. Την βρήκε; Όχι τόσο γρήγορα, γιατί λίγο παρακάτω ο διάδρομος χωριζόταν σε άλλους τρεις διαδρόμους.

"Ωραία, άρα εδώ πάμε δεξιά για την κουζίνα."

Στρίβοντας δεξιά, ο Hei βρήκε την κουζίνα; 

Προφανώς και όχι, γιατί μετά από πέντε λεπτά περπάτημα ο διάδρομος χωριζόταν σε άλλους τρεις διαδρόμους.

"Ωραία, τώρα πρέπει να πάμε πάλι αριστερά."

Έτσι, ο Hei έστριψε στα αριστερά.

Στρίβοντας αριστερά, ο Hei βρήκε την κουζίνα;

Hei not, Hei! Δύο λεπτά περπάτημα αργότερα,ο Hei είδε ότι ο διάδρομος χωριζόταν σε τέσσερεις διαδρόμους αυτήν την φορά.

"Περίμενε, αυτό δεν είναι καν αρχιτεκτονικά λογικό.", παρατήρησε ο Hei αλλά δεν νοιάστηκε παραπάνω γιατί η πινακίδα με τις οδηγίες στα δεξιά του είχε πλέον και χάρτη για να μην χαθεί ο κόσμος. "Άρα για την κουζίνα θα πρέπει να στρίψουμε μέσα και δεξιά. Έπειτα, η πινακίδα με τις οδηγίες λέει ότι θα βρούμε, όχι την κουζίνα, αλλά και άλλη πινακίδα με οδηγίες η οποία θα μας οδηγήσει σε άλλη μία πινακίδα με οδηγίες. Από εκεί, αν δεν στρίψω κάπου λάθος, θα βρεθώ σε μια άλλη πινακίδα με οδηγίες που θα με οδηγήσει σε μια παράλλη πινακίδα με οδηγίες. Εκεί, θα πρέπει να προσέξω για να μην χαθώ, γιατί από την παράλλη πινακίδα με τις οδηγίες φεύγουν έξι διάδρομοι. Έπειτα, αν πάω σωστά, θα βρεθώ σε μια παλιά πινακοθήκη και αφού διασχίσω το κηπάκι από πίσω της, θα μπω σε ένα διάδρομο ο οποίος χωρίζεται σε τρεις διαδρόμους. Εκεί θα πάω αριστερά, στην επόμενη διασταύρωση θα πάω δεξιά, θα κατέβω τις σκάλες και εκεί θα βρω άλλη πινακίδα με οδηγίες γιατί αυτές εδώ δείχνουν μόνο αυτόν τον όροφο και όχι τα υπόγεια στα οποία βρίσκεται η κουζίνα. Πφφ, πολύς κόπος ακούγεται για ένα σάντουιτς αλλά δεν βαριέσε... Ας ξεκινήσω μπας και φτάσω πριν ξημερώσει."

---------

Ο Anderson έκλεισε την τηλεόραση μετά από 6 ώρες Gossip Girl μαραθωνίου. Σηκώθηκε από την πολυθρόνα και πήγε να τινάξει τα κομμάτια από τα πατατάκια που είχαν κολλήσει πάνω στα ρούχα του.

"Πφφ, τι πάω να κάνω με τα λαδωμένα χέρια; Καλύτερα να πάω κατά μπάνιο μεριά."

Έπειτα, χρησιμοποίησε το ασανσέρ του προσωπικού και κατέβηκε στο υπόγειο.

"Έχω την εντύπωση ότι κάπου εδώ κάτω βρίσκεται εκείνο το πανέμορφο μπάνιο με την σκαλιστή μαρμάρινη λεκάνη. Κρίμα που δεν το χρησιμοποιεί κανείς πλέον."

