Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Video Games Debates

• Please log in to reply
108 replies to this topic

#16 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 07 October 2006 - 22:06

LeeoN

Φίλε Usumaki, φιλική διόρθωση: είμαστε στην 7η γενιά (Για αποφυγή παρεξηγήσεων, η επικρατέστερη μονάδα μέτρησης γεννεών είναι με τα Bits. Λογικό αν διαφωνήσεις) Δέν αμφιβάλλει κανένας οτι το Ps3 Δέν θα είναι μια πετυχημένη κονσόλα. Ισα-Ισα το όνομα PS είναι βαρύ στον κόσμο των video games. Το θέμα είναι οτι έχει δημιουργηθεί κακό κλίμα γύρω απο την sony. Κυρίως για την αδικαιολόγητη καθυστερημένη κυκλοφορία για τα pal regions, την παράλογη τιμή του (οση τεχνολογία και να έχει, δεν μπορεί να κοστίζει τοσο... μήν ξεχνάμε οτι οι γονείς προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα παιδιά τους όσο ποιο φτηνά γίνεται) και την έλλειψη online δυνατοτήτων για αρκετούς μήνες μετα το launch. (δεν έχουν βάλει ΚΑΝ online mode στα περισσότερα παιχνίδια... )θα δούμε online games μετά την ενεργοποίηση του general server... επίσης... είμαστε δισταχτικοι προς την ποιότητα της υπηρεσίας γιατί έχουμε μπροστά μας το Nintendo WFC και το Xbox Live, ενώ για το Ps2 και το PSP σχεδόν τπτ... hard work to do, Sony

αυτα...

κοιτα για μενα προσοπικα η sony εχει προσφαιρει πολλα στη βιομηχανια τον video games,και εχεις δηκιο για αυτο που λες οτι καθιστερει καπιες φορες τους τιτλους της αλλα προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει καθολου οταν ξερω οτι εχει βγει μια παιχνιδαρα στο ps2 δεν με νοιαζει αν θα αργισει αυφου καπια στηγμη θα βγει.τωρα για το ps3 το μεγαλητερο προβλημα δεν ειναι η κονσολα αλλα η τηλεορασι HD που χρειαζεται να παρεις και το ιδιο ισχυει και για 360,τωρα θα πει καπιος τη τα θελουν τα HD και τα Blue-ray αν ομως το δει καπος καλητερα θα δει οτι ειναι αναποφεκτο αν δεν γινοταν φετος θα γινοταν στην επομενη γενια(δηλαδει την 4η :bleh: )αλλα για την ελλαδα το ιδιο θα ειναι ητε εβγαινε τωρα ητε μετα θα ηταν το ιδιο ακριβο.

το blue-ray και το HD δεν ειναι μονο απαρετιτο επιδει εχει μεγαλητερο χωρο αλλα προσφερει και καλητερη εικονα και ηχο,επισεις σε μια κονσολλα δεν μετραει μονο το hardware αλλα και το software,και τοσα χρονια η sony μπωρει να μην ειχε το δηνατοτερο μηχανιμα αλλα ειχε τρομερο software και πολλες φορες παιχνιδια στο ps2 ειχαν γραφηκα που κανεις δεν πιστευε οτι μπορουσε να βγαλει.

το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταμε τα video games αντικειμενικα,και οχι απο πια εταιρια ειναι καλητερη η πιο φτηνι η πιο παλια αλλα με το αν μπωρουν να πανε τα video games ενα βημα παρα περα,και μην νομιζεται οτι στης μερες μας τα video games απευθινονται σε μηκρες ηλικιες(βλεπε sony,microsoft).Επισεις δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η sony εχει πολλες καλες σηνεργασιες με καπιες μεγαλες εταιριες οπως capcom ,konami ,square-enix,η sony εφτιαξε ενα πολυ δηνατο μηχανιμα δηνοντας στους Developers την δυνατοτητα να φτιαξουν οτι θελουν(και απο τη φαινεται θα την υποστιριξουν)περιμενουμε πολλα απο τη sony οπως και καλα παιχνιδια.

αυτα τα λιγα για τωρα :bleh:

#17 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 08 October 2006 - 02:19

Φιλε Usuamaki (αχ πολύ μοθ αρέσει αυτο το επίθετο :P)

LeeoN

κοιτα για μενα προσοπικα η sony εχει προσφαιρει πολλα στη βιομηχανια τον video games,και εχεις δηκιο για αυτο που λες οτι καθιστερει καπιες φορες τους τιτλους της αλλα προσωπικα εμενα δεν με νοιαζει καθολου οταν ξερω οτι εχει βγει μια παιχνιδαρα στο ps2 δεν με νοιαζει αν θα αργισει

Το θέμα δέν είναι οτι αργεί τα παιχνίδια in general αλλα η μειονεκτική διαχείρηση σε κάποιες αγορές (όπως φυσικά και της ευρωπαικής) Oχι μόνο το ps2 αλλά γενικά το Playstation Project έχει προσφέρε πολλά στον χώρο του home entertainment. Αλλα εδώ έχουμε να κάνουμε με πρόβλημα παραγωγής ΚΟΝΣΟΛΑΣ και οχι παιχνιδιού.Ειναι διαφορετικά τα πραγματα αρκετά και φαίνεται εμφανώς οτι η ίδια η Sony βιάστηκε να διατυμπανήσει την παγκόσμια κυκλόφορία.

.τωρα για το ps3 το μεγαλητερο προβλημα δεν ειναι η κονσολα αλλα η τηλεορασι HD που χρειαζεται να παρεις και το ιδιο ισχυει και για 360,τωρα θα πει καπιος τη τα θελουν τα HD και τα Blue-ray αν ομως το δει καπος καλητερα θα δει οτι ειναι αναποφεκτο αν δεν γινοταν φετος θα γινοταν στην επομενη γενια(δηλαδει την 4η :bleh: )αλλα για την ελλαδα το ιδιο θα ειναι ητε εβγαινε τωρα ητε μετα θα ηταν το ιδιο ακριβο.

.Ενα δέυτερο λάθος της Sony είναι το blue Ray: Μία ακόμα "άγουρη" πατέντα οπτικού δίσκου οπου ακόμα είναι ακριβή και δύσκολη στην κατασκευή της. Οπως και κάποια μέρη της όπως ο επεξεργαστής cell αποτελούν πρωτότυπες κατασκευές και αυτό συμβάλλει όχι μόνο στην τιμή αλλα και στην διαθεσιμότητα της κονσόλας.

