Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Fighting Games-Γενικα

• Please log in to reply
340 replies to this topic

#91 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2013 - 21:34

Το είδα και εγώ πρωτύτερα.Μοιάζει στο blazblue το όλο game style.Άμα βάλουν περισσότερους χαρακτήρες παίζει και να βγεί καλό.Αλλά μέχρι τώρα μόνο τα πιο σπαστικά tsunderia έχει μέσα...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 07 Οκτώβριος 2013 - 22:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2013 - 22:06

(και δεν είναι τυχαίο καθώς έχουν τον ίδιο δημιουργό αν έξαιρέσεις την sega που ήρθε ως extra)

?????

Αν είναι κάποιος υπεύθυνος από τη fg κοινότητα αυτή θα είναι furapan που ξέρουμε for certain πως έχει αναλάβει τον αισθητικό τομέα του παιχνιδιού, πολύ πιθανόν και το actual system.

Η ASW δεν έχει αναφερθεί πουθενά στα credits και ούτε νομίζω να έχει ποτέ καμιά σχέση με το project

HnH5aB0.jpg

#93 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2013 - 22:07

?????

Αν είναι κάποιος υπεύθυνος από τη fg κοινότητα αυτή θα είναι furapan που ξέρουμε for certain πως έχει αναλάβει τον αισθητικό τομέα του παιχνιδιού, πολύ πιθανόν και το actual system.

Η ASW δεν έχει αναφερθεί πουθενά στα credits και ούτε νομίζω να έχει ποτέ καμιά σχέση με το project

Μισό θα το ξαναψάξω και θα σου πω μπορεί να είδα λάθως.

Ναι για ακόμη μια φορά  ξεπέρασα τον εαυτό μου στην βλακεία.Δεν είδα καλά και το ASCII media works  το περασα σαν Arc system works... οκ άκυρο...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 07 Οκτώβριος 2013 - 22:13

Δημοσιευμένη  εικόνα

#94 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2013 - 22:12

βλέπω έχουνε μαζέψει όλους τους καλούς χαρακτήρες...

#95 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2013 - 12:43

Καλα οι χαρακτηρες δεν μαρεσουν (οι περισσοτεροι)...Ε, ρε και να βαζανε χαρακτηρες με superpowers απο shonen anime τι θα γινοτανε!

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#96 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2013 - 18:31

Αγορασα και παιζω το φανταστικο SSFIV AE.Νταξει δεν παιζεται ειναι φοβερο.Μεχρι στιγμης παιζω με Cody περισσοτερο και καμποσο με Yun.Θα δοκιμασω και αλλους χαρακτηρες εννοειται αλλα ο Cody ειναι τουμπανι πως να το κανουμε :P
Οποιος ψηνεται για κανενα online παιζω σε ps3 ας μου στειλει pm. ;)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 12 Οκτώβριος 2013 - 18:31

#97 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 00:41

Αγόρασα το King of Fighters 13 για ps3 (μιας και είχα φάει αρκετή ξενέρα με τα controls στο pc, είπα να διπλασιάσω την απόλαυση) και παρ' ότι δε συνάντησα κάτι που δεν περίμενα, είμαι αρκετά απογοητευμένος. Όχι, δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο του παιχνιδιού, θα μπορούσα μάλιστα να αγνοήσω τις εκνευριστικές αλλαγές στις κινήσεις των χαρακτήρων, τις μειωμένες επιλογές στο fighting style και το όχι ιδιαίτερα ευρύ character cast, έχει να κάνει με το ότι τα controls καθιστούν το παιχνίδι σχεδόν unplayable. Όλα τα inputs των κινήσεων είναι τρομακτικά αυστηρά και βγαίνουν περίπου μία στις πέντε φορές που θα τα δοκιμάσεις in battle. Το add despair to anguish, το controller του ps3 με το σκληρό d-pad (εγώ μάλιστα έπαιζα σε non-sony controller, το "αυθεντικό" είναι για άλλους λόγους ελλατωματικό btw) με έκανε μέσα σε πέντε αγώνες να βγάλω μια εξωγήινη κόκκινη φουσκάλα στον αντίχειρά μου, σαν να παρήγγειλα το παιχνίδι από το chernobil or something. Βασικά έβγαλα δύο φουσκάλες: μια μικρή άσπρη και μια blood red cancer special edition. Διασκέδασα αφάνταστα. Περιττό να πω πώς το να παίζω στο πληκτρολόγιο δεν είναι λύση. Λαμβάνεις το ίδιο frustration και απλά αφαιρείς τον πόνο (τραυματισμός είναι βασικά αυτό, όχι απλά πόνος).

