Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Video Games Debates
Started By
Ash_Pokemaster
, Sep 23 2006 12:11
108 replies to this topic
Posted 18 March 2008 - 18:59
Posted 18 March 2008 - 19:32
Μόνο που ειδικά στα games για pc ισχύει το no life, just wow, οπότε βάλε ανάποδα pc και ps3
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 18 March 2008 - 19:43
Αν το ειχα φτιαξει εγω θα ηταν διαφορετικο,πιστεψε με.Μόνο που ειδικά στα games για pc ισχύει το no life, just wow, οπότε βάλε ανάποδα pc και ps3
Posted 24 April 2009 - 12:59
bump cuz i like this thread:tensai:
Θα έφτιαχνα καινούριο τopic αλλά κάποιος(guess who:hahaha:) με πρόλαβε ήδη.Btw ένα poll "ποια/ες κονσόλα/ες έχετε" θα ήτανε ενδιαφέρον.
Ξεκινάω λοιπόν με την απάντηση μου στον Cassielόπου παραδέχομαι την ήττα μου.
Τελικά όντως έχουμε μια πολύ καλή λίστα αν και έχεις βάλει 2-3 σαβουρίτσες
.Από τα 33 που ανέφερες ήξερα για τα 14 από τα οποία τα μισά δεν τα θεωρώ και τόσο epic.Από τα υπόλοιπα όμως βρήκα αρκετά.
Και κάτι ακόμα:αύριο θα πάω να πάρω το Ds lite.Μήπως να προτιμήσω το Dsi τελικά;
Θα έφτιαχνα καινούριο τopic αλλά κάποιος(guess who:hahaha:) με πρόλαβε ήδη.Btw ένα poll "ποια/ες κονσόλα/ες έχετε" θα ήτανε ενδιαφέρον.
Ξεκινάω λοιπόν με την απάντηση μου στον Cassiel
Τελικά όντως έχουμε μια πολύ καλή λίστα αν και έχεις βάλει 2-3 σαβουρίτσες
Spoiler: @ Cassiel
Και κάτι ακόμα:αύριο θα πάω να πάρω το Ds lite.Μήπως να προτιμήσω το Dsi τελικά;