το blue-ray και το HD δεν ειναι μονο απαρετιτο επιδει εχει μεγαλητερο χωρο αλλα προσφερει και καλητερη εικονα και ηχο,επισεις σε μια κονσολλα δεν μετραει μονο το hardware αλλα και το software,και τοσα χρονια η sony μπωρει να μην ειχε το δηνατοτερο μηχανιμα αλλα ειχε τρομερο software και πολλες φορες παιχνιδια στο ps2 ειχαν γραφηκα που κανεις δεν πιστευε οτι μπορουσε να βγαλει.

Αδιαμφησβήτητο αλλα το κακό με το PS2 που μάλλον προσπαθώντας να το ξεριζώσει η Sony υπερέβαλλε, είναι το ακατάσχετο σκουπίδι. είναι γνωστό οτι η Sony έκανε επιτυχία βγάζοντας 2 κονσόλες φτηνές και γεμάτες κάθε είδους Sofware! Τα Lincences της ήταν και είναι απο τα ποιό ελαστικά προς τους developers, οι οποίοι με την σειρά τους ασχολιόντουσαν με ένα ευέλικτο και έυκολο στον προγραμματισμό του hardware. Ομως δέν είναι τυχαίο οτι κανένα παιχνίδι στο playstation δέν είχε την ποιότητα των παιχνιδιών που εμφανίστηκαν στο Xbox (Halo, sudeki,oddworld stranger) και Gamecube (smash bros meelee, Metroid prime echoes) Μοναδική εξαίρεση τα παιχνίδια της square Enix που κρατάνε στάνταρντ ποιότητα, και της ομάδας που έφτιαξε τα Ιco & shadow of colossus

το θεμα ειναι οτι πρεπει να κοιταμε τα video games αντικειμενικα,και οχι απο πια εταιρια ειναι καλητερη η πιο φτηνι η πιο παλια αλλα με το αν μπωρουν να πανε τα video games ενα βημα παρα περα

Πίστευα και πιστέυω ακράδατα οτι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ και Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΧΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ!!!
αξίες όπως το gameplay, το replayabillity και γενικά η δημιουργία νέων ιδεών πρέπει να μήν θυσιάζονται στον βωμό της οπτικοακουστικής πανδαισίας! Επίσης αυτά που ανέφερες ως "μη αντικειμενικα κριτήρια" στην πραγματικότητα είναι αν τα εμβαθύνεις λίγο. Δές το και μόνος σου: Θα έχεις τα "super duper" γραφικά αλλα θα παίζεις με το ίδιο χειριστήριο που κρατάει απο το psx με έναν tilt detector.... αυτό είναι ένα βήμα παρακατώ? επέτρεψε μου να διαφωνήσω...

Επισεις δεν πρεπει να ξεχναμε οτι η sony εχει πολλες καλες σηνεργασιες με καπιες μεγαλες εταιριες οπως capcom ,konami ,square-enix

H capcom και η Konami αλλα και η Square enix δέν υπάγονται οι ίδιες στην "συντροφιά" της sony. παραδείγματα: Capcom: Phoenix Wright(DS), Resident Evil Zero(gcube), Konami: MGS the twin snakes (Gcube) επίσης no Pes στο ps3... και η Square-enix έφτιαξε το Mario Hoops 3 on 3! first party game!!!!!!!!!! FF3 που ποτέ δεν έφτασε στην ευρώπη!! FF Crystal Chronicles 1&2!!! Μόνο για τα 2-3 επόμενα FF έχει κάνει συμβόλαιο αλλα αυτo δέν την δεσμέυει για cross Platform games!
Πές καλύτερα την Namco, την Universal interactive studios, και την polyphony digital που είναι όλες θυγατρικές της!.

η sony εφτιαξε ενα πολυ δηνατο μηχανιμα δηνοντας στους Developers την δυνατοτητα να φτιαξουν οτι θελουν(και απο τη φαινεται θα την υποστιριξουν)περιμενουμε πολλα απο τη sony οπως και καλα παιχνιδια.

Ας επανέλθουμε στο θέμα του Hardware λοιπόννν... πες μου πόσο γνωστό μπορεί να είναι το σέτ εντολών ενός προτότυπου επεξεργαστή 9 πυρηνων? να το μεταφράσω στα ελληνικα: μαζί με την δύναμη έρχεται και η δυσκολία (ακα μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες) Οπως είπα παραπάνω, η Sony ετοιμάζει ένα τέρας υπολογιστικής ισχύος! Κοιτόντας όμως λίγο την ιστορία (η οποία μας διδάσκει πολλά) βλέπουμε τα άλλα τέρατα (atari jaguar, N64, saturn) έχουν ένα κοινό: προγραμματίζονται δύσκολα! κυρίως λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας η οποία αποκτάται πάντα με τον καιρο. αυτό έχει επίπτωση και στην τιμή αλλα και στον αριθμό και την ποιότητα των παιχνιδιων. ΔΛΔ λίγα, ακριβά αλλα φοβερά σε ποιότητα. Πράγμα που έχει αποδειχτεί μή ελκυστικο στην μεγάλη βάση gamers.

Για να κλέισω εδώ αυτό το ποστ, το PS3 είναι ένα θάυμα τεχνολογίας... αλλά θα πουλήσει μετά απο τα 1,5-2 χρόνια κυκλοφορίας (άν αντέξει πάντα η sony) και να κρατήσει 2 γεννιές.....

Σορρυ usumako αν σε πήρα παραμάζομα :) δέν το ήθελα! τι να κάνω που είμαι gamer μέχρι το κόκκαλο και θέλω ηλικρίνια απο αυτούς που θα δώσω τα λεφτά μου για να ικανοποιήσω αυτήν μου την επιθυμια...

αυτα... :D
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#18 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 October 2006 - 03:12

Ενα δέυτερο λάθος της Sony είναι το blue Ray: Μία ακόμα "άγουρη" πατέντα οπτικού δίσκου οπου ακόμα είναι ακριβή και δύσκολη στην κατασκευή της. Οπως και κάποια μέρη της όπως ο επεξεργαστής cell αποτελούν πρωτότυπες κατασκευές και αυτό συμβάλλει όχι μόνο στην τιμή αλλα και στην διαθεσιμότητα της κονσόλας.

