Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Video Games Debates

• Please log in to reply
108 replies to this topic

#61 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2006 - 15:18

http://www.youtube.com/watch?v=hmMoYy1MJy0
γιά δείτε απο το gen που φέυγει ποιά κονσόλα αντέχει στα deadly impacts :P

(μονο για όσους έχουν γερή κράση!)
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Δημοσιευμένη  εικόνα
The revolution is near....

#62 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Οκτώβριος 2006 - 15:30

Γιά άλλη μια φορά, αποδεικνύεται η ισχύς του Nintendo Seal of Quality!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2006 - 15:25

Η καθυστερηση του PSX3 ειναι γνωστο οτι υπαρχει λογο της υπερθερμανσης του πυρινα Cell ο οποιος πολλες φορες λιωνει...Η sony στους τελευταιους μηνες κανει προσπαθειες να διορθωσει αυτο το θεμα

Η τιμη του psx3 ειναι τελειως αγουρη.Βεβαια δεν ισχυει τπτ απο ολα αυτα που λεγανε στην αρχη(κονσολα 300¤ παιχνιδια περιπου 90-120¤)αλλα το να δωσεις 600¤ για 1 παιχνιδομηχανη οταν με 600¤ μπορεις πλεον να παρεις 1 καλο υπολογιστη ειναι τουλαχιστον τραγικο(προς γνωση το πλαισιο εχει φερει αντιγραφικα blu-eay στην εξευτελιστικη τιμη των 800¤...Οχι τπτ αλλο γιατι ακουω και μπαρουφες οτι το blu-ray δε θα αντεξει στο συναγωνισμο.Καλα εχω ακουσει και οτι δε θα βγαινουνε κοπιες παιχνιδιων Blu-ray...Πουθενα δε γινονται αυτα).

Επισης δεν θα εχει μονο το Wii συστημα μεταφορας κινησεων απο το χειριστηριο(πως σκατα λεγεται εχω κωλησει τωρα),αλλακ αι το psx3(βεβαια ξεχαστε κραδασμους...Δεν υπαρχει κραδασμος..Συμφωνα με τη Sony μπερδευοτανε το παιχνιδι και νομιζε οτι κινεις το χαρακτηρα)

Κατα εμε η Sony εχει χασει το παιχνιδι πριν καν αρχησει...Δε θα κανει φετος καμια τρελη πωληση και δε προκειται να κανει τρελη πωληση εφοσον δε βγαλει ικανοποιητικα Online παιχνιδια(μονο στην Ελλαδα δεν εχουμε τετοιες χαρες...)και φυσικα δε ρηξει τη τιμη σε ανταγωνιστικα επιπεδα(1 βασικος μισθος=τιμη 1 PSX3)

Πρωσοπικα το xbox360 το βρισκω εξαιρετικη μηχανη και το Wii εχει πανω την εγγυηση της Νιντεντο.Πολλα λαθη στρατιγικης απο τη Sony φετος...Κριμα για μια κονσολα η οποια ειχε ολα τα εχεγγυα να πρωτοπωρησει και να αφησει εποχη.
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#64 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2006 - 21:30

Τώρα που είπες για online stuff... Σας Εχω μια τρομερή είδηση! Τα Wii online channels θα είναι διαθέσιμα απο την πρώτη μέρα στο Ελλάδα!!!!!!!
Yeah!

να σου πώ φιλε zidane. Εκτός απο την υπερθέρμανση του Cell έχουμε και το πρόβλημα της ρύθμησης της φωτοδιόδου στο pal region. Γι αυτό εμείς οι ευρωπαίοι και οι αυστραλοί θα το έχουμε πολυυυυυυ αργότερα!

επίσης στο χειριστήριο της sony έχει μόνο tilt detector. αφαιρέθηκε η δόνηση για τον λόγο που είπες αλλά και απο βιασύνη. παρ όλα αυτα είναι six degrees (δέν ξέρω τι σημαίνει αυτό)
απο την άλλη το χειρηστήριο της ninty είναι γεμάτο Tilt detectors και άλλες τεχνολογίες και μπορεί να αντιληφθεί την θέση του στον χώρο την ταχύτητα, την κατέυθυνση, και πολλά άλλα.
επίσης διαθέτει και δόνηση αλλα και ένα δικό του ηχείο που κάνει την εμπειρεία ποιο surround.

Να ξαναγυρίσουμε στα online δεδομένα. Το ps3 θα έχει έτοιμη online service κατα το τελευταίο 6μηνο του 2007. μέχρι τότε ούτε τα παιχνίδια ούτε υπηρεσίες και, επιπλέον, χρειάζεται γραμμή dsl η cable πάνω απο 1 mbps άρα η ελλάδα είναι just in.

