Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Meganebu!

Studio DEEN Fall 2013 1x episodes

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 September 2013 - 23:18

zk2.gif

 

vcvz.png

 

Tην ανερχομενη σκηνοθετη Soubi Yamamoto την εχουμε γνωρισει απο μικρές και ανεξαρτητες παραγωγες όπως το "This boy can fight the aliens" "This boy picked up a mermaid" και Robotica*Robotics.''Οπως ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα αυτό το φθινόπωρο  θα την δουμε να κανει το ντεμπουτο τις στις τηλεοπτικες σειρες για λογαριασμο του Studio DEEN. Tο Meganebu βασιζεται σε σειρα audio dramas τα οποια βγηκαν νωριτερα απο το ιδιο Studio με διαφορετικούς voice actors. Τον σχεδιασμό της σειράς έχει επιμεληθεί ο Αtsuko Nakajima (Ranma 1/2, Hakuoki) και το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Deco Akao (Αrakawa Under The Bridge, Bakugan: Mechtanium Surge).

 

5hcq.png cvax.png

 

Φαν των megane όλου του κόσμου ενωθείτε. Η σειρά ακολουθεί την ζωή ενός συλλόγου για αγόρια με γυαλιά. Πρόεδρος του συλλόγου είναι ο 17χρονος Akira Soma (Kenji Akabane) . ΓΙ αυτόν η ανθρωπότητα χωρίζεται σε τρία είδη ανθρώπων. Σε αυτούς που φορούν γυαλιά, σε αυτούς που δεν φορούν και τις γυναίκες. Είναι ιδιαίτερα αυστηρός απέναντι σε αυτούς που δεν φοράνε γυαλιά και τους θεωρεί αδύναμους. Όντας ιδιαίτερα παθιασμένος μπλέκεται πολλές φορές σε διαμάχες με τα άλλα μέλη του συλλόγου. Ο Μitsuki Kamatani (Κοuki Miyata) είναι ένας δεκαεξάχρονος ο οποίος λατρεύει τον Akira που του διάλεξε τα τωρινά γυαλιά του.. Μπήκε στον σύλλογο προκειμένου να βοηθήσει τους άλλους. Κάποιες φορές ο χαρακτήρας του αλλάζει δραματικα. Εργατικός θέλει ο Akria να βασίζεται περισσότερο επάνω του. Άλλο μέλος είναι ο Takuma Hachimine (Atsushi Tamaru) ένα ονειροπόλο 17χρονο παιδι ο οποίος μοιάζει χαμένος στον κόσμο του. Αν και δίνει την εντύπωση ενός πρίγκηπα ο οποίος είναι μελετηρός, η πραγματικότητα ειναι εντελώς διαφορετική. Παρόλαυτά όμως έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της συντροφικότητας. Ο Yukiya Minabe (Junichi Suwabe) ένας ντροπαλός παιδικός φίλος του Αkira ο οποίος αν και έχει μεγάλο εύρος εγκυκλοπαιδικών γνώσεων χωρίς πραγματική εμπειρία δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει επαφή με τον εξω κόσμο. Τέλος είναι ο Hayato Kimata (Ryohei Kimura) ένας δεκαεξαχρονος μαθητής με την καταπληκτική του δυνατότητα να ανεβάζει την διάθεση των γύρω του. Είναι το μοναδικό μέλος του club που φορά γυαλιά μόνο για εμφανισιακούς λόγους. Αρχικά του είχαν απαγορεύσει την είσοδο στον σύλλογο λόγω της καλής του όρασης αλλά μετά από την επιμονή του δεν μπορεσαν να του φέρουν αντίρρηση. Εξαιτίας της επιμονής του, και της αναγκης του για προσοχή πολλοί τον βρισκουν ενοχλητικό αλλά δεν τον πειράζει καθώς συνήθως παίρνει αυτό που θέλει.

 

h02s.png obx.png

 

Youtube Video

 

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν περιμένω να δούμε κάποια σοβαρή ενδοσκόπηση στην φύση της ανθρωπότητας. Οι περισσότεροι χαρακτήρες μου φαίνονται τρόφιμοι ζουρλοκομείου για να το πω ευγενικά. Μου αρέσει όμως η σκηνοθέτης και θέλω να δω την πρώτη της τηλεοπτική απόπειρα. Είμαι έτοιμη για πολύ colorful και fabulous καταστάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι τα meganes Θα ανταγωνιστούν ισάξια τα bishonen του Uta no prince sama. Kαι αν υπάρχει και κάποιο τρίβια για τα γυαλιά από εδώ και από εκεί θα είναι ευπρόσδεκτο.