Και απορώ πώς περιμένουν να προσελκύσουν νέο κόσμο στη σειρά όταν φτιάχνουν ένα παιχνίδι που ουσιαστικά μπορεί να παιχτεί σε σοβαρό επίπεδο μόνο από master-race τύπους που εξασκούνται καθημερινά παίζοντας φυσικά σε special stick controllers. Και το θέμα δεν είναι μόνο τα strict inputs. Το χειρότερο είναι ότι το παιχνίδι σου επιτρέπει ουσιαστικά να βγάλεις μόνο συγκεκριμένα combos, αν προσπαθήσεις να αυτοσχεδιάσεις δε θα βγει τίποτα. Έτσι ακόμα και οι επαγγελματικοί αγώνες, όσο εντυπωσιακοί κι αν είναι, καταλήγουν να μοιάζουν περισσότερο με έναν ανταγωνισμό για το ποιος έχει "παπαγαλίσει" καλύτερα του input του combo που θα κάνει το max damage παρά ενισχύεται το στρατηγικό και δημιουργικό παίξιμο. Στο 11 τουλάχιστον για το ps2 ήξερα ότι θα χρειαστεί να πονέσω λίγο για να βγάλω σωστά τις κινήσεις, αλλά μπορούσα να παίξω με το δικό μου τρόπο και να διασκεδάσω, ακόμα και μετά από αποχή ενός χρόνου από το παιχνίδι. Εδώ μου φαίνεται ότι για να παίξω στο επίπεδο που παίζω στα υπόλοιπα kof θα πρέπει να κάνω καθημερινό πολύωρο training και να φωράω επιδέσμους or something. Για κανένα λόγο.

Σίγουρα σκοπεύω να του δώσω ευκαιρίες και τουλάχιστον να βγάλω το single player του, ούτε μετανιώνω που το αγόρασα (ήταν έτσι κικ αλλιώς σε πολύ χαμηλή τιμή), αλλά 20th century fighting games for life, really.

O6rrvsU.jpg

#98 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2013 - 12:40

To Kof 13 ειναι οτι πρεπει για να trainαρεις timing και κινησεις για τα υπολοιπα fightings :P(με βοηθησε αρκετα στον μοχλο και βοηθα ακομη)

header.jpg?t=1485907896

#99 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 13:24

Συμφωνα με πολλες φημες στο Ultra SSFIV θα μπορουμε να χρησιμοποιουμε ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ Ultra στο καθε match!Αλλα ζει πολλα πραγματα αυτο και δινει τελειως διαφορετικη τροπη στο gameplay αμα ισχυει!
Και μιλοντας για SFIV μαθαινω Juri τον τελευταιο καιρο και πιστευω θα την κρατησω για main!

#100 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 16:05

Τελικά έπαιξα πρόσφατα arcade στο KOF και ήταν μια χαρά. Μάλιστα καταλάθως είχα πάρει το σκληρό τηλεχειριστήριο και οι κινήσεις έβγαιναν κανονικά. Σίγουρα όχι πάντα, αλλά μπορούσα να παίξω σχεδόν στο επίπεδο που έπαιζα στα υπόλοιπα. Η μόνη εξήγηση γι' αυτό είναι επειδή η καρκινική φουσκάλα στο δάχτυλό μου εγινε κάτι σαν carapace και δεν πονούσα όταν έβγαζα τα inputs. Έτσι απότομα συνήθισα και έβγαλα τουλάχιστον το arcade (τα απλά matches χωρίς continue, λίγα στους τσατσοsnkαρχηγούς και με βοήθεια ) με την kyokugen team. Κρίμα που έβγαλαν την αγαπημένη μου τσατσοκίνηση του Takuma, οι άλλοι δύο όμως λειτουργούν πολύ βολικά. Η ομάδα είναι πανεύκολη βέβαια όποτε δε μιλάμε για καμιά επιτυχία or anything.Tώρα σχετικά με κάποιες αλλαγές που έχουν κάνει σε χαρακτήρες (*γκουχ*clark, king x 1/2, Kim*γκουχ*) ας μην σχολιάσω. Θα τους παίξω στο practice τουλάχιστον μπας και τους συνηθίσω έστω και...ληψούς. Είναι ενδιαφέρουσες  οι αλλαγές που έχουν κάνει ώστε να βγαίνουν σε juggle αλλά αυτή η έλλειψη ποικιλίας σκοτώνει τον μέτριο παίκτη.