να περάσουμε στην διασυνδεσιμότητα με τα φορητά...
Είναι στάνταρτ οτι το Wii θα συνδέεται ασύρματα με το DS επιτρέποντάς ένα σωρό εφαρμογές (ακόμα και πέρα απο το gaming )
Το ps3 ερχεται σε 2 εκδόσεις... όποιος πάρει την φτηνή καλύτερα να μην περιμένει υποστήρηξη του psp αφού δέν θα έχει κάν WiFi!

αυτα απο μενα :happy2: ελπίζω να κάλυψα με τις γνώσεις μου :bye:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2006 - 04:40

Σωστά τα λες LeeoN. Όποιος θέλει να έχει το PSP για καθρέφτη στο Gran Turismo HD (αφού αγοράσει κάθε αυτοκίνητο και πίστα που θέλει ξεχωριστά), θα πρέπει να σκάσει το 600άρι.

Επίσης, στην Ιαπωνία μειώσαν την τιμή του Low-End μοντέλου. Γιατί; Οι καταναλωτές δεν ήταν ικανοποιημένοι με την τιμή. Στην ερώτηση "Γιατί δεν προβήκατε σε παρόμοιες κινήσεις στις υπόλοιπες περιοχές;" η απάντηση ήταν σαφής: Οι καταναλωτές απο την Ευρώπη και την Αμερική φέρονται ικανοποιημένοι ως αναφορά την τιμή...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2006 - 19:06

Στην Ελλαδα δεν θα υπαρχει το φτηνο μοντελο...Γενικοτερα στην ευρωπη η Σονυ σκεφτεται να φερει μονο το ακριβο μοντελο(μας εχουνε για παραληδες :clap: :clap: :clap: :clap: )

Η Σονυ επισης εκτος απο το ασυρματο χειριστηριο πιθανοτατα να βγαλει και 1 νεο ακομα dual shock στο μελλον με καλυτερη μεταφορα κινησης(ισως και με αλλο σχημα)

Βασικα ολα αυτα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας ακομα μιας και δε ξερουμε τα σχεδια της sony.Ητανε να βγαλει 1η(και ειχε ξεκινησει 1η το σχεδιασμο)του psx3 και τελικα ριχνεται τελευταια στη μαχη

Το θεμα ειναι οτι η Μικροσοφτ ειναι μπροστα...Η Σονυ εμεινε πολυ πισω και η Νιντεντο ειναι παντα η Νιντεντο η οποια δειχνει φετος να προσεχει παρα πολυ σε κινησεις Management(λαθη που γινανε με nintento 64 οπου αργησε πολυ να το βγαλει,και με το κυβο που τα παιχνιδια της αρχικος προοριζοτανε για παιδια καθως επισης και οτι και στα 2 συστηματα δεν χρησιμοποιησε dvd η cd που χρησιμοποιουσανε οι ανταγωνιστες της)φενεται να μην επαναλαμβανονται-αμα τη πατας μαθαινεις.

Θα δουμε.Παντως κανεις δεν αναγκαζει να παρει psx3 με 600¤.Αμα το παρεις θα το παρεις επειδη γουσταρεις(αν και με τοσα λεφτα δυσκολα οι γονεις να το προτιμησουνε για τους κανακαρηδες τους)
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

#67 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2006 - 19:31

Στην Ελλαδα δεν θα υπαρχει το φτηνο μοντελο...Γενικοτερα στην ευρωπη η Σονυ σκεφτεται να φερει μονο το ακριβο μοντελο

Κατά την γνώμη μου καλύτερα θα είναι αν φέρουν μόνο την ακριβή έκδοση. Η προηγούμενη είναι μόνο 100 ¤ λιγότερα και είναι πετσοκομμένη εντελώς :dry:

E5VV38U.jpg

#68 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2006 - 19:45

παρ όλα αυτα είναι six degrees (δέν ξέρω τι σημαίνει αυτό)

Πανω σε αυτο....
Το ps3 controller θα λεγεται sixaxis επειδη (λογικα?) ανιχνευει κινηση σε 6 αξονες.
1)Απολυτως λογικο,εξι αξονες ενας για καθε διασταση του χωρου,καθως ολοι γνωριζουμε οτι ο χωρος αποτελειται απο 6 διαστασεις :rolleyes2:
[spoiler:e9e681fc5b]Το σωστο ειναι τρεις αξονες και εξι ημιαξονες αλλα μαλον το sixssemiaxis δεν ακουγεται πολυ καλο :rolleyes: [/spoiler:e9e681fc5b]
2)Γιατι εγω εχω την εντυπωη οτι ανιχνευει κινηση μονο σε 2 διαστασεις :?