Ας επανέλθουμε στο θέμα του Hardware λοιπόννν... πες μου πόσο γνωστό μπορεί να είναι το σέτ εντολών ενός προτότυπου επεξεργαστή 9 πυρηνων? να το μεταφράσω στα ελληνικα: μαζί με την δύναμη έρχεται και η δυσκολία (ακα μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες) Οπως είπα παραπάνω, η Sony ετοιμάζει ένα τέρας υπολογιστικής ισχύος! Κοιτόντας όμως λίγο την ιστορία (η οποία μας διδάσκει πολλά) βλέπουμε τα άλλα τέρατα (atari jaguar, N64, saturn) έχουν ένα κοινό: προγραμματίζονται δύσκολα! κυρίως λόγω έλλειψης τεχνογνωσίας η οποία αποκτάται πάντα με τον καιρο. αυτό έχει επίπτωση και στην τιμή αλλα και στον αριθμό και την ποιότητα των παιχνιδιων. ΔΛΔ λίγα, ακριβά αλλα φοβερά σε ποιότητα. Πράγμα που έχει αποδειχτεί μή ελκυστικο στην μεγάλη βάση gamers.

Για αυτό η Sony ελπίζει πως το PS3 θα κρατήσει 10 χρόνια. Επειδή είναι τόσο πολύπλοκο και έχει τόσες δυνατότητες που τα πρώτα PS3 παιχνίδια δεν θα αξιοποιούν παρά μόνο το 10-20 % των δυνατοτήτων της κονσόλας και των Blue-ray. Βέβαια αυτή είναι εντελώς διαφορετική τακτική από τις άλλες εταιρίες.

Το PS3 έτσι όπως πάει, θα αρχίσει να παίρνει μπρος μετά από 2 χρόνια περίπου. Το πιθανότερο όμως (και αναμενόμενο) είναι να χάσει έδαφος από τις άλλες μεγάλες κονσόλες σε αυτήν την χρονική περίοδο. Κυρίως από το Wii. Αν η SONY καταφέρει και αντέξει, θα έχει ένα σημαντικό προβάδισμα. Πιστεύω πως θα στηριχθεί πολύ στους Fanατικούς της σε αυτήν την περίοδο ;)

Βέβαια τώρα με το Dragon Quest VIII, Final Fantasy XII, και Kingdom Hearts II πήρε τα πάνω της. Για να δούμε τι άλλο μας ετοιμάζει. Και φυσικά να δούμε τις αντίστοιχες κινήσεις της Microsoft και της Nintendo.

Τέλος όπως προαναφέρθηκε Sega >>>> ALL :respect: :bleh:

Υ.Γ.
Η SQUARE έχει κάνει συμβόλαιο με την Sony έως και το FF XV (15). Μετά δεν ξέρουμε με ποια εταιρία θα συνεργαστεί. Φυσικά τα δικαιώματα των FF 1-6 τα έχει ακόμα η Nintendo και ετοιμάζεται και αυτή να μας εκπλήξει με πρώτη και καλύτερη την διασκευή του FF III για DS. :respect:

E5VV38U.jpg

#19 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 08 October 2006 - 03:26

LeeoN σαφοσ και εχεισ δηκιο σε πολλα πραγματα ομως το τοι μια κονσολλα στον προγραμματισμο ειναι δησκολι δεν σημαινει αυτοματα οτι δεν θα πετηχει
γιατη και το ps2 ηταν δησκολο στον προγραμματισμο αλλα καπιες εταιριες το εκμεταλευτηκαν πληρος εξαλλου η ιδια η sony ειχε πει οτι η κονσολα ειναι δησκολη στον προγραμματισμο ισα ισα ομως αυτο για τους προγραμματιστες θα επρεπε να φανει ως προκλησει και οχι ως μειονεκτιμα.

Τωρα για το χειριστηριο δεν μπωρο να καταλαβω γιατη θα πρεπει να το αλλαξει απο τη στηγμι που μεχρι σημερα ειναι το πιο εργωνομικο δεν ηπαρχει λογος.

ασφλος οπως ειπες το ps2 ειχε πολλα σκουπιδια(δεν ειναι η μονι κονσολα) αλλα ειναι η μονη εταιρια(μαζι με τη microsoft) που δινει ελευθερια στους developers να φτιαξουν οτι θελουν χωρης να κανει τον φηλακα στην καθε εταιρια δηνοντας τη δηνατοτιτα να μπουν και καινουριες εταιριες στον χωρο και να προσφερουν οτι μπωρουν για αρχη.
Μπωρο να σου πω φιλε μου οτι πολλα παιχνιδια της microsoft δεν με ενθουσιασαν και πολλη π.χ Halo,fable an kai to fable μου αρεσε ειχε ωραια γραφικα αλλα πολλη γραμικο και μην πουμε για το ninja gaiden που μου φανηκε πιο πολλη σαν αργοπορημενο tech demo παρα για παιχνιδι.
αντηθετα παιχνιδια οπως το shadow of the colossus ειχε πιοτητα που δεν ξεπερνιεται ευκολα.

τωρα στο θεμα τον εταιριων που ειναι με τη sony μπωρει να μην ειναι αποκλιστηκες με την σημασια του βγαζω παιχνιδια μονο για αυτη αλλα βγαζουν καπιους κορηφαιους τητλους μονο για τη sony (και δεν μετραω της επανεκδοσης MGS:twin snakes,resident evil zero)
το final fantasy crystal chronicles δεν φτανει σε καμια περιπτοση τα FF του ps2 τωρα για τα multi format περιπτοση οτι βρεξει ας κατεβασει.

και μερικα ακομα και τελειονουμε :bleh:
το θεμα φιλε μου(κολλησα και εγω τωρα :bleh: )ειναι οτι δηστιχος μετρανε τα γραφικα και ο ηχος και παιζουν βασικο ρολο στη εξεληξι το video games και θα σου πω ενα παραδηχμα οταν βγεικε στης αρχε σχεδον του ps2 το shadow hearts το κατηγορισαν τα περιοδηκα και του αλλαξαν τα φοτα επιδει δεν ειχε τοσο καλα γραφικα παρολο που ηταν τρομερο παιχνηδι.και αν παμε στης καινουριες ιδεες(και δεν μηλαμε για μονο προτοτηπες ιδεες αλλα και προτοτηπει μηχανισμοι και εξελειξη τον παλλιοων τητλον π.χ FF) η sony εχει κανει θαυματα κατα τη γνωμη μου με το ps2 παρα το xbox kai to GC(αν εξερεσεις το pikmin το οπιοιο δεν το εχω παιξει αλλα σαν ειδεα μου φανηκε καλο).