Ο Anderson μπήκε μέσα στο μπάνιο, έπλυνε τα χέρια του, τινάξε το πανοφώρι του και ετοιμάστηκε να δοκιμάσει την πανέμορφη σκαλιστή λεκάνη. Εκείνη την στιγμή όμως άκουσε ένα θόρυβο μέσα από το δωμάτιο με την λεκάνη. Χωρίς να διστάσει, έβγαλε ένα Bayonet και πλησίασε αργά.

"ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΟΥΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣ", ήταν το μόνο που φώναξε αυτός που βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο με την λεκάνη πριν πεταχτεί έξω απότομα, τρομάζοντας τον Anderson.

"E, εσύ είσαι ο Hei. Τι κάνεις εδώ νυχτάτικα;"

"Φίλε, η κουζίνα. Που είναι η κουζίνα;", ρώτησε ο Hei με φωνή που έτρεμε.

"Τι; Πως βρέθηκες εδώ ψάχνοντας την κουζίνα;"

"Οι πινακίδες φίλε, οι πινακίδες... Βρίσκονται παντού... και ό,τι και να λένε οι φωνές μέσα στο κεφάλι μου, ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΨΑ ΛΑΘΟΣ", απάντησε ο Hei.

"Εεεε, είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο. Χαλάρωσε. Απλώς έπεσες και εσύ θύμα του Πάπα Ινοκέντιου του Τρεισήμισι, του Τρολλά. Πριν από πολλά χρόνια, ο Ινοκέντιος ο 3.5 κατασκεύασε την νοτιοδυτική πτέρυγα με τέτοιοιο τρόπο ώστε να φέρνει εδώ τους εχθρούς του και να τους κάνει να χάνονται και να τρελαίνονται."

"Θέλεις να πεις ότι--"

"Δεν έπρεπε να ακολουθήσεις τις πινακίδες. Οι οδηγίες τους είναι λάθος."

"...τότε η κουζίνα φίλε, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΚΟΥΖΙΝΑ; ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΥ!"

"Εάν ήθελες κάτι, γιατί απλώς δεν πάταγες το buzzer στο δωμάτιό σου; Ένας τύπος θα ερχόταν να πάρει την παραγγελία σου και μετά θα μας την έστελνε σε αυτό το ipad. Να, κοίτα, ο Σκρουτζ μόλις ζήτησε άλλες πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ σε ψιλά για να κάνει μπάνιο. Βλέπεις, πόσο απλ-- Ε, Ηei, είσαι καλά;"

Η μόνη λέξη που αντηχούσε στο μυαλό του Hei, o οποίος κοιτούσε ανέκφραστα το κενό, ήταν η λέξη "buzzer".

"E Hei, είσαι καλά; Hei; Hei; Hei, επικοινωνείς;"

"Μα φυσικά και είμαι καλά. Τώρα, συγχώρεσέ με, αλλά έχω κάτι να κάνω.", είπε ο Hei και χαμογέλασε εγκάρδια και πλατιά, προς έκπληξη του Anderson. Έπειτα έβγαλε και φόρεσε μια μάσκα.

"Ε.. είσαι σίγουρα καλά;"

"Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα! Λοιπόν άντε, καλό χέσιμο."

"Καλά, αλλά εχμ, εσύ τι θα κάνεις;"

"Μην ανησυχείς, δεν θα σκοτώσω τίποτα άλλο εκτός από τον χρόνο μου και κανά μικρό θηλαστικό. Χάρηκα που τα είπαμε!"

"Ε, εντάξει, ό,τι πεις Hei. Τα λέμε αργότερα."

"Δεν με λένε πια Hei. Πλέον θα με αποκαλείς με το πραγματικό μου όνομα."

"Μπα, και ποιο είναι αυτό;"

O Hei πλησιάσε τον Anderson για να του μιλήσει εμπιστευτικά.

"Με λένε Μπάτμαν... Αλλά μην το πεις σε κανένα γιατί μπορεί η μαμά να μην έχει πρόβλημα αλλά ο μπαμπάς δεν το εγκρίνει."