Γενικά το παιχνίδι έχει καλό gameplay και το story mode φαίνεται promising αλλά η ποικιλία χαρακτήρων είναι λιγάκι τραγική.

Έχουν προσθέσει συνολικά 2 καινούργιους χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένου του Saiki), really...

Μπορώ να κατανοήσω την αποτυχία του 12 που όμως έφερε τουλάχιστον την αλλαγή των sprites, αλλά στο 13 έπρεπε να πάνε τα πράγματα λίγο παραπέρα. Είτε να επιστρέψουν πολλές όμάδες που αφαιρέθηκαν με καινούργια sprites, είτε να είχε τουλάχιστον 1 ομάδα από τρεις νέους χαρακτήρες. Βέβαια η πολιτική της σειράς ήταν πάντα ίδια σε αυτό τον τομέα, αλλά άλλο να βγάζεις ένα παιχνίδι το χρόνο για τα arcades κι άλλο σε κονσόλα. Θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερο χρόνο.

By the way το psn μου είναι Kamui-ojiisan. Όποιος θέλει μου λέει και παίζουμε.

Το δοκίμασα βέβαια σήμερα και ήταν σχεδόν unplayable λόγω lag. Δεν είχε απλά lag, είχε μόνο lag.

Νίκησα αγώνες, αλλά κι αυτό στην ουσία εκμεταλλευόμενος το κοινό lag. Αλλάζει όλο το παιχνίδι και γίνεται πολύ άνισο για ορισμένους χαρακτήρες.

Είχα και τους δύο υπολογιστές κλειστούς και για κάποιο λόγο η σύνδεσή μου ήταν στο κόκκινο.

Και μάλιστα έχω αρκετά εώς πολύ καλή σύνδεση,  εδώ στο League of Legends παίζουμε μαζί με τον αδερφό από το ίδιο rooter και ποτέ σχεδόν δεν παρουσίασε lag. Ίσως να ήταν πρόβλημα της στιγμής, αλλά δε νομίζω.

Δεν έχω καταλάβει και πώς ακριβώς λειτουργεί το online. Το lag που παρουσιάζεται ισχύει πάντα και για τους δύο, ή μόνο γι' αυτόν που φαίνεται ότι έχει τη χειρότερη σύνδεση? Δεν πρέπει να ήταν πάντως θέμα απόστασης γιατί το εικονίδιο της δικής μου σύνδεσης ήταν έτσι κι αλλιώς κόκκινο.

O6rrvsU.jpg

#101 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 16:24

Πολυ απλα το network του Kof ειναι απο τα χειροτερα αποδεδειγμενα.
Μεχρι και στο Steam Edition ειχαν πει "vastly improved network" αλλα τιποτα δυστηχως.Τι παιχνιδια παιζεις Senketsu Kamui :P ?

header.jpg?t=1485907896

#102 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 18:12

Πολυ απλα το network του Kof ειναι απο τα χειροτερα αποδεδειγμενα.
Μεχρι και στο Steam Edition ειχαν πει "vastly improved network" αλλα τιποτα δυστηχως.

Well, that's dissapointing.

Απορώ πώς περιμένουν να σταθούν τα fighting games στις μέρες μας αν δεν μπορούν να φτιάξουν το net. Πάλι καλά που το συγκεκριμένο έχει story mode, γιατί αλλιώς θα είχε 0 περιεχόμενο. Και πάλι είναι τόσο λίγες οι ομάδες που φαντάζομαι ότι θα τελειώνει αρκετά γρήγορα. Είναι σαν να έφτιαξαν το παιχνίδι για τα πρωταθλήματα.:P

Τι παιχνιδια παιζεις Senketsu Kamui :P ?

Έχω περάσει απ' όλα περίπου τα γνωστά παλιά των arcade, αλλά τελευταία παίζω μόνο street fighter 3: third strike και Samurai Shodown sen.

Bέβαια εκτός από το blazblue, με το οποίο έχω ασχοληθεί ελάχιστα (το πέτυχα σε κακή περίοδο) για ps3 έχω μόνο το KOF13, και το online του Xbox360 είναι out of question.