Δεν ξερω αν ειδες τη εγινε στο tokyo game show απο την πρωτη μερα κιολας δεν νομιζω οτι δεν θα πουλησι λογο τημις στην ιαπωνια εγω σου λεω οτι πολλη θα εχουν και ps3 και wii.

και οσο για τη δηναμι σκεψου με το ps2 ποσες εταιριες καταφεραν να το αξιοπιοισουν πληρος sony, capcom,konami,square-enix,EA(υπολογιζο πανω κατο οτι θα γινει το ιδιο και τωρα αν και ειπε η sony και καπιοι developers οτι ειναι πιο ευκολο το ps3)

θέλω ηλικρίνια απο αυτούς που θα δώσω τα λεφτά μου για να ικανοποιήσω αυτήν μου την επιθυμια...

και πια εταιρια σου φαινεται τοσο ηλικρινις :huh:

#20 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 08 October 2006 - 03:58

Φίλε usumaki

ιδια η sony ειχε πει οτι η κονσολα ειναι δησκολη στον προγραμματισμο ισα ισα ομως αυτο για τους προγραμματιστες θα επρεπε να φανει ως προκλησει και οχι ως μειονεκτιμα.

Δέν είδα και πολλές εταιρίες τα προηγούμενα χρόνια να το κάνουν αυτό για τα παλαιότερα τέρατα... Οι publishers θέλουν μια συγγεκριμμενο χρόνο και ποιοτητα στα παιχνιδια που εκδίδουν και δυστυχώς δέν μπορούν να περιμένουν να προγραμματιστεί ένα φορμα καθυστερημενα όποιο και να ειναι αυτο.
Οσο για το Halo μάλλον δεν είσαι φάν του συγγεκριμμένου είδους παιχνιδιου...

Στο θέμα με το χειριστήριο: δέν τείθεται το θέμα της εργονομίας φιλε μου αλλα το θέμα gameplay! δέν μπορώ να ελένχω τόσους παράγοντες Οσους υποσχεται το ps3 με το familiar key output του Dual Shock!!!

Επίσης αν αλλάξει η γεννιά και οι άλλες εταιρίες εμφανίσουν κονσόλες μεγαλύτερης δυνατότητας κονσόλες τι θα κάνει η sony? θα μπορέσει να κρατήσει την κονσόλα της τόσο όσο να πουλήσει μόνο την μεταβατική περίοδο? και μετα τι?

FF multiformat για σενα usumaki και phantom, το FF12 Revenant Wings @ DS σας λέει τπτ? μπορεί όχι απο το main series αλλα spinn offs και αλλα τετοια σιγουρα... ;)
Τεσπα...

όσο για το ποια εταιρία μου φαίνεται ποιο ειληκρινής... πάντως οχι η sony! γιατι: υποσχέθηκε ταυτόχρονη κυκλοφορια παντου... ΨΕΜΑ
υποσχέθκε καλυτερη υποστηρηξη για το PSP που εγώ την εξέλαβα σαν καινουριο firmware που στο κάτω κάτω εκτ[ος απο την προστασία απο homebrew.... δέν.... και άλλα πολλά... επισης το giant enemy crab, δέν είναι battle in the ancient japan ούτε το real time weapon change τοσο innovative :P

τελικα φιλε Phantom SEEEEGAAAA (τραγουδιστά όπως στα sonic @ megadrive!)[/img]
Posted Image

#21 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 08 October 2006 - 04:27

LeeoN:

Οσο για το Halo μάλλον δεν είσαι φάν του συγγεκριμμένου είδους παιχνιδιου...

γιατι ρε φιλε με στεναχορης :cry: ειμαι υποστηρικτις τον σηγκεκριμενον ειδος παιχνιδιων απο τοτε που παιζω(video games μην παρεξηγιθουμε κιολας)απλα
δεν ξερω αν το εχεις παρατηρισει οτι τα shootem-up εχουν χασει κατη που ειχαν παλια,αν θεωρεις το halo τοσο καλο παιξε ενα fear η quake4 και σηγκρινετα με το halo (οχι ομως με βαση τα γραφηκα αλλα gameplay)

Δέν είδα και πολλές εταιρίες τα προηγούμενα χρόνια να το κάνουν αυτό για τα παλαιότερα τέρατα... Οι publishers θέλουν μια συγγεκριμμενο χρόνο και ποιοτητα στα παιχνιδια που εκδίδουν και δυστυχώς δέν μπορούν να περιμένουν να προγραμματιστεί ένα φορμα καθυστερημενα όποιο και να ειναι αυτο.

και οντος φηλε μου το κανουν τωρα δεν ξερω πως και γιατη αλλα γινεται
π.χ δες το MGS4 και το FF12 και θα δεις οτι αυτα τα δυο με καπια παιχνιδια της sony θα αξιοπιουν για αρχη καλητερα το ps3.

όσο για το ποια εταιρία μου φαίνεται ποιο ειληκρινής... πάντως οχι η sony! γιατι: υποσχέθηκε ταυτόχρονη κυκλοφορια παντου... ΨΕΜΑ
υποσχέθκε καλυτερη υποστηρηξη για το PSP που εγώ την εξέλαβα σαν καινουριο firmware που στο κάτω κάτω εκτ[ος απο την προστασία απο homebrew.... δέν.... και άλλα πολλά...

ενατξει καπια στηγμει θα βγει δηλαδει τοσο τρομερο ειναι,οσο για το psp το firmware του αναβαθμιζεται σηνεχεια δεν καταλαβενο τη υποσχεθηκε και δεν το εκανε.οσο για το FF12 στο ds απο οτι ξερω θα σηνδεεται καπως μετο ff12 του ps3 δεν σημαινει ομως κατι.