 

Αnidb|ANN|Official Site.

dlu.gif
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 



#2 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 02 September 2013 - 23:30

Πριν λίγο έμαθα γι αυτό και βασικά είδα δύο πράγματα.

 

1. Από ότι λένε, είπαν ανοικτά πως η συγκεκριμένη σειρά είναι στραμμένη προς το fanbase του Free. Τα συμπεράσματα δικά σας.

2. Studio DEEN 

Spoiler:

 

Στην τελική δηλαδή μόνο για γυαλιά δεν θα είναι.



#3 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 September 2013 - 23:37

Ε με τόσο σάλο που είχε γίνει στο free με τα nipples και την ανυπαρξία αυτών δεν νομίζω ότι θα εκαναν το "λάθος" να μην βάλουνε. XD. Tώρα άσχετα με το κατά που στοχεύει το DEEN δεν θα βιαζόμουν να το βάλω στο ίδιο καλάθι με το Free tbh για αρκετούς λόγους.

I wouldnt mind a crossover special though.



#4 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 03 September 2013 - 23:36

Well thank you :P Meganes :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu: :lovulovu:

ντιπς στον μπλε μαλλη απο τωρα για να μην εχουμε παρεξηγησεις χΔ

Now, θα το δω οτι κι να ναι , O,TI O,TI κι να ναι , tbh δν περιμενω κανα τεραστιο plot , just weird highschool boys enjoying their everyday life :3 ,αλλα αυτο ειναι αρκετο για μενα.Θελω να ειναι μια σειρα που θα απολαυσω οπτικα  κι να ειναι πολυ fabulous !!!!!!!
Νιωθω το καθηκον να με καλει !!!! Κι ο Οκτωβρης ερχεται *inserts evil laugh*


74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#5 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 September 2013 - 13:33

 

ΓΙ αυτόν η ανθρωπότητα χωρίζεται σε τρία είδη ανθρώπων. Σε αυτούς που φορούν γυαλιά, σε αυτούς που δεν φορούν και τις γυναίκες.

 

 

Oh, wow. Just wow.

 

Δεν νομίζω ότι θα αντέξω τόσο μεγάλα ποσοστά καθυστέρησης μόνο και μόνο για λίγο fanservice.

 

Έχω ελπίδες πάντως ότι κάποτε το studio DEEN θα ικανοποιήσει και το δικό μου φετίχ και θα κάνει anime με τριχωτούς άντρες που κοιμούνται μόνο με τις κάλτσες τους.


xbJ3b2w.jpeg


#6 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 September 2013 - 13:44

Eίπαμε οι χαρακτήρες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι τρόφιμοι παρέα με τον Hannibal in my books. Δυστυχώς δεν ήταν το μόνο disturbing σημείο.

Still it's so pretty i wanna give it a chance. :333



#7 DevilMayCry

DevilMayCry

    Sage of the Six Paths

  • Members
  • 100 posts
  • LocationAthens-Vienna

Posted 08 October 2013 - 01:49

Boring to death. :deadga6: 


Edited by DevilMayCry, 08 October 2013 - 01:49.


#8 eleospleon

eleospleon

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 08 October 2013 - 10:21

Μετά που είδα το πρώτο ep από plot δεν λέει τίποτα, αλλά για fanservice είναι αρκετά υποσχόμενο, δεν νομίζω ότι θα το βλέπει κανείς για κάποιο άλλο λόγο.

 

@redqueen Και εγώ αυτόν θέλω :awww:


ezgif-save.gif


#9 Hanzo

Hanzo

    Relief Pitcher

  • Members
  • 943 posts

Posted 11 October 2013 - 23:35

Aποδειξη οτι ειναι δυνατον να υπαρξει καλαισθητο αποτελεσμα χωρις μεγαλο budget, αυτο και το Kill la Kill.

 

Αρκετα αστειο και με προσωπικοτητα επισης,αποφασισμενο να κανει τα δικα του.  Eleospleon, μιλας για τη φαση που πεταει την μπλουζα του ο επιστημονας της παρεας καθως χυδαιο fanservice δεν παρατηρησα εκτος απο μια διαθεση χαβαλε τυπου ''κλαψε στο στηθος μου Soma senpai".

