Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Now You See Me

crime mystery

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 September 2013 - 00:57

Now you see me...

(2013)

Now-you-see-me-4_zps0b6fedc6.jpg

 

 

Δεν είμαι και πολύ έμπειρος σε ταινίες που έχουν να κάνουν με heists, αλλά είμαι φαν των μάγων και των ταχυδακτυλουργών. Χμμ, είμαι σε δίλημμα! Υπάρχει κάποια ταινία με αυτήν την προσέγγιση; Θέλω να διασκεδάσω ρε φίλε!

 

Κι όμως υπάρχει. Ούτε εγώ το περίμενα. Μου λένε κάτι φίλοι "Πω πω είδαμε μια πολύ ωραία ταινία, Η Συμμορία των Μάγων λέγεται, να τη δεις". Εγώ όταν άκουσα το όνομα μου ήρθαν διάφορα σενάρια στο νου. Πριν την κατεβάσω όμως την τσέκαρα πρώτα στο imdb. Βλέπω "Now you see me". Αμέσως ανταπάντησα "Now you don't" και, διαβάζοντας παράλληλα την υπόθεση, ψήθηκα για movie night! Κλέβουν μια τράπεζα λέει 4 άτομα σε μια παράστασή τους και τα μοιράζουν. Weird, huh?

 

Ο μεσιέ Louis Leterrier, γνωστός σκηνοθέτης από τις ταινίες του, The Incredible Hulk, Danny the Dog και Clash of the Titans, αποφάσισε να σκηνοθετήσει μια ταινία δράσης, η οποία όμως χτίστηκε γύρω από το κόνσεπτ της μαγείας και των σύγχρονων μάγων και ταχυδακτυλουργών.

 

Μιλάμε για μια ταινία φανταχτερή, γεμάτη φώτα και κόλπα και πολύ εντυπωσιακή. Μιλάμε όμως και για χολιγουντιανά κόλπα, όπως εκρήξεις και car chases and so on!

 

Κάποιος μάζεψε τέσσερις διάσημους μάγους να αναλάβουν μια αποστολή, αλλά το FBI(Mark Ruffalo) και ένας αντίπαλος μάγος (Morgan Freeman) θέλουν να ξεσκεπάσουν την απάτη τους.

 

Μπορούμε να εμπιστευτούμε τους μάγους; Υπάρχει αληθινή μαγεία ή όχι; Είναι κακό κανείς να πιστεύει στη μαγεία στη ζωή; Η μαγεία είναι η φαινομενική πλάνη και απόκρυψη της αλήθειας; Για δείτε και πείτε!

 

Η ταινία ήταν ευχάριστη και απολαυστική. Σε κρατούσε και σου άναβε το ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Οι ηθοποιοί που την στελεχόνουν έκαναν μια αξιοπρεπή δουλειά, αν και θα μπορούσαν οι χαρακτήρες να είναι πιο δουλεμένοι.

 

Για το είδος της, είναι μια αρκετά εξέχουσα ταινία. Μην περιμένετε ταινία τύπου The Prestige, αλλά είναι μια αξιόλογη περιπέτεια δράσης και ευχάριστo flick.

 

Περιμένω γνώμες!

Spoiler:

Trailer

Youtube Video

 

 

Now you don't...

Now-You-See-Me-now-you-see-me-34798393-1

 

IMDB Link


Edited by Night Wizard Seal, 04 September 2013 - 14:24.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#2 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 04 September 2013 - 07:14

όμορφη ταινία, ευχάριστη, με ωραίο ρυθμό εξέλιξης που σε κρατάει. Τα μαγικά κόλπα... ένα κι ένα!! Κι εκείνο το car chase... πω πω πω πω!! Οι πρωταγωνιστές είναι ταιριαστοί με τους ρόλους τους - μόνο η "γαλλιδούλα" με ξένισε λίγο αλλά νταξ'. Αυτό που μου έμεινε από την ταινία ήταν ότι παρ' όλη τη "μαγεία", ήταν αρκετά ρεαλιστική.
Συμφωνώ λοιπόν με τον προλαλήσαντα, "Για το είδος της, είναι μια αρκετά εξέχουσα ταινία. "

Enjoy!



#3 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 04 September 2013 - 08:26

Recommended όσο δεν πάει. Γρήγορη, διασκεδασιστική κι έξυπνη. Τα κόλπα πολύ καλά και όλοι οι χαρακτήρες για μένα ένας κι ένας. Οι πιο απολαυστικοί να βλέπεις είναι ο "mentalist" και ο αστυνόμος ή όταν μαλώνουν τα "ζευγάρια". Οι βετεράνοι του κινηματογράφου δίνουν ρέστα, αλλά όμορφα στρέφυν το φακό μακριά από τους εαυτούς τους κι εκεί που πρέπει.

Όποιος θέλει να δει μια διαφορετική ταινία απ'τα συνιθησμένα, χωρίς να λέω ότι είναι η επιτομή της δημιουργηκότητας ή κάτι παρόμοιο, να τη δει!


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#4 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 04 September 2013 - 14:25

Πρόσθεσα και το τρέιλερ στην περιγραφή. Enjoy :)


84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#5 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 15 December 2013 - 02:34

Χαλαρα η καλυτερη action ταινια της χρονιας. Ενα υπερθεαμα με ολη την εννοια της λεξης.

Ο ρυθμος, οι διαλογοι, οι χαρακτηρες, η σκηνοθεσια, ολα ηταν απο πολυ καλα εως αψογα!

 

Προσεξατε οτι εχει μια εξτρα σκηνη μετα τα credits ετσι?



2bbd14fc.jpg


#6 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,264 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 December 2013 - 11:33

καλη ταινια, αν και θα ταιριαζε πιο πολυ να την καναν θριλερ. το υλικο ειναι για αφθονες ιδεες



#7 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 10 January 2014 - 02:41

Αντικειμενικα πολυ καλη ταινια. Προσωπικα δεν μ αρεσε καθολου. Κουραστικη, προβλεψιμη, περιμενα πολυ περισσοτερα. Τα κολπα θα μπορουσαν να ηταν καλυτερα. εκτος απο 1-2 που ηταν καλα ολα τ αλλα καταλαβαινα πως γινοντουσαν οποτε δεν υπηρχε κανενα wow factor οταν αποκαλυπταν πως γινοντουσαν


Edited by The Tragic Prince, 11 November 2014 - 01:16.




Also tagged with one or more of these keywords: crime, mystery