#22 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 08 October 2006 - 05:31

Naruto-san, To Quake και το Halo προσφέρουν κατι εντελώς διαφορετικό το ένα απο το άλλο... το μόνο σχεδόν κοινό τους είναι η προοπτική πρώτου προσωπου...
οπώτε είναι σαν να συγγρίνεις πορτοκάλια με μπανάνες επειδή και τα δύο είναι φρούτα!

Επίσης πες μου έναν τίτλο που ΔΕΝ είναι Sequel στo ps3. ελάχιστοι και αυτοι δέν θα βγούν στο launch! δέν μπορεί να στηριχτή μια καινούρια πλατφόρμα σε 3-4 franchises που πουλάνε!
moreover, Ο Kojima (θεος :bow:) σε ανεπίσημη δήλωσή του είπε πως το MGS 4 θα έπαιζε άνετα και στο X360...

οσο για το τι υποσχέθηκε η Sony για το psp... Ρίξε μια ματια στο WFC της Nintendo και θα καταλάβεις! Ακόμα και εδώ στην Μυτιλήνη έχουμε ΝDS Wifi spot & download center!!! Ο γενικός server της nintendo φέρνει random players για να παίξεις, να κατευάσεις πίστες και updates... Η Sony... πέρα βρέχει... Προσπαθεί να αποκλείσει τους Non lincenced developers με νύχια και με δόντια απλα... και αυτό δέν έχει "καποια στιγμή" τι παει να πει "καποια στιγμη"? η "Στιγμη" που πληρωνω για κάτι ειναι και η "στιγμή" που θα πρέπει να το έχω!!! (για να μην πώ την μέγιστη πατάτα που ακούει στο όνομα "online play" για το PS2 ενώ υπάρχει το υπέρτατο Xbox Live!) το PS3 επίσης δέν θα βγάλει online τιτλους για περίπου το πρώτο 8αμηνο... και δέν μιλάμε απλά για disabled features!

και τέλος το FF12 στοDS σημαινει πολλά! οτι η Square-Enix έχει μυριστεί τι συμβάινει (εξαλλου ΓΙΑΤΙ δεν το βγάζει στο PSP instead??)
Posted Image

#23 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 08 October 2006 - 12:25

FF multiformat για σενα usumaki και phantom, το FF12 Revenant Wings @ DS σας λέει τπτ? μπορεί όχι απο το main series αλλα spinn offs και αλλα τετοια σιγουρα...

Όπως είπα η SONY έχει τα δικαιώματα ως το FF 15. Συγκεκριμμένα για το 13,14,15. Οποιοδήποτε άλλο FF με άλλο όνομα πέρα από αυτά, είναι ελεύθερη να τα βγάλει σε όποια κονσόλα θέλει. Και φυσικά συμπεριλαμβάνονται και τα Spin-Off's ;)

Η αλήθεια να λέγεται. Πάρα πολλές κονσόλες του παρελθόντος είχαν ΠΟΛΥ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που μας έδειξαν, αλλά τελικά χάθηκαν. Παράδειγμα το Atari Jaguar, η προέκταση για CD για το Mega Drive, το Neo Geo και πολλά άλλα. Ήταν ρίσκο για τις εταιρίες να πειραματιστούν με τις δυνατότητες των κονσολών , επειδή από την μία δεν ήξεραν το αποτέλεσμα , και από την άλλη δεν ήξεραν την ανταπόκριση που θα είχε στον κόσμο. ¶σε που εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλές διαφορετικές κονσόλες. :bleh:

Η SONY όμως έχει ένα όνομα και έχει δείξει πως ανταπεξέρχεται κάθε φορά. Ελπίζει πως οι εταιρίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κονσόλα εφ' όσον υπάρχει η ανταπόκριση του κόσμου. Για αυτό είπα πως σε πρώτη φάση θα στηριχθεί πολύ στους φανατικούς της

και τέλος το FF12 στοDS σημαινει πολλά! οτι η Square-Enix έχει μυριστεί τι συμβάινει (εξαλλου ΓΙΑΤΙ δεν το βγάζει στο PSP instead??)

Ε, ίσως να ήθελε να πιάσει περισσότερο και το κοινό από Nintendo μεριά : . Συνήθως το κοινό της NINTENDO είναι το πιο αφοσιωμένο , με αποτέλεσμα πολλοί να μην έχουν παίξει τα "καινούργια" FF που βγήκαν στο PS2 επειδή δεν καταδέχονταν να αγοράσουν PS2 (Εντάξει δεν είναι πολλές αυτές οι περιπτώσεις, αλλά υπάρχουν).
Έτσι, αφού έκανε την αρχή με την μεταφορά των FF I + II στο GBA, το FF III στο DS, και ίσως ετοιμάζεται και για μεταφορά των FF V + FFVI (δεν είμαι σίγουρος για αυτό το τελευταίο) για ποιον λόγο να μην βγάλει και το FF XII ? :bleh: Εξ ' άλλου αυτό ίσως γίνει και με το FF XIII. Μην ξεχνάμε ότι το FF XIII δεν θα είναι ΕΝΑ παιχνίδι αλλά ολόκληρο Project. Τα FF XIII, και FF VS XIII, έχουν ανακοινωθεί για PS3. Όμως δεν ξέρουμε αν θα βγουν άλλα FF XIII και αν βγουν σε ποιες κονσόλες θα γίνει αυτό. Η SQUARE είναι ελεύθερη να βγάλει όσα FF XIII θέλει σε όποιες κονσόλες θέλει. Και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από νομικής απόψεως αφού το "καθαρό" FF XIII ανήκει στην SONY.

Αυτά

E5VV38U.jpg

#24 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 08 October 2006 - 12:59

ίσως ετοιμάζεται και για μεταφορά των FF V + FFVI (δεν είμαι σίγουρος για αυτό το τελευταίο)

FF V

FF VI

#25 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 08 October 2006 - 15:05

ρε παιδες εχεται καταλαβει οτι μηλαμε για video games και κανουμε πολητισμενη συζητισει πιως στη χαρη μας :bleh:

phantomDuck

Όπως είπα η SONY έχει τα δικαιώματα ως το FF 15. Συγκεκριμμένα για το 13,14,15. Οποιοδήποτε άλλο FF με άλλο όνομα πέρα από αυτά, είναι ελεύθερη να τα βγάλει σε όποια κονσόλα θέλει. Και φυσικά συμπεριλαμβάνονται και τα Spin-Off's Wink

εχεις απολητο δηκιο.