Κατα τ' άλλα αν ψάξεις το θρεντ θα δεις τι παιχνίδια παίζω.:P

Κάτι που μου άρεσε επίσης στο KOF13 είναι τα cameo appearances. Δεν τα έχω εντοπίσει όλα αλλά σήμερα συνάντησα μια ευχάριστη έκπληξη.

Moriya ρε φίλε! Κάποιος θυμήθηκε αυτή την πονεμένη μοναχική ψυχή και τον έβαλε σε παιχνίδι του 2010, συγκίνιση.

O6rrvsU.jpg

#103 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 18:47

καλα δυσκολευεσαι με το KOF13; που να παιζες το KOF98 δηλαδη. ακομα αυστηροτερο timing! το KOF13 ειναι απο τα πιο ευκολα KOF, ισως το πιο ευκολο, σε οτι αφορα input leniency.

η εκδοση Steam παντως ειναι βελτιωμενη σε σχεση με τις κονσολες. πχ παιζω ανετα με παικτες απο Γαλλια (2 bars), Ιταλια (3 bars) και ειναι σχετικα ανεκτη συνδεση. δηλ μπορεις ακομα και max cancel να κανεις.

ενω αν παιζεις σε PS3, καλυτερα μονο με Ελληνες.

#104 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2013 - 21:09

Well, that's dissapointing.

Απορώ πώς περιμένουν να σταθούν τα fighting games στις μέρες μας αν δεν μπορούν να φτιάξουν το net. Πάλι καλά που το συγκεκριμένο έχει story mode, γιατί αλλιώς θα είχε 0 περιεχόμενο. Και πάλι είναι τόσο λίγες οι ομάδες που φαντάζομαι ότι θα τελειώνει αρκετά γρήγορα. Είναι σαν να έφτιαξαν το παιχνίδι για τα πρωταθλήματα. :P

Έχω περάσει απ' όλα περίπου τα γνωστά παλιά των arcade, αλλά τελευταία παίζω μόνο street fighter 3: third strike και Samurai Shodown sen.

Bέβαια εκτός από το blazblue, με το οποίο έχω ασχοληθεί ελάχιστα (το πέτυχα σε κακή περίοδο) για ps3 έχω μόνο το KOF13, και το online του Xbox360 είναι out of question.

Κατα τ' άλλα αν ψάξεις το θρεντ θα δεις τι παιχνίδια παίζω. :P

Κάτι που μου άρεσε επίσης στο KOF13 είναι τα cameo appearances. Δεν τα έχω εντοπίσει όλα αλλά σήμερα συνάντησα μια ευχάριστη έκπληξη.

Moriya ρε φίλε! Κάποιος θυμήθηκε αυτή την πονεμένη μοναχική ψυχή και τον έβαλε σε παιχνίδι του 2010, συγκίνιση.

Γενικα εχει τα χαλια του το online, αλλα με τον Toriko ποιυ ειχαμε παιξει ηταν καλυτερα τα πραγματα, μαλλον επειδη ειμαστε στην ιδια χωρα.Βασικα και το single του πολυ καλο ειναι!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 22 Οκτώβριος 2013 - 21:46

#105 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Οκτώβριος 2013 - 07:07

καλα δυσκολευεσαι με το KOF13; που να παιζες το KOF98 δηλαδη. ακομα αυστηροτερο timing! το KOF13 ειναι απο τα πιο ευκολα KOF, ισως το πιο ευκολο, σε οτι αφορα input leniency.

Lol, no.

Ίσως να μη θυμάμαι καλά αλλά το ακριβώς αντίθετο ισχύει.

Το '98 μου έχει μείνει ως ένα από τα πιο εύχρηστα και βολικά KOF. Σε σύγκριση με τα προηγούμενά του τουλάχιστον, γιατί στο '99 παραέγινε εύκολη η κατάσταση απ' ότι θυμάμαι.

Καμία σχέση με το 13 πάντως. Και το λέω έχοντας παίξει και σε steam, με πληκτρολόγιο δηλαδή, και τα half circles δεν έβγαιναν με τίποτα (ενώ κανονικά το πληκτρολόγιο είναι το ευκολότερο μέσο για half circle). Ίσως να έχει να κάνει με τι πληκτρολόγιο ή emulator χρησιμοποιεί ο καθένας, αλλά διαφωνώ απόλυτα.

O6rrvsU.jpg