Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 2 votes

Gin no Saji (Silver Spoon)

hiromu arakawa fma dairy noitamina

  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#31 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 29 March 2014 - 12:40

Ανυπομονούσα να τελειώσει για να τη δω και όπως και είχε συμβεί και με την πρώτη περνούσαν τα επεισόδια χωρίς να το καταλάβω, όλο το καστ είναι συμπαθητικότατο και μου άρεσε πολύ η εξέλιξη του Χατσικεν. Μακάρι να βγει 3η σεζόν αν και σίγουρα θα πιάσω το manga κάποια στιγμή από την αρχή. Διαφωνώ πάντως ότι δεν είχαν τίποτα να γράψουν όσοι το παρακολουθούσαν ongoing, ειδικά στη δεύτερη σεζόν από τη μέση και μετά τα επεισόδια μπορούσαν να δώσουν αρκετή τροφή για συζήτηση.


ySss0UF.jpg


#32 eleospleon

eleospleon

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 29 March 2014 - 17:37

Μιας και το έφερε η κουβέντα, (γκουχου γκουχου)

 

Youtube Video


ezgif-save.gif




Also tagged with one or more of these keywords: hiromu, arakawa, fma, dairy, noitamina