Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Aku no Hana | The Flowers of Evil
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 20:14
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 21:46
Καταχωρήθηκε 28 Μάιος 2013 - 10:23
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από plotolp: 28 Μάιος 2013 - 10:23
Καταχωρήθηκε 30 Μάιος 2013 - 15:53
Btw, best ED song...evar?
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2013 - 14:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 03 Ιούνιος 2013 - 14:41
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2013 - 20:34
Spoiler: 9
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2013 - 23:47
Ετοιμάζομαι να δω το 10 και είπα να ποστάρω εντυπώσεις από το προηγούμενο για να μην καταλήξω να κάνω ποστ-σεντόνι.
Ελπίζω ο Κάσουγκα να έχει λιγότερο ιδρώτα αυτή τη φορά.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 22:11
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 22:20
Από τη σειρά το μεγαλύτερό μου παράπονό είναι το πόσο αργή γινόταν σε κάποια σημεία. Για ολόκληρα λεπτά μπορούσαμε να βλέπουμε έναν ακίνητο χαρακτήρα να κοιτάει κάπου με απλανές βλέμμα. Τέτοιες παύσεις είναι αδικαιολόγητες θεωρώ αλλά και άσκοπες αφού συνήθως, όσες αμφιβολίες και να έχουν οι χαρακτήρες τελικά κάνουν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν και οι όποιοι δισταγμοί είχαν απλά τους καθυστερούσαν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 01 Ιούλιος 2013 - 22:21
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 22:45
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2013 - 15:27
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από filmmusic: 13 Ιούλιος 2013 - 15:29
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2013 - 19:12
Υπάρχει κανένα thread για το manga; Ή μάλλον,υπάρχει κανείς που διαβάζει το manga;
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2013 - 15:26
Υπάρχει κανένα thread για το manga; Ή μάλλον,υπάρχει κανείς που διαβάζει το manga;
δεν νομιζω να υπαρχει. ουτε και εγω θα τη δω, αλλα διαβασα το manga και απορω: απο ολες τις ιστοριες που θα μπορουσαν να διασκευασουν από manga ή να κάνουν μια δικη τους αυτοτελή, αυτην εδώ βρήκαν;
μου φαινεται η Platonic Chain περισσοτερο πρωτοτυπη ειναι απο αυτο....απλα δεν διασκευαζεται το manga με αυτον τον τροπο.
κατα τα αλλα το manga το βρηκα καλουτσικο, αλλα δεν εχει τιποτα που να το χαρακτηριζε αριστουργημα.
απλα ριχνει μεσα παραμελημενους εφηβους με ψυχικα προβληματα και αφηνει τους αναγνωστες να διασκεδασουν με τις χαζομαρες τους.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2013 - 12:32
Έχω κουραστεί να βρίσκομαι -εντός και εκτός anime//gr- σε συζητήσεις για το ANIME του Aku No Hana και να διαβάζω απαντήσεις για το MANGA.
Πραγματικά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η σειρά είναι εκπληκτική, το manga το παράτησα πριν καλά καλά το αρχίσω. Οπότε σας παρακαλώ μην έρχεστε να μιλήσετε για τη σειρά ενώ ουσιαστικά μιλάτε για το manga. To manga είναι ένα τίποτα -απορώ και εγώ με το πώς το επέλεξαν- αλλά το anime είναι ένα εντελώς διαφορετικό έργο, με διαφορετική προσέγγιση. Εάν θέλετε να μιλήσετε για το manga ανοίξτε thread στο κατάλληλο subforum.
Filmusic μάλλον δεν κοίταξες καλά το θρεντ τότε γιατί παρά τις κριτικές έχουν λεχθεί πολύ όμορφα πράγματα εδώ, και όχι μόνο από εμένα, για αυτή τη σειρά.
Την άφησα στο 11 επεισόδιο γιατί δεν προλάβαινα και τώρα την ξαναβλέπω για να απολαύσω τα δύο τελευταία επεισόδια. Πραγματικά δεν μπορώ να γράψω πιο καλά λόγια απ' ότι έχω ήδη γράψει. Συγκαταλέγεται στις καλύτερες σειρές των τελευταίων 5 χρόνων.
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2013 - 13:21
Πραγματικά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Η σειρά είναι εκπληκτική, το manga το παράτησα πριν καλά καλά το αρχίσω. Οπότε σας παρακαλώ μην έρχεστε να μιλήσετε για τη σειρά ενώ ουσιαστικά μιλάτε για το manga. To manga είναι ένα τίποτα -απορώ και εγώ με το πώς το επέλεξαν- αλλά το anime είναι ένα εντελώς διαφορετικό έργο, με διαφορετική προσέγγιση. Εάν θέλετε να μιλήσετε για το manga ανοίξτε thread στο κατάλληλο subforum.
μα αφου το παρατησες, πως λες οτι εχει διαφορετικη προσεγγιση;
παντως αν ετοιμαζεται και δευτερη σαιζον. ισως δω ολη τη σειρα οταν ολοκληρωθει και αυτη,
Also tagged with one or more of these keywords: 1x episodes, School life, shounen, Spring 2013, Zexcs
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Dororo (2019)Started by Hazuki , 14 Δεκ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Saint Seiya: Saintia ShoStarted by Kai , 04 Νοέ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Mahoutsukai no Yome ( The Ancient Magus' Bride)Started by TheGunsmasha , 18 Απρ 2018 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Hibike! EuphoniumStarted by phm , 05 Μάρ 2018 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Karakai Jozu no Takagi-san | Skilled Teaser Takagi-sanStarted by Kai , 26 Ιαν 2018 ![]() |
|