"Καλά, ό,τι πεις. Φρόντισε μόνο να μην σε ακούσει ο Alfred και μας κατηγορήσει για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων."

"Μην ανησυχείς, δεν θα με ξαναδείτε. Κανείς δεν βλέπει τον Μπάτμαν!", απάντησε ο Hei και άνοιξε μια τρύπα στο ταβάνι. Θα τα ξαναπούμε ιερέα!"

O Anderson έμεινε να κοιτάει απορρημένος τον Hei που σκαρφάλωσε στην τρύπα και εξαφανίστηκε κάπου στους πάνω ορόφους.

"Αυτό είχε.. ενδιαφέρον..." είπε ο Anderson αλλά δεν κάθισε να το σκεφτεί παραπάνω. Με την εφημερίδα στην μασχάλη πήγε επιτέλους να δοκιμάσει την θρυλική μαρμάρινη χέστρα.

----------------------------------------------------------------------

sxf6.jpg

1 Black Kaiser (Deadpool - Marvel Universe) Δολοφόνος
2 John Crabs (General Wang Qi - Kingdom) Αθώος

3 OdyMonaxos (Archibald Haddock - The Adventures of TinTin) Αθώος
4 Fandom (Alfred Pennyworth - DC Universe)

5 Night Wizard Seal (Wanda Maximoff - Marvel Universe) Δολοφόνος
6 Babba (Santa Claus - Marvel Universe)

5 TheGunsmasha (Furra Kafuka - Sayonara Zetsubou Sensei) Αθώος
8 Ghostprince (Lupin - Lupin III)
9 Vagelio (Haru - Gingitsune)
10 Lord Leon (Rorschach - Watchmen) Αθώος
11 Cloudy-Sky (Masayoshi Hazama - Samurai Flamenco)

12 Glykompoumpoukozouzounos (Bianca Castafiore - The Adventures of TinTin) Επιθεωρητής
13 demonicMC (Thrall - World Of Warcraft: The Comic)
14 Maya-chan (Scrooge McDuck - Disney Universe)
15 Theodore (Magica de Spell - Disney Universe)

16 Fallen_Mpougatsa (Ηei/Lee Hyunsik - Darker than Black) Αθώος
17 Kalamaris (Dogbert - Dilbert)
18 Jorg (Gintarou - Gingitsune) Επιθεωρητής
19 Kai (Hades - Hercules) Δολοφόνος
20 redqueen (Don Valentino - Cuticle Tantei Inaba) Δολοφόνος βρασμένος με λεμονάκι

----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, 9:30

Enrico Maxwell (your host and GM)

fnrq.jpg

Καλημέρα σας. Ο Hei εξαφανίστηκε μυστυριωδώς χτες το βράδυ ενώ περιπλανιόταν στου διαδρόμους του Βατικανού. Ως εκ'τούτου, σας υπενθυμίζουμε ότι είναι πολύ επικίνδυνο να κυκλοφορείτε μόνοι σας την νύχτα στην νοτιοδυτική πτέρυγα. Επίσης, υπάρχουν αναφορές για κάποιον ντυμένο σούπερ ήρωα που τριγυρνάει στο Βατικανό, οπότε θα σας παρακαλούσα να είστε προσεκτικοί ακόμα και όταν βρίσκεστε στα δωμάτιά σας.

Η νύχτα πέφτει το Σάββατο στις 20:00.

