Δε γίνεται να μη νιώθεις ευτυχισμένος μετά από ένα επεισόδιο σαν το 4.Δε γίνεται να μην ένιωσες ευτυχισμένος όταν άρχισε να παίζει το ending.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2013 - 21:37
Δε γίνεται να μη νιώθεις ευτυχισμένος μετά από ένα επεισόδιο σαν το 4.Δε γίνεται να μην ένιωσες ευτυχισμένος όταν άρχισε να παίζει το ending.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2013 - 23:02
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 21:30
Το 6 το είδατε; Εγώ το βλέπω online αλλά σε όλα που υπάρχουν οι υπότιτλοι είναι χάλια, σε μερικά σημεία κόβονται (για πολλή ώρα όχι για μια δυο κουβέντες) και δεν μπορώ να το δω... Μήπως υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω ή κανένα σοβαρό online stream;
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 21:46
Το 6 το είδατε; Εγώ το βλέπω online αλλά σε όλα που υπάρχουν οι υπότιτλοι είναι χάλια, σε μερικά σημεία κόβονται (για πολλή ώρα όχι για μια δυο κουβέντες) και δεν μπορώ να το δω... Μήπως υπάρχει πουθενά να το κατεβάσω ή κανένα σοβαρό online stream;
Δοκίμασε το Tokyo Toshokan.
Πολύ ωραίο και χαλαρωτικό anime. Γενικά έχω ένα κόλλημα με τις slice-of-life σειρές που παρουσιάζουν ένα τρόπο ζωής λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο και βρήκα πολύ ενδιαφέρον το όλο σκηνικό με την αγροτική σχολή. Είμαι τελείως παιδί της πόλης και έχω συνηθίσει στις σειρές/βιβλία/whatever που παρουσιάζουν ως όμορφη και χαλαρωτική τη ζωή της φάρμας, και έτσι μου έκανε εντύπωση το πόσες δυσκολίες και κινδύνους αντιμετωπίζουν ακόμα και σήμερα οι αγρότες. Εκτός από αυτό βλέπεται και πολύ ευχάριστα έτσι καμμένο που γίνεται ώρες ώρες. Ο Βούδας δάσκαλος ιππασίας ειδικά έχει μείνει αξέχαστος.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 22:14
Πολύ ωραία σειρά.Χαλαρό και χαβαλετζίδικο σενάριο με πολύ χιούμορ Πιστεύω αν βάλουν και μια σοβαρή ιστορία πίσω θα είναι ότι πρέπει
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2013 - 22:15
Με το 1080 είχα και εγώ πρόβλημα όταν το κατέβασα, μου κολλούσε σε αρκετά σημεία και μου crashαρε όλο το vlc, με το 720 ήμουν οκ.
Όμορφη σειρά γενικά, την απολαμβάνω περισσότερο σαν άνιμε, ίσως φταίει η μουσική κτλ.
Έχει ωραίους χαρακτήρες, είναι αστείο, heartwarming σε κάποια σημεία, περνάει και τα μηνυματάκια της.
Από τα καλά της season.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Jorg: 20 Αύγουστος 2013 - 22:16
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2013 - 17:07
Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2013 - 08:35
Μόλις είδα το 7ο επεισόδιο.
Οκ..η σειρά είναι από τις πιο αστείες που έχω δει!Το χιούμορ είναι το βασικό της χαρτί και σε κάθε επεισόδιο δίνει ρεσιτάλ.
Μου αρέσει πως περνάνε μηνύματα με έμμεσο τρόπο,μακάρι να επηρεάσουν μερικούς ανθρώπους.
Btw,ξέρει κανείς αν θα βγει στα αγγλικά;Κάτι είχα ακούσει για τη Viz ότι ίσως το βγάλει αλλά δεν ήταν τίποτα σίγουρο.. Όποιος ξέρει ας απαντήσει
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2014 - 13:40
Bump!
6 επεισόδια μέσα στη 2η season το anime εξακολουθεί να είναι πολύ καλό. Τελευταία έχει και κάποια sports στοιχεία μέσα με την ιππασία και με κάποιες πολύ ωραίες σκηνές με αγώνες. Και μετά από κάτι αιώνες επιτέλους αρχίζει να υπάρχει εξέλιξη στη σχέση μεταξύ Aki και Hachiken.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 16:47
Τέλος και η δεύτερη σεζόν. Εξαιρετικό adaption στο σύνολο αν και με τόσο δυνατό original υλικό θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια για να μην το πετύχεις αυτό.
Δε λέγεται το πόσο αγαπάω το Silver Spoon. Ρεαλιστικό, ανθρώπινο, αστείο, συγκινητικό. Κάθε λεπτό που αφιερώνω σε αυτήν τη σειρά βρίσκω τον εαυτό μου να την λατρεύει περισσότερο στο τέλος του.
Δυστυχώς δεν είναι από τις σειρές που θα πας στο τέλος κάθε επεισοδίου ή κεφαλαίου και θα πεις κάτι με αποτέλεσμα να μην έχει την απήχηση που του αξίζει. Να μην αναφέρω την παντελή έλλειψη fanservice και ηλίθιων tropes που συναντιούνται με το κιλό.
Δεν είναι άλλο ένα school life anime. Δείτε το ρε!
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 17:21
Πολύ ωραία σειρά,από τα λίγα slice of life που είδα μέχρι το τέλος.
Πρέπει να κάτσω να δω την 2η σεζόν πρέπει να 'ναι πολύ καλύτερη από την 1η.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 19:03
Έχει ακουστεί τίποτα για 3η season? Πολύ στεναχωρήθηκα όταν είδα αυτό το the end χθες, μου άρεσε πολύ αυτή η σειρά.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 19:10
Λογικά, θα βγει μιας κι υπάρχει μπόλικο source material.
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2014 - 19:46
Ελπίζω τουλάχιστον την επόμενη σεζόν (αν βγάλουν που το εύχομαι) να το πάνε για 24-26 ή κάτι, αφού υπάρχει αρκετό υλικό.
Μέσα σε μια μέτρια σεζόν όπως αυτή, το gin no saji σίγουρα κατάφερε να ξεχωρίσει. Πανέμορφη σειρά, πανέμορφοι χαρακτήρες, ταιριαστή μουσική που έκανε την σειρά ακόμα πιο τέλεια.
*crosses fingers for 3rd season*
*waving intensifies*
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Ιούν 2012 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Shigatsu wa Kimi no Uso | April is your LieStarted by iristella , 02 Ιούν 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Zankyou no Terror | Terror in TokyoStarted by iristella , 30 Μάι 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Ping Pong The AnimationStarted by iristella , 17 Ιαν 2014 ![]() |
|
||