#69 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2006 - 22:02

2)Γιατι εγω εχω την εντυπωη οτι ανιχνευει κινηση μονο σε 2 διαστασεις

Και πάλι Wii remote ΔΕΝ είναι και ουτε θα γίνει ποτέ. Εγω πάλι έχω την εντύπωση οτι έχει μονο tilt... τεσπα...

(αν και με τοσα λεφτα δυσκολα οι γονεις να το προτιμησουνε για τους κανακαρηδες τους)

απο την μικρή μου πείρα σε μαγαζί με games ΟΛΟΙ οι γονείς προσπαθούν να ευχαριστήσουν τα παιδιά τους ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
γι αυτό η χαρά του γονιού είναι η nintendo αφού όλοι αγοράζουν GBA SP και NDS(L)
to PSP αγοράζεται απο μεγαλύτερα άτομα (αφού αν το πάρει παιδί στα χέρια του, παει διαλύθηκε) Και κυρίως απο αυτούς που ζητάνε all in one μηχάνημα για gadgetomania.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2006 - 18:57

Στην Ελλαδα δεν θα υπαρχει το φτηνο μοντελο...Γενικοτερα στην ευρωπη η Σονυ σκεφτεται να φερει μονο το ακριβο μοντελο

Κατά την γνώμη μου καλύτερα θα είναι αν φέρουν μόνο την ακριβή έκδοση. Η προηγούμενη είναι μόνο 100 ¤ λιγότερα και είναι πετσοκομμένη εντελώς :dry:

Δε θα προτιμουσες την ακριβη εκδοση 100¤ λιγοτερα ομως? :kakashithumbup:

Εχει βγει η φημη οτι αυτο το χειριστηριο του psx3 θα ειναι σαν εκεινο που ειχεπ πρωτοβγει για το psx1.

Για μενα ελαχιστη σημασια παιζουνε τα χειριστηρια πλεον...Το xbox ειχε(μετα το Ν64)το τραγικοτερο και πιο χοντροκομενο χειριστηριο που ειχα δει...Παρολα αυτα επειδη ειχε συμπαθητικα παιχνιδακια-αρες αποκτησε κα φανατικους.Εξαλου δε βλεπω κανενα να περιμενει αποκλειστικα το Wii ή to psx3 μονο και μονο λογο χειριστηριου(εξαλου οι πωλησεις του xbox360 ειναι ικανοοπιητικες αν και το χειριστηριο του δεν εχει κατι το ιδιαιτερο)

#71 hajate

hajate

Anime Freak

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2006 - 20:26

παίδες θα ήθελα να ρωτήσω ποιά παιχνίδια θα βγούνε και θα βγαίνουν αποκλειστικά για ps3;όντας φανατικός των pc games όταν ήρθε ο χρόνος να αγοράσω την πρώτη μου κονσόλα ever πριν 6 χρόνια πήρα το ps2 μόνο και μόνο για το το ff και pro evolution.απότι έιδα πλέον αυτά τα 2 κάστρα έχουν πέσει(για ff μερικώς)!πάντως είναι τουλάχιστον εξωφρενικό να ζητάς 600 ευρώ για μία κονσόλα όσο καλή και να είναι.δεν είμαι μέσα στα πράγματα όπως εσείς μιας και το ps2 έφαγε σουτ μόλις πήρα το καινούργιο μου pc :) και δεν παρακολούθω όπως παλιά τις εξελίξεις αλλά έλεος :mad2:
τέλος fps χωρίς ποντίκι και πληκτρόλογιο δεν λογίζεται ως fps,half life rules!!!
p.s. πριν 2 βδομάδες πήρα το ds lite,όλα ωραία όλα καλά αλλά 45 ευρώ για ένα παιχνίδι;και μετά σου λένε για πειρατεία,ρε καλά τους κάνουν!!!!!

