Τελικά έπαιξα πρόσφατα arcade στο KOF και ήταν μια χαρά. Μάλιστα καταλάθως είχα πάρει το σκληρό τηλεχειριστήριο και οι κινήσεις έβγαιναν κανονικά. Σίγουρα όχι πάντα, αλλά μπορούσα να παίξω σχεδόν στο επίπεδο που έπαιζα στα υπόλοιπα. Η μόνη εξήγηση γι' αυτό είναι επειδή η καρκινική φουσκάλα στο δάχτυλό μου εγινε κάτι σαν carapace και δεν πονούσα όταν έβγαζα τα inputs. Έτσι απότομα συνήθισα και έβγαλα τουλάχιστον το arcade (τα απλά matches χωρίς continue, λίγα στους τσατσοsnkαρχηγούς και με βοήθεια ) με την kyokugen team. Κρίμα που έβγαλαν την αγαπημένη μου τσατσοκίνηση του Takuma, οι άλλοι δύο όμως λειτουργούν πολύ βολικά. Η ομάδα είναι πανεύκολη βέβαια όποτε δε μιλάμε για καμιά επιτυχία or anything.Tώρα σχετικά με κάποιες αλλαγές που έχουν κάνει σε χαρακτήρες (*γκουχ*clark, king x 1/2, Kim*γκουχ*) ας μην σχολιάσω. Θα τους παίξω στο practice τουλάχιστον μπας και τους συνηθίσω έστω και...ληψούς. Είναι ενδιαφέρουσες οι αλλαγές που έχουν κάνει ώστε να βγαίνουν σε juggle αλλά αυτή η έλλειψη ποικιλίας σκοτώνει τον μέτριο παίκτη.
Γενικά το παιχνίδι έχει καλό gameplay και το story mode φαίνεται promising αλλά η ποικιλία χαρακτήρων είναι λιγάκι τραγική.
Έχουν προσθέσει συνολικά 2 καινούργιους χαρακτήρες (συμπεριλαμβανομένου του Saiki), really...
Μπορώ να κατανοήσω την αποτυχία του 12 που όμως έφερε τουλάχιστον την αλλαγή των sprites, αλλά στο 13 έπρεπε να πάνε τα πράγματα λίγο παραπέρα. Είτε να επιστρέψουν πολλές όμάδες που αφαιρέθηκαν με καινούργια sprites, είτε να είχε τουλάχιστον 1 ομάδα από τρεις νέους χαρακτήρες. Βέβαια η πολιτική της σειράς ήταν πάντα ίδια σε αυτό τον τομέα, αλλά άλλο να βγάζεις ένα παιχνίδι το χρόνο για τα arcades κι άλλο σε κονσόλα. Θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερο χρόνο.
By the way το psn μου είναι Kamui-ojiisan. Όποιος θέλει μου λέει και παίζουμε.
Το δοκίμασα βέβαια σήμερα και ήταν σχεδόν unplayable λόγω lag. Δεν είχε απλά lag, είχε μόνο lag.
Νίκησα αγώνες, αλλά κι αυτό στην ουσία εκμεταλλευόμενος το κοινό lag. Αλλάζει όλο το παιχνίδι και γίνεται πολύ άνισο για ορισμένους χαρακτήρες.
Είχα και τους δύο υπολογιστές κλειστούς και για κάποιο λόγο η σύνδεσή μου ήταν στο κόκκινο.
Και μάλιστα έχω αρκετά εώς πολύ καλή σύνδεση, εδώ στο League of Legends παίζουμε μαζί με τον αδερφό από το ίδιο rooter και ποτέ σχεδόν δεν παρουσίασε lag. Ίσως να ήταν πρόβλημα της στιγμής, αλλά δε νομίζω.
Δεν έχω καταλάβει και πώς ακριβώς λειτουργεί το online. Το lag που παρουσιάζεται ισχύει πάντα και για τους δύο, ή μόνο γι' αυτόν που φαίνεται ότι έχει τη χειρότερη σύνδεση? Δεν πρέπει να ήταν πάντως θέμα απόστασης γιατί το εικονίδιο της δικής μου σύνδεσης ήταν έτσι κι αλλιώς κόκκινο.