 

Παντως σοβαρα εχει πεσει δουλεια σε καθε καρε του ανυπαρκτου animation και το αποτελεσμα ειναι ευφανταστο και πολυχρωμο. Και καλη/ντροπιαστικη μουσικη εχει. Μονο με αυτα θα ηταν κουφιο βεβαια οποτε θελω να πιστευω οτι θα συνεχισει να προκαλει εστω οχι και πολυ δυνατα γελια.


Edited by Hanzo, 11 October 2013 - 23:36.

Posted Image


This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#10 Keito

Keito

    Tamako Markeito

  • Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 13 October 2013 - 21:03

Οκ στεναχωρήθηκα λίγο μετά το πρώτο επ. Όχι μόνο επειδή είχα ελπίδες για να βγει όντως καλό (τι 'το θελα και γω), αλλά διότι ήταν τόσο όμορφο οπτικά, που πάει στράφι.

Τι να πρωτοπιάσω απ'τον τεχνικό τομέα. Τα χρώματα που ήταν σαν γεμάτος καμβάς, με ζωηρούς και παιχνιδιάρικους συνδυασμούς; Το animation που ήταν πολύ ομορφούλι και συμπαθητικό; Την σκηνοθεσία, που ήταν χαρακτηριστική και ενδιαφέρουσα, όπως άλλωστε όλες η σκηνοθεσίες της Soubi Yamamoto; Όλα αυτά ήταν υπέροχα, και είναι κρίμα ρε γαμώτο να χαραμίζονται σε ένα anime που χάνει αρκετά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

 

Τώρα και intentionally, και unintentionally προκαλεί κάποιο γέλιο, και είναι συμπαθητικούλι σε μερικά σημεία, αλλά έχει και στιγμές, που το χιούμορ του δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή οκ, ως ένα βαθμό δεν εκνευρίζομαι διότι σκέφτομαι πως δεν τα παίρνει ούτε το ίδιο στα σοβαρά αυτά που λέει, και οι χαρακτήρες είναι όλοι παρ'τον έναν και χτύπα τον άλλον, αλλά αρκετά πράγματα δεν τα βρίσκω αστεία, ακόμα και αν δεν τα λέει, και τείνουν λιγάκι προς το ενοχλητικό.

 

Ελπίζω το κλαμπ να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο πέρα απ'το να φτιάχνει γυαλιά για να κοιτάει γυμνές κοπέλες χωρίς να το καταλαβαίνουν. 

 

Α και για να 'μαστε στο κλίμα των bishies, dibs στον Shirogane-sensei. 


Edited by Keito, 13 October 2013 - 21:04.


#11 Vagelio

Vagelio

    Derp

  • Review Team
  • 1,231 posts

Posted 14 October 2013 - 15:03

Ότι είπαν Hanzo & Keito για το art direction. Πανέμορφο, πολύχρωμο, χαρούμενο, παιχνιδιάρικο. Loved it.
 

Ελπίζω το κλαμπ να ασχοληθεί και με τίποτα άλλο πέρα απ'το να φτιάχνει γυαλιά για να κοιτάει γυμνές κοπέλες χωρίς να το καταλαβαίνουν.

 

Kι εγώ είπα ένα μεγάλο WTF am I watching όταν ο πρόεδρος του κλαμπ είπε το λόγο για τον οποίο θέλουν να φτιάξουν Χ-ray glasses. Μέχρι που πήρα χαμπάρι ότι όλο το σύμπαν της σειράς τους δουλεύει.

Spoiler:

To sum up, υπό άλλες συνθήκες θα με ενοχλούσε αλλά όταν μου τα παρουσιάζει έτσι όπως μου τα παρουσιάζει δεν νιώθω κάποια περιφρόνηση, μου λέει όλη την ώρα "μην με πάρεις στα σοβαρά, έλα να κάψουμε μαζί εγκεφαλικά κύτταρα", ξέρει πολύ καλά ότι είναι μια καΐλα από διοπτροφόρα μπισόνεν. Να, π.χ. ο τίτλος του δεύτερου επεισοδίου που βλέπω τώρα είναι "Any man who wears glasses cannot be a bad man". I cannot take this thing seriously XD

Πιστεύω πως θα είναι το αγαπημένο μου φολίδι για την σεζόν.


Εdit: dibs στον President, SERIOUS BUSINESS ΛΕΜΕ!


Edited by Vagelio, 14 October 2013 - 15:04.

Posted Image
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.




Also tagged with one or more of these keywords: Studio DEEN, Fall 2013, 1x episodes