Α, οκ ευχαριστωΤο Persona 4 Arena Λεει κ παραλεει,οσο για το auto combo,ενα μονο εχει τα υπολοιπα μονος σου τα βγαζεις.

Καλα θα παρω πρωτα το SSFIV και βλεπουμε αργοτερα για το P4A!
Posted 04 July 2013 - 11:19
Α, οκ ευχαριστωΤο Persona 4 Arena Λεει κ παραλεει,οσο για το auto combo,ενα μονο εχει τα υπολοιπα μονος σου τα βγαζεις.
Posted 04 July 2013 - 11:35
Δεν εχω καλο PC!Αλλα βρηκα Super SFIV Arcade Edition 10 ευρω για ps3!Θα το τσιμπησω εκει!
Αν εχεις ορεξη να παιξεις λιγο (δεν παιζω καλα εχω παιξει λιγες φορες) κανε add
Υ.Γ.Παιδες το Evo Championship 2013 στις 12-14 Ιουλιου δεν ειναι?
Posted 04 July 2013 - 11:42
Τσαμπα θα το κανω μωρε...Ουτε στα low settings δεν θα τρεχειδεν εχω PS3. απλα το arcade stick ειναι για PS3 αλλα λειτουργει μια χαρα στο PC.
μονο στo GFWL παιζω. δηλ δοκιμασες να ττο τρεξεις και ειναι αργο ακομα και με low settings;
Edited by Itachi Akatsuki, 04 July 2013 - 11:43.
Posted 04 July 2013 - 11:50
Posted 04 July 2013 - 12:31
Ενα Toshiba εχω αλλα δεν παιζει καλα τα games :/Mωρε κ γω laptop εχω και το τρεχει μια χαρα εχω Acer Aspire εσυ τι Laptop εχεις;
Edited by Itachi Akatsuki, 04 July 2013 - 18:07.
Posted 05 July 2013 - 15:16
Posted 10 July 2013 - 19:56
Posted 16 August 2013 - 04:28
Posted 16 August 2013 - 09:46
http://www.famitsu.com/news/201308/16038325.html
#buffliz #freepatchpls
Posted 16 August 2013 - 10:22
Yes please junpei gimme gimme.
Anw, πριν 2 βδομάδες περίπου μου ήρθε το SSFIV arcade, god οι χειρισμοί... Νομίζω πως θα ασχοληθώ περισσότερο με Juri και Dudley, σέξυ και οι δύο. Αλλά πραγματικά χρειάζομαι couching σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας ασχοληθεί πολύ περισσότερο με 2D fighting, μου φαίνεται πολύ παράξενο το SF...
Πέραν αυτού, ασχολούμαι με Persona 4 Arena και Blazblue CSEX, mainάρω Yosuke και Hazama respectively
Posted 16 August 2013 - 12:00
lol, και το σκεφτόμουν πριν λίγες μέρες ότι θα ήταν ωραίο να βάζαν και κάνα άλλο χαρακτήρα από P3.
μπορούσαν να βάλουν και κάνα Ken ή κάτι.
ο Junpei φαίνεται... περίεργος, τη yukaribitch θα τη τσεκάρω λίγο αλλά μέχρι εκεί.
*waving intensifies*
Posted 16 August 2013 - 13:48
Anw, πριν 2 βδομάδες περίπου μου ήρθε το SSFIV arcade, god οι χειρισμοί... Νομίζω πως θα ασχοληθώ περισσότερο με Juri και Dudley, σέξυ και οι δύο. Αλλά πραγματικά χρειάζομαι couching σε αυτό το παιχνίδι, έχοντας ασχοληθεί πολύ περισσότερο με 2D fighting, μου φαίνεται πολύ παράξενο το SF...
Πέραν αυτού, ασχολούμαι με Persona 4 Arena και Blazblue CSEX, mainάρω Yosuke και Hazama respectively
Μα 2D είναι και το sf, ακόμα και το IV 2d fighter παραμένει να είναι στο χειρισμό, παρά τα τρισδιάστατα γραφικά.
Απλώς είναι άλλης γενιάς και κουλτούρας από τα fighting που έχεις παίξει. Προσωπικά θα έλεγα ότι είναι πολύ πιο απλό, αν και όχι λιγότερο τεχνικό. Το ίδιο μπορώ να πω πως έπαθα ακριβώς όταν έπαιξα για πρώτη φορά blazblue, έχοντας τόση εμπειρία με ένα σωρό 2D fighters. Είναι απλώς διαφορετικό το pace, τα frames και ο χειρισμός.
Posted 16 August 2013 - 17:15
Did someone say Samurai Showdown SEN?!?!Oh boy το λατρευω αυτο το παιχνιδι!!
Δεν το 'ξερα ότι σ' αρέσει αυτό το παιχνίδι. Νόμιζα ότι μόνο σ' εμένα και τον Ηλία άρεσε. Να παίξουμε τότε όταν γυρίσεις Αθήνα.
Kαι λέγοντας για Samurai Shodown να μην ξεχνιόμαστε:
Posted 16 August 2013 - 19:17
Δεν το 'ξερα ότι σ' αρέσει αυτό το παιχνίδι. Νόμιζα ότι μόνο σ' εμένα και τον Ηλία άρεσε.
Μαλλον το ακριβως αντιθετο.Εγω και ο Ηλιας λεγαμε οτι δε σου αρεσε οταν παιζαμε.