Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 1 votes

Mushibugyou

Spring 2013 Seven Arc Pictures Shounen

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 09 April 2013 - 21:11

Mushibugyou

ムシブギョー 蟲奉行


Posted Image


Αγαπητά συντρόφια πολέμιοι των ζουζουνιών κάθε είδους.

Για όλους εμάς που βλέπουμε πεταλουδίτσες τη νύχτα και μας σηκώνεται η τρίχα. Για όλους εμάς που βρισκόμαστε στα πρόθυρα της ανακοπής με κάθε κατσαρίδα και αράχνη που τολμά να εμφανιστεί στο διάβα μας. Για όλους μας που θέλουμε ένα μέλλον χωρίς ζουζούνια μυγακια και λοιπά abominations της φύσης, εμφανιστηκε ενα anime το οποίο μας καταλαβαίνει.

Από τo studio Seven Arcs Pictures, βασισμένο στο ομώνυμο manga του Fukuda Hiroshi ήρθε αυτήν την ανοιξη στις οθόνες μας ενα anime που ανταποκρινεται στις αναγκες μας. Με τον Ηamana Takayuki στην σκηνοθεσία, τον Katou Youichi στην συνθεση της σειρας, τον Yamashita Yoshimitsu να έχει επιμεληθεί το character design και τον Oda Tetsurou την μουσική, η μάχη ενάντια στα έντομα έχει ξεκινήσει.

Posted Image Posted Image


H ιστορία μας μεταφέρει στην Ιαπωνία του 1700. Το Edo μαστίζεται από επιθέσεις τεράστιων φρικιαστικών ζουζουνιών (αν και μεταξύ μας καθε εντομο που συναντώ μπροστά μου και μένα τόσο σε μεγεθος μου φαίνεται). Ο όγδοος Shogun λοιπόν, o Tokugawa Yoshimune , επειτα από παρακληση του λαού δημιουργεί μία υπηρεσία για την προστασία των πολιτών. Η υπηρεσία αυτή αποτελείται από χαρισματικούς ανθρώπους. Σε αυτούς προστίθεται και πρωταγωνιστής μας ο οποίος μόλις έχει φτασει στο Edo από την επαρχία και θέλει να αντικαταστήσει τον πατέρα του που δεν μπορεί να αναλάβει το πόστο που του ανατέθηκε.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uWFjqxCb_4o[/youtube]


To πρώτο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε στις 8 Απριλίου ήταν πολύ fun. Είναι λίγο πολύ η κλασσική περιπετειούλα με τον MC που προσπαθεί να γινει δυνατότερος για να πετύχει τον χι ψι στόχο. Παράλληλα όμως είναι και αστείο με ωραία χρώματα και φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την δικαίωση που νιώθει ο θεατής με τις αράχνες να ψοφάνε μαρτυρικά. Να μου το θυμηθείτε η ιστορία θα αποδειχθεί μία αλληγορία. Οπότε αν θέλετε να περασετε 20 αβασανιστα και απροβληματιστα λεπτά μεσα σε μία εβδομάδα είναι μία πολύ καλή επιλογή. ΑLsto τα op και end είχαν πολύ πλακα. Θα ηθελα πολύ μια σειρούλα σε αυτό το στυλ animation ¨οπως του Op.

Αnidb
ANN
Official Page 1/2


Posted Image Posted Image




#2 zennith666

zennith666

    Oh boy,more trouble...

  • Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 09 April 2013 - 21:20

Έλεγα να μην το δω αλλά μου κέντρησες τον ενδιαφέρον Ιρι.Downloading...

Posted Image


#3 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 April 2013 - 21:26

weeeeeird¬ but I like¬!
ενδιαφέρον δείχνει, θα το τσεκάρω...(μάλλον αφου τελιώσει ή βγουνε κάποια επ. τελοςπάντον)

Edited by GhostPrince, 09 April 2013 - 21:27.

フカフカ

#4 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 09 April 2013 - 23:21

Spoiler:


#5 jeffhardy

jeffhardy

    Imagi-Knight

  • Members
  • 1,117 posts

Posted 09 July 2013 - 02:30

ep 14 νεο οπενινγκ και νεοι εχθροι στο μουσιμπουγκιγιο απο απλη σαχλαμαριτσα εχει γινει ομορφη σαχλαμαρα πλεον!! ;) διαβασα και το μανγκα δεν ηταν τιποτα τρομερο αλλα στο ανιμε βαλαν new stuff κατι κομπαρσους που απειλουσαν την αρχηγο του ηρωα μας και τωρα sanada yukimura and his ten loyal insencts.anyone else still watching this?

Edited by jeffhardy, 09 July 2013 - 02:32.


#6 papous

papous

    Sky Ojii-san

  • Members
  • 472 posts

Posted 09 July 2013 - 04:34

ep 14 νεο οπενινγκ και νεοι εχθροι στο μουσιμπουγκιγιο απο απλη σαχλαμαριτσα εχει γινει ομορφη σαχλαμαρα πλεον!! ;) διαβασα και το μανγκα δεν ηταν τιποτα τρομερο αλλα στο ανιμε βαλαν new stuff κατι κομπαρσους που απειλουσαν την αρχηγο του ηρωα μας και τωρα sanada yukimura and his ten loyal insencts.anyone else still watching this?


Εγώ το βλέπω.
Διασκεδαστικό και ευχάριστο, το βλέπω μεσημέρι συνήθως με λίγο καρπούζι.

Posted Image


#7 eleospleon

eleospleon

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Posted 03 October 2013 - 09:52

3 άτομα μόνο το βλέπαμε μάλλον, τελείωσε και ούτε ένα σχόλιο.....

Μου άρεσε αρκετά, ωραία σειρά, χαριτωμένοι χαρακτήρες, ο Koikawa ήταν όλα τα λεφτά.Ευτυχώς δεν έγινε σαχλό ή βαρετό προς το τέλος και τελείωσε με καλές μάχες.

Το καλύτερο της σειράς ήταν πάντως τα 2 opening songs.

 

Youtube Video


ezgif-save.gif




Also tagged with one or more of these keywords: Spring 2013, Seven Arc Pictures, Shounen