LeeoN

Naruto-san, To Quake και το Halo προσφέρουν κατι εντελώς διαφορετικό το ένα απο το άλλο... το μόνο σχεδόν κοινό τους είναι η προοπτική πρώτου προσωπου...
οπώτε είναι σαν να συγγρίνεις πορτοκάλια με μπανάνες επειδή και τα δύο είναι φρούτα!

ανηκουν ακριβος στην ιδια κατηγορια αρα μπωρουμε να τα συγγρινουμε γιατι και τα διο ειναι το ιδιο φρουτο(πεπονια :bleh: )κοιταξε τα αν μπωρεις και θα καταλαβεις τη λεω.

LeeoN:

Επίσης πες μου έναν τίτλο που ΔΕΝ είναι Sequel στo ps3. ελάχιστοι και αυτοι δέν θα βγούν στο launch! δέν μπορεί να στηριχτή μια καινούρια πλατφόρμα σε 3-4 franchises που πουλάνε!
moreover, Ο Kojima (θεος :bow:) σε ανεπίσημη δήλωσή του είπε πως το MGS 4 θα έπαιζε άνετα και στο X360...

εχεις δηκιο πολλα απο αυτα ειναι, αλλα με μια διαφορα τα πιο πολλα sequel
στο ps2 ηταν παντα βελτιωμενα οχι μονο απο αποψης γραφικων-ηχου αλλα και στο gameplay π.χ ολλα τα FF.και γιατη να μην βγουνε sequel παιχνιδια στο ps3 βαζω στηχοιμα οτι πολλοι εδω μεσα(μαζι με εμενα) θα θελουν να δουν ενα shilent hill 5 η ενα fatal frame 4(project zero),ΚΗ 3
και αλλα παιχνιδια στο ps3.ο Hideo μπωρει να ειπε οτι θα το σηκονε το xbox360 αλλα θα βγει μονο για ps3,και η microft και η nintendo το κανει

αν κοιταξεις φιλε μου θα δεις οτι σε καθε κονσολλα τα sequel μετρανε σε μεγαλο βαθμο για την επυτηχεια της μαζι με τους προτοτιπους τητλους.

οσο για το τι υποσχέθηκε η Sony για το psp... Ρίξε μια ματια στο WFC της Nintendo και θα καταλάβεις! Ακόμα και εδώ στην Μυτιλήνη έχουμε ΝDS Wifi spot & download center!!! Ο γενικός server της nintendo φέρνει random players για να παίξεις, να κατευάσεις πίστες και updates... Η Sony... πέρα βρέχει... Προσπαθεί να αποκλείσει τους Non lincenced developers με νύχια και με δόντια απλα... και αυτό δέν έχει "καποια στιγμή" τι παει να πει "καποια στιγμη"? η "Στιγμη" που πληρωνω για κάτι ειναι και η "στιγμή" που θα πρέπει να το έχω!!! (για να μην πώ την μέγιστη πατάτα που ακούει στο όνομα "online play" για το PS2 ενώ υπάρχει το υπέρτατο Xbox Live!) το PS3 επίσης δέν θα βγάλει online τιτλους για περίπου το πρώτο 8αμηνο... και δέν μιλάμε απλά για disabled features!

κοιτα και στο psp μπωρεις να κατεβασεις update για παιχνιδια οπως πιστες κ.λπ δεν ειναι σαν της nintendo αλλα ειδωμεν,παραδεχομαι οτι και η sony εχει κανει λαθη οπως εχει κανει καιη nintendo.

δεν ξερω το τι εχει μυριστει η squer-enix αλλα τοσα χρονια που σηνεργαζεται με τη sony δεν νομιζω να τη χαλασε,τωρα γιατη δεν
βγαινει το FF12 στο psp δεν ξερω να σου απαντησω μιας και αυτα μονο η εταιρια τα ξερει,παντως περιμενουμε απο τη square final fantasy VII Crisis Core για psp.

#26 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 08 October 2006 - 15:54

Μια ακόμα αλήθεια εδώ

DC Joypad >>>>>>>> Everything :P

ΟΚ, λοιπόν γιατί δεν κάθησαν να αναπτήξουν κώδικα για καλύτερα συστήματα ενώ αυτό έγινε για το PS2, ποιο απλός λόγος δεν υπάρχει, χρήμα [money :P ] Mπορεί το saturn να ήταν σχεδόν δυο φορές πάνω από το ps αλλά από την αρχή δεν τα πήγαινε πολύ καλά και με την στρατηγική που ακολουθούσε η sega τότε προς τους devs [δλδ δεν άκουγε τα παράπονα τους για τα sdk και λοιπό υλικό που ήταν χρήσιμο για την ανάπτυξη τίτλων] Για τα υπόλοιπα [Sega CD, Jaguar] μια από τα ίδια [marketing καθαρά σε επίπεδο dev]. To κορυφαίο όμως είναι πως ακόμα και στο dc [που για όνομα του θεού μέχρι και windows είχε για τους κάνει τη ζωή ποιο εύκολή για όποιον ήθελε να κυκλοφορήσει κάτι στα γρήγορα (το αναφέρω γιατί ελάχιστα ήταν τα games που το devs τους στηρίχτικε στα ce)] οι dev [3rd party τουλάχιστον] δεν "παρήγαγαν" με τόση "αγωνία και λαχτάρα" :P όσο στο ps2, βγάζοντας το [απλό] άνωθεν συμπέρασμα. Τώρα από τα ps3, 360, wii μπορώ να πώ ότι προτιμώ το wii [καλά στην πραγματικότητα dc2 θέλω αλλά τέσπα :P ] γιατί κρατάει κάτι από τα παλία.

Τέλος

Πιστεύω πως θα στηριχθεί πολύ στους Fanατικούς της σε αυτήν την περίοδο

και στα lifestyle περιοδικά όπως κάνει από την αρχή του ps. :P
rsrGbGx.gif

#27 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 08 October 2006 - 16:02

ουαααααχ! καλημέρα Kiddoz! (ωχ! 4 η ώρα!!!!) well.... eee.. καλησπέρα!

