Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Video Games Debates

• Please log in to reply
108 replies to this topic

#1 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2006 - 12:11

Ο τίτλος μιλάει... Εδώ μπορούμε να debataroume για Video Games.
Πολλές φορές αυτό γίνεται σε Instant Messaging πράγμα σχεδόν ακατόρθωτω... Έτσι είπα να ανοίξω ένα θέμα. Παρακαλώ να αποφεύγετε το flaming.
Ξεκινάμε!

oR4yYRl.gif

#2 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2006 - 13:49

Ποιός θα ήταν τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να κάθεται την στιγμή που η Nintendo η Microsoft και η Sony αυξάνουν κάθετα τα κέρδη τους, ειδικά τώρα με τις νέες κονσόλες, να λογομαχεί για το ποιά κονσόλα "είναι καλύτερη" ενώ δεν πρόκειται να έχει κανένα(οικονομικό κυρίως) όφελος. Όταν κάποιος είναι κάτοχος μίας μόνο κονσόλας, εκτός του ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για τις άλλες, δεν θα πρέπει να φανατίζεται με αυτή την κονσόλα και να θεωρεί τις άλλες σαν 'εχθρικές'. Όντας κάτοχος ps2, xbox, gc kai ds μπορώ να πώ ότι η κάθε μία απο αυτές έχει μερικους τίτλους διαμάντια που ο κάθε γκέϊμερ μπορεί να απολαύσει.
Εκτός αυτών τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε κονσόλας είναι συγκεκριμένα, και δεν αλλάζουν. Ας πούμε ξέρουμε όλοι ότι xbox>gc>ps2 και psp>ds αλλά παιχνίδια όπως metal gear solid 3:snake eater ή metroid prime: hunters αξίζουν πολύ.

Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο να προσθέσω, ίσως επανελθώ αργότερα :kakashithumbup:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2006 - 14:21

Εγώ αυτό που θέλω είναι να δω 360 vs Ps3. Όμως αν δεν βγει δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε.

#4 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Σεπτέμβριος 2006 - 22:22

Ποιός θα ήταν τόσο χαμηλού επιπέδου ώστε να κάθεται την στιγμή που η Nintendo η Microsoft και η Sony αυξάνουν κάθετα τα κέρδη τους, ειδικά τώρα με τις νέες κονσόλες, να λογομαχεί για το ποιά κονσόλα "είναι καλύτερη" ενώ δεν πρόκειται να έχει κανένα(οικονομικό κυρίως) όφελος. Όταν κάποιος είναι κάτοχος μίας μόνο κονσόλας, εκτός του ότι δεν μπορεί να εκφέρει άποψη για τις άλλες, δεν θα πρέπει να φανατίζεται με αυτή την κονσόλα και να θεωρεί τις άλλες σαν 'εχθρικές'. Όντας κάτοχος ps2, xbox, gc kai ds μπορώ να πώ ότι η κάθε μία απο αυτές έχει μερικους τίτλους διαμάντια που ο κάθε γκέϊμερ μπορεί να απολαύσει.
Εκτός αυτών τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε κονσόλας είναι συγκεκριμένα, και δεν αλλάζουν. Ας πούμε ξέρουμε όλοι ότι xbox>gc>ps2 και psp>ds αλλά παιχνίδια όπως metal gear solid 3:snake eater ή metroid prime: hunters αξίζουν πολύ.

Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να σκευτώ κάτι άλλο να προσθέσω, ίσως επανελθώ αργότερα :kakashithumbup:

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με αυτά που λές μπράβο. Η σύγκριση μεταξύ κονσολων είναι άσκοπη και ανούσια :respect: Δεν ήξερα όμως ότι το GC (τρομερή κονσόλα) έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηρηστικά απ' οτι το PS2. :rolleyes2:

#5 ville_valo

ville_valo

Starting...

• Members
  • 26 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2006 - 19:38

Προσωπικα μαλλον δεν θα προτιμησω καμμια απο τις καινουργιες κονσολες.Εχω απογοητευτει απο τα τελευταια παιχνιδια και απο οτι εχω δει δεν υπαρχει κατι ενδιαφερων στις νεες κονσολες.Πιστευω πως πλεον δεν βγαινουν καλα παιχνιδια.Μονο τα online ψιλοαξιζουν κυριως λογω του οτι ειναι καπως διασκεδαστικα αφου παιζεις με αλλλους παιχτες.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2006 - 19:59

Εγώ θα ψάξω για δουλειά μετά την εξεταστική με κεντρικό σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά πρώτα του wii και μετά βλέπουμε... έχει ο θεός. Με τίτλους όπως zelda και metroid πως μπορώ να αντισταθώ? Μου λέτε? :( Ειδικά το γκέϊμ-πλέϊ στο zelda πρέπει να είναι τέλειο... να κινείς το χέρι σου και στο γκέϊμ να κινείς το σπαθί! :Ο
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2006 - 22:39

Με τίτλους όπως zelda και metroid πως μπορώ να αντισταθώ? Μου λέτε? :( Ειδικά το γκέϊμ-πλέϊ στο zelda πρέπει να είναι τέλειο... να κινείς το χέρι σου και στο γκέϊμ να κινείς το σπαθί! :Ο

πως ρε συ θα γινεται αυτο;;;;;;;;;;;
Δημοσιευμένη  εικόνα
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#8 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2006 - 00:34