#187 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 20 December 2013 - 15:06

1293676305_24.jpg

Santa(Babba)

Στη λίστα με τα "επιβεβαιωμένα καλά παιδιά":

Hazama 

Haru 

Στη λίστα "εγώ":

Santa

Στη λίστα "χλωμό το κόβω": 

dogbert

lupin

Στη λίστα "οι άλλοι προηγούνται"

Alfred 

Στη λίστα "τα παπιά δεν είναι καλά παιδιά":

Scrooge 

Magica 

Στη λίστα "ταιριάζει με την εικονίτσα που θέλω να βάλω τρεις μέρες τώρα"

Thrall (demonicMC)

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#188 Vagelio

Vagelio

Derp

• Review Team
  • 1,231 posts

Posted 21 December 2013 - 03:17

Haru

oZoFArv.png

Lupin(Ghostprince), εκτός κι αν δείξει βελτίωση από τα χθεσινά. Magica και Scrooge, κάποια δήλωση σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών;

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.

#189 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 December 2013 - 04:38

Thrall, Warchief Of The Horde

images_zps72aef8f4.jpg

Ποιος θα το περίμενε ότι θα μοιάζουμε τελικά τόσο πολύ, ε άγιε; Χαίρομαι που βρήκα τελικά συμπατριώτη. Ίσως θα ήθελες να έρθεις μαζί μας στο μεγάλο μας ταξίδι προς το Kalimdor. Θα μπορέσουμε να φτιάξουμε καινούργιο σπιτικό εκεί. Και εγώ λοιπόν ψηφίζω εμένα (demonicMC) , να δούμε που θα μας πάει.

#190 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 21 December 2013 - 13:12

Scrooge McDuck

scrooge-mcduc.jpg

Εγώ είχα πάρει ένα ρεπό για να κάνω τα χρυσόλουτρά μου. Δεν κάνει να τα αφήνω για πολύ καιρό γιατί χάνεται η μυρωδιά. Πάντως χαίρομαι που ψωφήσαν στο μεταξύ κι άλλοι από τους κλέφτες και φονιάδες ανάμεσά μας, Κι αφού το πράσινο πράμα(demonicMC) θέλει να τους ακολουθήσει δεν του χαλάω χατίρι.

15fkk04.jpg

#191 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 21 December 2013 - 19:33

santa-fishing.jpg

Santa(Babba)

Χο! Αγαπητέ μου Scrooge(Maya), μη βιάζεσαι να χαρίσεις στο πράσινο πλάσμα τον ένδοξο θάνατο που επιθυμεί. Θα προτιμούσα να φύγει η magica, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.

blacksanta.jpg

Χαριτωμένο πράσινο ξωτικό, δε μοιάζουμε. Είναι γνωστές οι αλλόμορφες δυνάμεις μου.

Όσοι με κοιτάζουν, βλέπουν μια μορφή που να τους είναι οικεία.

Τα παπιά ας πούμε, με βλέπουν έτσι:

patch-disney-donald-duck-santa.jpg

H haru, έτσι:

santa-monkey.jpg

O Σκρουτζ εξαιρείται για κάποιο λόγο, με βλέπει μόνο έτσι:

Spoiler:

Ίσως επειδή λιγουρεύεται τις μετοχές μου στην coca-cola. Xo!

santa-clause-holsing-money-pm-thumb-270x

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#192 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 21 December 2013 - 19:47

Μάτζικα Ντε Σπελ

ggfN2la.png

*διατάζει μια σγουγγαρίστρα και ένα ξεσκονόπανο να συγυρίσουν λίγο την αίθουσα*

«Αν δεν ήμουν και εγώ να δω ΠΟΙΟΣ θα καθάριζε αυτόν τον χαμό, σαν στάβλος καταντάει το μέρος, μέρα με τη μέρα...

Και για πες ρε πλάσμα (Vagelio), τι προτείνεις να πω; Απάντησα με ότι έχω· μια μάγισσα σαν εμένα δεν λέει αλλά κάνει πολλά και ευχαρίστησέ με επί του δέοντος γιατί καθαρίζω και τις βρωμιές σου και των άλλων!»