ρε παιδες εχεται καταλαβει οτι μηλαμε για video games και κανουμε πολητισμενη συζητισει πιως στη χαρη μας Bleh

oH YeAh!!! Τέλεια θα έλεγα! πολιτισμός..... :heart: :heart:

Όπως είπα η SONY έχει τα δικαιώματα ως το FF 15. Συγκεκριμμένα για το 13,14,15. Οποιοδήποτε άλλο FF με άλλο όνομα πέρα από αυτά, είναι ελεύθερη να τα βγάλει σε όποια κονσόλα θέλει. Και φυσικά συμπεριλαμβάνονται και τα Spin-Off's

Πρέπει να ξέρετε οτι τα FF'z αποτελούν projects πλέον. FFX project(FFX FFX-2) FFXII project (XII & XII@DS) και τώρα τελευταία το FFXIII (FFXII, FF vers XIII, FF Agito XIII) άρα αναγκάζονται παίκτες α παίρνουν και άλλες πλατφόρμες για να ολοκλυρώσουν τα projects (όπως θα κάνω κι εγά καποια στιγμή γιατι ο κόσμος γυρίζει γύρω απο το FF)

Η αλήθεια να λέγεται. Πάρα πολλές κονσόλες του παρελθόντος είχαν ΠΟΛΥ περισσότερες δυνατότητες από αυτές που μας έδειξαν, αλλά τελικά χάθηκαν. Παράδειγμα το Atari Jaguar, η προέκταση για CD για το Mega Drive, το Neo Geo και πολλά άλλα. Ήταν ρίσκο για τις εταιρίες να πειραματιστούν με τις δυνατότητες των κονσολών , επειδή από την μία δεν ήξεραν το αποτέλεσμα , και από την άλλη δεν ήξεραν την ανταπόκριση που θα είχε στον κόσμο. ¶σε που εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλές διαφορετικές κονσόλες. Bleh

Η SONY όμως έχει ένα όνομα και έχει δείξει πως ανταπεξέρχεται κάθε φορά. Ελπίζει πως οι εταιρίες θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κονσόλα εφ' όσον υπάρχει η ανταπόκριση του κόσμου. Για αυτό είπα πως σε πρώτη φάση θα στηριχθεί πολύ στους φανατικούς της

Πίστεψέ με και αυτοί κράζουν ενίωτε... έπρεπε να δείς τι έγινε όταν είπαν οτι το Dual shock3 δεν έχει... δονηση!!!!! εξάλλου δέν ματαξαναείδα τέτοιο μένος σε κονσόλα απο τις κοινότητες του internet! μιλάμε λυσσάνε εναντίων του ps3!
here's a link www.thisiswaititng.com έχει πολύ γέλιο, αλλα πραγματικά πρώτη φορά στα χρονικα ΤΟΣΟ μενος! αυτό δέν είναι και η καλύτερη απόκριση...

Και λίγο μάθημα ιστορίας :) Το atari jaguar ήταν ένα τέρας 2 γεννιές μεγαλύτερο απο τις κονσόλες της εποχής. Το Mega CD ΟΧΙ γιατι δέν ανέβαζε τα Bits στην κονσόλα! μόνο επέτρεπε να υπάρχουν μεγαλύτερα παιχνίδια με CDDA ήχο. Βάλε καλύτερα το 32X αλλα και πάλι αυτό βγήκε για να χτυπήσει το FXchip 3 του snes... Γιατι δέν βάζεις το saturn? είχε διπλάσια σχεδόν επεξεργαστική ισχύ απο το psx A και πολύ ποιο πρίν το CD32 απο την Amiga....

στο ps2 ηταν παντα βελτιωμενα οχι μονο απο αποψης γραφικων-ηχου αλλα και στο gameplay π.χ ολλα τα FF.και γιατη να μην βγουνε sequel παιχνιδια στο ps3 βαζω στηχοιμα οτι πολλοι εδω μεσα(μαζι με εμενα) θα θελουν να δουν ενα shilent hill 5 η ενα fatal frame 4(project zero),ΚΗ 3
και αλλα παιχνιδια στο ps3.ο Hideo μπωρει να ειπε οτι θα το σηκονε το xbox360 αλλα θα βγει μονο για ps3,και η microft και η nintendo το κανει

Να υπενθυμησω οτι το project zero και το silent hill ήταν όλα multiplatform εκτός απο το πρώτο. Ο Hideo Kojima παρατάει το MGS και γενικά την sony οπώτε απόλαυσέ το όποτε μπορέσεις :P όσο για το gameplay των νέων παιχνιδιών.. εξακολουθώ να λέω οτι το real time... weapon change που λέγανε στην conference δέν είναι κάτι καινουριο και επαναστατηκό. ίσα ίσα που τα παιχνίδια θα γίνουν ποιό δυσκολα στον έλενχο γιατι τα 10 κουμπια και 2 αναλογικά δέν θα φτάνουν (αυτο ισχύει και για το Xbox360 αλλά τουλάχιστον η ms δέν υποσχέθηκε λαγούς με πετραχείλια)

κοιτα και στο psp μπωρεις να κατεβασεις update για παιχνιδια οπως πιστες κ.λπ δεν ειναι σαν της nintendo αλλα ειδωμεν,παραδεχομαι οτι και η sony εχει κανει λαθη οπως εχει κανει καιη nintendo.

Eίπαμε! το λάθος εχει ήδη γίνει! ΤΩΡΑ αγοράζω ΤΩΡΑ το παραλαμβάνω! as simpe as that! το Credibility της sony είναι ήδη πάρα πολύ χαμηλό (αφού πρόσφατα η EA της έδωσε τελεσίγραφο: "η υποστηρηζεις ή no fifa, NFS for you!") επίσης το 67-75% της SCEE ασχολείται με το ps3...

Η nintendo έκανε τρομερά λάθη. απο το N64 μέχρι το Gcube δέν είχε πoyλήσει κολυμπιθρόξυλο... αλλα γιά ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις psp και DS ;) ίδιες συνταγές ακολουθουνται και στα home. τί μπορεί να θεωρηθεί λάθος?

αντως περιμενουμε απο τη square final fantasy VII Crisis Core για psp.