Όλα τα παιχνίδια του Wii με τέτοιο σύστημα θα είναι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=770

E5VV38U.jpg

#9 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2006 - 14:35

Όλα τα παιχνίδια του Wii με τέτοιο σύστημα θα είναι. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.anime.gr/forum/viewtopic.php?t=770

Βασικά περισσότερες πληροφορίες εδώ
www.ign.com :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#10 just reaper

just reaper

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2006 - 20:44

Προσωπικα μαλλον δεν θα προτιμησω καμμια απο τις καινουργιες κονσολες.Εχω απογοητευτει απο τα τελευταια παιχνιδια και απο οτι εχω δει δεν υπαρχει κατι ενδιαφερων στις νεες κονσολες.Πιστευω πως πλεον δεν βγαινουν καλα παιχνιδια.Μονο τα online ψιλοαξιζουν κυριως λογω του οτι ειναι καπως διασκεδαστικα αφου παιζεις με αλλλους παιχτες.

Εγώ θα διαφωνήσω. Βγαίνουν και καλά παιχνίδια αλλά ναι, πολλά από αυτά βγαίνουν στις παλιές κονσόλες. Όπως παράδειγμα shadow of the collosus, hitman blood money. Πολλούς τίτλους πιστεύω ότι πρέπει να αναμένουμε με την άφιξη του play 3 όπου ο ανταγωνισμός θα ανάψει για τα καλά. [/img]

#11 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2006 - 19:05

Παρεμπιπτόντως να προσθέσω ότι αν και κατά πάσα πιθανότητα θα αγοράσω πρώτα wii και μετά βλέπουμε, θα περιμένω να κυκλοφορήσουν και οι 3 κονσόλες λίγο στην αγορά ώστε να μπορώ να ξέρω πράγματα όπως π.χ. για μερίδα στην αγορά που ήταν προβληματικά η κάτι ανάλογο. Συν το ότι ίσως υπάρξει και σύντομη πτώση τιμής σε κάποια απο τις κονσόλες(ναι ναι...την είχα πατήσει με το xbox αλλά μέτρια, ήμουν από αυτούς που έδωσαν 300 ευρώ...τους καϊμένους που έδωσαν 500...)
xD
Δημοσιευμένη  εικόνα

#12 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2006 - 20:44

Παιδια το θεμα για το πια απο τις κονσολες 3 γεννιας θα παρει το μεγαλητερο μερος της αγορας ειναι πολη μεγαλο παντος το σηγουρο ειναι οτι θα πρεπει
να βγουν και οι 3 στην αγορα για να δουμε τη γινεται,παντος ειναι καλο που
στο tokyo game show ειδαμε και αλλα παιχνιδια του ps3 γιατι στην E3 δεν ειχαμε δει και τοσα πολλα με αποτελεσμα να υπειρχαν καπιες αμφιβολιες και κυριος απο τα περιοδικα.

#13 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2006 - 00:28

Φίλε Usumaki, φιλική διόρθωση: είμαστε στην 7η γενιά (Για αποφυγή παρεξηγήσεων, η επικρατέστερη μονάδα μέτρησης γεννεών είναι με τα Bits. Λογικό αν διαφωνήσεις) Δέν αμφιβάλλει κανένας οτι το Ps3 Δέν θα είναι μια πετυχημένη κονσόλα. Ισα-Ισα το όνομα PS είναι βαρύ στον κόσμο των video games. Το θέμα είναι οτι έχει δημιουργηθεί κακό κλίμα γύρω απο την sony. Κυρίως για την αδικαιολόγητη καθυστερημένη κυκλοφορία για τα pal regions, την παράλογη τιμή του (οση τεχνολογία και να έχει, δεν μπορεί να κοστίζει τοσο... μήν ξεχνάμε οτι οι γονείς προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα παιδιά τους όσο ποιο φτηνά γίνεται) και την έλλειψη online δυνατοτήτων για αρκετούς μήνες μετα το launch. (δεν έχουν βάλει ΚΑΝ online mode στα περισσότερα παιχνίδια... )θα δούμε online games μετά την ενεργοποίηση του general server... επίσης... είμαστε δισταχτικοι προς την ποιότητα της υπηρεσίας γιατί έχουμε μπροστά μας το Nintendo WFC και το Xbox Live, ενώ για το Ps2 και το PSP σχεδόν τπτ... hard work to do, Sony

αυτα...
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#14 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.785 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2006 - 13:51

Η αλήθεια είναι μία
Sega >>>>>>>> Everybody :P

Όχι 'ντάξει συμφωνώ με ssj, δεν υπάρχει λόγος τσακομών από την στιγμή που οι εταιρίες έχουν σαν σκοπό το κέρδος. Απλά να πώ ότι αν κάνει σωστές κινήσεις η Nin θα πάει αρκετά καλά ενώ νομίζω ότι η M$ θα πάει καλά και αυτή.
rsrGbGx.gif

#15 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2006 - 20:29

Ετσι όπως είναι τα πράγματα τώρα η Nintendo και η M$ έχουν θετικότερη αντιμετώπιση απο τους αγοραστές αλλα και τις gaming κοινότητες. Το θέμα θέλει υπομονή. Το οτι οι εταιρίες μας τα παίρνουν... δεν το συζητάμε.. τουλάχιστον να δίνουν και κάτι να λέμε οτι "δεν μας κλέβουν"
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....