*στρέφεται σχεδόν οργισμένη στον χοντρό (Babba)*

«Α, καλά. Είχα μια, είχα δύο, είχα τρεις, τώρα τέσσερις έχω υποψίες και άντε στο καλό σου, δόλιε, που θες να φύγω κιόλας. Εγώ το λέω από τις πρώτες ψηφοφορίες, ότι εσύ μπαμ κάνεις αλλά κάπως (???) έχεις καταφέρει και ζεις μέχρι τώρα! Κανείς άλλος δεν βλέπει το υπέροχα φτιαγμένο προσωπείο του; Αντιλαμβανόμενος ΕΞ ΑΡΧΗΣ, παρακαλώ, γιατί είναι ύπουλος, αντιλαμβανόμενος εξ αρχής λέγω, ότι οι επιθεωρητές έχουν πάρει φόρα και έχουν κάνει άψογη δουλειά, αποφάσισε να καλυφθεί όσο καλύτερα μπορεί υιοθετώντας γρήγορα τον ρόλο του δικαστή και να κατηγορεί εμφανώς και με μεγάλη ευκολία τους δικούς του, ώστε όταν μείνει μόνος, να μπορεί να χειραγωγεί τα αθώα μυαλά μας και να μας ξεκάνει όλους· έννοια σου και μια μάγισσα σαν και του λόγου μου σε έχει μυριστεί από την αρχή. 

Μια εναλλακτική υπάρχει σε αυτό, μία: να θέλεις επίτηδες να συνεχιστεί αυτό το κακόγουστο φιάσκο γιατί έχεις βαρεθεί την ζωή σου στα παγωμένα εδάφη και η Μάρθα δεν σου κάνει τα κόλπα που σου έκανε νέα... και γνωρίζεις πιθανώς ποιός είναι ο τελευταίος δολοφόνος και κατηγορείς άλλους για να κρατήσει το πάρτι...

ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Ε ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ! Κρετίνε».

*στρώνει το φόρεμά της και συνοφρυώνεται*

«Αυτά τα λίγα, είχα να πω. Στη χειρότερη, άμα ψοφήσει ο χοντρός και είναι αθώος (like, no), βγάλτε εμένα να σας φύγει το άχτι. Στην περίπτωση που εγώ φύγω το βράδυ (που δεν συμφέρει να φύγω εγώ, θαρρώ) και ο χοντρός είναι αθώος, βοήθειά σας και να σκουπίζετε πιο τακτικά τον χώρο».

#193 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 21 December 2013 - 20:08

Guys, δίνω παράταση γιατί σχεδόν οι μισοί παίκτες (4 στους 9) δεν έχουν ποστάρει. Σε περίπτωση που δεν το προσέξατε η μέρα του παιχνιδιού διαρκεί πλέον μιάμισι μέρα αντί για δύο γιατί έχετε απομείνει λίγοι και ως εκ τούτου δεν υπάρχει λόγος να κρατάω την μέρα δύο μέρες ή παραπάνω.

Αν έχετε αντίρρηση με αυτό μπορούμε να το συζητήσουμε στην γενική.

Παράταση μέχρι αύριο το πρωί στις 09:00.

Edited by Osama Bin Laden, 21 December 2013 - 20:08.

#194 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 posts

Posted 21 December 2013 - 21:50

Hazama Masayoshi
222747.jpg

Θα ψηφίσω τον αγαπητό Santa(Babba). 

Εγώ όντως δεν το πρόσεξα.

Posted Image

#195 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 21 December 2013 - 22:27

Thrall, Warchief Of The Horde

images_zps72aef8f4.jpg

Ωραίο λαβράκι έπιασες Santa (Babba) , μέχρι που έφτασες το proffesion level σου, στο 600; Επίσης....

images_zpsb5f607cc.jpg

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΞΩΤΙΚΟ

Να το θυμάσαι αυτό την επόμενη φορά, εγώ θα το θυμάμαι.

Επίσης, σοβαρά βιάστηκες πάρα πολύ Scrooge(Maya) , ίσως υπερβολικά πολύ.