πάει σχεδόν ενας χρόνος και ούτε screenshot δέν έχουμε δει :/ damn ...
Posted Image

#28 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 08 October 2006 - 16:22

Ο λόγος που βλέπουμε μεγαλύτερη αφοσίωση απο πλευράς S-E στην Nintendo, τουλάχιστον στο DS (αφού το Wii δεν έχει βγει ακόμα) είναι για έναν απλούστατο λόγο: το DS έχει πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια περισσότερα σε Ιαπωνία και έχει ένα σεβαστό προβάδισμα έναντι του PSP σε Αμερική και Ευρώπη. Γιατί λοιπόν να βγάλει παιχνίδια για την κονσόλα η οποία έχει τις λιγότερες πωλήσεις;

Σχετικά με το PS3, πιστεύω ότι θα είναι αποτυχία. Σίγουρα, θα έχει κάποιο αγοραστικό κοινό, αλλά την απήχηση που είχε σε όλους όπως είχαν οι δύο προκάτοχοι του απλά δεν θα την έχει. Λόγω τιμής (της κονσόλας αλλά και όλων των απαραίτητων περιφεριακών, οθόνης κτλ), μειωμένης υποστήριξης απο Third Parties απόσο έχουμε δει μέχρι τώρα (κάτι που ήταν δομικός λίθος της επιτυχίας του PS2 και PS) και επειδή οι δύο αντίπαλοι της παίζουν πολύ δυνατά χαρτιά.

Είναι αμφίβολο πόση επιτυχία θα έχει το PS3 στην Ιαπωνία κόντρα στο Wii τουλάχιστον αρχικά, όχι μόνο εξ'αιτίας της καλής πορείας του DS, την οποία ενστερνίζεται σε μεγαλύτερο ακόμα βαθμό το Wii, αλλά και επειδή η Sony θα διαθέσει ελάχιστα κομμάτια (100.000 για το λανσάρισμα), ικανά να ικανοποιήσουν μόνο τους hardest of core.

Πάντως, η αλαζονία της Sony και μόνο θα είναι αρκετή για να ρίξει το υπέρτατο προιόν της. Το ίδιο ξεφεύγει τελείως απο τους παράγοντες που εκαναν τους προκάτοχους τόσο επιτυχημένους, μετατρέποντας την κονσόλα για όλους που ήταν το PS2 σε κονσόλα για (πολύ) λίγους.

Απαντήστε μου σε αυτό: Θα παίρνατε ένα παιχνίδι αμαξιών, το οποίο όταν το αγοράζεις δεν έχει μέσα ούτε μια πίστα, ούτε ένα αμάξι, αλλά θα πρέπει να τα αγοράζεις ξεχωριστά ένα-ένα, και για να τα ξεκλειδώσεις όλα θα πρέπει να πληρώσεις τουλάχιστον ¤700;

Μιλάμε για το Gran Turismo HD.
Posted Image

#29 uzumaki_naruto

uzumaki_naruto

Anime Fan

• Members
  • 238 posts

Posted 08 October 2006 - 16:37

LeooN

Να υπενθυμησω οτι το project zero και το silent hill ήταν όλα multiplatform εκτός απο το πρώτο. Ο Hideo Kojima παρατάει το MGS και γενικά την sony οπώτε απόλαυσέ το όποτε μπορέσεις Tongue όσο για το gameplay των νέων παιχνιδιών.. εξακολουθώ να λέω οτι το real time... weapon change που λέγανε στην conference δέν είναι κάτι καινουριο και επαναστατηκό. ίσα ίσα που τα παιχνίδια θα γίνουν ποιό δυσκολα στον έλενχο γιατι τα 10 κουμπια και 2 αναλογικά δέν θα φτάνουν (αυτο ισχύει και για το Xbox360 αλλά τουλάχιστον η ms δέν υποσχέθηκε λαγούς με πετραχείλια)

τo project zero 3 ηταν μονο για ps2,επιδει παρατει το MGS δεν σημαινει οτι παραταει και τη sony απλως δεν θα βγει μαλλον αλλο MGS,και θα σχολιθει και με αλλα format, στο κατο κατο θα δουμε πια κονσολα θα τα παει καλητερα και θα δουμε τη θα παρουμε.

παντος παιδες κακα τα ψεματα τα video games εξελιζονται σηνεχεια,τωρα το ποσες εταιριες θα της εκμεταλευτουνε και πως ειναι μια αλλη ιστορια και δηστιχος πολλες φορες η εξελιξει αυτη επιρεαζει και τον ελενχο αλλα τη να κανουμε να παραπονεθουμε αν ειναι εστι τοτε να σταματισουμε να ασχουλιουμαστε με τα σημερινα video games και γηρισουμε στν εποχη του amiga και atari.

LeooN

Η nintendo έκανε τρομερά λάθη. απο το N64 μέχρι το Gcube δέν είχε πoyλήσει κολυμπιθρόξυλο... αλλα γιά ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις psp και DS Wink ίδιες συνταγές ακολουθουνται και στα home. τί μπορεί να θεωρηθεί λάθος?

αυτο που λες το εχω παρατηρισει και εγω με το DS και δεν μου αρεσε καθολου,ενω το GC πατωνε στην ευρωπη η nintendo δεν εκανε τιποτα σαν να ελεγε σας γραφω και εριχνε ολο το βαρος της στο DS ηταν αδικο απενατνι σε οσους ειχαν GC και περιμεναν πολλα απο την nintendo.

LeooN

πάει σχεδόν ενας χρόνος και ούτε screenshot δέν έχουμε δει :/ damn ...

Εχουν βγει καπιες εικονες ;)

LeooN

επίσης το 67-75% της SCEE ασχολείται με το ps3...

λογικο μου ακουγεται ειδικα τωρα που πλησιαζει η μερα που θα βγει το ps3 στην αγορα.

οσο για τα λαθη της sony η της microsoft ειναι πιο λιγα και λιγοτερο ολεθρια απο τα λαθη της nintendo.

#30 CuBi

CuBi

Trailblazer

• Members
  • 169 posts

Posted 08 October 2006 - 17:01

H Microsoft είναι καινούργια στον χώρο όποτε είχε χρόνο για να κάνει και πολλά λάθη, ενώ τα λάθη της Sony μπορεί να φανούν τους επόμενους μήνες. Η Nintendo έκανε μεν λάθη και δεν σημαίνει ότι το DS βγήκει εις βάρος του GC. Η Big N άλλωστε δεν γονατίζει τόσο εύκολα. :smt002
Posted Image