#72 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2006 - 21:44

Δε θα προτιμουσες την ακριβη εκδοση 100¤ λιγοτερα ομως? :kakashithumbup:

Και ποιος δεν θα την ήθελε ? Απλά προτιμάω να έιμαι ρεαλιστής :P

E5VV38U.jpg

#73 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.808 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2006 - 23:28

Λοιπόν δεν ξέρω τι λέτε αλλά υπάρχει απάντηση σε όλα, η sony δεν θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του ps3 στην Ευρώπη, θα την ακύρώση τελείως, επειδή σκοπεύει να λανσάρει αποκλειστικά το νέο μηχάνημα της που όπως έχετε ήδη υποψιαστεί μπροστα του το ps3=0. Είναι το εξής
Posted Image
όπως βλέπετε έχει κλέψει το λογότυπο από την Sega για να το λανσάρει σε ποιο hardcore κοινό :P :D :D :D :D :D :kakashithumbup: :laughing: :lol: :hehe:

Λοιπόν σοβαρά τώρα, ελπίζω τα καλύτερα στη $ony [μιας και που μας έσωσε από τους κινέζους τρομοκράτες της Lik-Sang], πάντως και για το Wii μερικοί γκρινίαζουν π.χ. για τα ελαφρώς άθλεια textures του far cry

Posted Image

Τέσπα, ελπίζω να βγούν καλά παιχνίδια και όχι πάλι κουβάδες από sequel [ειδικά από την EA :hehe: ] .

ps: Δείτε και αυτό
http://www.screwattack.com/Flash%20HTML/Random/PS3PreorderLine.html
rsrGbGx.gif

#74 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2006 - 04:03

Δείτε αυτό και πείτε μου:

http://us.wii.com/viewer_zelda.jsp?vid=9

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιέχει ελαφρά spoilers για το Zelda: Twilight Princess.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2006 - 21:41

Εξαλου δε βλεπω κανενα να περιμενει αποκλειστικα το Wii ή to psx3 μονο και μονο λογο χειριστηριου

To Wii ο περιμένουν ΕΙΔΙΚΑ για το χείριστήριο του καθώς και την πλειάδα παιχνιδιών που θα το υποστηρίζουν.

τέλος fps χωρίς ποντίκι και πληκτρόλογιο δεν λογίζεται ως fps,half life rules!!!

Ενα θα σου πω... Red Steel! Είναι κοινώς αποδεκτό οτι τα shooters στα gamepads, SUCKED! αλλά τί γίνεται άν έχεις ένα pointer? περιμένω πολλά απο το remote της ninty...

Παιχνίδια που είναι αποκλειστικά στο ps3
Κenjie (βαλε κατι σαν dynasty warriors)
Riiige Raaaceeeeer
FF 13 Fabula nova crystallis compilation (2 games @ ps3 & 1 @ mob phones)
Metal Gear Solid
Devil May Cry (αν και είναι και αυτό πεσμένο κάστρο)

δέν μου έρχονται άλλα...

p.s. πριν 2 βδομάδες πήρα το ds lite,όλα ωραία όλα καλά αλλά 45 ευρώ για ένα παιχνίδι;και μετά σου λένε για πειρατεία,ρε καλά τους κάνουν!!!!!

Στο κατάστημα της Nintendo στο ίντερνετ βρίσκεις τίτλους απο 24€
Αλλα και κάτι άλλο. Η κατασκευή των Cartriges είναι εξ ορισμού ακριβότερη απο αυτή της κατασκευής οπτικών δίσκων.
Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα παιχνίδια στο psp είναι ελαφρώς ακριβότερα???

πάντως και για το Wii μερικοί γκρινίαζουν π.χ. για τα ελαφρώς άθλεια textures του far cry

Η photo που έβαλες είναι απο μία πολυ early build του παιχνιδιού. Το συγγεκριμμένο παιχνίδι έχει ακόμα ψωμιά μέχρι να βγεί αφού αργεί ακόμα..

Λοιπόν σοβαρά τώρα, ελπίζω τα καλύτερα στη $ony [μιας και που μας έσωσε από τους κινέζους τρομοκράτες της Lik-Sang

Ελπίζω να το πες για πλάκα αυτο....

και κάτι τελευταίο

Εχει βγει η φημη οτι αυτο το χειριστηριο του psx3 θα ειναι σαν εκεινο που ειχεπ πρωτοβγει για το psx1

Εχει σχήμα ίδιο με το κλασσικό dual shock. Eίναι ασύρματο με τεχνολογία Bluetooth τα κουμπιά είναι πλήρως αναλογικά (άμα θέλουμε το πιστέυουμε αφού την πατήσαμε μία φορά στο PS2) Kαι θα έχει motion detection (kind of...) Δέν περιέχεται δόνηση.

Επίσης κάπου στο Youtube υπάρχει ένα videaki με το Boot Sequence του ps3 απο το ps3 Magazine. Δέν έχω έυκαιρο το link. So check it yourselves :hehe: :P
Δημοσιευμένη  εικόνα